Ga naar de homepage

AZUR Campingpark Regensburg

Algemene gegevens
Richtprijs € 34,80

AZUR Campingpark Regensburg is een camping in Niederwinzer, Beieren, gelegen aan een rivier/beek. De camping heeft plaatsen met afbakening, met schaduw, zonder schaduw en met enige schaduw. Er is mogelijkheid tot het huren van trekkershutten.

Toon meer

Op AZUR Campingpark Regensburg gelden de volgende regels voor huisdieren:
- Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd) toegestaan
- Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd) toegestaan

Op de camping kunt u ook terecht voor vers brood. Het is mogelijk om te internetten, want de camping beschikt over één of meerdere computers met een internetverbinding en er is een wifipunt.

6,2
Gemiddelde beoordeling Bekijk 25 beoordelingen

Gedetailleerde informatie over de camping

J.G.Th. Roumen "Camping met deels afgebakende plaatsen op 1,5 km van het centrum van Regensburg. Erg geschikt als doorgangscamping."

Inspecteur Dhr. J.G.Th. Roumen

J.G.Th. Roumen

Deze camping wordt jaarlijks bezocht door een medewerker van ACSI. Hij of zij inspecteert de camping op meer dan 200 voorzieningen en andere aandachtspunten. Deze inspecteur kunt u benaderen voor meer informatie over de camping of de regio. Dat kan telefonisch: door de week tot 22.00 uur in de avond en in het weekend in de ochtend en de middag. Het telefoonnummer vindt u hieronder.

Wilt u een brochure van deze camping ontvangen? Gebruik dan het informatie-aanvraagformulier. Wilt u een plek reserveren? Dat kan bij een groot aantal campings makkelijk en snel hier, op onze website. Als dat voor deze camping nog niet mogelijk is, dan kunt u het informatie-aanvraagformulier versturen of rechtstreeks contact opnemen met de camping.

Bel deze inspecteur

Bel +31(0)573453413
Aan het laden, een ogenblik geduld…

Gemiddelde beoordeling: 6,2

Voeg een beoordeling toe
Sanitair
6,8
Personeel
6,1
Prijs-kwaliteitverhouding
5,5
Kindvriendelijkheid
6,6
Entertainment
5,6
Sportfaciliteiten
6,0
Zwembad
6,0
Eten en drinken
6,7
Omgeving
7,5

steven, op deze camping in augustus 2017

6,4

Reisgezelschap: Senioren

Een camping met redelijk goed sanitair en verse broodjes. Duitse kwaliteit zullen we zeggen. Wat echter geen kwaliteit heeft is de prijs ten opzichte van de plaats die je al passant krijgt toegewezen in deze camping. De plaatsen zijn heel erg klein, ongeveer 24 m2, waarvoor na één nacht voor 2 personen en een camper moet worden neergeteld te veel moet worden neergeteld. We waren vooraf op de hoogte van de prijs maar niet van het feit dat de daar tegenover geleverde dienst zo minimaal was. Bij het afrekenen hebben we hierover een opmerking gemaakt. Helaas werd onze klacht door betrokken personeelslid afgedaan met de mededeling dat zij de prijzen niet bepaalde en haar dus daarop niet moeten aanspreken.

L.b, op deze camping in juni 2017

4,5

Reisgezelschap: Alleengaand

Ik ben nog nooit zo onbeschoft behandeld bij de balie. Op mijn vraag of er een plaats voor 1 nacht beschikbaar is krijg ik van de jonge dame het afgemeten antwoord dat dit pas van af 12.00 bekent is. Áls ik probeer te vragen waar we even kunnen parkeren om te wachten. Ónze auto met caravan staat voor de poort. Schreeuwt ze Sie mussen híer weg
Verbluft ga ik naar de auto en rijden we achter uit de weg op. Gauw naar een andere camping. Hier komen we nóóit meer!

Cor Ronda, op deze camping in juni 2017

6,9

Reisgezelschap: Alleengaand

Gebruik gemaakt van deze camping voor 1 nacht met onze camper. Vriendelijke ontvangst. Santitair oké en schoon. Niet druk maar "stampe" vol. Plaats daardoor wel erg klein , niet in goede verhouding met de prijs. Een echte doortrek-camping. Ligt wel a/d Donau fietsroute. En dicht bij stad Regensburg. Bus stopt voor de camping. Ietwat geluid van de verder op gelegen autoweg. Wifi gratis , wel in de buurt van receptie-gebouw.

Anoniem, op deze camping in mei 2016

4,5

Reisgezelschap: Paren

Deze camping hebben mijn partner en ik als doorgangscamping gebruikt. Een nacht gestaan met camper van let wel 6.10 meter. Is berekend als 7 meter camper. Verschil moet er blijkbaar zijn. Personeel mag en zou duidelijk vriendelijker kunnen zijn, je er welkom voelen.. het ontging ons. Paspoorten moesten er even achtergelaten worden voor registratie (..) notabene in Duitsland (in EU).. anders kwam je niet verder de camping op. Prijsverhouding voor een plek midden mei jl., te hoog. Sanitair kon er bij door maar hield niet over qua verhouding prijs. In bezit van ACSI kaart doch is op deze camping niet van toepassing. Nee, geen Wiedersehen voor ons op deze Azur camping!

Wil ter Horst, op deze camping in september 2015

4,8

Reisgezelschap: Senioren

Als eerste opmerking: Haal deze camping van uw site en uit uw boeken. Alle eerder geschreven reviews kloppen helemaal. De camping is de naam camping onwaardig. Het meest onvriendelijke personeel die ik in de afgelopen 35 jaar heb meegemaakt. Het is een AZUR camping en die ga ik dan ook aanschrijven. Aan iedereen die er is geweest of nog komt nodig ik uit hetzelfde te doen. Dit betreft wel alleen deze camping, andere AZUR campings die ik heb bezocht zijn prima.

Leonard, op deze camping in mei 2015

5,9

Reisgezelschap: Senioren

Zeer dure camping. De plaatsen zijn klein en modderig. Weg met verkeerslawaai in de nabijheid. Na een nacht zijn we gauw vertrokken.(sanitair is goed)

Fam Kaijser, op deze camping in augustus 2014

5,4

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, 4 - 12 jaar

Het begon al slecht, zeer onvriendelijk te woord gestaan bij de receptie alwaar wij direct de hoofdprijs moesten betalen heel veel geld voor een nacht. Dan hoop je dat je voor dat geld toch minstens een behoorlijke plaats krijgt toegewezen. Wij moesten de norse echtgenoot van de evenzo chagrijnige receptioniste/eigenaresse volgen die ons op zijn step voorging naar onze plaats. Tot onze ontsteltenis dirigeerde hij ons naar een veld met allemaal doorreizigers die daar hutje mutje stonden. Wij moesten van hem de caravan op zo'n manier zetten dat er nog ruimte was voor de volgende en onze auto moesten we pal naast de caravan parkeren zodat we geklemd tussen auto en caravan moesten zitten, meer ruimte was er niet. Toen we daar een opmerking over maakte begreep de man ineens zijn moedertaal niet meer en maakte dat hij weg was. Even later stonden we met auto klem tussen de campers die er bijgekomen waren. En dan maar hopen dat je er de volgende ochtend zonder kleerscheuren weg kan komen! Er waren meerdere mensen op dat doorreis veld die zwaar ontevreden waren.
Camping maakte verder een erg sjofele indruk, sanitair verouderd en niet schoon. Jammer voor Regensburg maar wij zullen in het vervolg onze route aanpassen....AZUR Campingpark Regensburg? NIE WIEDER!!!

Grumb, op deze camping in juni 2014

5,1

Reisgezelschap: Senioren

Op vrijdag 27 juni waren wij in Regensburg op de Azur camping. Ga er niet heen! Het is er een verschrikking! De camping is gesloten van 1300 tot 1500 uur. Dat is niet klantvriendelijk, maar het is nu eenmaal zo. Om 1500 uur melden wij ons bij de receptie waar wij bijzonder onbeschoft werden aangesproken door de dienstdoende receptioniste. Zij maakte ook ruzie met andere gasten en het lukte haar niet klanten vriendelijk te woord te staan. Op normale vragen snauwde ze je af. Geschrokken werd ons een plaats toegewezen door een onbeschofte brutale ongeschoren man op een fiets die ons toesnauwde dat we zo moesten staan zoals hij wilde. Dat was de orde. De man bleek niet verder aanspreekbaar en begon ons zelf uit te schelden toen wij nog een vraag wilde stellen over internet. We waren van plan Regensburg te bezoeken maar na deze nare en vervelende ervaring besloten we om de volgende dag te vertrekken.Ook andere gasten waren ontdaan over de handelswijze op deze camping. Zelden zo'n stelletje onbeschofte brutale horken bij elkaar gezien. En dan moet je ook nog betalen voor een plaats met je camper!We hebben een klacht ingediend bij een man die nu aan de receptie zat die ons zei dat hij er niets aan kon doen en dat we het moesten betalen. Het interesseerde hem niets. Voor een nacht!!Dat is wel heel veel voor zulke slechte service. Ongehoord, ga dus niet naar deze camping. Ik heb ze daarna drie keer aangeschreven maar ze antwoorden nog niet eens.
Kortom: Waardeloze camping, veel te duur en slechte behandeling van de klanten. Ga er niet heen!

Jannie & Johan, op deze camping in mei 2012

6,6

Reisgezelschap: Senioren

Azur Camping. Daar hadden wij meer van verwacht. Stugge ontvangst. Duitse (perfecte) verzorging van het groen ontbreekt geheel. Soms best druk.

Algemene gegevens

Richtprijs 1
€ 34,80
Richtprijs 2
€ 46,80
Openingsperiode
01-01-2019 t/m 31-12-2019
Oppervlakte
2,5 ha
Hoogteligging
333m
Aantal toerplaatsen
110 (60 - 80m2)
Aantal vaste jaarplaatsen
50
Aantal huuraccommodaties
6
Camping geschikt voor mindervaliden
Ja

* Vetgedrukte voorzieningen zijn niet bij de overnachtingsprijs inbegrepen. Hiervoor moet dus extra betaald worden. (Dit betekent niet dat de niet-vetgedrukte voorzieningen gratis zijn!)

Populaire voorzieningen
 • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
 • ACSI Club ID als identiteitsbewijs geaccepteerd
Internet
 • Mobiel netwerk
  • Type:2G
 • PC met internet
 • WiFi-zone
Bij de receptie
 • ACSI Club ID als identiteitsbewijs geaccepteerd
 • Reserveren voor hoogseizoen aanbevolen
 • Betalen met creditcard mogelijk
  • creditcard:mastercard | visacard
 • Gesproken talen op de receptie (in hoogseizoen)
  • talen:Duits | Engels
Campingregels
 • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
 • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
 • Caravan toegestaan
 • Tent toegestaan
 • Bijzettentje toegestaan
 • Kampeerauto toegestaan
 • Inrijverbod tijdens middagpauze
  • tijd:13.00-15.00
 • Dubbelassers toegestaan
 • Barbecue toegestaan
  • type BBQ:kolen | elektra | gas
 • Meebrengen eigen boot toegestaan
Honden
 • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
 • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
Sanitair
 • Wastafels: warm water
 • Wastafels: koud water
 • Verwarmd sanitair
 • Individuele wascabines: warm water
 • Individuele wascabines: koud water
 • Kindersanitair
 • Zittoiletten
 • Toiletpapier aanwezig
 • Stortbak voor chemische toiletten
 • Toilet-douche combinatie (min. 2,15mx2,15m)
 • Douches: warm water
 • Douches: koud water
 • Sanitaire voorzieningen voor mindervaliden in hetzelfde blok als voor overige kampeerders
 • Douchezitje / douchestoel (opklapbaar of verrijdbaar) ongeveer 48 cm hoog
 • Babyroom
Bodem en beplanting
 • Plaatsen met veel schaduw
 • Plaatsen met enige schaduw
 • Plaatsen zonder schaduw
 • Afgebakende plaatsen
 • Grasland
Wassen, afwassen, koken
 • Afwasbakken: warm water
 • Afwasbakken: koud water
 • Individuele kookgelegenheid
 • Wasmachine(s)
 • Textielwasbakken: koud water
 • Textielwasbakken: warm water
 • Droogtrommel(s)
Eten, drinken en levensmiddelen
 • Vers brood verkrijgbaar op de camping
 • Levensmiddelen: beperkt verkrijgbaar
 • Kampwinkel/supermarkt gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
 • Afhaalmaaltijden
  • periode:15-03/30-09
 • Ruilmogelijkheid gasflessen
Te huur op of bij camping
 • Trekkershutten
  • aantal:6
Watersport en waterrecreatie
 • Visgelegenheid
 • Meebrengen eigen boot toegestaan
Voor kinderen
 • Recreatieruimte
 • Kindersanitair
 • Babyroom
 • Geen animatieprogramma
Sport en spel
 • Tafeltennistafel
 • Tennis
Recreatie (volwassenen)
 • Visgelegenheid
 • Recreatieruimte
 • Televisie
Ligging van de camping
 • Gelegen aan rivier/beek (max. 0,1 km)
 • Dichtbij afslag autosnelweg (< 10 km)
  • afstand:2 km
 • Openbaar vervoer bij de camping (max. 0,5 km)
  • afstand:0 km
 • Inkoopmogelijkheid
  • afstand:1,5 km
Voor camperaars
 • Kampeerauto toegestaan
 • Speciale voorzieningen voor kampeerauto's
 • Ook geschikt voor kampeerauto's > 8m en > 4 ton
  • lengte:12
  • gewicht:6000 kg
Voorzieningen bij kampeerplaats
 • Ook geschikt voor caravans > 5,5m, exclusief dissel
 • Elektrische aansluiting mogelijk
  • Max. stroom:16 ampère
 • Eurostekker (CEE) noodzakelijk
Mindervaliden
 • Eventuele deurdrangers niet te zwaar (3 à 4 kg druk)
 • Toilet-douche combinatie (min. 2,15mx2,15m)
 • Sanitaire voorzieningen voor mindervaliden in hetzelfde blok als voor overige kampeerders
 • Douchezitje / douchestoel (opklapbaar of verrijdbaar) ongeveer 48 cm hoog
 • Kampwinkel/supermarkt gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
Diversen
 • Paden en wegen verlicht
 • Dag en nacht rustig
 • Apart jeugdterrein
 • Tijdelijke plaatsen buiten de camping zonder stroom
  • aantal:12
 • Eventuele deurdrangers niet te zwaar (3 à 4 kg druk)
Adres & Route

Wilt u AZUR Campingpark Regensburg boeken of meer informatie? Dat kan middels onderstaande gegevens.

 • AZUR Campingpark Regensburg
  Weinweg 40
  93049 / Regensburg-West
  Duitsland

 • Download GPS-coördinaten
  Selecteer uw navigatiesysteem:

   
  • TomTom (ov2)
  • Garmin (gpx)
  • CSV
 • Coördinaten: 49°1'40"N 12°3'31"E
 • Snelweg Regensburg-Weiden, afrit 40 Regensburg-West. Daarna is de camping goed aangegeven.

 • +49941270025

 • +49941299432

Toon op kaart
Laden
Het weer op deze camping

Weersverwachting

Do

23 / 05

 

Vr

24 / 05

 

Za

25 / 05

 

Zo

26 / 05

 

Ma

27 / 05

 

Di

28 / 05

 

Wo

29 / 05

 
Max. 21.2° 23.5° 23.5° 22° 21.7° 19.3° 18.5°
Min 5.4° 7.7° 9.6° 10.2° 10.3° 11.5° 10°
Neerslag 5% 5% 20% 35% 60% 75% 75%
Windrichting NW O NW W ZW W W
Windkracht 2 2 2 3 2 2 2

Gemiddelde temperatuur

Klimaat

Relatieve vochtigheid Neerslagsom (mm) Zonne-uren
Jan. 90% 35 2
Feb. 86% 51 3
Mrt. 81% 72 4
Apr. 76% 41 5
Mei 71% 71 8
Jun. 74% 105 8
Jul. 77% 109 7
Aug. 74% 51 8
Sep. 84% 67 5
Okt. 89% 78 3
Nov. 91% 73 2
Dec. 90% 49 2
Weeronline
Informatieaanvraag

ACSI Eurocampings stuurt uw informatieaanvraag door naar "AZUR Campingpark Regensburg".

Let op; u verstuurt een informatieaanvraag. U kunt niet direct reserveren middels dit formulier. U krijgt rechtstreeks contact met de camping en ACSI Eurocampings kan geen invloed uitoefenen op het verloop daarvan.

1 Informatieaanvraag Wat wilt u doen?
Stel uw vraag:
(in de taal van het land waar de camping ligt of in het Engels)
2 Uw gegevens

3 Uw aanvraag
In welke taal wilt u bij voorkeur een antwoord krijgen? Let op; het is mogelijk dat de camping niet aan dit verzoek kan voldoen.