Ga naar de homepage

Pausado Domaine des Chênes Blancs ***

Algemene gegevens
Toon op kaart
Beschikbaarheid en prijzen
7,5
188 beoordelingen Schrijf beoordeling
  • Tussen de wijngaarden
  • Heerlijk zwembad voor verkoeling
  • 300 dagen zon per jaar!
  • Canyoning, klimmen en tafeltennis
  • Mooie wandel- en fietsroutes
  • Maak een trip naar de Okermijnen

Tussen de wijngaarden gelegen familiecamping met een zwembad en ruime kampeerplaatsen. Ideaal uitgangspunt voor het maken van uitstapjes in de Provence, naar de Mont Ventoux of okermijnen. In de Vaucluse ligt camping Domaine des Chênes Blancs. De camping ligt bij Apt, een dorpje dat bekend staat om gekonfijt fruit. In de buurt liggen verschillende dorpjes, zoals Roussillon en Gordes, zeker de moeite waard om te bezoeken. De Provence, het departement waarin de camping ligt, staat bekend om de prachtige natuurgebieden en de vele bezienswaardigheden. Genoeg te beleven dus vanaf de camping.

Toon meer

Bereikbaarheid en veiligheid voorop

De receptie is geopend van 08 tot 12 uur en van 14 tot 18 uur (laagseizoen). In het hoogseizoen zijn ze iets langer open: 08-12 uur en 14-19 uur. In geval van nood kun je het telefoonnummer bellen dat bij de receptie hangt. De camping is beveiligd, volledig omheind en met een slagboom afgesloten. In het hoogseizoen is er tevens een nachtwaker aanwezig.

Voor de kampeerder die met een eigen tent, caravan of camper komt, zijn er ruime en schaduwrijke plekken die afgebakend worden door eikenbomen en lage heggetjes. Het merendeel van de kampeerplaatsen beschikt over elektriciteit, waarbij je niet moet vergeten om een Europese aansluiting en een verlengsnoer van enkele meters mee te nemen.

Daarnaast kun je ervoor kiezen om in een van de accommodaties te overnachten, zoals een mobile home voor 4 tot 6 personen of een bungalowtent van 20m2 geschikt voor 4 tot 5 personen.

Tussen de wijngaarden en met veel zon

Domaine des Chênes Blancs is een rustig gelegen camping in de Luberon, omringd door wijnvelden. Het overgrote gedeelte van de camping is bedekt met eikenbomen die voor veel schaduw zorgen. De camping richt zich voornamelijk op families. Er hangt een gemoedelijke sfeer en kinderen kun je met een gerust hart lekker laten spelen op de camping. Met 300 dagen zon per jaar is er gelukkig een zwembad op de camping om af te koelen als dat nodig is.

Sportmogelijkheden: van jeu de boules tot canyoning

De ligging van Domaine des Chênes Blancs is een van de pluspunten van de camping. De natuur rondom het terrein nodigt uit tot het maken van mooie wandel- en fietstochten. In het hoogseizoen worden vanuit de camping ook activiteiten georganiseerd, zoals klimmen en canyoning. Daarnaast kun je meedoen aan diverse activiteiten op de camping. Speel een potje jeu des boules of neem deel aan een tafeltennistoernooitje.

Op het multisportterrein kun je voet- en volleyballen of tennissen en tijdens het hoogseizoen worden activiteiten voor kinderen georganiseerd. Drie keer per week is er een middag- en avondvullend animatieprogramma met onder andere thema- en dansavonden.

In het hoogseizoen zijn de snackbar naast het zwembad en het restaurant open. In het restaurant kun je een aperitief nuttigen, dineren of genieten van een lekkere pizza. Bij de campingwinkel waar je basisproducten vindt, is ook een bakker. De dag van tevoren kun je brood bestellen voor de volgende ochtend.

Okermijnen

Natuurlijk kun je een bezoek brengen aan de Mont Ventoux of de stad Apt, maar deze regio staat ook bekend om oker. Langs de camping loopt het okerspoor, dat je meevoert langs okermijnen in bijvoorbeeld Gargas. De natuur wijkt hier erg af van de rest van Frankrijk. Je waant je bijna in de Amerikaanse staat Colorado door de kleuren en gesteenten die je om je heen ziet.

Bekijk campingwebsite 
  • €19 per nacht in het laagseizoen
  • Camping accepteert ACSI Club ID
    • Tot 60% korting

    • 3.000 campings,
      jaarlijks gecontroleerd

    • Binnen 4 nachten terugverdiend

    CampingCard ACSI

    Voordelig kamperen in het laagseizoen

    CampingCard ACSI is een handige kortingskaart die u tot wel 60% vakantievoordeel oplevert. In 2024 kampeert u met CampingCard ACSI op 3.000 campings in 25 Europese landen. Betaal ook altijd één van de acht, vaste lage tarieven in het laagseizoen!


    Bestel direct


    Lees meer over CampingCard ACSI
    • Vervangend legitimatiebewijs

    • Geaccepteerd op bijna
      8.100 campings in Europa

    • Inclusief WA/BA-verzekering

    • Korting in de ACSI Webshop

    ACSI Club ID

    Meest voordelige Camping Carnet voor Europa

    Met ACSI Club ID houdt u uw paspoort veilig op zak. Bijna 8.100 ACSI-campings accepteren de kaart als vervangend identiteitsbewijs. Bovendien betaalt u altijd de laagste prijs voor producten in onze webshop. Ook bent u met ACSI Club ID automatisch WA/BA-verzekerd. Word lid en profiteer direct!


    Bestel direct


    Lees meer over ACSI Club ID
Gedetailleerde informatie over de camping

Beschikbaarheid

Jaarlijks geïnspecteerd

A.M. Delporte

"Rustig gelegen schaduwrijke camping in een eikenbos. Eenvoudig sanitair, maar alle voorzieningen zijn aanwezig. Ruime plaatsen op een vlak terrein."

Inspecteur Mevr. A.M. Delporte

A.M. Delporte

Deze camping wordt jaarlijks bezocht door een medewerker van ACSI. Hij of zij inspecteert de camping op meer dan 200 voorzieningen en andere aandachtspunten. Deze inspecteur kunt u benaderen voor meer informatie over de camping of de regio. Dat kan telefonisch: door de week tot 22.00 uur in de avond en in het weekend in de ochtend en de middag. Het telefoonnummer vindt u hieronder.

Wilt u een brochure van deze camping ontvangen? Gebruik dan het informatie-aanvraagformulier. Wilt u een plek reserveren? Dat kan bij een groot aantal campings makkelijk en snel hier, op onze website. Als dat voor deze camping nog niet mogelijk is, dan kunt u het informatie-aanvraagformulier versturen of rechtstreeks contact opnemen met de camping.

Bel deze inspecteur

Bel +31 488792689

Beoordelingen (188)

Aan het laden, een ogenblik geduld…

Gemiddelde beoordeling: 7,5

Sanitair
5,3
Personeel
8,4
Prijs-kwaliteitverhouding
8,2
Kindvriendelijkheid
7,0
Entertainment
7,0
Sportfaciliteiten
8,0
Zwembad
7,0
Omgeving
9,4

marielle H, op deze camping in augustus 2023

7,8

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, 4 - 12 jaar

Pluspunten - Kleine gemoedelijke camping, rustig
Minpunten - Schimmel in de douches
Toiletrollen op de grond
Personeel spreekt Frans, Klein beetje Engels zou fijn zijn.

Bron: Ctoutvert

Han E, op deze camping in juli 2023

9,5

Reisgezelschap: Senioren

Pluspunten - Mooie vamping
Bron: Ctoutvert

An D, op deze camping in juli 2023

10,0

Reisgezelschap: Alleengaand

Pluspunten - Vriendelijkheid van de medewerkers aan de bar
Rust
Petanque in de namiddag
Sfeer was zalig

Minpunten - Bar pas open om 17 u, vrij stil overdag
Bron: Ctoutvert

Delphine D, op deze camping in juni 2023

8,0

Reisgezelschap: Jongere paren

Pluspunten - Iedereen was heel vriendelijk en behulpzaam. Tent lodge was goed voorzien en een aangename plek om een week tot rust te komen.
Minpunten - De bar en het restaurant waren niet elke dag open.
Bron: Ctoutvert

Norbert V, op deze camping in juni 2023

8,7

Reisgezelschap: Senioren

Pluspunten - Het is een ideale ligging als uitvalsbasis om de mooie streken in de Vocluse te verkennen. Het is reeds de derde keer dat we daar verbleven, waarvan de eerste accommodatie de beste en rustigs gelegen was.
Minpunten - De weersomstandigheden waren spijtig genoeg negatief, veel regen.
Bron: Ctoutvert

Diny, op deze camping in juni 2023

7,8

Reisgezelschap: Senioren

Camping ligt erg afgelegen. Sanitair is gedateerd. Jammer dat er geen touristische informatie is bij de receptie. Je krijgt 2 boekjes en mag het zelf uitzoeken.Informatie over bv.markten,fiets- en wandelroutes zou welkom zijn,vooral omdat het dichtsbijzijnde toeristenburo in Apt is. 8 km op de fiets. In StSaturnin 6 km op de fiets zeer beperkt open.Bar alleen open van 8.00- 13.00 uur?? Wifi gratis bij de bar . Gezien de prijs van de camping kun je betaalde wifi aanschaffen. Receptie is vriendelijk. Omgeving is prachtig.

Ernst V, op deze camping in mei 2023

10,0

Reisgezelschap: Senioren

Pluspunten - Als je van rust houdt in de Mei-vakantie dan is dit de ideale camping om naar toe te gaan. Wij hebben hier genoten van de kalmte en de rust.
Prima vertoeven bij het zwembad. In het voor-seizoen is het restaurant drie dagen open, prima eten.
De omgeving is prachtig, veel MTB routes in de omgeving maar ook voor de race of stadsfiets kom je hier aan je trekken.
Ook zijn er veel wandelroutes. Veel mooie kleine dorpjes om te bezichtigen en natuurlijk de sentiers des Ocres….. geweldig!!

Bron: Ctoutvert

Ann P, op deze camping in augustus 2022

8,0

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, 12 - 18 jaar

Pluspunten - De camping ligt in een prachtige omgeving, en is een goede uitvalsbasis. Bekende pareltjes als Gordes, Roussilon en Apt maar ook leuke stadjes zoals Lourmarin en Lacoste ontdekt. Rondkuieren over Provençaalse marktjes en slenteren in pittoreske stadjes, heerlijk. De tapasavond in Château Perreal is ook een absolute aanrader. En nadien helemaal tot rust komen op de camping in de schaduw van de talrijke eiken. Overdag een frisse duik in het zwembad, erna een aperitief of een heerlijke pizza in de bar. De muzikale avonden met trio Dezarno waren top! Onze batterijen zijn weer helemaal opgeladen!
Minpunten - Het onderhoud van het sanitair kan veel beter. De tweede week van ons verblijf werd dit niet meer dagelijks gepoetst. In de laatste week zat het toilet verstopt, met een mooi souveniertje dat bovenop dreef. Ondanks we dit gemeld hadden bij de receptie, was hier na 3 dagen nog steeds niets aan gedaan.
De douches waren ok maar werden ook niet dagelijks meer onderhouden. Zat het einde van het seizoen hier voor iets tussen?
Het zwembad is eenvoudig, het voetbad aan de inkom niet erg netjes. Voor tiener is het zwembad niet erg interessant.

Bron: Ctoutvert

Lisanne, op deze camping in augustus 2022

5,9

Reisgezelschap: Gezin met kinderen <4 jaar

Geen aanrader. Gebied is mooi, maar sanitair slecht personeel niet heel vriendelijk, maar ook niet onaardig. Tot 4 uur \'s nachts muziek gehoord. kinderen hebben gelukkig wel goed geslapen. Zeker geen plek om terug te komen

Arno D, op deze camping in juli 2022

8,3

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, 12 - 18 jaar

Pluspunten - Veel franse bezoekers. daardoor blijft het ook op vakantie in frankrijk. gelukkig veel schaduw. hele mooie omgeving
Minpunten - wat jammer is, is dat er niet een heel klein winkeltje is.
Verder vond ik de chef-kok slecht. Dat verwacht je niet in de provence... Pizza's veel te veel kaas. meer Amerikaans dan frans. zag er ook niet veel mensen eten. ook de apero was matig. daar valt nog wel wat te winnen. maar heerlijke camping verder.

Bron: Ctoutvert

Voorzieningen

Algemene gegevens

Richtprijs 1
€ 32,30
Richtprijs 2
€ 42,50
Openingsperiode *
29-03-2024 t/m 03-11-2024
Oppervlakte
4 ha
Aantal toerplaatsen
100 (60 - 100m2)
Aantal vaste jaarplaatsen
30
Aantal huuraccommodaties
70
Camping geschikt voor mindervaliden
Ja

** Van vetgedrukte voorzieningen weten wij dat zij niet bij de overnachtingsprijs inbegrepen zijn en dat er extra kosten voor gerekend worden. Houd er rekening mee dat ook sommige niet-vetgedrukte voorzieningen extra kosten kunnen hebben.

Populaire filters
  • Buitenzwembad
    • oppervlakte:200 m2
    • Verwarmd:ja
  • Wifi 80-100% dekking
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Stacaravans
    • aantal:48
Internet
  • Mobiel netwerk
    • Type:4G
  • Wifi 80-100% dekking
Bij de receptie
  • Ook reserveren met CampingCard ACSI mogelijk
  • ACSI Club ID als identiteitsbewijs geaccepteerd
  • Reserveren voor hoogseizoen aanbevolen
  • Betalen met creditcard mogelijk
    • creditcard:visacard | mastercard
  • Betalen met pinpas/Maestro mogelijk
  • Defibrillator
  • Gesproken talen op de receptie (in hoogseizoen)
    • talen:Frans | Engels
  • Betaalverzoek ter plekke, via mobiele telefoon
Voorzieningen bij staanplaats
  • Watertappunt op/bij de plaats (max. 50m)
  • Ook geschikt voor caravans > 5,5m, exclusief dissel
  • Elektrische aansluiting mogelijk
    • Max. stroom:10 ampère
  • Eurostekker (CEE) noodzakelijk
Campingregels
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Caravan toegestaan
  • Tent toegestaan
  • Bijzettentje toegestaan
  • Camper toegestaan
  • Barbecue toegestaan
    • type BBQ:gas
Honden
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
Sanitair
  • Wastafels: warm water
  • Wastafels: koud water
  • Individuele wascabines: warm water
  • Individuele wascabines: koud water
  • Kindersanitair
  • Zittoiletten
  • Toiletpapier aanwezig
  • Stortbak voor chemische toiletten
  • Douches: warm water
  • Douches: koud water
  • Een douche (min.1,5mx1,5m) + toilet (min.1,65mx2,2m of 1,9mx1,9m)
  • Sanitaire voorzieningen voor mindervaliden in hetzelfde blok als voor overige kampeerders
  • Babyroom
Bodem en beplanting
  • Plaatsen met veel schaduw
  • Plaatsen met enige schaduw
  • Plaatsen zonder schaduw
  • Afgebakende plaatsen
  • Harde bodem
Wassen, afwassen, koken
  • Afwasbakken: warm water
  • Afwasbakken: koud water
  • Wasmachine(s)
  • Textielwasbakken: koud water
  • Textielwasbakken: warm water
Eten, drinken en levensmiddelen
  • Ontbijt verkrijgbaar
  • Vers brood verkrijgbaar op de camping
  • Levensmiddelen: beperkt verkrijgbaar
  • Restaurant (kleine kaart)
  • Snackbar
    • periode:01-07/31-08
  • Pizzeria
  • Afhaalmaaltijden
    • periode:01-07/31-08
  • Bar
  • Gemeenschappelijke barbecueplaats
  • Koelijs verkrijgbaar
Te huur op of bij camping
  • Stacaravans
    • aantal:48
  • Tenten
    • bungalowtenten (aantal: 10)
  • Koelkasten
  • Safaritent zonder sanitair
    • aantal:6
  • Safaritent met sanitair
    • aantal:6
Zwemmen
  • Buitenzwembad
    • oppervlakte:200 m2
    • Verwarmd:ja
  • Peuterbad (voor 1-3 jarigen, < 40 cm)
    • oppervlakte:28 m2
    • Verwarmd:ja
Voor kinderen
  • Speeltuin
  • Peuterbad (voor 1-3 jarigen, < 40 cm)
    • oppervlakte:28 m2
    • Verwarmd:ja
  • Animatieprogramma: kinderen (min. 2x p.wk in hoogseiz.)
    • talen:Frans
    • periode:01-07/31-08
  • Recreatieruimte
  • Disco-avonden
  • Kindersanitair
  • Babyroom
  • Minigolf
Sport en spel
  • Tafeltennistafel
  • Multisportveld
  • Jeu de boulesbaan
  • Minigolf
Recreatie (volwassenen)
  • Animatieprogramma: volwassenen (min. 2x p.wk in hoogseiz.)
    • talen:Frans
    • periode:01-07/31-08
  • Fietsroutes bij de camping
    • zwaarte:gemiddeld | licht | zwaar
  • Recreatieruimte
  • (Pool)biljart
  • Televisie
Ligging van de camping
  • Gelegen in bos
  • Inkoopmogelijkheid
    • afstand:8 km
Voor camperaars
  • Camper toegestaan
  • Verharde plaatsen voor campers
    • Ondergrond:geasfalteerd
Mindervaliden
  • Mindervalidensanitair gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
  • Deurbreedte minimaal 100 cm
  • Opklapbare/vergrendelbare steunen aan tenminste 1 zijde van de toiletpot
  • Hoogte toiletzitting ongeveer 48 cm
  • Naast toiletpot aan tenminste 1 zijde ongeveer 90 cm vrije ruimte
  • Vóór toiletpot minimaal 1,2 m vrije ruimte
  • Er zijn geen drempels van meer dan 2 cm hoogte in toiletgebouw
  • Gang in toiletgebouw minimaal 1,2 m breed
  • Een douche (min.1,5mx1,5m) + toilet (min.1,65mx2,2m of 1,9mx1,9m)
  • Sanitaire voorzieningen voor mindervaliden in hetzelfde blok als voor overige kampeerders
Diversen
  • Paden en wegen verlicht
  • Overdag rustig
  • Nachts rustig

Locatie

Toon op kaart
  • Pausado Domaine des Chênes Blancs
    chemin des Lombards
    84490 / St. Saturnin-les-Apt
    Frankrijk
  • Download GPS-coördinaten Selecteer uw navigatiesysteem:
     
    • TomTom (ov2)
    • Garmin (gpx)
    • CSV
  • Google routeplanner
    Coördinaten:
    43°55'15"N 5°20'28"E
  • Vanaf A7 afrit 24 richting Apt (D900) volgen. Vlak voor Apt de D943 volgen en dan D2. Met caravan niet de weg van Lourmarin naar Apt nemen.

Contact

Contact

Wilt u camping Pausado Domaine des Chênes Blancs boeken of meer informatie? Dat kan middels onderstaande gegevens of via de

website van de camping

Contact
Campingwebsite
  • www.leschenesblancs.com

Neem contact op

Informatieaanvraag

Informatieaanvraag

Hieronder vindt u het contactformulier.

Uw aanvraag wordt doorgestuurd naar Pausado Domaine des Chênes Blancs. Alle verdere correspondentie zal rechtstreeks tussen u en de camping verlopen.

Na het invullen van het contactformulier ontvangt u een e-mail met een bevestigingslink. Om uw aanvraag definitief te maken verzoeken wij u op de link te klikken.

1 Informatieaanvraag Wat wilt u doen?
Stel uw vraag:
(in de taal van het land waar de camping ligt of in het Engels)
2 Uw gegevens

3 Uw aanvraag
In welke taal wilt u bij voorkeur een antwoord krijgen? Let op; het is mogelijk dat de camping niet aan dit verzoek kan voldoen.


Campings in de omgeving

Pausado Domaine des Chênes Blancs ***

Pausado Domaine des Chênes Blancs
Pausado Domaine des Chênes Blancs
Pausado Domaine des Chênes Blancs Pausado Domaine des Chênes Blancs Pausado Domaine des Chênes Blancs Pausado Domaine des Chênes Blancs Pausado Domaine des Chênes Blancs Pausado Domaine des Chênes Blancs Pausado Domaine des Chênes Blancs Pausado Domaine des Chênes Blancs Pausado Domaine des Chênes Blancs Pausado Domaine des Chênes Blancs Pausado Domaine des Chênes Blancs Pausado Domaine des Chênes Blancs Pausado Domaine des Chênes Blancs Pausado Domaine des Chênes Blancs Pausado Domaine des Chênes Blancs Pausado Domaine des Chênes Blancs Pausado Domaine des Chênes Blancs Pausado Domaine des Chênes Blancs Pausado Domaine des Chênes Blancs Pausado Domaine des Chênes Blancs Pausado Domaine des Chênes Blancs Pausado Domaine des Chênes Blancs Pausado Domaine des Chênes Blancs Pausado Domaine des Chênes Blancs Pausado Domaine des Chênes Blancs Pausado Domaine des Chênes Blancs Pausado Domaine des Chênes Blancs Pausado Domaine des Chênes Blancs Pausado Domaine des Chênes Blancs Pausado Domaine des Chênes Blancs Pausado Domaine des Chênes Blancs Pausado Domaine des Chênes Blancs Pausado Domaine des Chênes Blancs Pausado Domaine des Chênes Blancs Pausado Domaine des Chênes Blancs Pausado Domaine des Chênes Blancs Pausado Domaine des Chênes Blancs Pausado Domaine des Chênes Blancs Pausado Domaine des Chênes Blancs Pausado Domaine des Chênes Blancs Pausado Domaine des Chênes Blancs
Pausado Domaine des Chênes Blancs Pausado Domaine des Chênes Blancs Pausado Domaine des Chênes Blancs Pausado Domaine des Chênes Blancs Pausado Domaine des Chênes Blancs Pausado Domaine des Chênes Blancs Pausado Domaine des Chênes Blancs Pausado Domaine des Chênes Blancs Pausado Domaine des Chênes Blancs Pausado Domaine des Chênes Blancs Pausado Domaine des Chênes Blancs Pausado Domaine des Chênes Blancs Pausado Domaine des Chênes Blancs Pausado Domaine des Chênes Blancs Pausado Domaine des Chênes Blancs Pausado Domaine des Chênes Blancs Pausado Domaine des Chênes Blancs Pausado Domaine des Chênes Blancs Pausado Domaine des Chênes Blancs Pausado Domaine des Chênes Blancs Pausado Domaine des Chênes Blancs Pausado Domaine des Chênes Blancs Pausado Domaine des Chênes Blancs Pausado Domaine des Chênes Blancs Pausado Domaine des Chênes Blancs Pausado Domaine des Chênes Blancs Pausado Domaine des Chênes Blancs Pausado Domaine des Chênes Blancs Pausado Domaine des Chênes Blancs Pausado Domaine des Chênes Blancs Pausado Domaine des Chênes Blancs Pausado Domaine des Chênes Blancs Pausado Domaine des Chênes Blancs Pausado Domaine des Chênes Blancs Pausado Domaine des Chênes Blancs Pausado Domaine des Chênes Blancs Pausado Domaine des Chênes Blancs Pausado Domaine des Chênes Blancs Pausado Domaine des Chênes Blancs Pausado Domaine des Chênes Blancs Pausado Domaine des Chênes Blancs Pausado Domaine des Chênes Blancs Pausado Domaine des Chênes Blancs

Pausado Domaine des Chênes Blancs ***

Pausado Domaine des Chênes Blancs
Pausado Domaine des Chênes Blancs

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen