Ga naar de homepage

Camping Delfino

Algemene gegevens
Richtprijs € 45,00

Camping Delfino ligt in de regio Ligurië aan de Italiaanse Rivièra, het stukje kust van de Franse grens tot aan Toscane. Het kampeerterrein, gelegen tussen autoweg en spoorbaan (maar ook direct aan zee) wordt bedekt met schaduwdoeken. Je kampeert er op koele staanplaatsen tussen wijnranken en onder de doeken, al zijn de plekken wat aan de krappe kant. De bedrijvige en hartelijke Maurizio probeert het zijn gasten zo goed mogelijk naar de zin te maken. Het hoogtepunt van je vakantie aan de Italiaanse Rivièra: dolfijnen en walvissen spotten vanuit de camping.

Toon meer

De kleine, bebaarde Maurizio ontvangt je enthousiast op zijn camping Delfino. Deze ligt enkele kilometers ten zuiden van de kustplaats Albenga, tussen berg en zee, direct aan de weg naar Alassio. Ga je de tunnel door, dan zie je de camping na een tijdje aan de linkerkant van de weg liggen. Wat meteen opvalt, is Gallinara. Dit eiland, slechts enkele honderden meters van de kust verwijderd, heeft de vorm van een schildpad.

Kamperen in de schaduw

Vanaf de weg overzie je het campingterrein en zijn met wijnranken en schaduwdoeken omsluierde staanplaatsen. Het zal je ook meteen opvallen dat de staanplaatsen nogal krap zijn: ze staan dicht bij elkaar, opgesteld in rijen. Benauwt dit je al bij voorbaat, dan kun je kiezen om te logeren in een van de stacaravans, gelegen op een apart gedeelte van het terrein. Houd er rekening mee dat het op de camping best rumoerig kan zijn. De autoweg – je aanrijroute richting camping – is namelijk vrij druk. En aan de andere zijde van het campingterrein ligt een spoorweg. Dit is dus beslist geen camping voor lichte slapers …

Subliem uitzicht

Op vijf minuten wandelen ligt de Middellandse Zee. Hier is het strand, voornamelijk bestaande uit kiezels, niet bijzonder breed. Het uitzicht is echter subliem. Over zee kijk je uit op het beboste eiland Gallinara, dat de vorm heeft van een schildpad. Landinwaarts wordt het landschap bepaald door hoge bergen. Voor een mooier strand met dito uitzicht loont het om de kust ten zuiden van de camping te verkennen.

Pizza’s

Hoe kan het ook anders: camping Delfino beschikt over een pizzeria. Hier worden meer dan uitstekende pizza’s gemaakt, die je kunt opeten bij het restaurant of bij je kampeermiddel.

Koude douche

De douches op camping Delfino produceren standaard koud water. Misschien wat te koud, ook wanneer je de hele dag bent blootgesteld aan de felle Italiaanse zon. Voor een warme douche dien je een toeslag te betalen.

Dolfijnen en walvissen spotten

Voor een bijzondere ervaring kun je vlak bij de camping per boot de Middellandse Zee op. Vaar je een stukje van de kust weg, dan bestaat de kans dat je walvissen of dolfijnen tegenkomt. Hier moet je een beetje geluk mee hebben, maar als je dan zo’n machtige vinvis of een groepje speelse dolfijnen spot, is je vakantie wel gelijk geslaagd.

6,1
Gemiddelde beoordeling Bekijk 7 beoordelingen
Buitenzwembad
Wifi 80-100% dekking
Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
Gelegen bij zee (max. 0,5 km)
Stacaravans
alle voorzieningen
Korting in het laagseizoen met CampingCard ACSI

 
  • Tot 60% korting

  • Meer dan 3.600 campings,
    jaarlijks geïnspecteerd

  • Binnen 4 nachten terugverdiend

Voordelig kamperen in het laagseizoen

CampingCard ACSI is een handige kortingskaart die u tot wel 60% vakantievoordeel oplevert. In 2020 kampeert u met CampingCard ACSI op meer dan 3.600 campings in 21 Europese landen. Betaal ook altijd één van de vijf, vaste lage tarieven in het laagseizoen!


Bestel eenvoudig via de ACSI Webshop Lees meer over CampingCard ACSI
Gedetailleerde informatie over de camping

C. Goudesone "Aan zee gelegen camping. Veel schaduw door natuurlijke begroeiing en overkappingen. Vele plaatsen voor passanten. Goede sanitaire voorzieningen. Camping beschikt over een winkel, een bar/restaurant, pizzeria, zwembad (betalend)."

Inspecteur Mevr. C. Goudesone

C. Goudesone

Deze camping wordt jaarlijks bezocht door een medewerker van ACSI. Hij of zij inspecteert de camping op meer dan 200 voorzieningen en andere aandachtspunten. Deze inspecteur kunt u benaderen voor meer informatie over de camping of de regio. Dat kan telefonisch: door de week tot 22.00 uur in de avond en in het weekend in de ochtend en de middag. Het telefoonnummer vindt u hieronder.

Wilt u een brochure van deze camping ontvangen? Gebruik dan het informatie-aanvraagformulier. Wilt u een plek reserveren? Dat kan bij een groot aantal campings makkelijk en snel hier, op onze website. Als dat voor deze camping nog niet mogelijk is, dan kunt u het informatie-aanvraagformulier versturen of rechtstreeks contact opnemen met de camping.

Bel deze inspecteur

Bel +32(0)59506305
Aan het laden, een ogenblik geduld…

Gemiddelde beoordeling: 6,1

Voeg een beoordeling toe
Sanitair
6,1
Personeel
7,0
Prijs-kwaliteitverhouding
6,5
Kindvriendelijkheid
7,4
Entertainment
5,6
Sportfaciliteiten
5,7
Zwembad
7,2
Eten en drinken
6,9
Omgeving
6,3

Bayezid Bozacıoğlu, op deze camping in juli 2017

9,0

Google Vertaling

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, verschillende leeftijden

It was a wonderdul place. We liked very much. I hope another time will be there. Thanks to polite and helpfull staff.

Mrs S Holding, op deze camping in mei 2015

4,9

Google Vertaling

Reisgezelschap: Senioren

We had stayed at this campsite same period last year. But got a big shock, it was full of tatty caravans, tents cramped in, there wasn't space to walk between the so called pitches, a real fire hazard, rubbish piled up and bags overflowing, washing lines everywhere, it seemed like a refugee camp, we drove through the campsite as you do when you leave as it's one way, it was full and now NO DOGS ALLOWED, we wouldn't have stayed anyway. Avoid this campsite, Dreadful place, a health hazard, so we drove on into France

Algemene gegevens

Richtprijs 1
€ 45,00
Richtprijs 2
€ 53,50
Openingsperiode
11-04-2019 t/m 29-09-2019
Oppervlakte
1,7 ha
Aantal toerplaatsen
145 (52m2)
Aantal camperplaatsen
62
Aantal huuraccommodaties
22
Camping geschikt voor mindervaliden
Ja

* Vetgedrukte voorzieningen zijn niet bij de overnachtingsprijs inbegrepen. Hiervoor moet dus extra betaald worden. (Dit betekent niet dat de niet-vetgedrukte voorzieningen gratis zijn!)

Populaire voorzieningen
  • Buitenzwembad
    • oppervlakte:130 m2
    • periode:01-06/28-09
  • Wifi 80-100% dekking
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Gelegen bij zee (max. 0,5 km)
  • Stacaravans
    • aantal:22
Internet
  • Mobiel netwerk
    • Type:4G
  • Wifi 80-100% dekking
Bij de receptie
  • Ook reserveren met CampingCard ACSI mogelijk
  • Reserveren voor hoogseizoen aanbevolen
  • Paspoort / identiteitskaart verplicht
  • Betalen met creditcard mogelijk
    • creditcard:dinnercard | mastercard | visacard
  • Betalen met pinpas/Maestro mogelijk
  • Gesproken talen op de receptie (in hoogseizoen)
    • talen:Duits | Engels | Spaans | Frans | Italiaans
Campingregels
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Caravan toegestaan
  • Tent toegestaan
  • Bijzettentje toegestaan
  • Kampeerauto toegestaan
  • Inrijverbod tijdens middagpauze
    • tijd:13.00-15.30
  • Dubbelassers toegestaan
  • Barbecue toegestaan
    • type BBQ:elektra | gas
  • Meebrengen eigen boot toegestaan
    • motorboot (lengte: 7 m)
Honden
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
Sanitair
  • Wastafels: koud water
  • Individuele wascabines: koud water
  • Zittoiletten
  • Hurktoiletten
  • Stortbak voor chemische toiletten
  • Douches: warm water
  • Douches: koud water
  • Seniorendouche (met extra beugels)
  • Een douche (min.1,5mx1,5m) + toilet (min.1,65mx2,2m of 1,9mx1,9m)
  • Stranddouches
Bodem en beplanting
  • Plaatsen met veel schaduw
  • Plaatsen met enige schaduw
  • Plaatsen zonder schaduw
  • Afgebakende plaatsen
  • Grasland
Wassen, afwassen, koken
  • Afwasbakken: koud water
  • Wasmachine(s)
  • Textielwasbakken: koud water
Eten, drinken en levensmiddelen
  • Ontbijt verkrijgbaar
  • Vers brood verkrijgbaar op de camping
  • Levensmiddelen: beperkt verkrijgbaar
  • Restaurant (met ruime keuze)
  • Snackbar
  • Pizzeria
  • Afhaalmaaltijden
  • Menu simple/table d'hôte
  • Bar
  • Gemeenschappelijke barbecueplaats
  • Invriezen koelelementen
  • Ruilmogelijkheid gasflessen
Te huur op of bij camping
  • Stacaravans
    • aantal:22
Zwemmen
  • Buitenzwembad
    • oppervlakte:130 m2
    • periode:01-06/28-09
  • Peuterbad (voor 1-3 jarigen, < 40 cm)
    • oppervlakte:22 m2
    • periode:01-06/28-09
  • Zwemmen in zee (max. 0,5 km)
  • Stranddouches
Wellness
  • Whirlpool
  • Hydromassage
Strand
  • Zandstrand
  • Kiezelstrand
Watersport en waterrecreatie
  • Visgelegenheid
  • Windsurfen toegestaan
  • Waterskiën toegestaan
  • Scuba-diving
    • duikcursus
    • persluchtflessen vullen
  • Meebrengen eigen boot toegestaan
    • motorboot (lengte: 7 m)
  • Zeilen toegestaan
Voor kinderen
  • Speeltuin
  • Peuterbad (voor 1-3 jarigen, < 40 cm)
    • oppervlakte:22 m2
    • periode:01-06/28-09
  • Animatieprogramma: kinderen (min. 2x p.wk in hoogseiz.)
    • talen:Engels | Italiaans
    • periode:01-07/31-08
  • Enkele speeltoestellen
  • Recreatieruimte
  • Miniclub (min. 4x p.wk in hoogseizoen)
    • talen:Engels | Italiaans
Sport en spel
  • Tafeltennistafel
  • Golfbaan op geringe afstand (max. 10 km)
    • afstand:9 km
    • aantal:18
Recreatie (volwassenen)
  • Animatie voor tieners 13 t/m 18 jr (min. 2x per week)
    • talen:Engels | Italiaans
    • periode:01-07/31-08
  • Animatieprogramma: volwassenen (min. 2x p.wk in hoogseiz.)
    • talen:Engels | Italiaans
    • periode:01-07/31-08
  • Visgelegenheid
  • Recreatieruimte
  • Excursieprogramma (min. 2x p.wk in hoogseiz.)
  • Televisie
Ligging van de camping
  • Gelegen bij zee (max. 0,5 km)
  • Afstand tot de zee (max. 10 km)
    • afstand:0,2 km
  • Dichtbij afslag autosnelweg (< 10 km)
    • afstand:5 km
  • Openbaar vervoer bij de camping (max. 0,5 km)
    • afstand:0,1 km
  • Inkoopmogelijkheid
    • afstand:0,5 km
Voor camperaars
  • Kampeerauto toegestaan
  • Speciale voorzieningen voor kampeerauto's
  • Speciale plaatsen voor kampeerauto's
    • verharde plaatsen voor kampeerauto's
    • Oppervlakte:52 m2
    • Aantal:62
  • Ook geschikt voor kampeerauto's > 8m en > 4 ton
Voorzieningen bij kampeerplaats
  • Watertappunt op/bij de plaats (max. 50m)
  • Ook geschikt voor caravans > 5,5m, exclusief dissel
  • Elektrische aansluiting mogelijk
    • Max. stroom:6 ampère
  • Eurostekker (CEE) noodzakelijk
Mindervaliden
  • Een douche (min.1,5mx1,5m) + toilet (min.1,65mx2,2m of 1,9mx1,9m)
Diversen
  • Paden en wegen verlicht
  • Terrein bewaakt
  • Alleen 's nachts rustig
Adres & Route

Wilt u Camping Delfino boeken of meer informatie? Dat kan middels onderstaande gegevens.

  • Camping Delfino
    Strada Comunale Villaggio Iris 23
    17031 / Albenga
    Italië

  • Download GPS-coördinaten
    Selecteer uw navigatiesysteem:

     
    • TomTom (ov2)
    • Garmin (gpx)
    • CSV
  • Coördinaten: 44°2'9"N 8°12'28"E
  • A10, afslag Albenga richting Alassio/Imperia (Strada Panoramica). Na tunnel 150m links. Camping staat duidelijk aangegeven.

  • +390182591066

  • +39018251998

  • Stuur deze camping een e-mail

Toon op kaart
Laden
Het weer op deze camping

Weersverwachting

Vr

06 / 12

 

Za

07 / 12

 

Zo

08 / 12

 

Ma

09 / 12

 

Di

10 / 12

 

Wo

11 / 12

 

Do

12 / 12

 
Max. 14.1° 14.7° 14.5° 16.6° 17° 13.5° 12.8°
Min 7.3° 3.7° 3.7° 5.2° 3.4° 2.7° 2.6°
Neerslag 15% 0% 5% 10% 0% 30% 25%
Windrichting N W NW ZW N NW W
Windkracht 3 2 2 2 3 2 2

Klimaat

Neerslagsom (mm)
Jan. 104
Feb. 109
Mrt. 107
Apr. 99
Mei 86
Jun. 71
Jul. 43
Aug. 61
Sep. 124
Okt. 201
Nov. 180
Dec. 127

Gemiddelde temperatuur

Weeronline
Informatieaanvraag

ACSI Eurocampings stuurt uw informatieaanvraag door naar "Camping Delfino".

Let op; u verstuurt een informatieaanvraag. U kunt niet direct reserveren middels dit formulier. U krijgt rechtstreeks contact met de camping en ACSI Eurocampings kan geen invloed uitoefenen op het verloop daarvan.

1 Informatieaanvraag Wat wilt u doen?
Stel uw vraag:
(in de taal van het land waar de camping ligt of in het Engels)
2 Uw gegevens

3 Uw aanvraag
In welke taal wilt u bij voorkeur een antwoord krijgen? Let op; het is mogelijk dat de camping niet aan dit verzoek kan voldoen.


Camping Delfino

Camping Delfino Camping Delfino Camping Delfino Camping Delfino Camping Delfino Camping Delfino Camping Delfino Camping Delfino Camping Delfino Camping Delfino
Camping Delfino Camping Delfino Camping Delfino Camping Delfino Camping Delfino Camping Delfino Camping Delfino Camping Delfino Camping Delfino Camping Delfino