Ga naar de homepage

Village Camping Santa Fortunata ****

Algemene gegevens
Beschikbaarheid en prijzen
7,5
58 beoordelingen Schrijf beoordeling
  • Privérotsplateau aan zee
  • 150m² zwembad met ligstoelen
  • Streekgerechten en een pizzeria
  • Wandeltochten in mooie omgeving
  • Speeltuinen en fitnessruimte
  • Dagrip op de Vesuvius in Capri

Terrassencamping Village Camping Santa Fortunata is mooi gelegen op een grote hoogte. Je hebt hier een prachtig uitzicht over de baai van Sorrento, het eiland Capri en de vulkaan de Vesuvius. Je vindt de camping bij de plaats Sorrento, langs de druk bereden, kronkelende bergweg in het mooie Almafi-kustgebied. Op de drukke weg naar de camping, waar overigens langzaam gereden wordt, kom je door fraaie, kleine dorpjes die tegen de berg zijn aangebouwd. Village Camping Santa Fortunata is in trek bij kampeergasten uit heel Europa. Hier hebben zowel jongere als oudere bezoekers het uitstekend naar hun zin.

Toon meer

Iedere kampeerplaats is uniek

Het glooiende kampeerterrein (30 hectare) is goed verzorgd met veel groen. De keuze uit kampeerplaatsen is groot. Iedere plek is verschillend qua grootte en varieert van 80 tot 120 m2. Favoriet zijn de grote plaatsen met uitzicht over de baai. Er zijn plekken die wel of niet zijn afgebakend en plekken met of zonder schaduw. Genoeg variatie dus.

Zelf geen tent, vouwwagen, caravan of camper? Op het terrein staan meerdere lodgetenten klaar voor de verhuur. Deze hebben echter geen sanitair. Je kunt ook gaan voor een luxere optie, boek dan een studio, appartement of bungalow.

Privérotsplateau aan zee

Op het laagste punt van de camping ligt een buitenzwembad (150 m2 groot) met ligstoelen. Voor peuters is er een klein badje. Over een smal weggetje daal je in zo’n tien minuten naar het steenachtige strand bij de rotskust. Dit plateau hoort bij de camping. Hier kun je in zee zwemmen. Er liggen waterattributen klaar, waaronder een springkussen voor kinderen. Snorkelen is hier ook toegestaan. Je kunt een kano huren of een duikuitrusting om te genieten van de boeiende onderzeewereld. Er worden duikcursussen aangeboden.

Genieten van de Zuid-Italiaanse keuken

Op de camping vind je een winkel met een uitgebreid assortiment, waaronder vers brood en ontbijt. De dag begin je hier uiteraard met een Italiaanse koffie. Indien je buiten de deur wilt eten, dan heb je de keuze uit een pizzeria en een restaurant met gerechten uit de Zuid-Italiaanse keuken. Ook is er de mogelijkheid om maaltijden af te halen. Indien je ervoor kiest om in het restaurant te eten, dan geniet je van een prachtig uitzicht.

Maak mooie wandeltochten

Voor kinderen is er een speeltuin en een miniclub waar de activiteiten in het Engels en in het Italiaans worden aangeboden. Volwassenen blijven fit in de fitnessruimte. Vraag bij de receptie naar de begeleide wandeltochten zodat je op je gemak de mooie omgeving kunt verkennen.

Capri, Pompeii, Vesuvius en nog veel meer

De camping is een goede uitvalsbasis om het eiland Capri en de vulkaan Vesuvius te bezoeken. Met de trein kun je naar Napels of het beroemde Pompeii aandoen. Je kunt ook een excursie boeken naar Herculaneum of Paestum. Een aantrekkelijk uitje is een tochtje met de boot langs de kust van Almafi naar Napels. Het levendige Sorrento is ook een aanrader. Je kunt hier met de shuttlebus naartoe of met een wandeling van ongeveer twintig minuten.

Bekijk campingwebsite 
  • €27 per nacht in het laagseizoen
  • Camping accepteert ACSI Club ID
    • Tot 60% korting

    • 3.000 campings,
      jaarlijks gecontroleerd

    • Binnen 4 nachten terugverdiend

    CampingCard ACSI

    Voordelig kamperen in het laagseizoen

    CampingCard ACSI is een handige kortingskaart die u tot wel 60% vakantievoordeel oplevert. In 2024 kampeert u met CampingCard ACSI op 3.000 campings in 25 Europese landen. Betaal ook altijd één van de acht, vaste lage tarieven in het laagseizoen!


    Bestel direct


    Lees meer over CampingCard ACSI
    • Vervangend legitimatiebewijs

    • Geaccepteerd op bijna
      8.100 campings in Europa

    • Inclusief WA/BA-verzekering

    • Korting in de ACSI Webshop

    ACSI Club ID

    Meest voordelige Camping Carnet voor Europa

    Met ACSI Club ID houdt u uw paspoort veilig op zak. Bijna 8.100 ACSI-campings accepteren de kaart als vervangend identiteitsbewijs. Bovendien betaalt u altijd de laagste prijs voor producten in onze webshop. Ook bent u met ACSI Club ID automatisch WA/BA-verzekerd. Word lid en profiteer direct!


    Bestel direct


    Lees meer over ACSI Club ID
Gedetailleerde informatie over de camping

Beschikbaarheid

Jaarlijks geïnspecteerd

T.N. de Bruin

"Camping met prachtig uitzicht over de baai van Sorrento. Vanaf de camping excursies naar Pompeii, Vesuvius, Napels en per boot naar de kust van Amalfi en Capri. Veel voorzieningen: zwembad, strand, campingwinkel, speeltuin en een bar. Het uitstekende restaurant is een pluspunt."

Inspecteur Dhr. T.N. de Bruin

T.N. de Bruin

Deze camping wordt jaarlijks bezocht door een medewerker van ACSI. Hij of zij inspecteert de camping op meer dan 200 voorzieningen en andere aandachtspunten. Deze inspecteur kunt u benaderen voor meer informatie over de camping of de regio. Dat kan telefonisch: door de week tot 22.00 uur in de avond en in het weekend in de ochtend en de middag. Het telefoonnummer vindt u hieronder.

Wilt u een brochure van deze camping ontvangen? Gebruik dan het informatie-aanvraagformulier. Wilt u een plek reserveren? Dat kan bij een groot aantal campings makkelijk en snel hier, op onze website. Als dat voor deze camping nog niet mogelijk is, dan kunt u het informatie-aanvraagformulier versturen of rechtstreeks contact opnemen met de camping.

Bel deze inspecteur

Bel +31488792635

Beoordelingen (58)

Aan het laden, een ogenblik geduld…

Gemiddelde beoordeling: 7,5

Sanitair
7,1
Personeel
8,2
Prijs-kwaliteitverhouding
7,3
Kindvriendelijkheid
7,1
Sportfaciliteiten
6,5
Zwembad
7,7
Eten en drinken
7,7
Omgeving
8,8

Frans D, op deze camping in september 2023

8,0

Reisgezelschap: Senioren

Pluspunten - Prettige receptie medewerkers, kreeg duidelijke informatie.
Minpunten - De jongeren groepen van de busreizen, veel schreeuwen en luide muziek tot na 23:00 uur
Bron: Ctoutvert

Christa Van Der Woude, op deze camping in mei 2023

8,2

Reisgezelschap: Senioren

De camping heeft prachtige plaatsen met uitzicht over de zee. Wij hadden helaas een plek die je niet echt een kampeerplek kan noemen, na de regen wat het een vieze baggerbende. Het sanitair is keurig onderhouden. In het restaurant kan je een goede pizza bestellen. Nadeel is dat het vanwege de drukte wel wat stuurkunsten eist om op de camping te komen, de scooters vliegen je links en rechts voorbij en op sommige plekken zijn de wegen erg smal.

Goor-Delvou, op deze camping in mei 2023

7,2

Reisgezelschap: Paren

Ideaal voor bezoek aan Almalfikust, Napels, Pompeï, .... Allemaal goed bereikbaar met openbaar vervoer (eigenlijk een aanrader want ze rijden hier als zot) Mooie ligging van de camping. Sanitair bij de luxe plaatsen verouderd. Goede warme douches die je zelf kan regelen. Geen drukknoppen. Lekker eten in het restaurant. Mogelijkheid om te ontbijten in het restaurant. Vuilbakken werden niet zo snel leeggemaakt (1x/week)

Verschuuren H, op deze camping in augustus 2022

9,3

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, 12 - 18 jaar

Pluspunten - Prachtig uitzicht!
Minpunten - Naar zee gaan was lastig… ver naar beneden en weer o
Hoog hele klim

Bron: Ctoutvert

mark p, op deze camping in juni 2022

8,2

Reisgezelschap: Paren

Zeer mooie camping, handige shuttlebus naar het centrum. Goed uitgerust en niet overdreven duur winkeltje. Onderhoud sanitair kan beter.

Migchiel Dirksen, op deze camping in mei 2022

8,6

Reisgezelschap: Paren

Prima camping waar we al eerder waren. prachtige uitzichten en goed georganiseerd. Eten restaurant en vooral uitzicht geweldig. Mensen slecht ter been lastig door de vele trappen en steile weggetjes. Ook de weg van 30 km over het schiereiland is een uitdaging voor onervaren rijders. Let vooral op de scooters in Sorrento.

Stijn, op deze camping in augustus 2020

8,7

Reisgezelschap: Jongere paren

Prachtige camping en ideale ligging als uitvalsbasis om de Amalfi kust te verkennen, Napels, Pompeii en de Vesuvius. Proper sanitair, vriendelijk onthaal en zeer mooie camping met een leuk gratis strandje.

sarah, op deze camping in september 2019

9,0

Reisgezelschap: Jongere paren

Pluspunten - Een fijne bungalow met mooi uitzicht!
Bron: Ctoutvert

J.W.C.C. - HARDERWIJK, op deze camping in juli 2019

7,7

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, 12 - 18 jaar

Pluspunten - Mooie terrassen camping. Goede voorzieningen. Veel te zien en te doen in omgeving.
Minpunten - Bereikbaarheid van strand. Ver lopen naar zwembad, campwinkel enz.
Bron: Ctoutvert

Susan - Vierlingsbeek, op deze camping in juli 2019

8,7

Reisgezelschap: Jongere paren

Pluspunten - Fijne locatie, goede verbinding met veel bezienswaardigheden!
Bron: Ctoutvert

Voorzieningen

Algemene gegevens

Richtprijs 1
€ 46,00
Richtprijs 2
€ 56,00
Openingsperiode *
29-03-2024 t/m 03-11-2024
Oppervlakte
30 ha
Aantal toerplaatsen
200 (80 - 120m2)
Aantal vaste jaarplaatsen
50
Aantal huuraccommodaties
123

** Van vetgedrukte voorzieningen weten wij dat zij niet bij de overnachtingsprijs inbegrepen zijn en dat er extra kosten voor gerekend worden. Houd er rekening mee dat ook sommige niet-vetgedrukte voorzieningen extra kosten kunnen hebben.

Populaire filters
  • Buitenzwembad
    • oppervlakte:20 m2
  • Wifi 80-100% dekking
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:1
  • Gelegen bij zee (max. 0,5 km)
  • Stacaravans
    • aantal:25
Internet
  • Mobiel netwerk
    • Type:5G
  • Wifi 80-100% dekking
Bij de receptie
  • ACSI Club ID als identiteitsbewijs geaccepteerd
  • Reserveren voor hoogseizoen aanbevolen
  • Defibrillator
  • Gesproken talen op de receptie (in hoogseizoen)
    • talen:Italiaans | Frans | Engels | Duits
Voorzieningen bij staanplaats
  • Ook geschikt voor caravans > 5,5m, exclusief dissel
  • Elektrische aansluiting mogelijk
    • Max. stroom:6 ampère
  • Eurostekker (CEE) noodzakelijk
Campingregels
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:1
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:1
  • Caravan toegestaan
  • Tent toegestaan
  • Bijzettentje toegestaan
  • Camper toegestaan
  • Dubbelassers toegestaan
  • Barbecue toegestaan
    • type BBQ:gas | elektra
Honden
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:1
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:1
Sanitair
  • Wastafels: warm water
  • Wastafels: koud water
  • Individuele wascabines: warm water
  • Individuele wascabines: koud water
  • Zittoiletten
  • Toiletpapier aanwezig
  • Hurktoiletten
  • Stortbak voor chemische toiletten
  • Douches: warm water
  • Douches: koud water
  • Stranddouches
Bodem en beplanting
  • Plaatsen met veel schaduw
  • Plaatsen met enige schaduw
  • Plaatsen zonder schaduw
  • Afgebakende plaatsen
  • Grasland
  • Terrassencamping
  • Zandbodem
  • Harde bodem
  • Hellend terrein
Wassen, afwassen, koken
  • Afwasbakken: warm water
  • Afwasbakken: koud water
  • Wasmachine(s)
  • Textielwasbakken: koud water
  • Textielwasbakken: warm water
  • Droogtrommel(s)
  • Strijkgelegenheid
  • Kookgelegenheid voor groepen
Eten, drinken en levensmiddelen
  • Ontbijt verkrijgbaar
  • Vers brood verkrijgbaar op de camping
  • Levensmiddelen: uitgebreid assortiment
  • Restaurant (met ruime keuze)
  • Pizzeria
  • Afhaalmaaltijden
  • Bar
  • Gemeenschappelijke barbecueplaats
  • Invriezen koelelementen
  • Koelijs verkrijgbaar
  • Ruilmogelijkheid gasflessen
Te huur op of bij camping
  • Stacaravans
    • aantal:25
  • Bungalows/chalets
    • aantal:60
  • Appartementen
    • aantal:3
  • Tenten
    • bungalowtenten (aantal: 20)
  • Kajaks
  • Kluisjes
  • Duikuitrusting
  • Scooters
  • Auto's
  • Safaritent zonder sanitair
    • aantal:15
Zwemmen
  • Buitenzwembad
    • oppervlakte:20 m2
  • Peuterbad (voor 1-3 jarigen, < 40 cm)
    • oppervlakte:3 m2
  • Zwemmen in zee (max. 0,5 km)
  • Stranddouches
Strand
  • Rotskust
  • Steenachtig strand
Watersport en waterrecreatie
  • Snorkelen
  • Scuba-diving
    • persluchtflessen vullen
  • Duikcursus
Voor kinderen
  • Speeltuin
  • Peuterbad (voor 1-3 jarigen, < 40 cm)
    • oppervlakte:3 m2
  • Enkele speeltoestellen
  • Recreatieruimte
  • Discotheek
  • Miniclub (min. 4x p.wk in hoogseizoen)
    • talen:Italiaans | Engels
  • Speelautomaten
  • Dierenweide
  • Geen animatieprogramma
Sport en spel
  • Tafeltennistafel
  • Jeu de boulesbaan
  • Fitnessruimte
  • Kano's
Recreatie (volwassenen)
  • Recreatieruimte
  • Excursieprogramma (min. 2x p.wk in hoogseiz.)
  • Televisie
  • Speelautomaten
  • Begeleide wandeltochten
Ligging van de camping
  • Gelegen bij zee (max. 0,5 km)
  • Afstand tot de zee (max. 10 km)
    • afstand:0.3 km
  • Panorama
  • Openbaar vervoer bij de camping (max. 0,5 km)
    • afstand:0 km
  • Inkoopmogelijkheid
    • afstand:1 km
Voor camperaars
  • Camper toegestaan
  • Speciale voorzieningen voor campers
    • elektrische aansluiting mogelijk (Max. stroom: 6 ampère)
  • Ook geschikt voor campers > 8m en > 4 ton
Diversen
  • Paden en wegen verlicht
  • Terrein bewaakt
  • Overdag rustig
  • Nachts rustig

Het weer

Het weer op deze camping

Weersverwachting

Ma

18 / 03

 

Di

19 / 03

 

Wo

20 / 03

 

Do

21 / 03

 

Vr

22 / 03

 

Za

23 / 03

 

Zo

24 / 03

 
Max. 15.6° 19.6° 19° 17.5° 17.7° 17.3° 17.5°
Min 12.5° 13.2° 11.3° 11.1° 11.3° 11.2° 12.1°
Neerslag 15% 0% 0% 0% 10% 10% 30%
Windrichting Z NO NO ZW W ZW ZW
Windkracht 3 2 2 2 2 2 3

Klimaat

Relatieve vochtigheid Neerslagsom (mm) Zonne-uren
Jan 75% 104 4
Feb 73% 98 4
Mrt 71% 86 5
Apr 70% 76 6
Mei 70% 50 8
Jun 71% 34 9
Jul 70% 24 10
Aug 69% 42 10
Sep 73% 80 8
Okt 74% 130 6
Nov 76% 162 4
Dec 75% 121 3

Gemiddelde temperatuur

Weeronline

Locatie

Toon op kaart
  • Village Camping Santa Fortunata
    Via Capo 39
    80067 / Sorrento
    Italië
  • Download GPS-coördinaten Selecteer uw navigatiesysteem:
     
    • TomTom (ov2)
    • Garmin (gpx)
    • CSV
  • Google routeplanner
    Coördinaten:
    40°37'39"N 14°21'27"E
  • A3, afslag Castellammare richting Sorrento. Op 1 km van Sorrento richting Massalubrense. Na Sorrento borden volgen.

Contact

Contact

Wilt u camping Village Camping Santa Fortunata boeken of meer informatie? Dat kan middels onderstaande gegevens of via de

website van de camping

Contact
Campingwebsite
  • www.santafortunata.eu

Neem contact op

Informatieaanvraag

Informatieaanvraag

Hieronder vindt u het contactformulier.

Uw aanvraag wordt doorgestuurd naar Village Camping Santa Fortunata. Alle verdere correspondentie zal rechtstreeks tussen u en de camping verlopen.

Na het invullen van het contactformulier ontvangt u een e-mail met een bevestigingslink. Om uw aanvraag definitief te maken verzoeken wij u op de link te klikken.

1 Informatieaanvraag Wat wilt u doen?
Stel uw vraag:
(in de taal van het land waar de camping ligt of in het Engels)
2 Uw gegevens

3 Uw aanvraag
In welke taal wilt u bij voorkeur een antwoord krijgen? Let op; het is mogelijk dat de camping niet aan dit verzoek kan voldoen.


Village Camping Santa Fortunata ****

Village Camping Santa Fortunata
Village Camping Santa Fortunata
Village Camping Santa Fortunata Village Camping Santa Fortunata Village Camping Santa Fortunata Village Camping Santa Fortunata Village Camping Santa Fortunata Village Camping Santa Fortunata Village Camping Santa Fortunata Village Camping Santa Fortunata Village Camping Santa Fortunata Village Camping Santa Fortunata Village Camping Santa Fortunata Village Camping Santa Fortunata Village Camping Santa Fortunata Village Camping Santa Fortunata Village Camping Santa Fortunata Village Camping Santa Fortunata Village Camping Santa Fortunata Village Camping Santa Fortunata Village Camping Santa Fortunata Village Camping Santa Fortunata Village Camping Santa Fortunata Village Camping Santa Fortunata Village Camping Santa Fortunata Village Camping Santa Fortunata Village Camping Santa Fortunata Village Camping Santa Fortunata
Village Camping Santa Fortunata Village Camping Santa Fortunata Village Camping Santa Fortunata Village Camping Santa Fortunata Village Camping Santa Fortunata Village Camping Santa Fortunata Village Camping Santa Fortunata Village Camping Santa Fortunata Village Camping Santa Fortunata Village Camping Santa Fortunata Village Camping Santa Fortunata Village Camping Santa Fortunata Village Camping Santa Fortunata Village Camping Santa Fortunata Village Camping Santa Fortunata Village Camping Santa Fortunata Village Camping Santa Fortunata Village Camping Santa Fortunata Village Camping Santa Fortunata Village Camping Santa Fortunata Village Camping Santa Fortunata Village Camping Santa Fortunata Village Camping Santa Fortunata Village Camping Santa Fortunata Village Camping Santa Fortunata Village Camping Santa Fortunata Village Camping Santa Fortunata Village Camping Santa Fortunata

Village Camping Santa Fortunata ****

Village Camping Santa Fortunata
Village Camping Santa Fortunata

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen