Ga naar de homepage

Rosenfelder Strand Ostsee Camping *****

Algemene gegevens
Richtprijs € 35,90

Rosenfelder Strand Ostsee Camping is een echte strandcamping. Met slechts enkele stappen ben je op het strand. Op de camping zijn er talloze activiteiten voor jong en oud. Iedereen voelt zich thuis op deze gezellige camping in Sleeswijk-Holstein. Opvallend is het schone, pas gerenoveerde sanitair en het restaurant met uitzicht op zee. Tip; de gezellige boulevard van het dorpje Dahme. De camping ligt tussen de weilanden en pal aan het strand. De camping leent zich uitstekend als doorreiscamping naar Scandinavië, maar door de hoge kwaliteit van alle voorzieningen loop je het risico op deze camping te blijven en nooit in Scandinavië aan te komen.

Toon meer

Vanaf de A1 is het nog zo’n 20 minuten rijden naar de camping. Het laatste stuk van de reis gaat over landelijke wegen en, in mei, tussen de felgele koolzaadolievelden. Ga je na je verblijf door naar Scandinavië? Dan rij je via de 501 en afslag 6 zo de A1 weer op. Zo verlies je nooit kostbare vakantietijd. Als je het raampje van de auto of camper een beetje opendraait kun je de zilte zeelucht van de Oostzee al ruiken. Bij de receptie word je warm welkom geheten door het personeel dat je graag van alle informatie over de camping en omgeving wilt voorzien.

Geschikte staanplaatsen voor iedereen

Bij Rosenfelder Strand Ostsee Camping kun je kiezen tussen staanplaatsen met direct uitzicht op zee of plaatsen die net wat verder van het strand afliggen. Welke plaats je ook kiest, binnen een paar minuten voel je gegarandeerd het fijne zand van het strand tussen je tenen. Er zijn voldoende leuke speeltuinen voor de kinderen in de buurt. Ook is er een apart terrein voor campinggasten die graag hun trouwe viervoeter meenemen. Liefhebbers van wat extra comfort kunnen een compleet uitgeruste caravan huren op het terrein.

Jong en oud

Het maakt niet uit hoe oud je bent, iedereen voelt zicht thuis op de Rosenfelder Strand Ostsee Camping. Gezinnen met jonge kinderen of oudere stellen kom je hier tegen en dat gaat perfect samen. Wil je op een rustiger moment de camping bezoeken, dan kun je hier ook in het laagseizoen terecht. Bijkomend voordeel: met CampingCard ACSI is de prijs dan heel aantrekkelijk.

Ontspannen aan de Oostzee

Met een paar stappen sta je al op het strand. Een heerlijk middagje zandkastelen bouwen, beachvolleyballen of gewoon lekker luieren behoren op deze camping dan ook zeker tot de mogelijkheden. Het strand is er elke dag anders. Vaak kun je er mosselen en zeesterren vinden. Er is ook een apart hondenstrand, zodat je huisdier naar hartenlust over het strand kan rennen en kan zwemmen in zee. Voor kinderen zijn er volop leuke activiteiten te doen. Vlak bij het strand vind je een grote trampoline en voetbalveld. Ook is er in het hoogseizoen minimaal twee keer per week een animatieprogramma zodat kinderen nieuwe campingvriendjes kunnen maken en met leuke (sport)activiteiten kunnen meedoen. Verder kun je boogschieten, minigolfen of een speurtocht volgen met geocaching. Op deze camping kun je dineren met uitzicht op zee. Kies voor een mooi plekje op het overdekte terras of een tafeltje in de zon voor een mooie afsluiting van een vakantiedag.

Sanitair; modern en overdekt

Het sanitair op de camping is pasgeleden gerenoveerd. Alle sanitairgebouwen hebben dan ook een moderne en schone uitstraling. Het sanitair helemaal overdekt, zodat je ook met minder goed weer op een droge plek kunt afwassen. Speciaal voor de kinderen is er sanitair op maat.

Toch nog Scandinavië

Ga met de veerboot een dag naar het Deense Lolland. Vanaf Puttgarden vertrekt een dagelijkse veerdienst (om het half uur) naar dit Deense eiland. Dan weet je in ieder geval zeker dat je in de vakantie nog in Scandinavië komt, of je Rosenfelder Strand Ostsee Camping nu gebruikt als doorreiscamping of niet.

Korting in het laagseizoen met CampingCard ACSI

Voordelig kamperen in het laagseizoen met de CampingCard ACSI

CampingCard ACSI is een handig kaartje dat u tot wel 60% vakantievoordeel oplevert! In 2019 kunt u op ruim 3400 campings terecht, in 21 Europese landen. U betaalt één van de vijf, vaste lage tarieven in het voor- en naseizoen!

De voordelen

  • Tot 60% korting! Met uw CampingCard ACSI verblijft u tegen vijf vaste lage tarieven extra voordelig op de mooiste campings in heel Europa.

  • Meer dan 3400 campings, door ACSI geïnspecteerd! Met uw CampingCard ACSI kunt u op meer dan 3400 campings terecht, verdeeld over 21 Europese landen.

  • Voordelig kamperen met (klein)kinderen Op ruim 650 campings zijn kinderen (t/m 5 jaar) bij het CampingCard ACSI-tarief inbegrepen.

8,5
Gemiddelde beoordeling Bekijk 24 beoordelingen

Gedetailleerde informatie over de camping

S. de Vries

"Grote, mooie familiecamping direct aan het strand van de Oostzee. Grote plaatsen met enige schaduw. Met avontuurlijke speelplaats in bos. Gratis animatie in hoogseizoen. Douchen inclusief en geen toeristenbelasting."

S. de Vries

Inspecteur Dhr. S. de Vries

Deze camping wordt jaarlijks bezocht door een medewerker van ACSI. Hij of zij inspecteert de camping op meer dan 200 voorzieningen en andere aandachtspunten. Deze inspecteur kunt u benaderen voor meer informatie over de camping of de regio. Dat kan telefonisch: door de week tot 22.00 uur in de avond en in het weekend in de ochtend en de middag. Het telefoonnummer vindt u hieronder.

Wilt u een brochure van deze camping ontvangen? Gebruik dan het informatie-aanvraagformulier. Wilt u een plek reserveren? Dat kan bij een groot aantal campings makkelijk en snel hier, op onze website. Als dat voor deze camping nog niet mogelijk is, dan kunt u het informatie-aanvraagformulier versturen of rechtstreeks contact opnemen met de camping.

Bel deze inspecteur

Bel +31(0)547362860
Aan het laden, een ogenblik geduld…

Gemiddelde beoordeling: 8,5

Voeg een beoordeling toe
Sanitair
8,9
Personeel
8,8
Prijs-kwaliteitverhouding
8,6
Kindvriendelijkheid
8,6
Entertainment
8,3
Sportfaciliteiten
8,1
Eten en drinken
8,0
Omgeving
8,4

Vermorken, op deze camping in juni 2012

8,7

Reisgezelschap: Paren

Omdat de brug naar Fehmarn gesloten was vanwege de wind, zijn we toevallig op deze mooie camping terechtgekomen. Ondanks de late aankomst (20.30 uur) werden we zeer vriendelijk door de eigenaar ontvangen en van alle informatie voorzien. Achteraf bleek dat je je tot 22.00 uur nog mag melden. Standplaats was keurig, sanitair super en vooral heel erg schoon. Omdat de eigenaar zei dat de douches gratis waren voor ACSI-leden kregen wij, op zijn eigen initiatief, voldoende 50 Eurocent-munten voor 2 personen voor 3 dagen. Camping ligt aan zee en omgeving leent zich vooral ook voor fietstochten. Er is een gedeelte van de camping voor een groot aantal vaste bewoners, maar daar merk je weinig van, want zij hebben hun eigen Sanitairgebouwen. Het restaurant heeft eenvoudige, maar goede, verzorgde maaltijden tegen een redelijke prijs en de bediening is uitstekend en zeer vriendelijk. Hetzelfde maakten wij ook mee in de campingwinkel. Zeker een camping om terug te komen.

Algemene gegevens

Richtprijs 1
€ 35,90
Richtprijs 2
€ 45,50
Openingsperiode
28-03-2018 t/m 14-10-2018
29-03-2019 t/m 13-10-2019
Oppervlakte
24 ha
Aantal toerplaatsen
350 (100 - 150m2)
Aantal camperplaatsen
40
Aantal vaste jaarplaatsen
450
Aantal huuraccommodaties
46
Camping geschikt voor mindervaliden
Ja
Eco-camping
Ja

* Vetgedrukte voorzieningen zijn niet bij de overnachtingsprijs inbegrepen. Hiervoor moet dus extra betaald worden. (Dit betekent niet dat de niet-vetgedrukte voorzieningen gratis zijn!)

Populaire voorzieningen
  • Wifi 80-100% dekking
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
  • Gelegen bij zee (max. 0,5 km)
  • ACSI Club ID als identiteitsbewijs geaccepteerd
Internet
  • Mobiel netwerk
    • Type:4G
  • Wifi 80-100% dekking
Bij de receptie
  • Ook reserveren met CampingCard ACSI mogelijk
  • ACSI Club ID als identiteitsbewijs geaccepteerd
  • Reserveren voor hoogseizoen aanbevolen
  • Betalen met pinpas/Maestro mogelijk
  • Defibrillator
  • Receptie goed toegankelijk voor mindervaliden
  • Gesproken talen op de receptie (in hoogseizoen)
    • talen:Duits | Engels
Campingregels
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
  • Caravan toegestaan
  • Tent toegestaan
  • Bijzettentje toegestaan
  • Kampeerauto toegestaan
  • Dubbelassers toegestaan
  • Barbecue toegestaan
    • type BBQ:kolen | elektra | gas
  • Meebrengen eigen boot toegestaan
    • motorboot (lengte: 4 m)
    • zeilboot (lengte: 4 m)
Honden
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
  • Hondenuitlaatplaats
Sanitair
  • Wastafels: warm water
  • Wastafels: koud water
  • Verwarmd sanitair
  • Privé-sanitair
  • Individuele wascabines: warm water
  • Individuele wascabines: koud water
  • Kindersanitair
  • Zittoiletten
  • Toiletpapier aanwezig
  • Privé-toilet
  • Familiesanitair
  • Seniorentoilet
  • Stortbak voor chemische toiletten
  • Douches: warm water
  • Douches: koud water
  • Familiedouche
  • Seniorendouche (met extra beugels)
  • Sanitair alleen geopend voor mindervaliden
  • Babyroom
  • Stranddouches
  • Kraan zonder drukknop
Bodem en beplanting
  • Plaatsen met enige schaduw
  • Plaatsen zonder schaduw
  • Afgebakende plaatsen
  • Grasland
  • Verharde standplaats
Wassen, afwassen, koken
  • Afwasbakken: warm water
  • Afwasbakken: koud water
  • Individuele kookgelegenheid
  • Wasmachine(s)
  • Textielwasbakken: koud water
  • Textielwasbakken: warm water
  • Droogtrommel(s)
  • Magnetron
  • Strijkgelegenheid
  • Kookgelegenheid voor groepen
Eten, drinken en levensmiddelen
  • Ontbijt verkrijgbaar
  • Vers brood verkrijgbaar op de camping
  • Levensmiddelen: uitgebreid assortiment
  • Restaurant (met ruime keuze)
  • Snackbar
    • periode:10-05/25-08
  • Afhaalmaaltijden
  • Bar
  • Invriezen koelelementen
  • Ruilmogelijkheid gasflessen
Te huur op of bij camping
  • Appartementen
    • aantal:3
  • Caravans
    • aantal:40
  • Skelter/trapauto
  • Elektrische fietsen
  • Lodgetent met sanitair
    • aantal:3
Zwemmen
  • Zwemmen in zee (max. 0,5 km)
  • Stranddouches
  • Ligweide
Wellness
  • Sauna
  • Massage
Strand
  • Zandstrand
  • Grasstrand
  • Steenachtig strand
Watersport en waterrecreatie
  • Visgelegenheid
  • Windsurfen toegestaan
  • Snorkelen
  • Meebrengen eigen boot toegestaan
    • motorboot (lengte: 4 m)
    • zeilboot (lengte: 4 m)
  • Zeilen toegestaan
  • Trailerhelling
Voor kinderen
  • Speeltuin
  • Animatieprogramma: kinderen (min. 2x p.wk in hoogseiz.)
    • talen:Duits | Engels
    • periode:01-07/31-08 | 08-06/10-06
  • Enkele speeltoestellen
  • Recreatieruimte
  • Disco-avonden
  • Miniclub (min. 4x p.wk in hoogseizoen)
    • talen:Duits
  • Kindersanitair
  • Babyroom
  • Waterspeeltuin
  • Trampoline
  • Springkussen
  • Speelautomaten
  • Minigolf
  • Dierenweide
  • Kinderopvang
Sport en spel
  • Tafeltennistafel
  • Multisportveld
  • Beachvolleybal
  • Minigolf
  • Boogschieten
  • Klimmuur
  • Geocaching
Recreatie (volwassenen)
  • Animatie voor tieners 13 t/m 18 jr (min. 2x per week)
    • talen:Duits | Engels
  • Animatieprogramma: volwassenen (min. 2x p.wk in hoogseiz.)
    • talen:Duits | Engels
    • periode:01-07/31-08 | 08-06/10-06
  • Visgelegenheid
  • Fietsroutes bij de camping
    • zwaarte:licht
  • Recreatieruimte
  • Televisie
  • Speelautomaten
Ligging van de camping
  • Gelegen bij zee (max. 0,5 km)
  • Afstand tot de zee (max. 10 km)
    • afstand:0 km
  • Panorama
  • Inkoopmogelijkheid
    • afstand:4 km
Voor camperaars
  • Kampeerauto toegestaan
  • Speciale voorzieningen voor kampeerauto's
  • Speciale plaatsen voor kampeerauto's
    • Oppervlakte:100 m2
    • Aantal:40
  • Ook geschikt voor kampeerauto's > 8m en > 4 ton
Voorzieningen bij kampeerplaats
  • Wateraansluiting op/bij de plaats (max. 15m)
  • Vuilwaterafvoer op/bij de plaats (max. 15m)
  • Watertappunt op/bij de plaats (max. 50m)
  • Ook geschikt voor caravans > 5,5m, exclusief dissel
  • Elektrische aansluiting mogelijk
    • Max. stroom:16 ampère
  • Eurostekker (CEE) noodzakelijk
Mindervaliden
  • Kraan zonder drukknop
  • Receptie goed toegankelijk voor mindervaliden
  • Sanitair alleen geopend voor mindervaliden
Diversen
  • Paden en wegen verlicht
  • Terrein bewaakt
  • Dag en nacht rustig
  • Apart jeugdterrein
  • Tijdelijke plaatsen buiten de camping met stroom
    • aantal:17
  • Reserveren voor laagseizoen aanbevolen
  • Camping info app
Adres & Route

Wilt u camping Rosenfelder Strand Ostsee Camping boeken of meer informatie? Dat kan middels onderstaande gegevens of via de website van de camping

  • Rosenfelder Strand Ostsee Camping
    Rosenfelder Strand 1
    23749 / Rosenfelde/Grube
    Duitsland

  • Download GPS-coördinaten
    Selecteer uw navigatiesysteem:

     
    • TomTom (ov2)
    • Garmin (gpx)
    • CSV
  • Google routeplanner
    Coördinaten:

    54°15'54"N 11°4'39"E
  • Weg B501 tussen Grube en Fargemiel. Richting Rosenfelde.

  • Contact

  • www.rosenfelder-strand.de

Neem contact op

Toon op kaart
Laden
Het weer op deze camping

Weersverwachting

Vr

14 / 12

 

Za

15 / 12

 

Zo

16 / 12

 

Ma

17 / 12

 

Di

18 / 12

 

Wo

19 / 12

 

Do

20 / 12

 
Max. 2.7° 1.7° 0.9° 3.4° 4.2° 4.6°
Min 1.5° -0.4° -1° -1.1° 1.4° 1.8°
Neerslag 85% 50% 55% 50% 35% 50% 65%
Windrichting O ZO ZO Z Z Z Z
Windkracht 4 5 6 4 4 4 4

Gemiddelde temperatuur

Klimaat

Relatieve vochtigheid Neerslagsom (mm) Zonne-uren
Jan. 89% 33 2
Feb. 89% 30 2
Mrt. 87% 34 4
Apr. 88% 36 5
Mei 82% 44 9
Jun. 80% 62 8
Jul. 80% 38 8
Aug. 79% 47 8
Sep. 84% 57 5
Okt. 84% 65 3
Nov. 86% 45 2
Dec. 89% 44 2
Weeronline
Informatieaanvraag

ACSI Eurocampings stuurt uw informatieaanvraag door naar "Rosenfelder Strand Ostsee Camping".

Let op; u verstuurt een informatieaanvraag. U kunt niet direct reserveren middels dit formulier. U krijgt rechtstreeks contact met de camping en ACSI Eurocampings kan geen invloed uitoefenen op het verloop daarvan.

1 Informatieaanvraag Wat wilt u doen?
Stel uw vraag:
(in de taal van het land waar de camping ligt of in het Engels)
2 Uw gegevens

3 Uw aanvraag
In welke taal wilt u bij voorkeur een antwoord krijgen? Let op; het is mogelijk dat de camping niet aan dit verzoek kan voldoen.


Advertentietekst uit de ACSI Campinggids Europa

direct aan zee
privé-strand
gezinsvriendelijke prijzen
ideale infrastructuur
hondvrij in het zomerse hoogseizoen

Rosenfelder Strand Ostsee Camping *****