Ga naar de homepage

Camping Cikat ****

Algemene gegevens
Richtprijs € 41,60

Op Camping Cikat staan de kinderen voorop. Met een groot aquapark en een speciaal pretpark voor kinderen, hebben deze jongste kampeerders het ongetwijfeld naar hun zin op deze Kroatische camping. Het brede aanbod aan horeca en restaurantjes en de ligging -in de baai van Cikat-, geven sfeer aan de camping. Er zijn diverse huuraccommodaties ter beschikking, maar je kunt er ook gewoon in je tent of caravan overnachten. Camping Cikat ligt in de schilderachtige baai van Cikat, op twee kilometer van het stadscentrum van Mali Lošinj, op het eiland Lošinj. Doordat de camping aan het strand ligt, is de zee altijd dichtbij. Een honderd-jaar-oud naaldbos omringd de camping. Zo heb je altijd het gevoel midden in de natuur te kamperen, terwijl de stad eigenlijk dichtbij is.

Toon meer

Kamperen met het comfort van thuis

Comfortliefhebbers moeten naar camping Cikat. Niet alleen omdat de camping voorzien is van allerlei faciliteiten, maar ook omdat er nieuwe, comfortabele huuraccommodaties te boeken zijn. Zoals bijvoorbeeld de nieuwe stacaravans met alle gemakken van thuis, zoals een volledig ingerichte keuken en eigen badkamer. Onder het overdekte terras kun je heerlijk genieten van de Kroatische warmte. Kampeerders kunnen ook kiezen voor de safaritenten. Hier ervaar je ook veel comfort en blijf je toch het gevoel houden in de frisse buitenlucht te overnachten. De safaritent heeft een woonkamer, twee slaapkamers en een grote eettafel waar je met het hele gezin gemakkelijk aan kunt ontbijten, lunchen of dineren. Veel safaritenten hebben uitzicht op de pijnbomen, wat het gevoel van buiten zijn alleen maar versterkt.

Gezinnen met kinderen

Camping Cikat staat volledig in het teken van kinderen. Grote kans dat je op deze camping dus veel kampeerders met (jonge) kinderen zal tegenkomen. Ideaal, want zo maken je eigen kinderen gemakkelijk campingvriendjes en kun je er op rekenen dat je de rest van de vakantie geen omkijken meer naar ze hebt.

Groot aquapark

Het grote en nieuwe aquapark op camping Cikat strekt zich uit over een oppervlakte van 6300 m2. Er zijn talloze glijbanen, waterspeeltoestellen en zelfs gedeeltes van het bad die overdekt zijn. Op die manier is het mogelijk om een frisse duik te nemen en in de koelte van de schaduw te blijven. Rondom het aquapark ligt een groot pijnbomenbos, wat tevens zorgt voor voldoende schaduw. Er zijn ligbedjes en er is een bar voor een verkoelend drankje. Goed om te weten; het zwembad is gevuld met zout zeewater. Wie na een duik in het aquapark nog niet genoeg verkoeling heeft gehad, kan natuurlijk een stukje doorlopen naar het strand, waar de Adriatische Zee op je wacht. Blauwe zee, goudgele stranden, hier vind je het ideale strandplaatje.

Activiteiten voor kinderen

Je hebt de hele vakantie geen omkijken naar je kinderen, wanneer je kiest voor camping Cikat. Er is een groot pretpark op de camping, genaamd Pepé, waar kinderen tot 12 jaar de hele dag kunnen spelen. Bovendien is er in het hoogseizoen ook kinderanimatie op de camping te vinden. Bootliefhebbers kunnen hun boot meenemen naar de camping en aanleggen bij een van de 40 boeien in de baai. Verder zijn er talloze sportactiviteiten op de camping, is het mogelijk om een fiets te huren en vertrekt er een toeristentreintje vanaf de camping. Iets van de omgeving zien was nog nooit zo makkelijk.

Eetgelegenheden

Of je nu op het strand bent, bij het zwembad of gewoon ontspannen bij je kampeerplek, op elke plek van de camping is smaakvol eten te verkrijgen. Er staat dagelijks een buffet klaar op het strand waar je tegen betaling gebruik van kunt maken. Ook is er een winkeltje met een uitgebreid assortiment en vers brood. Verse vis haal je bij de viskraam en voor je vitaminen kun je terecht bij de groente- en fruitkraam op de camping. Opblaasluchtbed vergeten voor in het water? Ze hebben het vast wel bij het strandwinkeltje!

Museumbezoek

Probeer tijdens je vakantie tijd in te ruimen voor een bezoek aan Museum Apoxyomenos. Dit museum is compleet gewijd aan de Griekse atleet Apoxyomenos. Een bronzen beeld van de atleet is door een Romeins schip overboord gegooid en door de bewoners van het eiland Lošinj opgedoken uit zee. Het museum bevindt zich in het stadje Mali Lošinj.

Korting in het laagseizoen met CampingCard ACSI

Voordelig kamperen in het laagseizoen met de CampingCard ACSI

CampingCard ACSI is een handig kaartje dat u tot wel 50% vakantievoordeel oplevert! In 2018 kunt u op maar liefst 3330 campings terecht, in 21 Europese landen. U betaalt één van de vijf, vaste lage tarieven in het voor- en naseizoen!

De voordelen

  • Tot 50% korting! Met uw CampingCard ACSI verblijft u tegen vier vaste lage tarieven extra voordelig op de mooiste campings in heel Europa.

  • 3330 campings, door ACSI geïnspecteerd! Met uw CampingCard ACSI kunt u op 3330 campings terecht, verdeeld over 21 Europese landen.

  • Voordelig kamperen met (klein)kinderen Op ruim 650 campings zijn kinderen (t/m 5 jaar) bij het CampingCard ACSI-tarief inbegrepen.

8,0
Gemiddelde beoordeling Bekijk 23 beoordelingen

Openingsperiode van camping + uw verblijfsperiode

juni 2018
ma di wo do vr za zo
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
juli 2018
ma di wo do vr za zo
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
augustus 2018
ma di wo do vr za zo
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
september 2018
ma di wo do vr za zo
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
oktober 2018
ma di wo do vr za zo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
november 2018
ma di wo do vr za zo
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
december 2018
ma di wo do vr za zo
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      

31 Camping geopend

31 Camping gesloten

31 Gekozen datum

Gedetailleerde informatie over de camping

A. Damen-Kuystermans

"Grote camping in schaduwrijk pijnbomenbos, twee kilometer buiten Mali Losinj met zijn grote, gezellige jachthaven. Door het uitgebreide arsenaal aan indoor en outdoor speelvoorzieningen erg kindvriendelijk. Prima sanitair. Rots- en kiezelstrand met o.a. een gehandicaptenlift. De camping is het gehele jaar geopend. Uniek Aquapark, gratis entree voor campinggasten."

A. Damen-Kuystermans

Inspecteur Mevr. A. Damen-Kuystermans

De inspecteur is een medewerker van ACSI. Hij/zij inspecteert jaarlijks de camping aan de hand van een lijst van bijna 200 voorzieningen en andere aandachtspunten.
De ACSI-inspecteur werkt niet voor de camping. Heeft u graag campingbrochures of wilt u reserveren, dan verwijzen wij u graag naar de informatie-aanvraag of het reserveringsformulier.
Wellicht kunt u rechtstreeks contact opnemen met de camping.

U kunt de inspecteur wel benaderen voor extra informatie over de camping en directe omgeving. Mocht het u niet lukken om de inspecteur overdag telefonisch te bereiken, dan kunt u het beter aan het begin van de avond nog eens proberen, maar niet na 22.00 uur. In het weekend is de inspecteur alleen overdag bereikbaar.

Het telefoonnummer van de inspecteur die deze camping bezocht heeft vindt u onder 'Bel deze inspecteur'.

Bel deze inspecteur

Bel +31(0)652509012
Aan het laden, een ogenblik geduld…

Gemiddelde beoordeling: 8,0

Voeg een beoordeling toe
Sanitair
7,9
Personeel
8,0
Prijs-kwaliteitverhouding
7,9
Kindvriendelijkheid
8,2
Entertainment
7,0
Sportfaciliteiten
7,7
Zwembad
8,8
Eten en drinken
7,4
Omgeving
8,5

Mevr. Bakkenes, op deze camping in juli 2018

8,8

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, verschillende leeftijden

Wij staan momenteel met onze kinderen op camping. (Leeftijd kinderen 20,18,16,13,12,9 jaar) De camping is prachtig en de omgeving hier ook. Het personeel is super vriendelijk en voor alle kinderen is er genoeg te doen. Het sanitair is schoon. Ze hebben een heel luxe gebouw waar de douches uitegerust zijn met regendouche. De andere gebouwen met sanitair zijn wat ouder, maar schoon. De schoonmaaksters houden ze flink bij en met de borstels worden de tegels geboend! Zeker een camping maar ook een een plaats waar vervolg voor ons op het lijstje staat! Aanrader

Reactie van de camping 3 augustus 2018

Dear Mr. Bakkenes,
Thank you for your review and for taking your time to share impressions about your stay, your opinion is very important to us. We are delighted that you spent a good time in our camping Cikat.
We hope we will have the opportunity to welcome you again.
Best regards,
Jadranka kampovi d.o.o.

Theo Janssen, op deze camping in september 2017

6,6

Reisgezelschap: Paren

Personeel bij de receptie mag wel wat vriendelijker zijn.
Het zwembad was perfekt.

Reactie van de camping 2 februari 2018

Respected Mrs Janssen ,
Thank you for your review. We are delighted that you spend your vacations in our camp.
We apologize for your inconvenience with our reception stuff. We will pay more attention to the communication with the guests.
We hope you will visit us again.
Sincerely,
Jadranka kampovi d.o.o

louis beeke, op deze camping in september 2017

6,5

Reisgezelschap: Senioren

Enorme grote camping met vele gezichten vwb de plaatsen. De duurdere plaatsen met kraan, afvoer, tv aansl. en elec. zijn de kosten enorm duur. Weinig zon , hoge pijnbomen en tv aansl. moeilijk te regelen. Op slechtere plaatsen goedkoper, maar met regen modderplaatsen. Tip voor inspecteur = duidelijke vermelding in het boek welke plaatsen voor acsi tarief en ook in welke tijd. Sanitair was niet netjes, veel schimmel etc. Vele stukken worden op de camping vernieuwd, dus dan blijkbaar ook voor een hoger tarief. Bij de waterkantplaatsen was een iets minder hoog tarief, maar legen van toiletten en afvalwater een hele klim. Het wordt mooier voorgesteld dan het in werkelijk is. Eten in het midden restaurant was eenmalig. Snappen naderhand niet dat daar nog vele mensen veel geld uitgeven voor deze campingplaatsen. Dit geldt ook voor de camping Kovacine. Veel te duur voor hetgeen ze bieden. Het enigste zou zijn de zon en de watertemperatuur. Tip, blijf op het vasteland van Kroatië en zak meer naar het zuiden af. Ook goede campings met zon en watertemperatuur.

Reactie van de camping 2 februari 2018

Sehr geehrte,
Wir möchten uns für die Unannehmlichkeiten, die Sie in unserem Camp erlebt haben, entschuldigen. Wir werden versuchen, die Qualität auf allen Ebenen zu verbessern und auch werden wir Angeführtes so schnell wie möglich korrigieren, um unseren Gästen einen unvergesslichen Urlaub zu sichern. Wir hoffen, dass Sie uns auch im nächsten Jahr besuchen werden...
Mit freundlichen Grüßen
Jadranka kampovi d.o.o.

Theo Janssen, op deze camping in september 2017

6,5

Reisgezelschap: Senioren

Camping is zich aan het verbeteren. Vele vaste plaatsen worden verplaatst naar zijkant van de camping. met Acsi kaart weinig keuze.
Plaatsen aan zee zijn erg duur,

Reactie van de camping 2 februari 2018

Sehr geehrte Herr Janssen,
Wir haben uns über Ihren Besuch sehr gefreut. Nächsten Jahr werden wir einige Änderungen vorzunehmen versuchen, um Qualität zu verbessern. Wir hoffen, dass Sie uns wieder besuchen werden.
Mit freundlichen Grüssen
Jadranka kampovi d.o.o.

H.Coeckelberghs, op deze camping in juli 2015

8,4

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, 12 - 18 jaar

Nieuw aqua-park op camping was net geopend. Leuk aqua-park voor klein en groot .Ruime aantal ligstoelen met bar. Camping was leuk en met propere sanitair die op regelmatige tijdstippen gereinigd werden.

marjkn, op deze camping in juli 2014

8,1

Reisgezelschap: Paren

Genoten van deze heerlijke kroatische camping. Prachtig uitzicht op zee. Mooie omgeving. Fan van veli losinj geworden waar je heerlijk kunt eten.

Algemene gegevens

Richtprijs 1
€ 41,60
Richtprijs 2
€ 54,10
Openingsperiode
01-01-2018 t/m 31-12-2018
Oppervlakte
6 ha
Hoogteligging
75m
Aantal toerplaatsen
1040 (60 - 120m2)
Aantal vaste jaarplaatsen
263
Aantal huuraccommodaties
144
Camping geschikt voor gehandicapten
Ja

* Vetgedrukte voorzieningen zijn niet bij de overnachtingsprijs inbegrepen. Hiervoor moet dus extra betaald worden. (Dit betekent niet dat de niet-vetgedrukte voorzieningen gratis zijn!)

Populaire voorzieningen
  • Buitenzwembad
    • oppervlakte:2400 m2
    • periode:20-05/24-09
  • Zwemparadijs
  • Wifi 80-100% dekking
    • wifi 80-100% dekking gratis
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Gelegen bij zee (max. 0,5 km)
  • ACSI Club ID als identiteitsbewijs geaccepteerd
  • Stacaravans
    • aantal:86
Internet
  • Mobiel netwerk
    • Type:4G
  • Wifi 80-100% dekking
    • wifi 80-100% dekking gratis
Bij de receptie
  • ACSI Club ID als identiteitsbewijs geaccepteerd
  • Reserveren voor hoogseizoen aanbevolen
  • Paspoort / identiteitskaart verplicht
  • Betalen met creditcard mogelijk
    • creditcard:amex | dinnercard | mastercard | visacard
  • Betalen met pinpas/Maestro mogelijk
  • Geldautomaat/geldopname mogelijk
  • Receptie goed toegankelijk voor gehandicapten
  • Gesproken talen op de receptie (in hoogseizoen)
    • talen:Duits | Engels | Italiaans
Campingregels
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Caravan toegestaan
  • Tent toegestaan
  • Bijzettentje toegestaan
  • Kampeerauto toegestaan
  • Dubbelassers toegestaan
  • Barbecue toegestaan
    • type BBQ:elektra | gas
  • Meebrengen eigen boot toegestaan
    • motorboot (lengte: 6 m)
    • zeilboot (lengte: 6 m)
Honden
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Hondenuitlaatplaats
Sanitair
  • Wastafels: warm water
  • Wastafels: koud water
  • Verwarmd sanitair
  • Privé-sanitair
  • Individuele wascabines: warm water
  • Individuele wascabines: koud water
  • Kindersanitair
  • Zittoiletten
  • Toiletpapier aanwezig
  • Privé-toilet
  • Familiesanitair
  • Stortbak voor chemische toiletten
  • Toilet-douche combinatie (min. 2,15mx2,15m)
  • Douches: warm water
  • Douches: koud water
  • Familiedouche
  • Sanitaire voorzieningen voor gehandicapten in hetzelfde blok als voor overige kampeerders
  • Sanitair alleen geopend voor gehandicapten
  • Douchezitje / douchestoel (opklapbaar of verrijdbaar) ongeveer 48 cm hoog
  • Babyroom
  • Stranddouches
  • Kraan zonder drukknop
Bodem en beplanting
  • Plaatsen met veel schaduw
  • Plaatsen met enige schaduw
  • Plaatsen zonder schaduw
  • Afgebakende plaatsen
  • Grasland
  • Terrassencamping
  • Harde bodem
  • Hellend terrein
Wassen, afwassen, koken
  • Afwasbakken: warm water
  • Afwasbakken: koud water
  • Wasmachine(s)
  • Textielwasbakken: koud water
  • Textielwasbakken: warm water
  • Droogtrommel(s)
  • Strijkgelegenheid
Eten, drinken en levensmiddelen
  • Ontbijt verkrijgbaar
    • AcsiCampsite\Entity\Facility\Property:property:2009:08-04/21-10
  • Vers brood verkrijgbaar op de camping
  • Levensmiddelen: uitgebreid assortiment
  • Kampwinkel/supermarkt gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
  • Restaurant (met ruime keuze)
    • periode:08-04/21-10
  • Restaurant (kleine kaart)
    • periode:08-04/21-10
  • Kantine/restaurant gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
  • Snackbar
  • Pizzeria
    • periode:08-04/21-10
  • Afhaalmaaltijden
    • periode:08-04/21-10
  • Bar
  • Gemeenschappelijke barbecueplaats
  • Invriezen koelelementen
  • Koelijs verkrijgbaar
  • Ruilmogelijkheid gasflessen
Te huur op of bij camping
  • Stacaravans
    • aantal:86
  • Caravans
    • aantal:13
  • Koelkasten
  • Fietsen
  • Mountainbikes
  • Kajaks
  • Koelkluisjes
  • Kluisjes
  • Auto's
  • Lodgetent zonder sanitair
    • aantal:45
Zwemmen
  • Zwemparadijs
  • Waterglijbaan (> 10 m)
  • Zwembad voorzien van takellift
  • Buitenzwembad
    • oppervlakte:2400 m2
    • periode:20-05/24-09
  • Peuterbad (voor 1-3 jarigen, < 40 cm)
    • oppervlakte:30 m2
    • periode:25-05/24-09
  • Zwemmen in zee (max. 0,5 km)
  • Stranddouches
Wellness
  • Whirlpool
  • Beautycenter
  • Hydromassage
  • Massage
Strand
  • Kiezelstrand
  • Rotskust
  • Kunstmatig verhard strand
Watersport en waterrecreatie
  • Visgelegenheid
  • Windsurfen toegestaan
  • Windsurfcursus
  • Aanlegsteiger/boei
  • Snorkelen
  • Scuba-diving
    • duikcursus
    • persluchtflessen vullen
  • Meebrengen eigen boot toegestaan
    • motorboot (lengte: 6 m)
    • zeilboot (lengte: 6 m)
  • Zeilen toegestaan
Voor kinderen
  • Waterglijbaan (> 10 m)
  • Speeltuin
  • Peuterbad (voor 1-3 jarigen, < 40 cm)
    • oppervlakte:30 m2
    • periode:25-05/24-09
  • Animatieprogramma: kinderen (min. 2x p.wk in hoogseiz.)
    • talen:Duits | Engels | Italiaans
    • periode:18-05/22-09
  • Enkele speeltoestellen
  • Miniclub (min. 4x p.wk in hoogseizoen)
    • talen:Duits | Engels | Italiaans
  • Indoorspeeltuin
  • Kindersanitair
  • Babyroom
  • Waterspeeltuin
  • Speelautomaten
  • Kinderopvang
Sport en spel
  • Tafeltennistafel
  • Multisportveld
  • Tennis
  • Fitnessruimte
  • Beachvolleybal
Recreatie (volwassenen)
  • Animatie voor tieners 13 t/m 18 jr (min. 2x per week)
    • talen:Duits | Engels | Italiaans
    • periode:18-05/22-09
  • Animatieprogramma: volwassenen (min. 2x p.wk in hoogseiz.)
    • talen:Duits | Engels | Italiaans
    • periode:18-05/22-09
  • Visgelegenheid
  • Fietsroutes bij de camping
    • zwaarte:gemiddeld
  • Excursieprogramma (min. 2x p.wk in hoogseiz.)
    • periode:18-05/22-09
  • Televisie
  • Speelautomaten
  • Begeleide wandeltochten
    • periode:18-05/22-09
Ligging van de camping
  • Gelegen bij zee (max. 0,5 km)
  • Afstand tot de zee (max. 10 km)
    • afstand:0 km
  • Gelegen in bos
  • Panorama
  • Inkoopmogelijkheid
    • afstand:2 km
Voor camperaars
  • Kampeerauto toegestaan
  • Speciale voorzieningen voor kampeerauto's
  • Ook geschikt voor kampeerauto's > 8m en > 4 ton
    • lengte:10
    • gewicht:8000 kg
Voorzieningen bij kampeerplaats
  • Wateraansluiting op/bij de plaats (max. 15m)
  • Watertappunt op/bij de plaats (max. 50m)
  • Ook geschikt voor caravans > 5,5m, exclusief dissel
  • Elektrische aansluiting mogelijk
    • Max. stroom:10 ampère | 16 ampère
  • Plaatsen met rtv-aansluiting
Diversen
  • Paden en wegen verlicht
  • Terrein bewaakt
  • Dag en nacht rustig
  • Tijdelijke plaatsen buiten de camping met stroom
    • aantal:10
  • Speciale kampeerplaatsen voor gehandicapten
  • Eventuele deurdrangers niet te zwaar (3 à 4 kg druk)
Adres & Route

Wilt u camping Camping Cikat boeken of meer informatie? Dat kan middels onderstaande gegevens of via de website van de camping

  • Camping Cikat
    Cikat 6 A
    51550 / Mali Losinj (Losinj)
    Kroatië

  • Download GPS-coördinaten
    Selecteer uw navigatiesysteem:

     
    • TomTom (ov2)
    • Garmin (gpx)
    • CSV
  • Google routeplanner
    Coördinaten:

    44°32'9"N 14°27'3"E
  • Komend vanaf de veerboot moet men de eilanden Cres en Mali Losinj kruisen. Vanaf de 4-sprong, net voorbij Mali Losinj richting Cikat volgen.

  • Contact

  • www.camps-cres-losinj.com

Neem contact op

Toon op kaart
Laden
Het weer op deze camping

Weersverwachting

Za

18 / 08

 

Zo

19 / 08

 

Ma

20 / 08

 

Di

21 / 08

 

Wo

22 / 08

 

Do

23 / 08

 

Vr

24 / 08

 
Max. 32.3° 33.1° 33° 33.2° 33.2° 32.8° 31.3°
Min 20.8° 23.8° 23.9° 23.9° 24° 22.4° 21.8°
Neerslag 10% 0% 0% 0% 5% 5% 10%
Windrichting W NW N NW W W ZW
Windkracht 3 3 3 3 3 3 3

Gemiddelde temperatuur

Klimaat

Relatieve vochtigheid Neerslagsom (mm)
Jan. 75% 91
Feb. 69% 45
Mrt. 73% 65
Apr. 72% 100
Mei 69% 47
Jun. 63% 46
Jul. 63% 21
Aug. 64% 50
Sep. 72% 126
Okt. 77% 146
Nov. 73% 182
Dec. 72% 105
Weeronline
Informatieaanvraag

ACSI Eurocampings stuurt uw informatieaanvraag door naar "Camping Cikat".

Let op; u verstuurt een informatieaanvraag. U kunt niet direct reserveren middels dit formulier. U krijgt rechtstreeks contact met de camping en ACSI Eurocampings kan geen invloed uitoefenen op het verloop daarvan.

1 Informatieaanvraag Wat wilt u doen?
Stel uw vraag:
(in de taal van het land waar de camping ligt of in het Engels)
2 Uw gegevens

3 Uw aanvraag
In welke taal wilt u bij voorkeur een antwoord krijgen? Let op; het is mogelijk dat de camping niet aan dit verzoek kan voldoen.


Advertentietekst uit de ACSI Campinggids Europa

Aquapark Cikat
Gratis toegang voor Camping Cikat-gasten.

[tekst bovenaan in 2e witte bol}
Speciale aanbieding
Winter Camping Cikat
€ 13,- per dag