Ga naar de homepage

Nymindegab Familie Camping ***

Algemene gegevens
Toon op kaart
Beschikbaarheid en prijzen
8,3
71 beoordelingen Schrijf beoordeling
  • Vlak bij de Deense Noordzeekust
  • Groot zwembad met waterglijbanen
  • Rustige familiecamping
  • Prachtige wandel- en fietsroutes
  • Ideale plek voor watersporters
  • Legoland op slechts 70 kilometer

Familiecamping Nymindegab ligt vlak bij de Deense Noordzeekust en niet ver van het prachtige Ringkøbingfjord. Op de rustige familiecamping is er voor de kinderen genoeg te beleven. De parel is het grote verwarmde zwembad met een 22 meter hoge waterglijbaan. Daarnaast beschikt de camping over een poolbiljart en een springkussen en zijn er speeltoestellen en speelautomaten. Natuurliefhebbers, wandelaars, fietsers en watersporters genieten juist weer van de fraaie omgeving van het Ringkøbingfjord en van het brede zandstrand aan de Noordzee.

Toon meer

Camping in de duinen

De camping gaat gedeeltelijk op in de nabijgelegen natuur, waardoor de camping veel rust uitstraalt. De kampeerplaatsen zijn niet allemaal even groot, maar wel goed onderhouden en redelijk afgebakend. Er zijn plaatsen beschikbaar in het bos en op het open kampeerterrein. De rustige familiecamping is goed bereikbaar (vanuit het zuiden via de 181 richting Nørre Nebel) en zodra je aankomt, heet de eigenaresse je vriendelijk welkom.

Op de camping verblijven in het hoogseizoen voornamelijk Deense, Duitse en Nederlandse gezinnen met kinderen. Maar ook wandelaars en strandliefhebbers maken vaak gebruik van deze camping. De basisvoorzieningen en de kampeerplaatsen zijn soms niet allemaal even nieuw en modern, maar alles is wel schoon en goed onderhouden.

Zwemmen en glijden

Het terrein oprijdend, trekt het verwarmde buitenbad met 22 meter lange glijbaan direct je aandacht. De kinderen kunnen zich hier prima vermaken en mochten ze even niet willen zwemmen, dan beschikt de camping ook nog over een springkussen, speeltoestellen, speelautomaten, een poolbiljart en een tv-ruimte. Ook het spelen van een potje minigolf, op een baan die is ontworpen als een Japanse tuin, is de moeite waard.

Daarnaast kun je op de camping, in een supermarkt met een bescheiden assortiment, terecht voor je boodschappen en voor vers brood. Heb je geen zin om zelf te koken? Dan zit er op het terrein een cafetaria met een kleine menukaart (ook voor afhaalmaaltijden), maar de keuze is hier niet groot. Voor meer horecagelegenheden moet je op pad naar de omliggende dorpjes, zoals het plaatsje Nymindegab dat direct aan de camping ligt. Hier zijn wel enkele eettentjes met een klein terrasjes te vinden.

Lopend naar het strand

De regio staat bekend om de mooie en brede zandstranden, dus een bezoekje aan de Noordzee mag niet ontbreken als je op deze camping staat. Via een verharde weg door de duinen kun je vanaf de camping naar het strand lopen, maar de afstand van 2 km is wellicht voor sommige kampeerders wel wat aan de lange kant. Nabij het strand is eveneens een parkeerplaats, dus je kunt er ook voor kiezen om de auto of de fiets te pakken.

Natuur en watersport rondom het Ringkøbingfjord

Behalve voor kinderen, is de camping eveneens een prima locatie voor liefhebbers van natuur, water en watersport. Ten noorden van de camping ligt het Ringkøbingfjord. Dit is geen typisch fjord zoals je dat in Noorwegen veel tegenkomt, maar juist een binnenmeer dat in verbinding staat met de Noordzee. De natuur rondom dit meer (het Ringkøbingfjord is het grootste meer in het westen van Denemarken) is erg mooi en door het ondiepe water is het Ringkøbingfjord een zeer geschikte plek voor verschillende watersporten of om te zwemmen met kleine kinderen.

Maar ook de niet-watersporter zal zich vermaken in deze omgeving. Er zijn talloze wandel-, fiets- en mountainbikeroutes in het gebied en in het stadje Ringkøbing (grootste plaats aan het fjord op 48 km rijden van de camping) vind je veel winkels en gezellige horecagelegenheden aan het water. Vanuit de camping zou je ook een dagje uit naar het 70 kilometer verderop gelegen Legoland kunnen plannen. Een leuk uitje voor het hele gezin, want wie is er niet groot geworden met dit beroemde speelgoed?

Bekijk campingwebsite 
  • Camping accepteert ACSI Club ID
    • Vervangend legitimatiebewijs

    • Geaccepteerd op bijna
      8.100 campings in Europa

    • Inclusief WA/BA-verzekering

    • Korting in de ACSI Webshop

    ACSI Club ID

    Meest voordelige Camping Carnet voor Europa

    Met ACSI Club ID houdt u uw paspoort veilig op zak. Bijna 8.100 ACSI-campings accepteren de kaart als vervangend identiteitsbewijs. Bovendien betaalt u altijd de laagste prijs voor producten in onze webshop. Ook bent u met ACSI Club ID automatisch WA/BA-verzekerd. Word lid en profiteer direct!


    Bestel direct


    Lees meer over ACSI Club ID
Gedetailleerde informatie over de camping

Beschikbaarheid

Jaarlijks geïnspecteerd

F.W. Koster

"Rustige familiecamping, glooiend terrein met terrassen en beschutte plaatsen. De nieuwe comfortplaatsen, met waterkraan en afvoer en stroom, liggen op terrashoogte. Deze kindervriendelijke camping heeft o.a. een springkussen, minigolf, speelautomaten, poolbiljart, t.v. ruimte etc. Het nieuwe minstens 25 °C verwarmde buitenbad, heeft een 22m lange glijbaan en whirlpool. De camping ligt aan de Ringkøbingfjord en de Noordzee. Op het strand wordt barnsteen gevonden. Een heerlijke, vis-,surf-, fiets-, en wandelomgeving."

Inspecteur Dhr. F.W. Koster

F.W. Koster

Deze camping wordt jaarlijks bezocht door een medewerker van ACSI. Hij of zij inspecteert de camping op meer dan 200 voorzieningen en andere aandachtspunten. Deze inspecteur kunt u benaderen voor meer informatie over de camping of de regio. Dat kan telefonisch: door de week tot 22.00 uur in de avond en in het weekend in de ochtend en de middag. Het telefoonnummer vindt u hieronder.

Wilt u een brochure van deze camping ontvangen? Gebruik dan het informatie-aanvraagformulier. Wilt u een plek reserveren? Dat kan bij een groot aantal campings makkelijk en snel hier, op onze website. Als dat voor deze camping nog niet mogelijk is, dan kunt u het informatie-aanvraagformulier versturen of rechtstreeks contact opnemen met de camping.

Bel deze inspecteur

Bel +31488792485

Beoordelingen (71)

Aan het laden, een ogenblik geduld…

Gemiddelde beoordeling: 8,3

Sanitair
8,3
Personeel
9,0
Prijs-kwaliteitverhouding
8,1
Kindvriendelijkheid
8,8
Entertainment
7,7
Sportfaciliteiten
7,7
Zwembad
8,4
Eten en drinken
7,3
Omgeving
9,0

Linda B, op deze camping in augustus 2023

8,7

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, 4 - 12 jaar

Pluspunten - Voor de eerste keer in Denemarken en we vonden het een zeer relaxte ervaring. Op de camping alles goed geregeld.
Bron: Ctoutvert

Geert V, op deze camping in augustus 2022

9,8

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, 12 - 18 jaar

Pluspunten - Dichtbij zee
Minpunten - Alles was goed
Bron: Ctoutvert

Anna Marie O, op deze camping in augustus 2022

8,0

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, 4 - 12 jaar

Pluspunten - Top vakantie gehad
Bron: Ctoutvert

Schulte, op deze camping in augustus 2022

7,0

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, 4 - 12 jaar

De camping is erg duur, er is weinig terreinverlichting en bijna geen waterpunten. Niet groot, maar leuk zwembad. De sauna was niet warm.

Nanno Bolt, op deze camping in mei 2022

8,2

Reisgezelschap: Senioren

Alle sanitair is volledig betegeld van onder tot boven, ieder zijn eigen wc en douche met gewone deuren en volledig afgesloten, super schoon en keurig. Geen tijdslimiet en geen muntjes(behalve in de grote familie douche) 16A stroom, grote plekken, voor iedereen wat wils, aan een laantje op een veld of individuele plekken. Prachtige glijbaan voor kinderen, het zwembad is niet al te groot, maar prima. je loopt zo het bos in of een stukje verder en je loopt op het strand. Winkeltje in het dorp is op loopafstand van de camping. Mooie fietspaden direct vanaf de camping. Oftewel een prachtige camping in een super omgeving.

Utrecht, op deze camping in augustus 2019

8,0

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, 4 - 12 jaar

Pluspunten - Glijbaan
Bron: Ctoutvert

Fam. Haan, op deze camping in augustus 2019

8,0

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, 4 - 12 jaar

Pluspunten - Goede sanitaire voorzieningen. Het sanitair gebouw bij ons had zelf elektrisch koken, een oven en een magnetron.Zag er keurig afgewerkt uit en nieuw.
Bron: Ctoutvert

M. Tijken, op deze camping in augustus 2019

6,8

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, 4 - 12 jaar

Pluspunten - Mooie duinen en strand
Minpunten - Dorpje weinig te doen
Bron: Ctoutvert

Chantal - Haaksbergen, op deze camping in juli 2019

8,5

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, 12 - 18 jaar

Pluspunten - Mooie keukens waar je je eten kan bereiden en gebruik kan maken van de gasfornuizen en ovens. Ook is er gelegenheid om het daar op te eten.
Ook het sanitair zag er goed uit. Allemaal afgesloten sanitairruimtes en badkamers.

Minpunten - Glijbaan in t zwembad geeft af op je badkleding. Dus niet je nieuwste zwembroek of bikini aandoen
Bron: Ctoutvert

Marjolein - Emmen, op deze camping in juli 2019

6,8

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, 12 - 18 jaar

Pluspunten - Leuk opgezette camping met verschillende veldjes
Minpunten - Tip: een gezellige mogelijkheid om ergens koffie of iets dergelijks te drinken.
En minder leuk om bij vertrek een bedrag te moeten betalen. Ws te maken met koersverschil.

Bron: Ctoutvert

Voorzieningen

Algemene gegevens

Richtprijs 1
€ 38,90
Richtprijs 2
€ 55,00
Openingsperiode *
21-03-2024 t/m 19-10-2024
Oppervlakte
11,5 ha
Aantal toerplaatsen
325 (100 - 150m2)
Aantal vaste jaarplaatsen
130
Aantal huuraccommodaties
20
Camping geschikt voor mindervaliden
Ja

** Van vetgedrukte voorzieningen weten wij dat zij niet bij de overnachtingsprijs inbegrepen zijn en dat er extra kosten voor gerekend worden. Houd er rekening mee dat ook sommige niet-vetgedrukte voorzieningen extra kosten kunnen hebben.

Populaire filters
  • Buitenzwembad
    • oppervlakte:400 m2
    • periode:06-05/04-09
    • Verwarmd:ja
  • Zwemparadijs
  • Wifi 80-100% dekking
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Oplaadpunt voor elektrische auto's
    • aantal:2
Internet
  • Mobiel netwerk
    • Type:4G
  • WiFi-zone
  • Wifi 80-100% dekking
Bij de receptie
  • ACSI Club ID als identiteitsbewijs geaccepteerd
  • Reserveren voor hoogseizoen aanbevolen
  • Betalen met creditcard mogelijk
    • creditcard:visacard | mastercard | dinnercard | amex
  • Geldautomaat/geldopname mogelijk
  • Seniorenkorting
  • Defibrillator
  • Receptie goed toegankelijk voor mindervaliden
  • Gesproken talen op de receptie (in hoogseizoen)
    • talen:Engels | Duits | Deens
Voorzieningen bij staanplaats
  • Wateraansluiting op/bij de plaats (max. 15m)
  • Vuilwaterafvoer op/bij de plaats (max. 15m)
  • Ook geschikt voor caravans > 5,5m, exclusief dissel
  • Elektrische aansluiting mogelijk
    • Max. stroom:16 ampère
  • Eurostekker (CEE) noodzakelijk
Campingregels
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Caravan toegestaan
  • Tent toegestaan
  • Bijzettentje toegestaan
  • Camper toegestaan
  • Inrijverbod tijdens middagpauze
    • tijd:12.00-14.00
  • Dubbelassers toegestaan
  • Barbecue toegestaan
    • type BBQ:gas | elektra | kolen
  • Meebrengen eigen boot toegestaan
Honden
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
Sanitair
  • Wastafels: warm water
  • Wastafels: koud water
  • Verwarmd sanitair
  • Individuele wascabines: warm water
  • Individuele wascabines: koud water
  • Kindersanitair
  • Zittoiletten
  • Toiletpapier aanwezig
  • Familiesanitair
  • Stortbak voor chemische toiletten
  • Toilet-douche combinatie (min. 2,15mx2,15m)
  • Douches: warm water
  • Douches: koud water
  • Familiedouche
  • Sanitaire voorzieningen voor mindervaliden in hetzelfde blok als voor overige kampeerders
  • Sanitair alleen geopend voor mindervaliden
  • Douchezitje / douchestoel (opklapbaar of verrijdbaar) ongeveer 48 cm hoog
  • Babyroom
  • Kraan zonder drukknop
Bodem en beplanting
  • Plaatsen met veel schaduw
  • Plaatsen met enige schaduw
  • Plaatsen zonder schaduw
  • Afgebakende plaatsen
  • Grasland
  • Terrassencamping
  • Zandbodem
  • Hellend terrein
Wassen, afwassen, koken
  • Afwasbakken: warm water
  • Afwasbakken: koud water
  • Individuele kookgelegenheid
  • Wasmachine(s)
  • Textielwasbakken: koud water
  • Textielwasbakken: warm water
  • Droogtrommel(s)
  • Magnetron
  • Strijkgelegenheid
  • Kookgelegenheid voor groepen
Eten, drinken en levensmiddelen
  • Ontbijt verkrijgbaar
  • Vers brood verkrijgbaar op de camping
  • Levensmiddelen: uitgebreid assortiment
  • Kampwinkel/supermarkt gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
  • Zelfbedieningsrestaurant
  • Kantine/restaurant gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
  • Snackbar
  • Afhaalmaaltijden
  • Gemeenschappelijke barbecueplaats
  • Invriezen koelelementen
  • Ruilmogelijkheid gasflessen
Te huur op of bij camping
  • Caravans
    • aantal:1
  • Trekkershutten
    • aantal:17
  • Fietsen
  • Skelter/trapauto
  • Koelelementen
  • Safaritent zonder sanitair
    • aantal:2
Zwemmen
  • Zwemparadijs
  • Waterglijbaan (> 10 m)
  • Buitenzwembad
    • oppervlakte:400 m2
    • periode:06-05/04-09
    • Verwarmd:ja
  • Peuterbad (voor 1-3 jarigen, < 40 cm)
    • oppervlakte:40 m2
    • periode:07-05/05-09
    • Verwarmd:ja
Wellness
  • Sauna
  • Whirlpool
Strand
  • Zandstrand
Watersport en waterrecreatie
  • Visgelegenheid
  • Windsurfen toegestaan
  • Windsurfcursus
  • Aanlegsteiger/boei
  • Meebrengen eigen boot toegestaan
  • Zeilen toegestaan
Voor kinderen
  • Waterglijbaan (> 10 m)
  • Speeltuin
  • Peuterbad (voor 1-3 jarigen, < 40 cm)
    • oppervlakte:40 m2
    • periode:07-05/05-09
    • Verwarmd:ja
  • Animatieprogramma: kinderen (min. 2x p.wk in hoogseiz.)
    • talen:Duits | Deens
    • periode:01-07/14-08
  • Recreatieruimte
  • Disco-avonden
  • Kindersanitair
  • Babyroom
  • Springkussen
  • Speelautomaten
  • Minigolf
  • Dierenweide
Sport en spel
  • Tafeltennistafel
  • Multisportveld
  • Jeu de boulesbaan
  • Paardrijden
  • Minigolf
  • Golfbaan op geringe afstand (max. 10 km)
    • afstand:6 km
    • aantal:18
  • Geocaching
Recreatie (volwassenen)
  • Visgelegenheid
  • Fietsroutes bij de camping
    • zwaarte:gemiddeld | licht
  • Gemarkeerde wandelroutes bij de camping
    • zwaarte:gemiddeld | licht
  • Recreatieruimte
  • (Pool)biljart
  • Televisie
  • Speelautomaten
  • Begeleide wandeltochten
Ligging van de camping
  • Afstand tot de zee (max. 10 km)
    • afstand:1.5 km
  • Gelegen in bos
  • Panorama
  • Openbaar vervoer bij de camping (max. 0,5 km)
    • afstand:0.2 km
  • Inkoopmogelijkheid
    • afstand:0.1 km
Voor camperaars
  • Camper toegestaan
  • Speciale voorzieningen voor campers
    • elektrische aansluiting mogelijk (Max. stroom: 16 ampère)
  • Ook geschikt voor campers > 8m en > 4 ton
    • gewicht:5000 kg
Mindervaliden
  • Mindervalidensanitair gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
  • Deurbreedte minimaal 100 cm
  • Opklapbare/vergrendelbare steunen aan tenminste 1 zijde van de toiletpot
  • Hoogte toiletzitting ongeveer 48 cm
  • Naast toiletpot aan tenminste 1 zijde ongeveer 90 cm vrije ruimte
  • Vóór toiletpot minimaal 1,2 m vrije ruimte
  • Er zijn geen drempels van meer dan 2 cm hoogte in toiletgebouw
  • Gang in toiletgebouw minimaal 1,2 m breed
  • Eventuele deurdrangers niet te zwaar (3 à 4 kg druk)
  • Toilet-douche combinatie (min. 2,15mx2,15m)
  • Sanitaire voorzieningen voor mindervaliden in hetzelfde blok als voor overige kampeerders
  • Douchezitje / douchestoel (opklapbaar of verrijdbaar) ongeveer 48 cm hoog
  • Kantine/restaurant gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
  • Kampwinkel/supermarkt gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
  • Kraan zonder drukknop
  • Receptie goed toegankelijk voor mindervaliden
  • Sanitair alleen geopend voor mindervaliden
Diversen
  • Paden en wegen verlicht
  • Terrein bewaakt
  • Overdag rustig
  • Nachts rustig
  • Tijdelijke plaatsen buiten de camping zonder stroom
    • aantal:3
  • Oplaadpunt voor elektrische auto's
    • aantal:2

Het weer

Het weer op deze camping

Weersverwachting

Ma

18 / 03

 

Di

19 / 03

 

Wo

20 / 03

 

Do

21 / 03

 

Vr

22 / 03

 

Za

23 / 03

 

Zo

24 / 03

 
Max. 5.9° 7.2° 7.3° 6.6° 7.9° 6.8° 6.4°
Min 3.3° 5.4° 4.8° 6.1° 5.1° 3.6°
Neerslag 25% 50% 55% 65% 85% 80% 45%
Windrichting ZO ZO N ZW ZW W NW
Windkracht 6 4 3 4 4 4 4

Klimaat

Neerslagsom (mm)
Jan 66
Feb 43
Mrt 53
Apr 46
Mei 52
Jun 57
Jul 64
Aug 85
Sep 91
Okt 104
Nov 104
Dec 86

Gemiddelde temperatuur

Weeronline

Locatie

Toon op kaart
  • Nymindegab Familie Camping
    Lyngtoften 12
    6830 / Nymindegab/Nørre Nebel
    Denemarken
  • Download GPS-coördinaten Selecteer uw navigatiesysteem:
     
    • TomTom (ov2)
    • Garmin (gpx)
    • CSV
  • Google routeplanner
    Coördinaten:
    55°48'44"N 8°12'0"E
  • Vanuit het zuiden richting Varde. De 181 volgen tot Nørre Nebel, dan richting Nymindegab. Camping staat aangegeven.

Contact

Contact

Wilt u camping Nymindegab Familie Camping boeken of meer informatie? Dat kan middels onderstaande gegevens of via de

website van de camping

Contact
Campingwebsite
  • www.nymindegabcamping.dk

Neem contact op

Informatieaanvraag

Informatieaanvraag

Hieronder vindt u het contactformulier.

Uw aanvraag wordt doorgestuurd naar Nymindegab Familie Camping. Alle verdere correspondentie zal rechtstreeks tussen u en de camping verlopen.

Na het invullen van het contactformulier ontvangt u een e-mail met een bevestigingslink. Om uw aanvraag definitief te maken verzoeken wij u op de link te klikken.

1 Informatieaanvraag Wat wilt u doen?
Stel uw vraag:
(in de taal van het land waar de camping ligt of in het Engels)
2 Uw gegevens

3 Uw aanvraag
In welke taal wilt u bij voorkeur een antwoord krijgen? Let op; het is mogelijk dat de camping niet aan dit verzoek kan voldoen.


Campings in de omgeving

Nymindegab Familie Camping ***

Nymindegab Familie Camping
Nymindegab Familie Camping
Nymindegab Familie Camping Nymindegab Familie Camping Nymindegab Familie Camping Nymindegab Familie Camping Nymindegab Familie Camping Nymindegab Familie Camping Nymindegab Familie Camping Nymindegab Familie Camping Nymindegab Familie Camping Nymindegab Familie Camping Nymindegab Familie Camping Nymindegab Familie Camping Nymindegab Familie Camping Nymindegab Familie Camping Nymindegab Familie Camping Nymindegab Familie Camping Nymindegab Familie Camping Nymindegab Familie Camping Nymindegab Familie Camping Nymindegab Familie Camping Nymindegab Familie Camping Nymindegab Familie Camping Nymindegab Familie Camping Nymindegab Familie Camping Nymindegab Familie Camping Nymindegab Familie Camping Nymindegab Familie Camping
Nymindegab Familie Camping Nymindegab Familie Camping Nymindegab Familie Camping Nymindegab Familie Camping Nymindegab Familie Camping Nymindegab Familie Camping Nymindegab Familie Camping Nymindegab Familie Camping Nymindegab Familie Camping Nymindegab Familie Camping Nymindegab Familie Camping Nymindegab Familie Camping Nymindegab Familie Camping Nymindegab Familie Camping Nymindegab Familie Camping Nymindegab Familie Camping Nymindegab Familie Camping Nymindegab Familie Camping Nymindegab Familie Camping Nymindegab Familie Camping Nymindegab Familie Camping Nymindegab Familie Camping Nymindegab Familie Camping Nymindegab Familie Camping Nymindegab Familie Camping Nymindegab Familie Camping Nymindegab Familie Camping Nymindegab Familie Camping Nymindegab Familie Camping

Nymindegab Familie Camping ***

Nymindegab Familie Camping
Nymindegab Familie Camping

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen