Ga naar de homepage

Camping Zum stillen Winkel *****

Algemene gegevens
Richtprijs € 24,20

In een natuurrijke heuvelachtige omgeving in het Wiedtal vind je Camping Zum stillen Winkel. Op deze camping kun je heerlijk tot rust komen in de natuur van het Duitse Rijnland-Palts. Je kampeert op royale plaatsen dicht bij de rivier de Wied. Kinderen kunnen de hele vakantie ravotten in en rondom de rivier en in het prachtige aangrenzende bos. Even de drukte in? Steden als Koblenz en Keulen zijn niet ver weg.

Toon meer

Op slechts een kleine twintig minuten rijden van de snelweg is het op deze camping verbazingwekkend stil. Een vriendelijke Nederlands familie beheert Zum stillen Winkel en zorgt ervoor dat iedereen in alle rust van zijn of haar vakantie kan genieten. Ze helpen je graag met de juiste informatie voor uitstapjes. Vanaf de camping loop je zo het bos in en kun je prachtige wandel- en fietsroutes volgen.

Vogelgeluiden en het kabbelen van het riviertje

Op de kampeerplekken ervaar je de echte rust: je hoort slechts vogelgeluiden en het kabbelen van het riviertje waaraan de camping ligt. Het zijn royale plekken op goed bijgehouden gras tussen de bomen, waardoor je het gevoel krijgt dat je in een park kampeert. Veel van de plekken hebben een stroom-, water-, en tv-aansluiting. Ook is het mogelijk om een van de vakantiehuisjes te huren.

Op Camping Zum stillen Winkel staan vooral gezinnen met jonge kinderen en oudere stellen. De kinderen vermaken zich de hele vakantie bij het riviertje en in de speeltuin. Vier kilometer verderop ligt een binnen- en een buitenzwembad, wat zwemmen tot een leuk dagje uit maakt. Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen met de vele wandelpaden en uitzichtpunten over de omgeving.

Laat eten bezorgen tot aan je tafel

Op de camping is een mini-supermarkt aanwezig en kun je elke dag verse broodjes kopen. Er is geen restaurantgelegenheid, maar de eigenaren hebben een mooie regeling met een van de lokale restaurants. Hier kun je je eten bestellen en tot aan je standplaats laten bezorgen. Het sanitair is recentelijk uitgebreid met vier complete badkamers. Het overige sanitair is ietwat verouderd, maar wordt net als het nieuwere gedeelte erg goed schoongehouden.

Het echte kampeergevoel

De Nederlandse eigenaren doen er alles aan om het ultieme ‘kamperen in de natuur’-gevoel te creëren en organiseren daarom voor hun gasten soms spontaan een avond rondom het kampvuur. Als dát geen kamperen is!

Korting in het laagseizoen met CampingCard ACSI

Voordelig kamperen inhet laagseizoen met de CampingCard ACSI

CampingCard ACSI is een handig kaartje dat u tot wel 60% vakantievoordeel oplevert! In 2019 kunt u op ruim 3400 campings terecht, in 21 Europese landen. U betaalt één van de vijf, vaste lage tarieven in het voor- en naseizoen!

De voordelen

  • Tot 60% korting! Met uw CampingCard ACSI verblijft u tegen vijf vaste lage tarieven extra voordelig op de mooiste campings in heel Europa.

  • Meer dan 3400 campings, door ACSI geïnspecteerd! Met uw CampingCard ACSI kunt u op meer dan 3400 campings terecht, verdeeld over 21 Europese landen.

  • Voordelig kamperen met (klein)kinderen Op ruim 650 campings zijn kinderen (t/m 5 jaar) bij het CampingCard ACSI-tarief inbegrepen.

7,9
Gemiddelde beoordeling Bekijk 65 beoordelingen

Gedetailleerde informatie over de camping

M.F.M. Pieterse "Een gezellige camping gelegen aan de rivier met alle kampeerplaatsen op de oever van de rivier. Er zijn dagelijkse verse broodjes verkrijgbaar en er is een restaurant-bezorgservice aanwezig op de camping. Gezellig familiecamping gelegen in een mooie heuvelachtige omgeving, waar natuur en rust een belangrijke rol spelen. Nederlandse beheerder."

Inspecteur Dhr. M.F.M. Pieterse

M.F.M. Pieterse

Deze camping wordt jaarlijks bezocht door een medewerker van ACSI. Hij of zij inspecteert de camping op meer dan 200 voorzieningen en andere aandachtspunten. Deze inspecteur kunt u benaderen voor meer informatie over de camping of de regio. Dat kan telefonisch: door de week tot 22.00 uur in de avond en in het weekend in de ochtend en de middag. Het telefoonnummer vindt u hieronder.

Wilt u een brochure van deze camping ontvangen? Gebruik dan het informatie-aanvraagformulier. Wilt u een plek reserveren? Dat kan bij een groot aantal campings makkelijk en snel hier, op onze website. Als dat voor deze camping nog niet mogelijk is, dan kunt u het informatie-aanvraagformulier versturen of rechtstreeks contact opnemen met de camping.

Bel deze inspecteur

Bel +31(0)105114964
Aan het laden, een ogenblik geduld…

Gemiddelde beoordeling: 7,9

Voeg een beoordeling toe
Sanitair
7,5
Personeel
8,4
Prijs-kwaliteitverhouding
8,0
Kindvriendelijkheid
7,9
Entertainment
6,7
Sportfaciliteiten
7,2
Zwembad
4,5
Eten en drinken
6,9
Omgeving
8,7

Demi, op deze camping in augustus 2019

5,8

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, verschillende leeftijden

Als je aankomt verwacht je een rustige camping, want dat wordt aangegeven op de site met mooie foto’s. In het echt is het heel anders. Caravans, campers en tenten staan hutje op mutje op een grasveld. Ook veel vaste gasten die zorgen voor overlast. Bij onze plek (op de uithoek van de camping, minimaal 5 minuten lopen naar het enige toiletgebouw) zat er een grindpad tussen en keken we uit op bomen. Toch had de eigenaar de prijs voor “am fluss” gerekend. Bij aankomst zijn de eigenaren niet enthousiast en ze tonen geen interesse in de gasten, terwijl jij als vakantieganger zin hebt in je vakantie en hier veel voor betaald. Te veel wat mij betreft op deze camping. Het nodige wordt gemeld en verder niets. Bij het sanitairgebouw is er wel gratis wifi. Het sanitair is mooi, maar het wordt véél te weinig schoongemaakt voor het aantal mensen die er gebruik van maken.

Jaap, op deze camping in augustus 2019

7,0

Reisgezelschap: Senioren

De website beloofde meer dan de realiteit. We kregen geen plek op de groene wei, maar wel tussen de afgetrapte, vieze stacaravans. Het sanitair was goed, maar na gebruik heel vochtig en moeilijk droog te krijgen. Geen winkeltje of restaurant, wel broodjesservice. Een vriendelijke eigenaar overigens. De andere dag teleurgesteld vertrokken.

Alfons Punt, op deze camping in juli 2019

7,1

Reisgezelschap: Paren

Voor wie van rust en natuur houdt een plezierige plek

Rob Centen, op deze camping in juli 2019

6,6

Reisgezelschap: Senioren

Camping ligt erg ver weg van de snelweg met behoorlijk wat pittige klimmen.
Zeker geen doorgangs camping. Merendeel vaste seizoen plaatsen .
De mooie afbeeldingen van de site komen niet overeen met de werkelijkheid.
De camping is afgeladen vol in begin Juli.
Alleen de voorste plaatsen aan het beekje zijn bestemd voor tenten.
De tweede rij mogen caravans staan . Deze plaatsen waren allemaal bezet of al gereserveerd. . Wij kregen een plaats aangeboden achteraf tussen de vaste staanplaatsen waar je tussen de oude opstal kon staan . Of een plaats vooraan bij het parkeerterrein direct naast een opslag plaats van volle gasflessen die in de volle zon staan. Op de camping zelf is nagenoeg niets te krijgen. Alleen brood dat je moet bestellen voor de volgende dag. Het sanitair gebouw is nieuw maar wordt in de beoordelingen overdreven. Het zijn afzonderlijke ruimten met wc –wastafel en douche. Maar na het gebruik heb je behoorlijk wat werk om het schoon achter te laten . Alles wordt door en door nat .Vogelgeluiden en kabbelende beek hebben we niet gehoord ,wel veel huilende kinderen. Fietsen kan maar wel met een Ebike. Toegangsweg erg smal . Als je met de caravan aan komt rijden of vertrekt is het niet te hopen dat je een auto met caravan als tegenligger tegenkomt . Ik zou ik niet weten hoe je hier dan uit komt. Elkaar passeren daar is geen ruimte voor.

Jacques Hellings, op deze camping in juni 2019

8,0

Reisgezelschap: Senioren

Heel fijne en rustige camping , geweldig sanitair en een erg vriendelijke en behulpzame beheerder.
Prachtige omgeving die uitnodigen voor vele wandelingen.

Sandra, op deze camping in juni 2019

8,7

Reisgezelschap: Vriendengroep

Eigenlijk zouden we een hele slechte review moeten geven, zodat we dit pareltje voor ons zelf kunnen houden... :-)
Fantastische camping op een zeer mooie locatie. Geweldige sanitairruimte en er wordt nog steeds aan de gebouwen gewerkt. Supernette, vriendelijke (NL-sprekende) eigenaar! Veel mooie (korte en lange) wandelroutes in de omgeving.

B Masman, op deze camping in juni 2019

8,4

Reisgezelschap: Senioren

De camping ligt in een prachtig natuur gebied het is er savonds muis stil behalve de uil die je hoort
Camping ligt aan een klein riviertje
Je kunt er goed wandelen en fietsen
Het sanitair is om trots op te zijn

Nanda, op deze camping in mei 2019

8,0

Reisgezelschap: Paren

Fijne camping met zeer goed sanitair. Plekken op tweede veld zijn 2 rijen achter elkaar. Als je op achterste rij staat is je uitzicht gericht op degene die voor je staat. Dat is even wennen. Super sanitair. Eten en drinken kan in het dorp.

Marcel Fraters, op deze camping in oktober 2018

8,3

Reisgezelschap: Paren

Mooie rustig gelegen camping met ruime plaatsen aan riviertje, sanitair is mooi en schoon. We komen hier zeker terug

Marcel Fraters, op deze camping in oktober 2018

8,3

Reisgezelschap: Paren

Mooie rustig gelegen camping met ruime plaatsen aan riviertje, sanitair is mooi en schoon. We komen hier zeker terug

Algemene gegevens

Richtprijs 1
€ 24,20
Richtprijs 2
€ 32,80
Openingsperiode
29-03-2019 t/m 03-11-2019
Oppervlakte
5 ha
Aantal toerplaatsen
90 (100 - 150m2)
Aantal vaste jaarplaatsen
160
Aantal huuraccommodaties
1
Camping geschikt voor mindervaliden
Ja

* Vetgedrukte voorzieningen zijn niet bij de overnachtingsprijs inbegrepen. Hiervoor moet dus extra betaald worden. (Dit betekent niet dat de niet-vetgedrukte voorzieningen gratis zijn!)

Populaire voorzieningen
  • Wifi 80-100% dekking
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:3
  • ACSI Club ID als identiteitsbewijs geaccepteerd
Internet
  • Mobiel netwerk
    • Type:4G
  • Wifi 80-100% dekking
Bij de receptie
  • Ook reserveren met CampingCard ACSI mogelijk
  • ACSI Club ID als identiteitsbewijs geaccepteerd
  • Reserveren voor hoogseizoen aanbevolen
  • Betalen met creditcard mogelijk
    • creditcard:mastercard | visacard
  • Betalen met pinpas/Maestro mogelijk
  • Gesproken talen op de receptie (in hoogseizoen)
    • talen:Duits | Engels | Frans | Nederlands
Campingregels
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:3
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:3
  • Caravan toegestaan
  • Tent toegestaan
  • Bijzettentje toegestaan
  • Kampeerauto toegestaan
  • Dubbelassers toegestaan
  • Barbecue toegestaan
    • type BBQ:kolen | elektra | gas
Honden
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:3
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:3
Sanitair
  • Wastafels: warm water
  • Wastafels: koud water
  • Verwarmd sanitair
  • Privé-sanitair
  • Individuele wascabines: warm water
  • Individuele wascabines: koud water
  • Kindersanitair
  • Zittoiletten
  • Toiletpapier aanwezig
  • Familiesanitair
  • Seniorentoilet
  • Stortbak voor chemische toiletten
  • Toilet-douche combinatie (min. 2,15mx2,15m)
  • Douches: warm water
  • Douches: koud water
  • Familiedouche
  • Seniorendouche (met extra beugels)
  • Sanitaire voorzieningen voor mindervaliden in hetzelfde blok als voor overige kampeerders
  • Sanitair alleen geopend voor mindervaliden
  • Douchezitje / douchestoel (opklapbaar of verrijdbaar) ongeveer 48 cm hoog
  • Babyroom
  • Kraan zonder drukknop
Bodem en beplanting
  • Plaatsen met veel schaduw
  • Plaatsen met enige schaduw
  • Plaatsen zonder schaduw
  • Grasland
  • Verharde standplaats
Wassen, afwassen, koken
  • Afwasbakken: warm water
  • Afwasbakken: koud water
  • Wasmachine(s)
  • Textielwasbakken: koud water
  • Textielwasbakken: warm water
  • Droogtrommel(s)
Eten, drinken en levensmiddelen
  • Vers brood verkrijgbaar op de camping
  • Levensmiddelen: beperkt verkrijgbaar
  • Afhaalmaaltijden
  • Gemeenschappelijke barbecueplaats
  • Invriezen koelelementen
  • Ruilmogelijkheid gasflessen
Te huur op of bij camping
  • Bungalows/chalets
    • aantal:1
  • Koelkasten
Zwemmen
  • Zwemmen in rivier/beek (max. 0,1 km)
  • Ligweide
Watersport en waterrecreatie
  • Visgelegenheid
Voor kinderen
  • Speeltuin
  • Enkele speeltoestellen
  • Recreatieruimte
  • Kindersanitair
  • Babyroom
  • Geen animatieprogramma
Sport en spel
  • Tafeltennistafel
  • Multisportveld
Recreatie (volwassenen)
  • Visgelegenheid
  • Fietsroutes bij de camping
    • zwaarte:gemiddeld
  • Gemarkeerde wandelroutes bij de camping
    • zwaarte:gemiddeld
  • Recreatieruimte
  • Televisie
Ligging van de camping
  • Gelegen aan rivier/beek (max. 0,1 km)
  • Gelegen in bos
  • Openbaar vervoer bij de camping (max. 0,5 km)
    • afstand:0,3 km
  • Inkoopmogelijkheid
    • afstand:4 km
Voor camperaars
  • Kampeerauto toegestaan
  • Ook geschikt voor kampeerauto's > 8m en > 4 ton
    • lengte:10
    • gewicht:6000 kg
Voorzieningen bij kampeerplaats
  • Wateraansluiting op/bij de plaats (max. 15m)
  • Vuilwaterafvoer op/bij de plaats (max. 15m)
  • Watertappunt op/bij de plaats (max. 50m)
  • Ook geschikt voor caravans > 5,5m, exclusief dissel
  • Elektrische aansluiting mogelijk
    • Max. stroom:16 ampère
  • Eurostekker (CEE) noodzakelijk
Mindervaliden
  • Eventuele deurdrangers niet te zwaar (3 à 4 kg druk)
  • Toilet-douche combinatie (min. 2,15mx2,15m)
  • Sanitaire voorzieningen voor mindervaliden in hetzelfde blok als voor overige kampeerders
  • Douchezitje / douchestoel (opklapbaar of verrijdbaar) ongeveer 48 cm hoog
  • Kraan zonder drukknop
  • Sanitair alleen geopend voor mindervaliden
Diversen
  • Paden en wegen verlicht
  • Terrein bewaakt
  • Dag en nacht rustig
  • Eventuele deurdrangers niet te zwaar (3 à 4 kg druk)
  • Camping info app
Adres & Route

Wilt u camping Camping Zum stillen Winkel boeken of meer informatie? Dat kan middels onderstaande gegevens of via de website van de camping

  • Camping Zum stillen Winkel
    Brunnenweg 1c
    56589 / Bürder
    Duitsland

  • Download GPS-coördinaten
    Selecteer uw navigatiesysteem:

     
    • TomTom (ov2)
    • Garmin (gpx)
    • CSV
  • Coördinaten: 50°30'56"N 7°25'46"E
  • A3 afrit 36 Neuwied, richting Neuwied, daarna Kurtscheid aanhouden. Doorrijden tot in Niederbreitbach, daar links weer ri Neuwied tot afslag Bürder. Campingwegwijsnummer 2.

  • +4915777722216

  • +4926384929

  • Stuur deze camping een e-mail

  • www.camping-zumstillenwinkel.de

Toon op kaart
Laden
Informatieaanvraag

ACSI Eurocampings stuurt uw informatieaanvraag door naar "Camping Zum stillen Winkel".

Let op; u verstuurt een informatieaanvraag. U kunt niet direct reserveren middels dit formulier. U krijgt rechtstreeks contact met de camping en ACSI Eurocampings kan geen invloed uitoefenen op het verloop daarvan.

1 Informatieaanvraag Wat wilt u doen?
Stel uw vraag:
(in de taal van het land waar de camping ligt of in het Engels)
2 Uw gegevens

3 Uw aanvraag
In welke taal wilt u bij voorkeur een antwoord krijgen? Let op; het is mogelijk dat de camping niet aan dit verzoek kan voldoen.


Camping Zum stillen Winkel *****