Ga naar de homepage

Camping Bella Torino

Algemene gegevens
8,0
36 beoordelingen Schrijf beoordeling
  • Vlak bij Turijn
  • Uitzicht op de Alpen
  • Ruim opgezet kampeerterrein
  • Op een afgelegen plekje
  • Rust en ruimte
  • Camperstalling

Voor een stadsbezoek van Turijn is camping Bella Torino de ideale kampeerbestemming. Deze camping ligt op een kwartier rijden van de mooie Noord-Italiaanse stad. Op het verzorgde kampeerterrein zie je veel campers. Camping Bella Torino is dan ook geschikt als doorreiscamping. Kampeer je er, dan kun je genieten van het uitzicht. Vanaf je staanplaats zie je namelijk de bergen in de verte. Het is een mooie achtergrond voor een rustige vakantie in Italië.

Toon meer

Net boven Turijn

De reis naar camping Bella Torino is bijzonder. Je rijdt door het prachtige landschap van de Italiaanse Alpen. Dat wil zeggen: bergen en bomen zover het oog reikt. De eerste grote plaats die je tegenkomt, is Aosta. Vandaar rij je verder richting Turijn. Zo’n vijftien kilometer ten noordwesten van Turijn ligt je kampeerbestemming. Op een afgelegen plekje op het Italiaanse platteland vind je de camping.

Uitzicht op de Italiaanse bergen

De Noord-Italiaanse bergen op de achtergrond bieden een mooi uitzicht op de camping. Zeker omdat het kampeerterrein vlak en ruim opgezet is. Het geeft je een gevoel van vrijheid en ruimte. Op de camping kun je kiezen voor een kampeerplaats op grind of gras. Kampeer je in een tent, dan is een plekje in het gras wel fijn. Zeker als je ook nog onder de schaduw van een boom vertoeft. Maar voor camperaars (bijvoorbeeld op doorreis) is een grindplaats niet gek. Welke staanplaats je ook kiest, ze zien er allemaal even netjes uit.

Een veilige plek voor je camper

De gasten van camping Bella Torino komen uit alle hoeken van Europa. Zeker als je op doorreis bent, is deze camping geschikt. Of als je een bezoekje wilt brengen aan Turijn. En wil je je camper een tijdje laten staan? Bijvoorbeeld om op je fiets of mountainbike Italië te ontdekken? Dan biedt camping Bella Torino een veilige stalling voor je camper.

Bella Torino

Het mooie Turijn is de grootste stad van Noord-Italië, hoofdstad van Piëmont. Een kwartiertje rijden en je bent er. Vooral de cultuurliefhebber voelt zich er helemaal thuis. Wandel langs de Dom van Turijn en het koninklijk paleis. Of breng een bezoek aan de Basiliek Maria Hulp der Christenen. En vergeet zeker de Mole Antonelliana niet. Van oorsprong was dit symbool van Turijn een synagoge, nu is het een museum. Allemaal bijzondere gebouwen die je tijdens je trip naar Turijn kunt bewonderen. Sluit af met een wandeling langs de Po en een echt Italiaans ijsje op het terras.

  • €23 per nacht in het laagseizoen
  • Camping accepteert ACSI Club ID
    • Tot 60% korting

    • 3.000 campings,
      jaarlijks gecontroleerd

    • Binnen 4 nachten terugverdiend

    CampingCard ACSI

    Voordelig kamperen in het laagseizoen

    CampingCard ACSI is een handige kortingskaart die u tot wel 60% vakantievoordeel oplevert. In 2024 kampeert u met CampingCard ACSI op 3.000 campings in 25 Europese landen. Betaal ook altijd één van de acht, vaste lage tarieven in het laagseizoen!


    Bestel direct


    Lees meer over CampingCard ACSI
    • Vervangend legitimatiebewijs

    • Geaccepteerd op bijna
      8.100 campings in Europa

    • Inclusief WA/BA-verzekering

    • Korting in de ACSI Webshop

    ACSI Club ID

    Meest voordelige Camping Carnet voor Europa

    Met ACSI Club ID houdt u uw paspoort veilig op zak. Bijna 8.100 ACSI-campings accepteren de kaart als vervangend identiteitsbewijs. Bovendien betaalt u altijd de laagste prijs voor producten in onze webshop. Ook bent u met ACSI Club ID automatisch WA/BA-verzekerd. Word lid en profiteer direct!


    Bestel direct


    Lees meer over ACSI Club ID

Campings in de omgeving

Gedetailleerde informatie over de camping

Jaarlijks geïnspecteerd

J. Van Neck

"Jonge camping met enthousiaste leiding. Perfect gelegen voor een bezoek aan Turijn. Vlak terrein in ontwikkeling met enerzijds zicht op camperparking en anderzijds een landelijk uitzicht. Shuttlebusje naar openbaar vervoer van Turijn."

Inspecteur Dhr. J. Van Neck

J. Van Neck

Deze camping wordt jaarlijks bezocht door een medewerker van ACSI. Hij of zij inspecteert de camping op meer dan 200 voorzieningen en andere aandachtspunten. Deze inspecteur kunt u benaderen voor meer informatie over de camping of de regio. Dat kan telefonisch: door de week tot 22.00 uur in de avond en in het weekend in de ochtend en de middag. Het telefoonnummer vindt u hieronder.

Wilt u een brochure van deze camping ontvangen? Gebruik dan het informatie-aanvraagformulier. Wilt u een plek reserveren? Dat kan bij een groot aantal campings makkelijk en snel hier, op onze website. Als dat voor deze camping nog niet mogelijk is, dan kunt u het informatie-aanvraagformulier versturen of rechtstreeks contact opnemen met de camping.

Bel deze inspecteur

Bel +31488792543

Beoordelingen (36)

Aan het laden, een ogenblik geduld…

Gemiddelde beoordeling: 8,0

Sanitair
8,8
Personeel
8,7
Prijs-kwaliteitverhouding
8,7
Kindvriendelijkheid
7,6
Sportfaciliteiten
6,9
Eten en drinken
6,8
Omgeving
8,2

J.verplak, op deze camping in mei 2023

8,1

Reisgezelschap: Senioren

Drie nachten geweest zeer vriendelijk ontvangen ,dagje naar Turijn geweest ,,shuttle bus van de camping breng je keurig naar de bus ,en haal je ook weer netjes op ,ben zeer positief over deze camping ,sanitair is in geweldig mooie staat lekkere warme douche en schone toiletten

Inekevd J, op deze camping in april 2023

6,8

Reisgezelschap: Paren

Prettige ontvangst. Mooie afgebakende plekken, goed sanitair. Strakke camping, zeker ook als doorgangs camping de moeite waard!

Leendert Maarleveld, op deze camping in oktober 2022

7,3

Reisgezelschap: Paren

puike camping voor bezoek aan Turijn. waren alle stadscampings maar zo. voor de onvermijdelijke camperaars een busservice en voor de slimme caravanners een gave metroverbinding en een gratis parkeerplek bij de halte.

Guy Cox, op deze camping in september 2022

8,0

Reisgezelschap: Senioren

Verbleven er met 3 paren einde september/begin oktober.
We waren aangenaam verrast door perfecte sanitair, vriendelijk en gedienstig personeel en gemak van shuttle naar bushalte voor snelle verbinding met Turijn. Vele aangename steden in de buurt. We bleven er langer dan gepland.

Reinier van Ooijen, op deze camping in augustus 2022

7,4

Reisgezelschap: Paren

Met heg afgescheiden plaatsen op grind. ook een paar plekken met gras. Eén elektrapaal per twee plekken.

Ondanks ACSI-lid wil de baliemedewerker ID-kaarten kopiëren.

Omgeving is niet heel bijzonder meer er is een shuttle naar dichtstbijzijnde OV richting Turijn.

Sanitair is dikke 10. Alles lijkt (of is) hagelnieuw. Toiletten en douches zijn schoon en douches heerlijk heet.


Hanny, op deze camping in juni 2022

7,9

Reisgezelschap: Vriendengroep

perfecte camping om Turijn te bezoeken ! Parkeer auto gratis ondergronds tot 19.30 bij supermarkt op 4 km en via metro in 13 min, hartje Turijn !
Campingsanitair super schoon, op grasplaatsen \'s avonds adembenemend uitzicht op Turijn, wij hebben genoten!

Hans Luckers, op deze camping in mei 2022

7,3

Reisgezelschap: Senioren

Mooie en rustige camping. Zeer ruim vriendelijk personeel.
Prima uitvalsbasis om Turijn te bezoeken.

Xandra de Vos, op deze camping in oktober 2021

9,0

Reisgezelschap: Paren

Fijne camping en sanitair is meer dan oké. Ja er is ook een grote camperparking, maar daar heb je geen last van. Mocht je er op uitkijken dan nog doet het als een camping aan. Op de fiets naar Turijn in 45 min. was voor ons geen probleem. Heerlijke rustige omgeving met uitzicht op de bergen. Wij komen graag nog een keer.

Ad Dierckxsens, op deze camping in juli 2021

8,0

Reisgezelschap: Paren

Mooie nette camping met zeer vriendelijk personeel. Sanitair super schoon. Voor € 1,50 met pendelbuis van camping naar bushalte voor bezoek Turijn of om een restaurant te bezoeken in het dorp. Je kunt er mooie fietstochten maken.

C. Nuyts, op deze camping in oktober 2020

7,3

Reisgezelschap: Paren

Zeer aangename camping. De eerste indruk was niet erg positief door de camperstalling aan de voorzijde van de camping. Maar voorbij de sanitaire blok heb je een grasveld met afgebakende plaatsen en daar is het fijn om te staan ( kies in het najaar niet nummer 70 want daar heb je nooit zon).
Het is een ideale uitvalbasis om Turijn te bezoeken.
Spijtig dat ze bijna geen info hebben over de omgeving, bv wandel- of fietsmogelijkheden.
Het sanitair was zeer verzorgd, alleen de douche spetste naar alle kanten waardoor je best je schoenen buiten de cabine zet.
Voor ons was de camping in elk geval een meevaller, zeker wanneer je een bezoek aan Turijn wil plannen.

Voorzieningen

Algemene gegevens

Richtprijs 1
€ 38,00
Richtprijs 2
€ 48,00
Openingsperiode
21-03-2024 t/m 03-11-2024
Oppervlakte
2,8 ha
Hoogteligging
321m
Aantal toerplaatsen
65 (80m2)
Aantal vaste jaarplaatsen
4
Camping geschikt voor mindervaliden
Ja

** Van vetgedrukte voorzieningen weten wij dat zij niet bij de overnachtingsprijs inbegrepen zijn en dat er extra kosten voor gerekend worden. Houd er rekening mee dat ook sommige niet-vetgedrukte voorzieningen extra kosten kunnen hebben.

Populaire filters
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
  • Oplaadpunt voor elektrische auto's
    • aantal:2
Internet
  • Mobiel netwerk
    • Type:3G
  • WiFi-zone
Bij de receptie
  • ACSI Club ID als identiteitsbewijs geaccepteerd
  • Reserveren voor hoogseizoen aanbevolen
  • Betalen met creditcard mogelijk
    • creditcard:visacard | mastercard
  • Betalen met pinpas/Maestro mogelijk
  • Gesproken talen op de receptie (in hoogseizoen)
    • talen:Italiaans | Frans | Engels
Voorzieningen bij staanplaats
  • Watertappunt op/bij de plaats (max. 50m)
  • Ook geschikt voor caravans > 5,5m, exclusief dissel
  • Elektrische aansluiting mogelijk
    • Max. stroom:6 ampère | 3 ampère
  • Eurostekker (CEE) noodzakelijk
Campingregels
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
  • Caravan toegestaan
  • Tent toegestaan
  • Bijzettentje toegestaan
  • Camper toegestaan
  • Dubbelassers toegestaan
  • Barbecue toegestaan
    • type BBQ:gas
Honden
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
Sanitair
  • Wastafels: warm water
  • Wastafels: koud water
  • Verwarmd sanitair
  • Kindersanitair
  • Zittoiletten
  • Toiletpapier aanwezig
  • Stortbak voor chemische toiletten
  • Toilet-douche combinatie (min. 2,15mx2,15m)
  • Douches: warm water
  • Sanitaire voorzieningen voor mindervaliden in hetzelfde blok als voor overige kampeerders
  • Sanitair alleen geopend voor mindervaliden
  • Kraan zonder drukknop
Bodem en beplanting
  • Plaatsen met veel schaduw
  • Plaatsen met enige schaduw
  • Plaatsen zonder schaduw
  • Afgebakende plaatsen
  • Grasland
  • Verharde staanplaats
Wassen, afwassen, koken
  • Afwasbakken: warm water
  • Afwasbakken: koud water
  • Wasmachine(s)
  • Textielwasbakken: koud water
Eten, drinken en levensmiddelen
  • Vers brood verkrijgbaar op de camping
  • Snackbar
    • periode:01-06/30-09
  • Bar
    • periode:01-04/30-09
  • Invriezen koelelementen
Voor kinderen
  • Speeltuin
  • Kindersanitair
  • Geen animatieprogramma
Sport en spel
  • Beachvolleybal
  • Mountainbikeroutes bij de camping
    • moeilijkheid:gemiddeld
Recreatie (volwassenen)
  • Fietsroutes bij de camping
    • zwaarte:licht
  • Gemarkeerde wandelroutes bij de camping
    • zwaarte:licht
Ligging van de camping
  • Dichtbij afslag autosnelweg (< 10 km)
    • afstand:3 km
  • Inkoopmogelijkheid
    • afstand:3 km
Voor camperaars
  • Camper toegestaan
  • Ook geschikt voor campers > 8m en > 4 ton
Mindervaliden
  • Mindervalidensanitair gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
  • Deurbreedte minimaal 100 cm
  • Opklapbare/vergrendelbare steunen aan tenminste 1 zijde van de toiletpot
  • Hoogte toiletzitting ongeveer 48 cm
  • Naast toiletpot aan tenminste 1 zijde ongeveer 90 cm vrije ruimte
  • Vóór toiletpot minimaal 1,2 m vrije ruimte
  • Er zijn geen drempels van meer dan 2 cm hoogte in toiletgebouw
  • Gang in toiletgebouw minimaal 1,2 m breed
  • Toilet-douche combinatie (min. 2,15mx2,15m)
  • Sanitaire voorzieningen voor mindervaliden in hetzelfde blok als voor overige kampeerders
  • Kraan zonder drukknop
  • Sanitair alleen geopend voor mindervaliden
Diversen
  • Paden en wegen verlicht
  • Terrein bewaakt
  • Overdag rustig
  • Nachts rustig
  • Oplaadpunt voor elektrische auto's
    • aantal:2

Locatie

Toon op kaart
  • Camping Bella Torino
    Via Grange, 71
    10044 / Pianezza
    Italië
  • Download GPS-coördinaten Selecteer uw navigatiesysteem:
     
    • TomTom (ov2)
    • Garmin (gpx)
    • CSV
  • Google routeplanner
    Coördinaten:
    45°7'32"N 7°33'27"E
  • Na de A4 de A55 volgen. Afslag Pianezza/Alpignano/Sangillo, SP24 volgen. Bij 2e rotonde de eerste afslag. Het campingbord aan de rechterkant volgen.

Contact

Contact

Wilt u Camping Bella Torino boeken of meer informatie? Dat kan middels onderstaande gegevens.

Contact

Neem contact op

Informatieaanvraag

Informatieaanvraag

Hieronder vindt u het contactformulier.

Uw aanvraag wordt doorgestuurd naar Camping Bella Torino. Alle verdere correspondentie zal rechtstreeks tussen u en de camping verlopen.

Na het invullen van het contactformulier ontvangt u een e-mail met een bevestigingslink. Om uw aanvraag definitief te maken verzoeken wij u op de link te klikken.

1 Informatieaanvraag Waar gaat de vraag over?
 
  • Reservering
  • Rental accommodations
  • Prijzen en tarieven
  • Overig
Stel uw vraag:
(in de taal van het land waar de camping ligt of in het Engels)
2 Uw gegevens

3 Uw aanvraag
In welke taal wilt u bij voorkeur een antwoord krijgen? Let op; het is mogelijk dat de camping niet aan dit verzoek kan voldoen.


Camping Bella Torino

Camping Bella Torino Camping Bella Torino Camping Bella Torino Camping Bella Torino Camping Bella Torino Camping Bella Torino Camping Bella Torino Camping Bella Torino Camping Bella Torino Camping Bella Torino Camping Bella Torino Camping Bella Torino Camping Bella Torino Camping Bella Torino Camping Bella Torino Camping Bella Torino Camping Bella Torino Camping Bella Torino Camping Bella Torino Camping Bella Torino Camping Bella Torino Camping Bella Torino Camping Bella Torino Camping Bella Torino
Camping Bella Torino Camping Bella Torino Camping Bella Torino Camping Bella Torino Camping Bella Torino Camping Bella Torino Camping Bella Torino Camping Bella Torino Camping Bella Torino Camping Bella Torino Camping Bella Torino Camping Bella Torino Camping Bella Torino Camping Bella Torino Camping Bella Torino Camping Bella Torino Camping Bella Torino Camping Bella Torino Camping Bella Torino Camping Bella Torino Camping Bella Torino Camping Bella Torino Camping Bella Torino Camping Bella Torino

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen