Ga naar de homepage

 

Nieuw: profiteer ook van ACSI camping.info Booking

ACSI en camping.info bundelen krachten

De twee grootste Europese spelers op de campingmarkt ACSI en camping.info bundelen hun krachten door de lancering van ACSI camping.info Booking. Campings zijn straks met één contract aangesloten bij de twee grootste boekingsplatforms van Europa. Samen zijn ze goed voor zo’n veertig miljoen bezoeken. 

 
Groot bereik

Bereik meer dan 40 miljoen bezoekers

Meer online boekingen

Boekingen uit de hele wereld

Thumbs Up
Sneller vindbaar

Direct zien of er plek is

Betere online presnetatie

Betere online presentatie

Veel kampeerders zoeken en vergelijken campings online. En hebben zij hun ideale camping gevonden, dan willen ze weten of er nog plekken beschikbaar zijn, tegen welke prijs en of de plek direct te reserveren is. Wat heb je er immers aan als je een perfecte camping hebt gevonden, maar er niet terecht kunt? Met ACSI camping.info Booking kan dit ook via de sites en apps van ACSI en camping.info. Zo brengen we camping en kampeerder beter en sneller bij elkaar. Doe ook mee en sluit uw camping vandaag nog aan!
 

 

Samenwerking met camping.info

Campings die meedoen met ACSI camping.info Booking worden voortaan automatisch boekbaar bij ACSI en bij camping.info (mits ze bij beide partijen bekend zijn). Hier plukt u de vruchten van. Zo verdubbelt het totale bereik, vooral met extra potentiële klanten uit Duitstalige landen.

Voordelen van de samenwerking tussen ACSI en camping.info:

1. Met één contract boekbaar bij de Europese marktleiders (met een focus op kampeerders in Nederland en Duitsland).
2. Geen Google AdWord-campagne op de naam van uw camping.
3. Nieuwe kampeerders maken kennis met uw camping.
4. Door ondernemers voor ondernemers.
5. Gekoppeld met uw PMS of channel manager.


De kracht van ACSI camping.info Booking

Lage commissies

U betaalt altijd een lage commissie. U betaalt 5% commissie over boekingen tegen het CampingCardtarief, indien u boekingen tegen het CampingCard-tarief accepteert. U betaalt 10% commissie over de overige boekingen.  

Bepaal zelf de voorwaarden

U bepaalt zelf het aanbod, de overnachtingstarieven en de voorwaarden (uitgezonderd CampingCard ACSI).

Gegarandeerde boeking

Bij boekingen via Eurocampings.eu en KleinenFijnCampings.nl (en via de bijbehorende apps) is er altijd sprake van een gegarandeerde boeking die direct wordt vastgelegd in het systeem. Een camping die alleen meedoet voor CampingCard ACSI kan er ook voor kiezen om te werken met boekingen op aanvraag.

Hoogte van aanbetaling

Bepaal zelf de hoogte van de aanbetaling van uw klant.

Klantgegevens

Na de reservering ontvangt u direct alle gegevens om rechtstreeks te kunnen communiceren met uw klant.

Betaal commissie pas na vertrek

U betaalt achteraf: ACSI camping.info Booking factureert de commissie pas na vertrek van uw klanten.

No cure no pay

U betaalt geen vaste kosten. Bij ACSI camping.info Booking geldt: ‘no cure no pay’.

Koppelingen

Op het ogenblik is ACSI camping.info Booking gekoppeld met o.a. Secureholiday (Ctoutvert), Stratech-RCS, Stratech Enterprise, Booking Experts, Every Office, Maxxton en Camping.care. De meeste koppelingen lopen via Secureholiday. Het aantal koppelingen wordt steeds verder uitgebreid. Er zijn ook oplossingen als u een ander PMS of geen PMS heeft.


Waar komen uw gasten vandaan?

U heeft een camping in de Benelux? Via ACSI camping.info Booking ontvangt u kampeerders uit heel Europa (en daarbuiten). De meeste boekingen komen uit:

Nederland

Verenigd Koninkrijk

Duitsland

België

Frankrijk

Overige landen


Krachtige boekingskanalen van ACSI

De sites en bijbehorende apps van ACSI hebben jaarlijks ruim 20 miljoen bezoekers uit heel Europa en daarbuiten. Allemaal kampeerders die ons associëren met kwaliteit en betrouwbaarheid en op zoek zijn naar campings in zowel het hoog- als laagseizoen. ACSI maakt gebruik van onze volgende kanalen:

Eurocampings.eu

De online campingzoekmachine

Eurocampings.eu is onze online campingzoekmachine met een overzicht van alle door ACSI geïnspecteerde campings. Het handige zoeksysteem en beoordelingen van andere kampeerders helpen de bezoeker bij het vinden van de ideale camping. Behalve op de website is alle informatie ook beschikbaar in de ACSI Campings Europa-app.

CampingCard ACSI

Extra kampeervoordeel in het laagseizoen

CampingCard.com is het online overzicht van alle campings die de CampingCard ACSI-kortingskaart accepteren. Met deze kortingskaart kan men in het laagseizoen extra voordelig overnachten op de deelnemende campings. Met behulp van een handig zoeksysteem vindt de bezoeker eenvoudig een geschikte camping. Zowel op de website als in de CampingCard ACSI-app.

ACSI Klein & Fijn Kamperen

De leukste kleine, fijne campings van Europa

KleinenFijnCampings.nl richt zich op de liefhebber van kleine en gemoedelijke campings. De leukste campings hebben wij geselecteerd en zijn te vinden op de website en in de ACSI Klein & Fijn Kamperen-app. Het handige zoeksysteem en beoordelingen van andere kampeerders helpen de bezoeker bij het kiezen van de ideale camping.


Sluit uw camping aan op ons netwerk en profiteer ook!


Meer informatie?

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen