Ga naar de homepage

Wat is CampingCard ACSI?

Tijdens uw zoektocht naar een geschikte camping kunt u het blauwe CC-logo aantreffen. Dat wil zeggen dat de camping CampingCard ACSI accepteert, dé kortingskaart voor het laagseizoen. ACSI is de initiatiefnemer van deze kortingskaart. Daarmee stellen wij als campingspecialist kampeerders in staat om in het voor- en naseizoen tegen gereduceerde, vaste prijzen te overnachten op ruim 3.000 campings. Het product is in korte tijd razend populair geworden, zowel onder vakantiegangers als onder campings.

Laagseizoen

Welke periode precies onder het laagseizoen valt, verschilt per camping. Daarom ziet u op de campingpagina van iedere camping aangesloten bij CampingCard ACSI in welke periode u korting krijgt. Neem daarvoor een kijkje op CampingCard.nl.

Gids

ACSI geeft een speciale CampingCard-gids uit met alle campings die de kaart accepteren. Deze gids krijgt u gratis bij aanschaf van CampingCard ACSI. U kunt ook kiezen voor de aanschaf van één van onze andere campinggidsen. Daar krijgt u namelijk gratis de kortingskaart bij. In deze gidsen kunt u de campings die CampingCard ACSI accepteren herkennen aan het blauwe CC-logo.


Zo werkt CampingCard ACSI

Na onvangst van de kortingskaart vult u de achterkant volledig in en toont u de kaart bij aankomst op de camping. U betaalt € 12, € 14, € 16, € 18, € 20 of € 22 per nacht. Bij het afrekenen toont u nogmaals de kaart. U hoeft dus verder geen administratieve handelingen te verrichten of op voorhand betalingen te doen.

Inclusief

Het overnachtingstarief is geldig voor één staanplaats en een verblijf van twee personen. U kunt er terecht met auto + caravan + voortent, auto + vouwwagen, auto + tent, of kampeerauto met luifel. Daarnaast is elektriciteit, één warme douche per dag en het verblijf van 1 hond (mits toegestaan op de camping) inbegrepen. Daarnaast kunt u nu ook voordelig kamperen met uw kinderen of kleinkinderen! Met CampingCard ACSI kunt u met maximaal 3 kinderen (tot 5 jaar) op bijna 400 van de ruim 3.000 campings overnachten tegen een van de vaste lage tarieven.

Voor meer informatie over de tarieven, en over zaken die wel en niet zijn inbegrepen, verwijzen wij u naar de website van CampingCard.

Abonnement

Tegenwoordig is het ook mogelijk om een abonnement te nemen op CampingCard ACSI. Daarmee profiteert u van een flinke korting en krijgt u de kaart, mét de gids, elk jaar automatisch thuisgestuurd. Via onze webshop kunt u eenvoudig een abonnement afsluiten.

Bestellen

De CampingCard ACSI kortingskaart met gids is verkrijgbaar vanaf € 12,95 (excl. verzendkosten). 

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen