Ga naar de homepage

Camping Campéole Le Vivier ****

Algemene gegevens
Toon op kaart
Beschikbaarheid en prijzen
8,6
4 beoordelingen Schrijf beoordeling
  • Rechtstreeks toegang strand
  • Surfschool aanwezig
  • Zwembad met steiger
  • Biscarrosse Plage op 2 kilometer
  • Disco- en karaokeavonden
  • Wijnstad Bordeaux op 80 km

Op Campéole Le Vivier sta je midden in de pijnbossen van het kustgebied van de Landes-Aquitaine. Op slechts twee kilometer ligt het sympathieke badplaatsje Biscarrosse Plage. Met een korte wandeling sta je zo al uit te waaien aan de Atlantische Oceaan. Niet voor niets is de camping populair onder surfers, maar ook ouders en kinderen zullen zich hier uitstekend vermaken. Er is een zwembad, speeltuin, een ruim aanbod aan animatie en zelfs een surfschool! Ondertussen kunnen rustzoekers prachtige tochten maken over de vele fiets- en wandelpaden, of genieten van de schitterende natuur die de Landes te bieden heeft.

Toon meer

Kamperen in het bos

Niets is fijner dan een plekje in de schaduw in het zonnige zuiden van Frankrijk. Op Campéole Le Vivier sta je dan ook lekker beschut en midden in het pijnbomenbos. De plaatsen zijn ruim en daardoor rustig, maar aan gezelligheid hoeft het zeker niet te ontbreken! Op de kampeerplaatsen heb je hier genoeg buren om een praatje mee te maken. Misschien huur je liever een accommodatie. In dat geval is er keuze genoeg! De lodges en chalets zijn van alle gemakken voorzien. Stacaravans zijn er in een basis- en een luxe variant.

Ideaal voor gezinnen

Zoek je een leuke gezinscamping voor de zomermaanden? Dan ben je bij Campéole Le Vivier aan het juiste adres. De kinderen zullen zich heerlijk uitleven in het zwembad, waar ze van de steiger in kunnen plonzen. Een frisse duik is altijd lekker! En ook in de speeltuin is genoeg te doen. Klimmen, glijden en stoeien op de springkussens bijvoorbeeld. Aan animatie is er zeker geen gebrek. Zo zijn er clubs voor jong en oud, disco- en karaokeavonden, shows, voorstellingen en nog veel meer. Ben je een sportief type? Dan is er ook aan jou gedacht. Zo kun je hier boogschieten, balsporten beoefenen en worden er heuse Olympische sportwedstrijden georganiseerd.

Surfschool

Veel surfers weten deze camping te vinden, maar zou het niet gaaf zijn om zelf de woeste golven te kunnen temmen? Nou, ook dat kun je hier leren! Met zijn directe toegang tot het strand kun je hier surfles krijgen op een echte surfschool. Gaaf om aan je vrienden te vertellen. Zo wordt je vakantie een echt onvergetelijke ervaring.

Struinen over het strand

Misschien hou je van rust en zoek je liever de natuur op. Dan kun je hier opgelucht ademhalen. Zo zijn er meerdere wandel- en fietsroutes uitgestippeld. Loop achthonderd meter over een idyllisch bospaadje en je bent al bij het strand. Lekker struinen en slenteren over het zand terwijl je luistert naar het ruisen van de Atlantische Oceaan. En even verderop kun je prima een hengeltje uitwerpen.

Caribisch Frankrijk

De Landes staat vooral bekend om zijn vele meren, uitgestrekte bossen en schitterende zandstranden. Daarom is het zeker de moeite waard om deze omgeving te verkennen. Op een kleine zeventien kilometer afstand vind je de Dune du Pilat. Dit is de hoogste duin van Europa. Een fikse klim wordt hier beloond met een fenomenaal uitzicht. En als dat nog niet genoeg was, kun je vanuit hier een veerboot pakken naar het natuurreservaat Banc d’Arguin. Op deze zandbank waan je jezelf zo in Caribisch gebied. Het kristalblauwe water nodigt uit tot een frisse duik, verder is het een ideale plek voor een picknick! Houd er wel rekening mee dat de hond niet mee mag. Het is namelijk een belangrijk gebied voor trekvogels.

Van oesters tot vuurtorens

Slechts dertien kilometer verderop ligt de baai van Arcachon; het Bassin d’Arcachon op zijn Frans. Hier is echt van alles te doen. De baai staat bekend om zijn vele haventjes waar je kunt genieten van versgekweekte oesters. Ook de stad Arcachon zelf is zeer de moeite waard. Wat ooit begon als een vissersstadje, is uitgegroeid tot een waar vakantieparadijs met winkeltjes, terrasjes, stranden en een mooie oude binnenstad. Vanuit hier kun je weer een pont pakken naar Cap Ferret, een kaap die vooral bekend is vanwege zijn vuurtoren.

Voor meer bezienswaardigheden hoef je trouwens echt niet aan de kust te blijven. Trek iets verder landinwaarts en je zit zo midden in het Regionaal Natuurpark Landes de Gascogne. En ook de wijnstad Bordeaux ligt binnen bereik.

Bekijk campingwebsite 
  • €21 per nacht in het laagseizoen
    • Tot 60% korting

    • 3.000 campings,
      jaarlijks gecontroleerd

    • Binnen 4 nachten terugverdiend

    CampingCard ACSI

    Voordelig kamperen in het laagseizoen

    CampingCard ACSI is een handige kortingskaart die u tot wel 60% vakantievoordeel oplevert. In 2024 kampeert u met CampingCard ACSI op 3.000 campings in 25 Europese landen. Betaal ook altijd één van de acht, vaste lage tarieven in het laagseizoen!


    Bestel direct


    Lees meer over CampingCard ACSI
    • Vervangend legitimatiebewijs

    • Geaccepteerd op bijna
      8.100 campings in Europa

    • Inclusief WA/BA-verzekering

    • Korting in de ACSI Webshop

    ACSI Club ID

    Meest voordelige Camping Carnet voor Europa

    Met ACSI Club ID houdt u uw paspoort veilig op zak. Bijna 8.100 ACSI-campings accepteren de kaart als vervangend identiteitsbewijs. Bovendien betaalt u altijd de laagste prijs voor producten in onze webshop. Ook bent u met ACSI Club ID automatisch WA/BA-verzekerd. Word lid en profiteer direct!


    Bestel direct


    Lees meer over ACSI Club ID
Gedetailleerde informatie over de camping

Beschikbaarheid

Jaarlijks geïnspecteerd

J. Frezza

"Grote camping voorzien van alle comfort en gelegen in een bos op 800m van de zee, vlakbij Biscarrosse-Plage. Prima uitgangspunt voor leuke uitstapjes, fietstochten en wandelingen. Rechtstreekse toegang tot het strand langs een verhard pad (fietsen mogelijk) door bos en duinen. De winkel en het zwembad zijn geopend tijdens de gehele periode.."

Inspecteur Mevr. J. Frezza

J. Frezza

Deze camping wordt jaarlijks bezocht door een medewerker van ACSI. Hij of zij inspecteert de camping op meer dan 200 voorzieningen en andere aandachtspunten. Deze inspecteur kunt u benaderen voor meer informatie over de camping of de regio. Dat kan telefonisch: door de week tot 22.00 uur in de avond en in het weekend in de ochtend en de middag. Het telefoonnummer vindt u hieronder.

Wilt u een brochure van deze camping ontvangen? Gebruik dan het informatie-aanvraagformulier. Wilt u een plek reserveren? Dat kan bij een groot aantal campings makkelijk en snel hier, op onze website. Als dat voor deze camping nog niet mogelijk is, dan kunt u het informatie-aanvraagformulier versturen of rechtstreeks contact opnemen met de camping.

Bel deze inspecteur

Bel +31 488792215

Beoordelingen (4)

Aan het laden, een ogenblik geduld…

Gemiddelde beoordeling: 8,6

Sanitair
9,0
Personeel
7,2
Prijs-kwaliteitverhouding
9,0
Kindvriendelijkheid
9,0
Entertainment
8,3
Sportfaciliteiten
8,5
Zwembad
9,0
Eten en drinken
8,5
Omgeving
9,2

VALERIE D, op deze camping in september 2023

7,0

Reisgezelschap: Senioren

Pluspunten - Calme
Minpunten - Le personnel n’est pas très accueillant . Les infos et l’accueil passable
Bron: Ctoutvert

VILLEMEZ, op deze camping in september 2021

8,6

Reisgezelschap: Paren

un très grand camping avec bel équipement complet. Une grande piscine, avec plusieurs bassins et pataugeoire, Un espace jeux pour enfants, des animations, de la musique, des plats cuisinés du pain frais et des viennoiseries sur place à emporter., une supérette à proximité; Un accès privé à la plage. De nombreux emplacements pour mobil home, tentes, caravanes, camping car, avec électricité ou sans. Wifi accessible dans tout le camping. Sanitaires nombreux et propres, douches fermées individuelles, bacs de lavage..
Tout le camping est ombragé sous les pins et chaque espace est confortable avec des bordures et haies de délimitation. Camping international multi-langues.

inconnue, op deze camping in juli 2020

8,9

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, 12 - 18 jaar

super camping,club enfant ados et pré ado très bien encadré et super sortie organisée.Près de la plage .J\'y suis resté un mois et demis( a partir de début juillet) la piscine est génial,le seul petit bémol de celle ci c\'est le maitre nageur qui est désagréable (celui avec les cheveux gris et une boucle d\'oreille) mis a part sa elle et top.La boulangerie est très bien le pain et les vienoiseries sont bonne .Le bar est très bien.Les soirées le soir sont top a minuit tout est coupé (musique lumières de la térasse,salle d\'arcade,bar,et le city) les vigiles ne surveille pas toujours le bracelets mais surveille la plus part du temps qui sort et qui entre .Les sanitaires sont propre.Les animateurs sont très gentil et poli.Pour les adultes il y a également des activité telle que le yoga la pétanque, le renforcement musculaire ,l\'aqua gym etc etc ... Le mercredi c\'est les olympiade (activité tout age a faire en famille ou entre amis par équipe mélangé avec d\'autres personnes). je crois que tout est dit ! je reviendrais sans hésiter l\'année prochaine.

Voorzieningen

Algemene gegevens

Richtprijs 1
€ 51,00
Richtprijs 2
€ 68,00
Openingsperiode *
04-05-2024 t/m 15-09-2024
Oppervlakte
25 ha
Aantal toerplaatsen
203 (100 - 250m2)
Aantal huuraccommodaties
205
Camping geschikt voor mindervaliden
Ja

** Van vetgedrukte voorzieningen weten wij dat zij niet bij de overnachtingsprijs inbegrepen zijn en dat er extra kosten voor gerekend worden. Houd er rekening mee dat ook sommige niet-vetgedrukte voorzieningen extra kosten kunnen hebben.

Populaire filters
  • Buitenzwembad
    • oppervlakte:500 m2
    • Verwarmd:ja
  • Wifi 80-100% dekking
  • Stacaravans
    • aantal:80
Internet
  • Mobiel netwerk
    • Type:4G
  • Wifi 80-100% dekking
Bij de receptie
  • Ook reserveren met CampingCard ACSI mogelijk
  • Reserveren voor hoogseizoen aanbevolen
  • Betalen met creditcard mogelijk
    • creditcard:visacard | mastercard
  • Betalen met pinpas/Maestro mogelijk
  • Defibrillator
  • Receptie goed toegankelijk voor mindervaliden
  • Gesproken talen op de receptie (in hoogseizoen)
    • talen:Nederlands | Frans | Spaans | Engels | Duits
Voorzieningen bij staanplaats
  • Watertappunt op/bij de plaats (max. 50m)
  • Ook geschikt voor caravans > 5,5m, exclusief dissel
  • Elektrische aansluiting mogelijk
    • Max. stroom:11 ampère
  • Eurostekker (CEE) noodzakelijk
Campingregels
  • Caravan toegestaan
  • Tent toegestaan
  • Camper toegestaan
  • Dubbelassers toegestaan
Honden
  • Geen honden toegestaan in laagseizoen
  • Geen honden toegestaan in hoogseizoen
Sanitair
  • Wastafels: warm water
  • Wastafels: koud water
  • Verwarmd sanitair
  • Individuele wascabines: warm water
  • Individuele wascabines: koud water
  • Kindersanitair
  • Zittoiletten
  • Stortbak voor chemische toiletten
  • Toilet-douche combinatie (min. 2,15mx2,15m)
  • Douches: warm water
  • Douches: koud water
  • Familiedouche
  • Sanitaire voorzieningen voor mindervaliden in hetzelfde blok als voor overige kampeerders
  • Douchezitje / douchestoel (opklapbaar of verrijdbaar) ongeveer 48 cm hoog
  • Babyroom
  • Stranddouches
Bodem en beplanting
  • Plaatsen met veel schaduw
  • Plaatsen met enige schaduw
  • Afgebakende plaatsen
  • Grasland
  • Zandbodem
Wassen, afwassen, koken
  • Afwasbakken: warm water
  • Afwasbakken: koud water
  • Wasmachine(s)
  • Textielwasbakken: koud water
  • Textielwasbakken: warm water
  • Droogtrommel(s)
Eten, drinken en levensmiddelen
  • Ontbijt verkrijgbaar
    • periode:12-06/11-09
  • Vers brood verkrijgbaar op de camping
    • periode:12-06/11-09
  • Levensmiddelen: beperkt verkrijgbaar
  • Kampwinkel/supermarkt gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
  • Kantine/restaurant gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
  • Pizzeria
  • Afhaalmaaltijden
  • Bar
  • Koelijs verkrijgbaar
Te huur op of bij camping
  • Stacaravans
    • aantal:80
  • Bungalows/chalets
    • aantal:75
  • Tenten
    • bungalowtenten (aantal: 197)
  • Fietsen
  • Mountainbikes
  • Surfplanken
  • Kluisjes
  • Elektrische fietsen
  • Safaritent met sanitair
    • aantal:50
Zwemmen
  • Buitenzwembad
    • oppervlakte:500 m2
    • Verwarmd:ja
  • Peuterbad (voor 1-3 jarigen, < 40 cm)
    • oppervlakte:30 m2
    • Verwarmd:ja
  • Stranddouches
Wellness
  • Massage
Strand
  • Zandstrand
Watersport en waterrecreatie
  • Windsurfen toegestaan
  • Windsurfcursus
Voor kinderen
  • Speeltuin
  • Peuterbad (voor 1-3 jarigen, < 40 cm)
    • oppervlakte:30 m2
    • Verwarmd:ja
  • Animatieprogramma: kinderen (min. 2x p.wk in hoogseiz.)
    • talen:Frans | Engels
    • periode:26-06/01-09
  • Recreatieruimte
  • Disco-avonden
  • Miniclub (min. 4x p.wk in hoogseizoen)
    • talen:Frans | Engels
  • Kindersanitair
  • Babyroom
  • Trampoline
  • Springkussen
  • Speelautomaten
Sport en spel
  • Tafeltennistafel
  • Multisportveld
  • Jeu de boulesbaan
  • Beachvolleybal
  • Golfbaan op geringe afstand (max. 10 km)
    • afstand:2 km
    • aantal:18
  • Boogschieten
  • Padel
Recreatie (volwassenen)
  • Animatie voor tieners 13 t/m 18 jr (min. 2x per week)
    • talen:Frans | Engels
    • periode:26-06/01-09
  • Animatieprogramma: volwassenen (min. 2x p.wk in hoogseiz.)
    • talen:Frans | Engels
    • periode:01-07/30-08
  • Fietsroutes bij de camping
    • zwaarte:gemiddeld | licht
  • Gemarkeerde wandelroutes bij de camping
    • zwaarte:gemiddeld | licht
  • Recreatieruimte
  • (Pool)biljart
  • Speelautomaten
Ligging van de camping
  • Afstand tot de zee (max. 10 km)
    • afstand:0.7 km
  • Gelegen in bos
  • Inkoopmogelijkheid
    • afstand:0.8 km
Voor camperaars
  • Camper toegestaan
  • Speciale voorzieningen voor campers
    • elektrische aansluiting mogelijk (Max. stroom: 11 ampère)
Mindervaliden
  • Mindervalidensanitair gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
  • Deurbreedte minimaal 100 cm
  • Opklapbare/vergrendelbare steunen aan tenminste 1 zijde van de toiletpot
  • Hoogte toiletzitting ongeveer 48 cm
  • Naast toiletpot aan tenminste 1 zijde ongeveer 90 cm vrije ruimte
  • Vóór toiletpot minimaal 1,2 m vrije ruimte
  • Er zijn geen drempels van meer dan 2 cm hoogte in toiletgebouw
  • Gang in toiletgebouw minimaal 1,2 m breed
  • Toilet-douche combinatie (min. 2,15mx2,15m)
  • Sanitaire voorzieningen voor mindervaliden in hetzelfde blok als voor overige kampeerders
  • Douchezitje / douchestoel (opklapbaar of verrijdbaar) ongeveer 48 cm hoog
  • Kantine/restaurant gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
  • Kampwinkel/supermarkt gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
  • Receptie goed toegankelijk voor mindervaliden
Diversen
  • Paden en wegen verlicht
  • Terrein bewaakt
  • Overdag rustig
  • Nachts rustig
  • Camping info app

Het weer

Het weer op deze camping

Weersverwachting

Do

28 / 03

 

Vr

29 / 03

 

Za

30 / 03

 

Zo

31 / 03

 

Ma

01 / 04

 

Di

02 / 04

 

Wo

03 / 04

 
Max. 15.6° 13.4° 16.8° 14.1° 15.1° 17.5° 17.2°
Min 8.5° 7.8° 5.6° 7.2° 8.4° 8.3° 10.9°
Neerslag 85% 100% 60% 90% 90% 70% 85%
Windrichting ZW Z ZO ZW W ZW W
Windkracht 5 3 3 4 4 4 4

Klimaat

Relatieve vochtigheid Neerslagsom (mm) Zonne-uren
Jan 84% 100 3
Feb 81% 86 4
Mrt 73% 76 5
Apr 73% 72 6
Mei 71% 77 7
Jun 69% 56 8
Jul 71% 47 9
Aug 70% 54 8
Sep 74% 74 7
Okt 81% 88 5
Nov 85% 94 3
Dec 85% 99 3

Gemiddelde temperatuur

Weeronline

Locatie

Toon op kaart
  • Camping Campéole Le Vivier
    681 rue du Tit
    40600 / Biscarrosse-Plage
    Frankrijk
  • Download GPS-coördinaten Selecteer uw navigatiesysteem:
     
    • TomTom (ov2)
    • Garmin (gpx)
    • CSV
  • Google routeplanner
    Coördinaten:
    44°27'31"N 1°14'25"W
  • Vanuit Biscarrosse richting Biscarrosse-Plage. Campingborden volgen.

Contact

Contact

Wilt u camping Camping Campéole Le Vivier boeken of meer informatie? Dat kan middels onderstaande gegevens of via de

website van de camping

Contact
Campingwebsite
  • www.ms-vacances.com

Neem contact op

Informatieaanvraag

Informatieaanvraag

Hieronder vindt u het contactformulier.

Uw aanvraag wordt doorgestuurd naar Camping Campéole Le Vivier. Alle verdere correspondentie zal rechtstreeks tussen u en de camping verlopen.

Na het invullen van het contactformulier ontvangt u een e-mail met een bevestigingslink. Om uw aanvraag definitief te maken verzoeken wij u op de link te klikken.

1 Informatieaanvraag Wat wilt u doen?
Stel uw vraag:
(in de taal van het land waar de camping ligt of in het Engels)
2 Uw gegevens

3 Uw aanvraag
In welke taal wilt u bij voorkeur een antwoord krijgen? Let op; het is mogelijk dat de camping niet aan dit verzoek kan voldoen.


Campings in de omgeving

Camping Campéole Le Vivier ****

Camping Campéole Le Vivier
Camping Campéole Le Vivier
Camping Campéole Le Vivier Camping Campéole Le Vivier Camping Campéole Le Vivier Camping Campéole Le Vivier Camping Campéole Le Vivier Camping Campéole Le Vivier Camping Campéole Le Vivier Camping Campéole Le Vivier Camping Campéole Le Vivier
Camping Campéole Le Vivier Camping Campéole Le Vivier Camping Campéole Le Vivier Camping Campéole Le Vivier Camping Campéole Le Vivier Camping Campéole Le Vivier Camping Campéole Le Vivier Camping Campéole Le Vivier Camping Campéole Le Vivier Camping Campéole Le Vivier Camping Campéole Le Vivier

Camping Campéole Le Vivier ****

Camping Campéole Le Vivier
Camping Campéole Le Vivier

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen