Ga naar de homepage

Camping De Adelhof

Algemene gegevens

Camping De Adelhof ligt in een groene omgeving in het westen van Drenthe, midden in de natuur. Een fijne plek voor natuurliefhebbers en sportieve kampeerders. De camping is onderdeel van een recreatiepark waar ook een bungalowpark, zwembad en sportaccommodatie toe behoren. Je kampeert op ruime staanplaatsen op grote grasvelden of aan de visvijver.

Toon meer

De camping is te bereiken via de snelweg A32. Neem je afslag 6 en ga je bij de eerste rotonde meteen rechtsaf, dan kom je op de N855 richting Vledder. Camping De Adelhof ligt aan de rand van dit dorpje. Rijd zo’n negen kilometer door het Drentse platteland om de camping te bereiken.

Staanplaatsen en bungalows

De camping is onderdeel van een groter vakantiepark met veel vaste jaarplaatsen. Maar ook voor de toerkampeerder is er genoeg plek. Je kampeert op staanplaatsen, gelegen op uitgestrekte grasvelden. Maar er is ook de mogelijkheid om aan de visvijver, tussen de hoge bomen, een plekje te krijgen. Voor een luxere kampeervakantie kun je kiezen uit verschillende type bungalows en trekkershutten. Deze staan ook aan het water en tussen het groen.

Openluchtzwembad Het Bospad

Direct naast de camping, tussen de bomen, ligt het buitenzwembad Het Bospad. Aangezien dit zwembad niet tot de camping behoort, is de toegang niet gratis. Kampeerders van camping De Adelhof kunnen bij de receptie echter wel korting krijgen. Het zwembad wordt omringd door een zonneweide en een zandstrand, en er zijn speeltoestellen voor de kinderen.

Voor kinderen

Camping De Adelhof houdt goed rekening met zijn jongere publiek. Voor kinderen is er veel te doen, met in het hoogseizoen een leuk animatieprogramma (voor jonge en oudere kinderen), een minigolfbaan, een indoorspeeltuin (Speelstee ’t Hofje) en een kinderboerderij.

Voor vissers en sporters

Ook de sportieve kampeerder kan er zijn energie kwijt. Op de camping liggen namelijk een tennisbaan, een multisportveld voor voetbal en volleybal en, voor de rustige sporters, een jeu-de-boulesbaan. En natuurlijk, niet te vergeten: de visvijver. Hier kun je in alle rust je hengel uitgooien (een vergunning is niet nodig) om een karper, brasem of voorn aan de haak te slaan.

Nationale parken

Het beste punt van de camping is zijn ligging: midden in de natuur, aan de rand van de Drentse bossen. Daarmee is het een ideale uitvalsbasis voor een dagje wandelen of fietsen. Wil je een bijzonder natuurgebied zien? Rijd dan binnen een halfuurtje (met de auto) naar Nationaal Park Dwingelderveld voor een prachtig heidelandschap. Ook een halfuur rijden van de camping ligt Nationaal Park Weerribben-Wieden. Dit water- en moerasgebied is een van de mooiste stukjes Overijssel. Het nationaal park is nog heel jong: het is pas in 1992 gesticht.

7,3
Gemiddelde beoordeling Bekijk 1 beoordelingen

Een moment geduld...
u wordt doorgestuurd naar de boekingspagina.

Makkelijk boeken en veilig betalen!
Helaas, er is iets misgegaan bij het controleren van de beschikbaarheid. Probeert u het later nog eens. Of bel ons op +31 (0) 488 45 42 45.

Kampeerplaats - Standaard inclusief elektra

       
De ruime plaatsen zijn verdeeld over gezellige en overzichtelijke veldjes. Bosschages tussen de plaatsen garandeert us rust en privacy. Alle plaatsen zijn voorzien van een 4 (en aantal plaatsen ook 6) Ampere aansluiting. Er zijn diverse water aftappunten op het veld gerealiseerd. Het park biedt een 4-tal toiletgebouwen voorzien van douches, toiletten en wasgelegenheden. Hier kunt u vrij gebruik van maken. Tevens is het gebruik van internet inclusief! Alle velden zijn voorzien van een internet hotspot Kinderen kunnen zich vermaken in een van de speelplaatsjes die op het merendeel van de velden gecreëerd zijn. Is het kwakkelweer, dan kunnen ze heerlijk spelen in onze overdekte speeltuin. Is het animatieteam op het park? Dan kunnen ze natuurlijk volop meedoen met de vele activiteiten die ze organiseren. Sportvis liefhebbers kunnen hun hart ophalen door een hengel uit te gooien onze centraal gelegen visvijver. en zwemliefhebbers kunnen terecht (tegen vergoeding) in het naastgelegen Gemeentelijk Openlucht Zwembad "Bosbad"

Algemene informatie

= niet toegestaan, = toegestaan
 • Parkeren op de kampeerplaats
 • Extra tentje
 • Honden
 • Oppervlakte kampeerplaats (m²) : Afhankelijk van afmetingen kampeermiddel

Inbegrepen in prijs

 • 1 Extra tent (max. 6 m²)
 • Aantal personen : 2 Personen
 • Auto
 • Caravan, tent, vouwwagen of camper
ELEC
 • Elektriciteit criteria-24341-01
 • Prijs per kWh -
 • Ampère criteria-24384-04

Kampeerplaats - Gezins-weekaanbieding (4 personen) € 180,00 ALL-INN**

       
De ruime plaatsen zijn verdeeld over gezellige en overzichtelijke veldjes. Bosschages tussen de plaatsen garandeert us rust en privacy. Alle plaatsen zijn voorzien van een 4 (en aantal plaatsen ook 6) Ampere aansluiting. Er zijn diverse water aftappunten op het veld gerealiseerd. Het park biedt een 4-tal toiletgebouwen voorzien van douches, toiletten en wasgelegenheden. Hier kunt u vrij gebruik van maken. Tevens is het gebruik van internet inclusief! Alle velden zijn voorzien van een internet hotspot Kinderen kunnen zich vermaken in een van de speelplaatsjes die op het merendeel van de velden gecreëerd zijn. Is het kwakkelweer, dan kunnen ze heerlijk spelen in onze overdekte speeltuin. Is het animatieteam op het park? Dan kunnen ze natuurlijk volop meedoen met de vele activiteiten die ze organiseren. Sportvis liefhebbers kunnen hun hart ophalen door een hengel uit te gooien onze centraal gelegen visvijver. en zwemliefhebbers kunnen terecht (tegen vergoeding) in het naastgelegen Gemeentelijk Openlucht Zwembad "Bosbad" **ALL-IN: inclusief internet, toeristenbelasting, kampeermiddel, 4 personen, 1 auto, elektraverbruik, waterverbruik. Extra persoon (max. 2 pers. extra) € 15,00 p.p. Exclusief toegang naastgelegen Gemeentelijk Openluchtbad "Bosbad". Toegangskaarten en abonnementen zijn tegen gereduceerd en aantrekkelijk tarief bij ons verkrijgbaar. ALL-IN: inclusief internet, toeristenbelasting, kampeermiddel, 4 personen, 1 auto, elektraverbruik, waterverbruik. Extra persoon (max. 2 pers. extra) € 15,00 p.p. Exclusief toegang naastgelegen Gemeentelijk Openluchtbad "Bosbad". Toegangskaarten en abonnementen zijn tegen gereduceerd en aantrekkelijk tarief bij ons verkrijgbaar. **ALL-INN: inclusief internet, toeristenbelasting, kampeermiddel, 4 personen, 1 auto, elektraverbruik, waterverbruik. Extra persoon (max. 2 pers. extra) € 15,00 p.p. Exclusief toegang naastgelegen Gemeentelijk Openluchtbad "Bosbad". Toegangskaarten en abonnementen zijn tegen gereduceerd en aantrekkelijk tarief bij ons verkrijgbaar. **ALL-IN: inklusive Internet, Touristensteuer, Campingunterkunft, 4 Personen, 1 Auto, Stromverbrauch, Wasserverbrauch. Zusätzliche Person (max. 2 Pers. zusätzlich) 15,00 € p. P. Exklusive des Eintritts in das nahegelegene Gemeindefreibad "Bosbad". Eintrittskarten und Abonnementen sind zu einem reizvollen, ermäßigten Preis bei uns erhältlich.

Algemene informatie

= niet toegestaan, = toegestaan
 • Parkeren op de kampeerplaats
 • Extra tentje
 • Honden
 • Oppervlakte kampeerplaats (m²) : Afhankelijk van afmetingen kampeermiddel

Inbegrepen in prijs

 • 1 Extra tent (max. 6 m²)
 • 1 Hond
 • Aantal personen : 4 Personen
 • Auto
 • Caravan, tent, vouwwagen of camper
ELEC
 • Elektriciteit criteria-24341-01
 • Prijs per kWh -
 • Ampère criteria-24384-04

Kampeerplaats - DUO-weekaanbieding (2 pers) € 145,00 ALL-INN**

       
De ruime plaatsen zijn verdeeld over gezellige en overzichtelijke veldjes. Bosschages tussen de plaatsen garandeert us rust en privacy. Alle plaatsen zijn voorzien van een 4 (en aantal plaatsen ook 6) Ampere aansluiting. Er zijn diverse water aftappunten op het veld gerealiseerd. Het park biedt een 4-tal toiletgebouwen voorzien van douches, toiletten en wasgelegenheden. Hier kunt u vrij gebruik van maken. Tevens is het gebruik van internet inclusief! Alle velden zijn voorzien van een internet hotspot Kinderen kunnen zich vermaken in een van de speelplaatsjes die op het merendeel van de velden gecreëerd zijn. Is het kwakkelweer, dan kunnen ze heerlijk spelen in onze overdekte speeltuin. Is het animatieteam op het park? Dan kunnen ze natuurlijk volop meedoen met de vele activiteiten die ze organiseren. Sportvis liefhebbers kunnen hun hart ophalen door een hengel uit te gooien onze centraal gelegen visvijver. en zwemliefhebbers kunnen terecht (tegen vergoeding) in het naastgelegen Gemeentelijk Openlucht Zwembad "Bosbad". ** All-in: internet, toeristenbelasting, gebruik water, gebruik elektra, auto bij het kampeermiddel. Exclusief toegang tot het naastgelegen Gemeentelijk Openluchtbad "Bosbad". Toegangskaarten en abonnementen zijn tegen gereduceerd en aantrekkelijk tarief bij ons verkrijgbaar.

Algemene informatie

= niet toegestaan, = toegestaan
 • Parkeren op de kampeerplaats
 • Extra tentje
 • Honden
 • Oppervlakte kampeerplaats (m²) : Afhankelijk van afmetingen kampeermiddel

Inbegrepen in prijs

 • 1 Extra tent (max. 6 m²)
 • 1 Hond
 • Aantal personen : 2 Personen
 • Auto
 • Caravan, tent, vouwwagen of camper
ELEC
 • Elektriciteit criteria-24341-01
 • Prijs per kWh -
 • Ampère criteria-24384-04
Gedetailleerde informatie over de camping

T.J.M. Mudde-Broers "Camping is gelegen in een mooie omgeving en ideaal voor de sportieve kampeerder."

Inspecteur Mevr. T.J.M. Mudde-Broers

T.J.M. Mudde-Broers

Deze camping wordt jaarlijks bezocht door een medewerker van ACSI. Hij of zij inspecteert de camping op meer dan 200 voorzieningen en andere aandachtspunten. Deze inspecteur kunt u benaderen voor meer informatie over de camping of de regio. Dat kan telefonisch: door de week tot 22.00 uur in de avond en in het weekend in de ochtend en de middag. Het telefoonnummer vindt u hieronder.

Wilt u een brochure van deze camping ontvangen? Gebruik dan het informatie-aanvraagformulier. Wilt u een plek reserveren? Dat kan bij een groot aantal campings makkelijk en snel hier, op onze website. Als dat voor deze camping nog niet mogelijk is, dan kunt u het informatie-aanvraagformulier versturen of rechtstreeks contact opnemen met de camping.

Bel deze inspecteur

Bel +31(0)168472385
Aan het laden, een ogenblik geduld…

Gemiddelde beoordeling: 7,3

Voeg een beoordeling toe
Sanitair
5,5
Personeel
8,0
Prijs-kwaliteitverhouding
5,5
Kindvriendelijkheid
5,5
Entertainment
8,0
Sportfaciliteiten
8,0
Zwembad
9,0
Omgeving
9,0

Dijkstra, op deze camping in augustus 2016

7,3

Reisgezelschap: Gezin met kinderen <4 jaar

Mooie camping met veel groen.
Grote velden en veel rust.
Zwembad moet apart voor worden betaald.
Wifi zeer slecht maar trouwens ook veel te duur en werkt het niet dan geld kwijt.
Doucheruimtes oud en douche tijd veel te kort +/- 3 a.4 minuten en dan zit er weer een lange pauze tijd tussen voor de volgende douchebeurt wat met kleine kinderen totaal niet werkt.
Ze zeggen dat het een 4 sterren camping is, haal er maar 3 vanaf.
Tijd voor een opknapbeurt en renovatie zou geen kwaad kunnen hier.

Algemene gegevens

Richtprijs 1
€ 26,20
Richtprijs 2
€ 30,40
Openingsperiode
01-01-2019 t/m 31-12-2019
Oppervlakte
15 ha
Aantal toerplaatsen
100 (90 - 100m2)
Aantal vaste jaarplaatsen
145
Aantal huuraccommodaties
47

* Vetgedrukte voorzieningen zijn niet bij de overnachtingsprijs inbegrepen. Hiervoor moet dus extra betaald worden. (Dit betekent niet dat de niet-vetgedrukte voorzieningen gratis zijn!)

Populaire voorzieningen
 • Buitenzwembad
  • oppervlakte:300 m2
  • periode:01-05/01-09
  • Verwarmd:ja
 • Wifi 80-100% dekking
  • wifi 80-100% dekking gratis
 • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
  • Max. aantal:1
 • ACSI Club ID als identiteitsbewijs geaccepteerd
Internet
 • Wifi 80-100% dekking
  • wifi 80-100% dekking gratis
Bij de receptie
 • ACSI Club ID als identiteitsbewijs geaccepteerd
 • Reserveren voor hoogseizoen aanbevolen
 • Betalen met pinpas/Maestro mogelijk
 • Gesproken talen op de receptie (in hoogseizoen)
  • talen:Duits | Engels | Nederlands
Campingregels
 • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
  • Max. aantal:1
 • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
  • Max. aantal:1
 • Caravan toegestaan
 • Tent toegestaan
 • Bijzettentje toegestaan
 • Kampeerauto toegestaan
 • Dubbelassers toegestaan
 • Barbecue toegestaan
  • type BBQ:kolen | gas
Honden
 • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
  • Max. aantal:1
 • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
  • Max. aantal:1
Sanitair
 • Wastafels: warm water
 • Wastafels: koud water
 • Verwarmd sanitair
 • Individuele wascabines: warm water
 • Individuele wascabines: koud water
 • Zittoiletten
 • Stortbak voor chemische toiletten
 • Douches: warm water
 • Babyroom
Bodem en beplanting
 • Plaatsen met veel schaduw
 • Plaatsen met enige schaduw
 • Plaatsen zonder schaduw
 • Grasland
 • Zandbodem
Wassen, afwassen, koken
 • Afwasbakken: warm water
 • Afwasbakken: koud water
 • Wasmachine(s)
 • Textielwasbakken: koud water
 • Textielwasbakken: warm water
 • Droogtrommel(s)
 • Strijkgelegenheid
Eten, drinken en levensmiddelen
 • Vers brood verkrijgbaar op de camping
  • periode:30-04/04-09
 • Levensmiddelen: beperkt verkrijgbaar
  • periode:30-04/31-08
 • Restaurant (met ruime keuze)
 • Restaurant (kleine kaart)
 • Zelfbedieningsrestaurant
 • Snackbar
 • Afhaalmaaltijden
 • Bar
 • Invriezen koelelementen
 • Ruilmogelijkheid gasflessen
Te huur op of bij camping
 • Bungalows/chalets
  • aantal:47
 • Fietsen
 • Koelkluisjes
 • Skelter/trapauto
Zwemmen
 • Waterglijbaan (> 10 m)
 • Buitenzwembad
  • oppervlakte:300 m2
  • periode:01-05/01-09
  • Verwarmd:ja
 • Peuterbad (voor 1-3 jarigen, < 40 cm)
  • oppervlakte:20 m2
  • periode:01-05/01-09
  • Verwarmd:ja
Watersport en waterrecreatie
 • Visgelegenheid
Voor kinderen
 • Waterglijbaan (> 10 m)
 • Speeltuin
 • Peuterbad (voor 1-3 jarigen, < 40 cm)
  • oppervlakte:20 m2
  • periode:01-05/01-09
  • Verwarmd:ja
 • Animatieprogramma: kinderen (min. 2x p.wk in hoogseiz.)
  • talen:Duits | Engels | Nederlands
 • Enkele speeltoestellen
 • Recreatieruimte
 • Miniclub (min. 4x p.wk in hoogseizoen)
  • talen:Nederlands
 • Indoorspeeltuin
 • Babyroom
 • Speelautomaten
 • Minigolf
Sport en spel
 • Tafeltennistafel
 • Multisportveld
 • Tennis
 • Jeu de boulesbaan
 • Minigolf
 • Golfbaan op geringe afstand (max. 10 km)
  • afstand:6 km
  • aantal:18
Recreatie (volwassenen)
 • Animatie voor tieners 13 t/m 18 jr (min. 2x per week)
  • talen:Duits | Engels | Nederlands
  • periode:11-07/16-08 | 14-05/25-05
 • Animatieprogramma: volwassenen (min. 2x p.wk in hoogseiz.)
  • talen:Duits | Engels | Nederlands
  • periode:11-07/16-08 | 14-05/25-05
 • Visgelegenheid
 • Fietsroutes bij de camping
  • zwaarte:gemiddeld
 • Gemarkeerde wandelroutes bij de camping
  • zwaarte:licht
 • Recreatieruimte
 • (Pool)biljart
 • Televisie
 • Speelautomaten
Ligging van de camping
 • Dichtbij afslag autosnelweg (< 10 km)
  • afstand:9 km
 • Openbaar vervoer bij de camping (max. 0,5 km)
  • afstand:0,3 km
 • Inkoopmogelijkheid
  • afstand:2 km
Voor camperaars
 • Kampeerauto toegestaan
 • Ook geschikt voor kampeerauto's > 8m en > 4 ton
Voorzieningen bij kampeerplaats
 • Watertappunt op/bij de plaats (max. 50m)
 • Ook geschikt voor caravans > 5,5m, exclusief dissel
 • Elektrische aansluiting mogelijk
  • Max. stroom:4 ampère
 • Eurostekker (CEE) noodzakelijk
Diversen
 • Paden en wegen verlicht
 • Terrein bewaakt
 • Dag en nacht rustig
Adres & Route

Wilt u Camping De Adelhof boeken of meer informatie? Dat kan middels onderstaande gegevens.

 • Camping De Adelhof
  Vledderweg 19
  8381 AB / Vledder
  Nederland

 • Download GPS-coördinaten
  Selecteer uw navigatiesysteem:

   
  • TomTom (ov2)
  • Garmin (gpx)
  • CSV
 • Coördinaten: 52°51'5"N 6°11'56"E
 • Vanuit Vledder richting Frederiksoord. De camping wordt aangegeven.

 • +31521381440

 • Stuur deze camping een e-mail

Toon op kaart
Laden
Het weer op deze camping

Weersverwachting

Di

25 / 06

 

Wo

26 / 06

 

Do

27 / 06

 

Vr

28 / 06

 

Za

29 / 06

 

Zo

30 / 06

 

Ma

01 / 07

 
Max. 33.9° 24.6° 22.6° 24.1° 29.8° 27.3° 23.6°
Min 19.2° 18° 11.5° 10.4° 10.8° 15.3° 14°
Neerslag 10% 10% 10% 10% 15% 20% 40%
Windrichting ZO N N N O W W
Windkracht 3 3 3 3 3 3 3

Klimaat

Neerslagsom (mm)
Jan. 70
Feb. 77
Mrt. 80
Apr. 83
Mei 64
Jun. 96
Jul. 105
Aug. 99
Sep. 138
Okt. 90
Nov. 78
Dec. 114

Gemiddelde temperatuur

Weeronline
Informatieaanvraag

ACSI Eurocampings stuurt uw informatieaanvraag door naar "Camping De Adelhof".

Let op; u verstuurt een informatieaanvraag. U kunt niet direct reserveren middels dit formulier. U krijgt rechtstreeks contact met de camping en ACSI Eurocampings kan geen invloed uitoefenen op het verloop daarvan.

1 Informatieaanvraag Wat wilt u doen?
Stel uw vraag:
(in de taal van het land waar de camping ligt of in het Engels)
2 Uw gegevens

3 Uw aanvraag
In welke taal wilt u bij voorkeur een antwoord krijgen? Let op; het is mogelijk dat de camping niet aan dit verzoek kan voldoen.


Camping De Adelhof

Camping De Adelhof Camping De Adelhof Camping De Adelhof Camping De Adelhof Camping De Adelhof Camping De Adelhof Camping De Adelhof Camping De Adelhof Camping De Adelhof Camping De Adelhof Camping De Adelhof Camping De Adelhof Camping De Adelhof Camping De Adelhof Camping De Adelhof Camping De Adelhof Camping De Adelhof Camping De Adelhof Camping De Adelhof Camping De Adelhof Camping De Adelhof Camping De Adelhof Camping De Adelhof Camping De Adelhof
Camping De Adelhof Camping De Adelhof Camping De Adelhof Camping De Adelhof Camping De Adelhof Camping De Adelhof Camping De Adelhof Camping De Adelhof Camping De Adelhof Camping De Adelhof Camping De Adelhof Camping De Adelhof Camping De Adelhof Camping De Adelhof Camping De Adelhof Camping De Adelhof Camping De Adelhof Camping De Adelhof Camping De Adelhof Camping De Adelhof Camping De Adelhof Camping De Adelhof Camping De Adelhof Camping De Adelhof