Ga naar de homepage

Camping Orio/Orio Kanpina Cat.1

Algemene gegevens
Richtprijs € 40,90

Camping Orio/Orio Kanpina is een camping in Orio, Gipuzkoa, gelegen bij zee. De camping heeft plaatsen met afbakening, zonder schaduw en met enige schaduw. Camping Orio/Orio Kanpina ligt nabij een zandstrand. Er is mogelijkheid tot het huren van bungalows. De camping beschikt over een speeltuin.

Toon meer

De camping beschikt over een buitenzwembad en peuterbad. In de nabije omgeving kunt u zwemmen in de zee.

Koken hoeft niet altijd, want op de camping is een snackbar, pizzeria, restaurant (kleine kaart) en restaurant (met ruime keuze) aanwezig. Op de camping kunt u ook terecht voor vers brood. Het is mogelijk om te internetten, want op 80% van de camping kan men met de eigen laptop internetten.

8,0
Gemiddelde beoordeling Bekijk 40 beoordelingen
Buitenzwembad
Wifi 80-100% dekking
Gelegen bij zee (max. 0,5 km)
ACSI Club ID als identiteitsbewijs geaccepteerd
alle voorzieningen
Korting in het laagseizoen met CampingCard ACSI

 
  • Tot 60% korting

  • Meer dan 3.600 campings,
    jaarlijks geïnspecteerd

  • Binnen 4 nachten terugverdiend

Voordelig kamperen in het laagseizoen

CampingCard ACSI is een handige kortingskaart die u tot wel 60% vakantievoordeel oplevert. In 2020 kampeert u met CampingCard ACSI op meer dan 3.600 campings in 21 Europese landen. Betaal ook altijd één van de vijf, vaste lage tarieven in het laagseizoen!


Bestel eenvoudig via de ACSI Webshop Lees meer over CampingCard ACSI
Gedetailleerde informatie over de camping

D.J. van Beest "Familiecamping op 200m van de zee. Er is een zandstrand en zwemgelegenheid in zee. Op 50m van de camping is een haventje voor pleziervaartuigen. De camping heeft een zwembad en een goed restaurant. Op 20 km van San Sebastián gelegen."

Inspecteur Dhr. D.J. van Beest

D.J. van Beest

Deze camping wordt jaarlijks bezocht door een medewerker van ACSI. Hij of zij inspecteert de camping op meer dan 200 voorzieningen en andere aandachtspunten. Deze inspecteur kunt u benaderen voor meer informatie over de camping of de regio. Dat kan telefonisch: door de week tot 22.00 uur in de avond en in het weekend in de ochtend en de middag. Het telefoonnummer vindt u hieronder.

Wilt u een brochure van deze camping ontvangen? Gebruik dan het informatie-aanvraagformulier. Wilt u een plek reserveren? Dat kan bij een groot aantal campings makkelijk en snel hier, op onze website. Als dat voor deze camping nog niet mogelijk is, dan kunt u het informatie-aanvraagformulier versturen of rechtstreeks contact opnemen met de camping.

Bel deze inspecteur

Bel +31(0)168453666
Aan het laden, een ogenblik geduld…

Gemiddelde beoordeling: 8,0

Voeg een beoordeling toe
Sanitair
8,4
Personeel
8,4
Prijs-kwaliteitverhouding
8,2
Kindvriendelijkheid
7,8
Entertainment
7,3
Sportfaciliteiten
7,2
Zwembad
7,7
Eten en drinken
7,4
Omgeving
8,2

Van den Borne, op deze camping in juli 2019

8,0

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, 4 - 12 jaar

Aanbevelingswaardig. Nette, schone, rustige camping. Zwembad uiteindelijk slechts 1x gebruikt, omdat onze tweeling van 10 de hoge golven in de zee toch wel erg leuk vonden. Dorpje op loopafstand. Niet echt super veel te doen, maar prima voor ons.

Reactie van de camping 7 mei 2020

Dear client,
Thank you for your sincere opinion. We are glad to know that your stay in our campsite was good for you.
As you said, the campsite is good located, close form the town and close from the beach and it offers many different options to everyone. If you don´t want to use the swimming pool, you can enjoy the waves in our beach, you can also have a nice walk in the mountains nearby or take a bike ride to the town, which also offers many touristic attractions.
All this options make our campsite a good place to stay in family.
We hope to see you again in our campsite.
Kind regards,

AB, op deze camping in juni 2019

7,7

Reisgezelschap: Paren

Nette camping met meest ruime plekken. Gezelligheid richting het strand op 100 m. Dorpje niet veel te beleven. Snelweg hoor je wel.

Reactie van de camping 7 mei 2020

Dear client,
Thank you for choosing our campsite for you stay and thank you too for the sincere opinion.
We are glad to know that the facilities of the campsite were good for you and the plots wide enough.
As it´s well located, you can get easily to the beach and also to the town, where you have great touristic offer.
Otherwise, we are sorry to hear that the motorway close from the campsite was noisy to you, usually it is not, but when the wind comes from the south, the sound is noticed.
Anyway, we hope you could visit us in further occasions.
Kind regards,

Jan Kuijk, op deze camping in mei 2019

8,6

Reisgezelschap: Senioren

Een mooie camping dicht bij de snelweg. Het personeel is zeer hulpvaardig. Goede uitvalsbasis voor de mooie stad San Sebastian. Sanitair schoon. Warm afwaswater.

Reactie van de camping 7 mei 2020

Dear client,
Thank you for visiting our campsite and for your sincere opinion.
Due to our location, Orio is a good starting point to visit many of the touristic places in the Basque County, such as San Sebastian, where you can go by bus or by train in about 30 minutes and you can also take your bikes with you.
It´s important to us to know that you appreciate the cleaning of the facilities and the attention of the staff as we work hard to offer the best service and to improve each season.
We hope to see you again in our campsite.
Kind regards,

Astrid Deen, op deze camping in oktober 2018

8,0

Reisgezelschap: Paren

We hebben hier 4 nachten gestaan.
mooie, rustige en schone camping.
vlakbij het strand en een jachthaven.
mooie fietsomgeving ( langs de kust. HEEL mooi)
Jammer dat het zwembad al dicht was(1-10)en de restaurants pas vanaf 20uur open zijn..
Het was voor ons de afsluiter van onze vakantie en hebben daar erg genoten!

Reactie van de camping 7 mei 2020

Dear client,
Thank you very much for spending your holidays in Orio Kanpina and for taking your time to let us some encouraging words. All your comments help us to improve our services each season.
Unfortunately, the swimming pool is only open on summer time, when beach season is working, because we need a lifeguard and in October beach season is over too.
We hope that next time you could visit us on summer time and you can enjoy our swimming pool too.
Thank you for your sincere opinion.
Kind regards,

Maria van Rooij, op deze camping in juli 2018

8,1

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, 4 - 12 jaar

Heerlijke camping bij dorp en aan zee. Station dichtbij In half uur ben je in SAN Sebastián Veel Spanjaarden en weinig Nederlanders

Reactie van de camping 7 mei 2020

Dear client,
Thank you for choosing Orio Kanpina to spend some days in the Basque Country.
The location is one of our strengths which provide the client the opportunity to enjoy the beach and the town in a few minute walk, as well as the nearby cities, like San Sebastian.
Depending on the season you visit us, we have more local clients but in lower season, European travelers, such as the Netherlands people are majority.
We hope that you had enjoyed your stay and to see you back in our campsite.
Kind regards,

Cadance, op deze camping in mei 2018

8,3

Reisgezelschap: Senioren

Wij kwamen hier op 1 mei. Een vriendelijke Engels sprekende ontvangst. Er is een restaurantje incl. winkeltje voor brood en is al on 8.00 h. open. Wij vonden de Free Wi Fi maar matig. Sanitair is schoon en netjes. Het is een nette schone groene camping (gras) De bomen (Platanen) hebben nu nog geen blad. De nabij gelegen snelweg is nauwelijks hoorbaar. Veel recreatie mogelijk heden. En een prachtige omgeving om rond te toeren. En strand bij de deur. Een goede CC kamping om terug te komen. Stadje 20 min lopen.

Reactie van de camping 7 mei 2020

Dear client,
Thank you very much for your sincere opinion about our campsite.
We work hard to have the best facilities for our clients, and especially we insist on the cleaning of all the services, what our cleaning team makes about 3 or 4 times per day.
We are glad to know that your stay in our campsite was good and you would come again, we wish it too.
Kind regards,

L.Hofland, op deze camping in april 2018

7,3

Reisgezelschap: Senioren

Goede camping met vriendelijk personeel
De zee dichtbij en gezellig terras met restaurant

Reactie van de camping 7 mei 2020

Dear client,

Thank you for your sincere opinion, it help us to improve our services every season. We hope that your stay was great with us and we are looking forward to see you again in Orio Kanpina.
Kind regards,

Simone, op deze camping in oktober 2017

8,4

Reisgezelschap: Paren

Een super schone camping. Het sanitair wordt de hele dag gepoetst, en werkelijk een formidabele douche! Personeel zeer vriendelijk en behulpzaam. Restaurant viel ons iets tegen maar genoeg eetmogelijkheden in Orio zelf wat op loopafstand ligt. San Sebastian is een geweldige stad om te bezoeken!

B. Wittenberg, op deze camping in augustus 2017

8,2

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, 4 - 12 jaar

Mooie gelegen camping met goede faciliteiten. Sanitair is schoon, wordt per dag meerdere malen gepoetst. Ruime douches, met bankje en ophangmogelijkheden. Speeltuin aanwezig op camping en aan het strand, binnen enkele minuten te bereiken. Klein winkeltje voor de nodige boodschapjes. Een camping om nog eens terug te keren.

ben van der maat, op deze camping in juni 2017

8,9

Reisgezelschap: Senioren

goede camping goed sanitair ideaal voor een bezoek aan san-sebastian .station op 5 min fietsen .vriendelijk personeel.
in het weekend op tijd zijn i.v.m met de vele spanjaarden die komen camperen

Reactie van de camping 7 mei 2020

Dear client,
Thank you for your stay in our campsite and thank you for taking your time to let us a review.
Due to the many options that provide our campsite, we have different kind of clients.
Usually, week days we have people that want to find calm and relax and during weekends, if the weather is good, many local people come to spend a couple of days with their families.
We hope that was not annoying for you and we can see each other next time.
Kind regards,

Algemene gegevens

Richtprijs 1
€ 40,90
Richtprijs 2
€ 52,10
Openingsperiode
01-03-2020 t/m 09-11-2020
Oppervlakte
3,2 ha
Aantal toerplaatsen
105 (60 - 80m2)
Aantal vaste jaarplaatsen
34
Aantal huuraccommodaties
34
Camping geschikt voor mindervaliden
Ja

* Vetgedrukte voorzieningen zijn niet bij de overnachtingsprijs inbegrepen. Hiervoor moet dus extra betaald worden. (Dit betekent niet dat de niet-vetgedrukte voorzieningen gratis zijn!)

** De openingsperiode kan afwijken door de maatregelen rondom het coronavirus.

Populaire campingfaciliteiten
  • Buitenzwembad
    • oppervlakte:250 m2
    • periode:01-06/13-09
  • Wifi 80-100% dekking
    • wifi 80-100% dekking gratis
  • Gelegen bij zee (max. 0,5 km)
  • ACSI Club ID als identiteitsbewijs geaccepteerd
Internet
  • Mobiel netwerk
    • Type:4G
  • Wifi 80-100% dekking
    • wifi 80-100% dekking gratis
Bij de receptie
  • ACSI Club ID als identiteitsbewijs geaccepteerd
  • Reserveren niet mogelijk
  • Paspoort / identiteitskaart verplicht
  • Betalen met creditcard mogelijk
    • creditcard:mastercard | visacard
  • Betalen met pinpas/Maestro mogelijk
  • Defibrillator
  • Receptie goed toegankelijk voor mindervaliden
  • Gesproken talen op de receptie (in hoogseizoen)
    • talen:Engels | Spaans | Frans
Campingregels
  • Caravan toegestaan
  • Tent toegestaan
  • Bijzettentje toegestaan
  • Kampeerauto toegestaan
  • Dubbelassers toegestaan
  • Barbecue toegestaan
    • type BBQ:kolen | elektra | gas
  • Meebrengen eigen boot toegestaan
  • Motorboot
    • lengte:5 m
  • Zeilboot
    • lengte:5 m
Honden
  • Geen honden toegestaan in laagseizoen
  • Geen honden toegestaan in hoogseizoen
Sanitair
  • Wastafels: warm water
  • Wastafels: koud water
  • Kindersanitair
  • Zittoiletten
  • Toiletpapier aanwezig
  • Stortbak voor chemische toiletten
  • Douches: warm water
  • Douches: koud water
  • Een douche (min.1,5mx1,5m) + toilet (min.1,65mx2,2m of 1,9mx1,9m)
  • Sanitaire voorzieningen voor mindervaliden in hetzelfde blok als voor overige kampeerders
  • Sanitair alleen geopend voor mindervaliden
  • Douchezitje / douchestoel (opklapbaar of verrijdbaar) ongeveer 48 cm hoog
  • Kantine/restaurant heeft toilet voor mindervaliden
  • Babyroom
  • Stranddouches
  • Kraan zonder drukknop
Bodem en beplanting
  • Plaatsen met enige schaduw
  • Plaatsen zonder schaduw
  • Afgebakende plaatsen
  • Grasland
Wassen, afwassen, koken
  • Afwasbakken: warm water
  • Afwasbakken: koud water
  • Individuele kookgelegenheid
  • Wasmachine(s)
  • Textielwasbakken: koud water
  • Textielwasbakken: warm water
  • Droogtrommel(s)
  • Magnetron
  • Strijkgelegenheid
  • Kookgelegenheid voor groepen
Eten, drinken en levensmiddelen
  • Ontbijt verkrijgbaar
  • Vers brood verkrijgbaar op de camping
  • Levensmiddelen: uitgebreid assortiment
  • Kampwinkel/supermarkt gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
  • Restaurant (met ruime keuze)
  • Restaurant (kleine kaart)
  • Kantine/restaurant gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
  • Snackbar
  • Pizzeria
  • Afhaalmaaltijden
  • Menu simple/table d'hôte
  • Bar
  • Gemeenschappelijke barbecueplaats
  • Koelijs verkrijgbaar
  • Ruilmogelijkheid gasflessen
Te huur op of bij camping
  • Bungalows/chalets
    • aantal:34
  • Kluisjes
Zwemmen
  • Buitenzwembad
    • oppervlakte:250 m2
    • periode:01-06/13-09
  • Peuterbad (voor 1-3 jarigen, < 40 cm)
    • oppervlakte:9 m2
    • periode:01-06/13-09
  • Zwemmen in zee (max. 0,5 km)
  • Stranddouches
  • Ligweide
Strand
  • Zandstrand
  • Grasstrand
Watersport en waterrecreatie
  • Visgelegenheid
  • Aanlegsteiger/boei
  • Motorboot
    • lengte:5 m
  • Meebrengen eigen boot toegestaan
  • Zeilboot
    • lengte:5 m
  • Bootkraan
  • Trailerhelling
Voor kinderen
  • Speeltuin
  • Peuterbad (voor 1-3 jarigen, < 40 cm)
    • oppervlakte:9 m2
    • periode:01-06/13-09
  • Recreatieruimte
  • Kindersanitair
  • Babyroom
  • Geen animatieprogramma
Sport en spel
  • Tafeltennistafel
  • Golfbaan op geringe afstand (max. 10 km)
    • afstand:5 km
    • aantal:9
Recreatie (volwassenen)
  • Visgelegenheid
  • Gemarkeerde wandelroutes bij de camping
    • zwaarte:zwaar | licht | gemiddeld
  • Recreatieruimte
  • Televisie
Ligging van de camping
  • Gelegen bij zee (max. 0,5 km)
  • Afstand tot de zee (max. 10 km)
    • afstand:0,2 km
  • Panorama
  • Dichtbij afslag autosnelweg (< 10 km)
    • afstand:2 km
  • Inkoopmogelijkheid
    • afstand:1 km
Voor camperaars
  • Kampeerauto toegestaan
  • Speciale voorzieningen voor kampeerauto's
  • Ook geschikt voor kampeerauto's > 8m en > 4 ton
Voorzieningen bij kampeerplaats
  • Watertappunt op/bij de plaats (max. 50m)
  • Ook geschikt voor caravans > 5,5m, exclusief dissel
  • Elektrische aansluiting mogelijk
    • Max. stroom:10 ampère
Mindervaliden
  • Eventuele deurdrangers niet te zwaar (3 à 4 kg druk)
  • Een douche (min.1,5mx1,5m) + toilet (min.1,65mx2,2m of 1,9mx1,9m)
  • Sanitaire voorzieningen voor mindervaliden in hetzelfde blok als voor overige kampeerders
  • Douchezitje / douchestoel (opklapbaar of verrijdbaar) ongeveer 48 cm hoog
  • Kantine/restaurant gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
  • Kantine/restaurant heeft toilet voor mindervaliden
  • Kampwinkel/supermarkt gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
  • Kraan zonder drukknop
  • Receptie goed toegankelijk voor mindervaliden
  • Sanitair alleen geopend voor mindervaliden
Diversen
  • Paden en wegen verlicht
  • Terrein bewaakt
  • Dag en nacht rustig
  • Tijdelijke plaatsen buiten de camping zonder stroom
    • aantal:5
Adres & Route

Wilt u camping Camping Orio/Orio Kanpina boeken of meer informatie? Dat kan middels onderstaande gegevens of via de website van de camping

  • Camping Orio/Orio Kanpina
    Hondartza Bidea s/n
    20810 / Orio
    Spanje

  • Download GPS-coördinaten
    Selecteer uw navigatiesysteem:

     
    • TomTom (ov2)
    • Garmin (gpx)
    • CSV
  • Coördinaten: 43°17'11"N 2°7'33"W
  • A8 vanaf San Sebastián afslag Orio, dan richting strand/camping. A8 vanaf Bilbao: afslag Zarautz, dan ri Orio. Na brug over rivier N634 blijven volgen, 1e rotonde li, dan ri strand/camping.

  • +34943834801

  • Stuur deze camping een e-mail

  • www.oriokanpina.com

Toon op kaart
Laden
Het weer op deze camping

Weersverwachting

Vr

29 / 05

 

Za

30 / 05

 

Zo

31 / 05

 

Ma

01 / 06

 

Di

02 / 06

 

Wo

03 / 06

 

Do

04 / 06

 
Max. 24° 25° 25.2° 22.8° 23° 22.1° 21.2°
Min 16.4° 15.4° 16.7° 16.5° 16.1° 16.1° 15.7°
Neerslag 0% 0% 10% 15% 20% 50% 60%
Windrichting N Z N W N NW NW
Windkracht 3 2 2 2 3 3 3

Klimaat

Relatieve vochtigheid Neerslagsom (mm) Zonne-uren
Jan. 73% 125 4
Feb. 76% 75 4
Mrt. 77% 96 5
Apr. 75% 160 6
Mei 80% 122 6
Jun. 82% 166 7
Jul. 86% 168 6
Aug. 85% 119 6
Sep. 79% 114 6
Okt. 76% 182 5
Nov. 77% 233 3
Dec. 73% 114 3

Gemiddelde temperatuur

Weeronline
Informatieaanvraag

ACSI Eurocampings stuurt uw informatieaanvraag door naar "Camping Orio/Orio Kanpina".

Let op; u verstuurt een informatieaanvraag. U kunt niet direct reserveren middels dit formulier. U krijgt rechtstreeks contact met de camping en ACSI Eurocampings kan geen invloed uitoefenen op het verloop daarvan.

1 Informatieaanvraag Wat wilt u doen?
Stel uw vraag:
(in de taal van het land waar de camping ligt of in het Engels)
2 Uw gegevens

3 Uw aanvraag
In welke taal wilt u bij voorkeur een antwoord krijgen? Let op; het is mogelijk dat de camping niet aan dit verzoek kan voldoen.


Camping Orio/Orio Kanpina Cat.1

Als gevolg van het coronavirus kunnen openingsdata van campings op onze website niet helemaal juist zijn. Meer nieuws over kamperen in Corona-tijd >