Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Eurocampings

 • Meer dan 9.400 campings in 30 landen Jaarlijks door ACSI geïnspecteerd

 • Veilig en eenvoudig te boeken Kampeerplaatsen én huuraccommodaties

 • Ruim 200 filtermogelijkheden Meer dan 100.000 betrouwbare campingbeoordelingen

Camping in Bordeaux

Bordeaux is een heerlijke plaats in het zuiden van Frankrijk. De lekkere wijnen, karakteristieke straatjes en mooie omgeving maken het tot een vakantiebestemming voor iedereen. Kies in Bordeaux voor de eenvoudige, kleinschalige camping, of ga juist voor de ruim opgezette, luxe camping. Wat het ook wordt, van een zonnige vakantie bent u zeker gegarandeerd.

Tips

 • Bordeaux by night:
  Boek een avondwandeling door de stad onder leiding van een gids die u brengt langs alle highlights van de stad. Het Place de la Bourse bijvoorbeeld is fantastisch verlicht en ook Place de la Comédie en Monument aux Girondins zijn de moeite waard.
 • Eten:
  Natuurlijk kunt u op veel plekken in Frankrijk lekker eten, maar Bordeaux spant toch in veel gevallen wel de kroon. De verfijnde wijnen en pure gerechten nodigen zeker uit om geproefd te worden. Voeg u bij een foodtoer door de stad om van al deze lekkernijen te genieten.
 • Pak de fiets:
  Niet alleen is Bordeaux leuk om te ontdekken tijdens een wandeling, ook vanaf de fiets is er van alles te zien. Baja Bikes organiseert fietstours door de stad. Zo komt u gemakkelijk langs alle hoogtepunten van Bordeaux, of kies voor een route langs de wijngaarden.

Buiten de stad

Natuurlijk is er buiten Bordeaux ook nog van alles te beleven. Op iets meer dan een uur rijden bent u aan de Atlantische kust en ook het Bassin d’Arcachon (een grote baai) is zeker de moeite waard. Vlak bij deze baai vindt u tevens de Dune du Pyla, de grootste duin van Europa. Het is leuk om helemaal naar boven te lopen en vergeet dan zeker niet om te genieten van het uitzicht.

Het weer

Voor slecht weer hoeft u zich in Bordeaux geen zorgen te maken. ’s Zomers stijgen de temperaturen gemakkelijk naar zo’n 25 graden of meer. Ideaal voor een zonnige zomervakantie waar uitstapjes naar het strand zeker tot de vele mogelijkheden behoren.

Thema's 

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen