Ga naar de homepage

Camping-Paradies "Grüner Jäger" ****

Algemene gegevens
6,4
70 beoordelingen Schrijf beoordeling
  • Zwembad met peuterbad
  • Leuke speeltuin en dierenweide
  • Ontspannen in de sauna
  • Restaurant ook met afhaal
  • Natuurpark Everinghausen vlakbij
  • Dagtrip naar Bremen

Grüner Jäger is een eenvoudige, gezellige camping te midden van landerijen in het noorden van Duitsland. Dit is meer dan een doorreiscamping; ook bij een langer verblijf hoef je je hier niet te vervelen. Vlakbij is het natuurgebied Everinghausen waar je onder meer kunt gaan fietsen en zwemmen. Ook een dagtripje naar Bremen ligt voor de hand. De camping ligt wat afgelegen in een agrarisch landschap, maar wel in de buurt van de snelweg A1 en is daardoor goed bereikbaar. De omgeving van Bremen, in de regio Nedersaksen, is niet erg toeristisch, ondanks dat er voldoende bezienswaardigheden zijn. Op weg naar de camping neem je vanaf de A1 afslag 50 in de richting Rotenburg.

Toon meer

Restaurant, receptie en zwembad

Het eerste wat je van de camping ziet, is het restaurant. Hier is ook de receptie gevestigd is. Daarachter zijn twee vrij open velden met kampeerplekken. De familie Jäger heet je vriendelijk welkom. De camping maakt een goed verzorgde indruk en je ziet al snel het zwembad en de speeltuintjes.

Keuze uit ruime plekken

Je kunt een keuze maken uit de overzichtelijk aangelegde, ruime kampeerplaatsen op gras. Sommige zijn schaduwvrij en andere hebben juist wat meer schaduw. De plekken zijn allemaal verschillend, maar duidelijk afgebakend. Omdat de camping het eenvoudigst te bereiken is via de A1, komen vooral Noord-Europeanen hier naartoe. Sommigen zijn op doorreis, anderen komen voor een langer verblijf. Voor mensen op doorreis naar bijvoorbeeld Denemarken is het handig dat er overnacht mag worden in een aangekoppelde caravan.

Speeltuin en zwembad

De camping is kindvriendelijk, met een leuke speeltuin en een dierenweide. Verder kun je in de nabije rivier vissen. Vooraan bij het restaurant vind je het zwembad met peuterbad en ligweide.

Sanitair met sauna

In de campingwinkel kun je terecht voor het meest noodzakelijke. Ook is er dagelijks vers brood verkrijgbaar. De overige boodschappen kun je in het dorp ruim 5 km verderop halen. Het verwarmde sanitair is modern en wordt goed bijgehouden. Het is voorzien van alle comfort, zoals individuele wascabines, familiesanitair en sanitair voor mindervaliden. Ook is er een sauna. Het restaurant heeft een ruime keuze aan eenvoudige gerechten van goede kwaliteit. Je kunt binnen zitten of buiten op het terras. Afhalen is ook mogelijk.

Hanzestad Bremen

De omgeving leent zich goed om te fietsen; fietsroutes zijn beschikbaar bij de receptie. Verder is de Hanzestad Bremen een bezoekje waard: ga bijvoorbeeld eens naar de wijk Schnoor, waar de sfeer van de middeleeuwse ambachtsklasse zorgvuldig bewaard is gebleven.

  • Camping accepteert ACSI Club ID
    • Vervangend legitimatiebewijs

    • Geaccepteerd op bijna
      8.100 campings in Europa

    • Inclusief WA/BA-verzekering

    • Korting in de ACSI Webshop

    ACSI Club ID

    Meest voordelige Camping Carnet voor Europa

    Met ACSI Club ID houdt u uw paspoort veilig op zak. Bijna 8.100 ACSI-campings accepteren de kaart als vervangend identiteitsbewijs. Bovendien betaalt u altijd de laagste prijs voor producten in onze webshop. Ook bent u met ACSI Club ID automatisch WA/BA-verzekerd. Word lid en profiteer direct!


    Bestel direct


    Lees meer over ACSI Club ID
Gedetailleerde informatie over de camping

Jaarlijks geïnspecteerd

J.A. Lutjenhuis

"Zowel familiecamping als doorreiscamping met goed restaurant tussen de A1 en het natuurgebied Everinghausen. Aangekoppeld overnachten is mogelijk."

Inspecteur Dhr. J.A. Lutjenhuis

J.A. Lutjenhuis

Deze camping wordt jaarlijks bezocht door een medewerker van ACSI. Hij of zij inspecteert de camping op meer dan 200 voorzieningen en andere aandachtspunten. Deze inspecteur kunt u benaderen voor meer informatie over de camping of de regio. Dat kan telefonisch: door de week tot 22.00 uur in de avond en in het weekend in de ochtend en de middag. Het telefoonnummer vindt u hieronder.

Wilt u een brochure van deze camping ontvangen? Gebruik dan het informatie-aanvraagformulier. Wilt u een plek reserveren? Dat kan bij een groot aantal campings makkelijk en snel hier, op onze website. Als dat voor deze camping nog niet mogelijk is, dan kunt u het informatie-aanvraagformulier versturen of rechtstreeks contact opnemen met de camping.

Bel deze inspecteur

Bel +31488792457

Beoordelingen (70)

Aan het laden, een ogenblik geduld…

Gemiddelde beoordeling: 6,4

Sanitair
6,8
Personeel
6,3
Prijs-kwaliteitverhouding
7,2
Kindvriendelijkheid
5,6
Sportfaciliteiten
5,4
Zwembad
7,3
Eten en drinken
4,8
Omgeving
7,6

Martin D, op deze camping in juli 2023

7,5

Reisgezelschap: Senioren

Pluspunten - Ruime plek soepel ontvangst en gelijk aan een gebied wat ideaal was met de honden
Bron: Ctoutvert

Koen S, op deze camping in juli 2022

1,0

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, 4 - 12 jaar

Pluspunten - Sanitair was proper maar belachelijk duur. De douches werken met een bewegingsdetector voor de verlichting die in de centrale gang staat. Dus licht uit wil zeggen uit de douche komen om terug licht te hebben. (en het gaat snel uit 3 keer tijdens een douche van nog geen 5 minuten)
Minpunten - Het ontvangst was allerminst prettig. Er werden extra kosten in rekening gebracht (allicht de fee die de boekingswebsite vraagt) Discussie over het al dan niet betaalde bedrag. (er werd €2 euro niet in rekening gebracht die we wel hadden betaald. bij onze vrienden die mee reisden ging het over €10 extra) Discussieren was niet mogelijk door ons gebrek aan kennis van het Duits en de mensen aan de receptie spraken geen woord Engels.
Voor alles moest betaald worden. Zelfs voor het water om af te wassen... €0.30 per minuut voor de douches, voor het afwassen voor de lavabo's...

Bron: Ctoutvert

Poppeliers W, op deze camping in juli 2022

1,0

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, 12 - 18 jaar

Pluspunten - Kampeerterrein was in orde
Minpunten - Camping heet Paradies. Dit was wel heel lang geleden. Vergane glorie.
Bron: Ctoutvert

Laura Verheyen, op deze camping in juli 2022

5,0

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, 4 - 12 jaar

Wij hadden in november geboekt en voorschotje via visa en nadien restbedrag. Bij aankomst blijkt dat ze voorschot nooit hebben geïnd en dat nu willen doen maar ze rekenen allerlei extra kosten. Grof en onbeleefd en spreken geen woord Engels! Restaurant is gesloten. Zwembad maar voor 1 derde gevuld, speeltuin kapot en versleten! Gelukkig maar voor 1 nacht! Nooit meer

Thielen, op deze camping in juni 2022

5,2

Reisgezelschap: Senioren

Slecht onderhouden camping bij aan komst trieste aan blik
Alles met druppelaar doen warm water.koud water .in en uit gang .stroom niks in restaurant nooit open .vriendelijker zoek

Marc De Bock, op deze camping in augustus 2021

4,7

Reisgezelschap: Senioren

Afwasbakken vuil en beperkt in warm water. Zeer onvriendelijk . Eten in restaurant was ondermaats. Veel te duur voor wat ze serveren

Bert, op deze camping in juli 2020

7,0

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, 12 - 18 jaar

Pluspunten - keurig nette douche/wc gelegenheid. Eten uit restaurant kon je afhalen, erg prettig in deze tijd. Wij hebben deze camping als doorreiscamping bezocht. Prima camperplaats.
Bron: Ctoutvert

Jacqueline - Delft, op deze camping in juli 2020

5,0

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, 12 - 18 jaar

Pluspunten - De omgeving
Minpunten - Onaardige ontvangst bij de receptie. Op de laatste dag was de stroom ‘s ochtendsvroeg al afgesloten.
Bron: Ctoutvert

G.C. - Nederhorst den Berg, op deze camping in augustus 2019

4,5

Reisgezelschap: Senioren

Pluspunten - De herten en dieren. Het restaurant met vriendelijke bediening.
Minpunten - Wij hadden 2 nachten gereserveerd maar omwille van het slechte weer besloten wij een dag vroeger te vertrekken. Helaas op zondag is de receptie gesloten. Na aangebeld te hebben ging de deur 10 cm open. Geen tegemoetkoming, ik werd heel onvriendelijk weggestuurd en de deur klapte dicht.
Bron: Ctoutvert

Cindy - Arnhem, op deze camping in juli 2019

5,5

Reisgezelschap: Gezin met kinderen <4 jaar

Pluspunten - Mooi nieuw gedeelte in het sanitairgebouw. Jammer alleen dat de douche maar 2 standen had. Koud of heel heet. Fijn dat er een badruimte was voor de baby.
Vriendelijke bediening in het restaurant.

Minpunten - De rest van de camping was wel sterk verouderd. Pierenbad is geen pierenbad. Het zwembad stamt, inclusief afbladderende verf in het zwemwater, vermoedelijk uit 1969. Water stond ook niet hoog, alsof ze het zwembad net aan het vullen waten. Glijbaantje zat dicht. Zachte tegels op de bodem van het zwembad onder de glijbaan (?). Terras bij zwembad in aanbouw.
Er liepen manke dieren/vogels tussen de dieren van de kleine kinderboerderij.
Personeel sprak alleen Duits.

Bron: Ctoutvert

Voorzieningen

Algemene gegevens

Richtprijs 1
€ 34,20
Richtprijs 2
€ 43,20
Openingsperiode *
01-01-2024 t/m 31-12-2024
Oppervlakte
2,8 ha
Hoogteligging
70m
Aantal toerplaatsen
99 (80 - 120m2)
Aantal vaste jaarplaatsen
40
Camping geschikt voor mindervaliden
Ja

** Van vetgedrukte voorzieningen weten wij dat zij niet bij de overnachtingsprijs inbegrepen zijn en dat er extra kosten voor gerekend worden. Houd er rekening mee dat ook sommige niet-vetgedrukte voorzieningen extra kosten kunnen hebben.

Populaire filters
  • Buitenzwembad
    • oppervlakte:200 m2
    • periode:22-05/20-08
  • Wifi 80-100% dekking
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:3
Internet
  • Mobiel netwerk
    • Type:5G
  • Wifi 80-100% dekking
Bij de receptie
  • ACSI Club ID als identiteitsbewijs geaccepteerd
  • Betalen met creditcard mogelijk
    • creditcard:visacard | mastercard | dinnercard | amex
  • Betalen met pinpas/Maestro mogelijk
  • Receptie goed toegankelijk voor mindervaliden
  • Gesproken talen op de receptie (in hoogseizoen)
    • talen:Engels | Duits
Voorzieningen bij staanplaats
  • Wateraansluiting op/bij de plaats (max. 15m)
  • Ook geschikt voor caravans > 5,5m, exclusief dissel
  • Elektrische aansluiting mogelijk
    • Max. stroom:16 ampère
  • Eurostekker (CEE) noodzakelijk
Campingregels
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:3
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:3
  • Caravan toegestaan
  • Tent toegestaan
  • Bijzettentje toegestaan
  • Camper toegestaan
  • Dubbelassers toegestaan
  • Barbecue toegestaan
    • type BBQ:gas | elektra | kolen
Honden
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:3
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:3
Sanitair
  • Wastafels: warm water
  • Wastafels: koud water
  • Verwarmd sanitair
  • Individuele wascabines: warm water
  • Individuele wascabines: koud water
  • Zittoiletten
  • Toiletpapier aanwezig
  • Familiesanitair
  • Stortbak voor chemische toiletten
  • Douches: warm water
  • Douches: koud water
  • Familiedouche
  • Een douche (min.1,5mx1,5m) + toilet (min.1,65mx2,2m of 1,9mx1,9m)
  • Sanitaire voorzieningen voor mindervaliden in hetzelfde blok als voor overige kampeerders
  • Douchezitje / douchestoel (opklapbaar of verrijdbaar) ongeveer 48 cm hoog
  • Kantine/restaurant heeft toilet voor mindervaliden
  • Babyroom
  • Kraan zonder drukknop
Bodem en beplanting
  • Plaatsen met enige schaduw
  • Plaatsen zonder schaduw
  • Afgebakende plaatsen
  • Grasland
Wassen, afwassen, koken
  • Afwasbakken: warm water
  • Afwasbakken: koud water
  • Individuele kookgelegenheid
  • Wasmachine(s)
  • Droogtrommel(s)
  • Magnetron
Eten, drinken en levensmiddelen
  • Kampwinkel/supermarkt gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
  • Kantine/restaurant gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
  • Invriezen koelelementen
  • Ruilmogelijkheid gasflessen
Zwemmen
  • Buitenzwembad
    • oppervlakte:200 m2
    • periode:22-05/20-08
  • Peuterbad (voor 1-3 jarigen, < 40 cm)
    • oppervlakte:16 m2
    • periode:21-05/20-08
Wellness
  • Sauna
Watersport en waterrecreatie
  • Visgelegenheid
Voor kinderen
  • Speeltuin
  • Peuterbad (voor 1-3 jarigen, < 40 cm)
    • oppervlakte:16 m2
    • periode:21-05/20-08
  • Babyroom
  • Dierenweide
  • Geen animatieprogramma
Sport en spel
  • Tafeltennistafel
Recreatie (volwassenen)
  • Visgelegenheid
  • Fietsroutes bij de camping
    • zwaarte:gemiddeld | licht
Ligging van de camping
  • Gelegen aan rivier/beek (max. 0,1 km)
  • Dichtbij afslag autosnelweg (< 10 km)
    • afstand:4 km
  • Inkoopmogelijkheid
    • afstand:6 km
Voor camperaars
  • Camper toegestaan
  • Speciale voorzieningen voor campers
    • elektrische aansluiting mogelijk (Max. stroom: 16 ampère)
  • Ook geschikt voor campers > 8m en > 4 ton
    • gewicht:5000 kg
Mindervaliden
  • Mindervalidensanitair gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
  • Deurbreedte minimaal 100 cm
  • Opklapbare/vergrendelbare steunen aan tenminste 1 zijde van de toiletpot
  • Hoogte toiletzitting ongeveer 48 cm
  • Naast toiletpot aan tenminste 1 zijde ongeveer 90 cm vrije ruimte
  • Vóór toiletpot minimaal 1,2 m vrije ruimte
  • Er zijn geen drempels van meer dan 2 cm hoogte in toiletgebouw
  • Gang in toiletgebouw minimaal 1,2 m breed
  • Een douche (min.1,5mx1,5m) + toilet (min.1,65mx2,2m of 1,9mx1,9m)
  • Sanitaire voorzieningen voor mindervaliden in hetzelfde blok als voor overige kampeerders
  • Douchezitje / douchestoel (opklapbaar of verrijdbaar) ongeveer 48 cm hoog
  • Kantine/restaurant gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
  • Kantine/restaurant heeft toilet voor mindervaliden
  • Kampwinkel/supermarkt gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
  • Kraan zonder drukknop
  • Receptie goed toegankelijk voor mindervaliden
Diversen
  • Paden en wegen verlicht
  • Overdag rustig
  • Nachts rustig

Het weer

Het weer op deze camping

Weersverwachting

Ma

18 / 03

 

Di

19 / 03

 

Wo

20 / 03

 

Do

21 / 03

 

Vr

22 / 03

 

Za

23 / 03

 

Zo

24 / 03

 
Max. 8.5° 14.4° 14.6° 14.8° 11.8° 9.9° 8.9°
Min 4.4° 4.5° 8.3° 8.7° 3.7°
Neerslag 20% 5% 70% 75% 90% 70% 80%
Windrichting ZO Z ZW W ZW ZW W
Windkracht 4 3 2 3 4 4 4

Klimaat

Relatieve vochtigheid Neerslagsom (mm) Zonne-uren
Jan 83% 52 2
Feb 80% 37 3
Mrt 79% 48 3
Apr 74% 50 5
Mei 69% 62 7
Jun 71% 73 7
Jul 73% 62 7
Aug 72% 64 7
Sep 80% 53 5
Okt 81% 42 3
Nov 84% 52 2
Dec 84% 60 1

Gemiddelde temperatuur

Weeronline

Locatie

Toon op kaart
  • Camping-Paradies "Grüner Jäger"
    Everinghauser Dorfstraße 17
    27367 / Sottrum/Everinghausen
    Duitsland
  • Download GPS-coördinaten Selecteer uw navigatiesysteem:
     
    • TomTom (ov2)
    • Garmin (gpx)
    • CSV
  • Google routeplanner
    Coördinaten:
    53°5'0"N 9°10'37"E
  • A1 Bremen-Hamburg, afrit Stuckenborstel (nr. 50) richting Rotenburg, na 300m bij de verkeerslichten rechts afslaan naar Everinghausen en naar Everinghausen rijden. Na 4 km de 1e camping links.

Contact

Contact

Wilt u Camping-Paradies "Grüner Jäger" boeken of meer informatie? Dat kan middels onderstaande gegevens.

Contact

Neem contact op

Camping-Paradies "Grüner Jäger" ****

Camping-Paradies "Grüner Jäger" Camping-Paradies "Grüner Jäger" Camping-Paradies "Grüner Jäger" Camping-Paradies "Grüner Jäger" Camping-Paradies "Grüner Jäger" Camping-Paradies "Grüner Jäger" Camping-Paradies "Grüner Jäger" Camping-Paradies "Grüner Jäger" Camping-Paradies "Grüner Jäger" Camping-Paradies "Grüner Jäger" Camping-Paradies "Grüner Jäger" Camping-Paradies "Grüner Jäger" Camping-Paradies "Grüner Jäger" Camping-Paradies "Grüner Jäger" Camping-Paradies "Grüner Jäger" Camping-Paradies "Grüner Jäger" Camping-Paradies "Grüner Jäger" Camping-Paradies "Grüner Jäger" Camping-Paradies "Grüner Jäger" Camping-Paradies "Grüner Jäger" Camping-Paradies "Grüner Jäger"
Camping-Paradies "Grüner Jäger" Camping-Paradies "Grüner Jäger" Camping-Paradies "Grüner Jäger" Camping-Paradies "Grüner Jäger" Camping-Paradies "Grüner Jäger" Camping-Paradies "Grüner Jäger" Camping-Paradies "Grüner Jäger" Camping-Paradies "Grüner Jäger" Camping-Paradies "Grüner Jäger" Camping-Paradies "Grüner Jäger" Camping-Paradies "Grüner Jäger" Camping-Paradies "Grüner Jäger" Camping-Paradies "Grüner Jäger" Camping-Paradies "Grüner Jäger" Camping-Paradies "Grüner Jäger" Camping-Paradies "Grüner Jäger" Camping-Paradies "Grüner Jäger" Camping-Paradies "Grüner Jäger" Camping-Paradies "Grüner Jäger" Camping-Paradies "Grüner Jäger" Camping-Paradies "Grüner Jäger"

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen