Ga naar de homepage

Linnhe Lochside Holidays ****

Algemene gegevens
Richtprijs € 25,50

Linnhe Lochside Holidays is een rustige terrassencamping in een weelderige tuin aan het Loch Eil. Vanaf de camping heb je een geweldig uitzicht op de inhammen van het Loch Eil en het Loch Linnhe. Vanaf het privéstrand kun je de Ben Nevis-berg zien liggen. De camping vormt een ideaal uitgangspunt om de Schotse Hooglanden te ontdekken. Je hoeft de camping eigenlijk niet eens af om de natuur te bewonderen. Je kunt otters, uilen of herten spotten vanaf het kampeerterrein. Als je ervoor kiest om een boottocht over het meer te maken, dan kun je zelfs zeehonden of bruinvissen zien!

Toon meer

Linnhe Lochside Holidays ligt op zo’n drie uur rijden ten noordwesten van Glasgow. Neem vanaf Glasgow de A82, of neem eerst een stukje A84 om door het landschap te rijden. Qua tijd maakt het niet veel uit. Verlaat ten noorden van Inverlochy de A82 en rijd nog een paar kilometer westwaarts via de A830 om bij de camping uit te komen.

Ontdekt de West Highlands

De duurzame camping Linnhe Lochside Holidays ligt aan de Road to the Isles, op slechts enkele kilometers van Fort William. Fort William is een klein stadje in het hart van de West Highlands, eveneens aan het Loch Linnhe gelegen en omgeven door prachtige landschappen. Niet ver hiervandaan ligt de hoogste berg van Schotland: de Ben Nevis. In Fort William zelf kun je naar het West Highland Museum, een whiskydestilleerderij of de ruïne van Inverlochy Castle bezoeken.

Narrows Park of Dinghy Park

De camping is in terrassen aangelegd en opgedeeld in verschillende gedeeltes. Als je op het Narrows- gedeelte staat, heb je prachtige uitzicht op Loch Eil, dat uitmondt in Loch Linnhe. Het Dinghy Park- gedeelte is ideaal voor kanoërs, het ligt namelijk vlak bij de plek waar je je kano te water kunt laten. Op dit stuk van de camping geniet je van de prachtige zonsondergangen bij de heuvels van Glenfinnan. De camping heeft daarnaast een speciaal veld voor kleinere een- en tweepersoonstenten. Het sanitair is goed verzorgd en is in de koudere wintermaanden verwarmd. Je kunt in de winter ook een mooie lodge huren.

Dieren spotten vanaf je accommodatie

Naast de kampeerplekken zijn er ook stacaravans en houten chalets te huur. Vanuit deze lodges heb je uitzicht over het meer en de bergen. Ze zijn voorzien van alle comfort. Een pluspunt is dat de accommodaties zo dicht bij het water staan, dat als je geluk hebt, je vanaf je balkon otters kunt zien.

Kinderen mee op vakantie? Zij zullen zich prima vermaken op Linnhe Lochside. Laat ze de tuinen, speeltuinen en het Loch ontdekken. Je mag vrij vissen op het meer vanaf het privéstrand van de camping of vanuit je eigen boot.

Rust op de camping, actief in de omgeving

Op camping Linnhe Lochside Holidays komen heel diverse kampeerders. De kampeerder die van rust houdt, of juist liever actief is, kan hier goed terecht. In de omgeving valt voor de actieve kampeerder veel te beleven: klimmen, trektochten maken, mountainbiken, zeilen, vissen en ook golfen. Alles ligt in de buurt. Op loopafstand vind je een winkeltje, een pub en een bistro. Voor een uitgebreider aanbod ga je naar een van de grotere plaatsen in de buurt.

Milieubewuste camping

Linnhe Lochside Holidays is een milieubewuste camping. Wat houdt dit in? Denk hierbij aan het planten van diervriendelijke struiken en bloemen, plaatsen van vogel- en vleermuishuisjes en het verschaffen van informatie aan kampeerders over bewustwording en recycling. Verder wordt het strand tweejaarlijks schoongemaakt en werkt men op de camping alleen met milieuvriendelijke schoonmaakproducten.

Korting in het laagseizoen met CampingCard ACSI

Voordelig kamperen inhet laagseizoen met de CampingCard ACSI

CampingCard ACSI is een handig kaartje dat u tot wel 60% vakantievoordeel oplevert! In 2019 kunt u op ruim 3400 campings terecht, in 21 Europese landen. U betaalt één van de vijf, vaste lage tarieven in het voor- en naseizoen!

De voordelen

  • Tot 60% korting! Met uw CampingCard ACSI verblijft u tegen vijf vaste lage tarieven extra voordelig op de mooiste campings in heel Europa.

  • Meer dan 3400 campings, door ACSI geïnspecteerd! Met uw CampingCard ACSI kunt u op meer dan 3400 campings terecht, verdeeld over 21 Europese landen.

  • Voordelig kamperen met (klein)kinderen Op ruim 650 campings zijn kinderen (t/m 5 jaar) bij het CampingCard ACSI-tarief inbegrepen.

8,3
Gemiddelde beoordeling Bekijk 11 beoordelingen

Campings in de omgeving

Gedetailleerde informatie over de camping

J. De Schrijver

"Mooie terrassencamping, in een weelderige tuin met prachtig zicht op de Lochs en de omringende bergen. Moderne faciliteiten. Hier kom je tot rust of maak je er een actieve vakantie van."

Inspecteur Dhr. J. De Schrijver

J. De Schrijver

Deze camping wordt jaarlijks bezocht door een medewerker van ACSI. Hij of zij inspecteert de camping op meer dan 200 voorzieningen en andere aandachtspunten. Deze inspecteur kunt u benaderen voor meer informatie over de camping of de regio. Dat kan telefonisch: door de week tot 22.00 uur in de avond en in het weekend in de ochtend en de middag. Het telefoonnummer vindt u hieronder.

Wilt u een brochure van deze camping ontvangen? Gebruik dan het informatie-aanvraagformulier. Wilt u een plek reserveren? Dat kan bij een groot aantal campings makkelijk en snel hier, op onze website. Als dat voor deze camping nog niet mogelijk is, dan kunt u het informatie-aanvraagformulier versturen of rechtstreeks contact opnemen met de camping.

Bel deze inspecteur

Bel +32(0)56327226
Aan het laden, een ogenblik geduld…

Gemiddelde beoordeling: 8,3

Voeg een beoordeling toe
Sanitair
7,7
Personeel
8,6
Prijs-kwaliteitverhouding
8,3
Kindvriendelijkheid
8,0
Sportfaciliteiten
8,0
Omgeving
8,8

Anouk, op deze camping in augustus 2018

7,8

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, 4 - 12 jaar

Geboekt via Pharos reizen; ligging camping is mooi met vriendelijk personeel.
Caravan oud, slechte ventilatiemin kleine kamer, waardoor in nacht sauna effect ontstaat. Weinig waterdruk bij kranen en douche is aan vervanging toe. Geen afzuigkap, dus bij keuken met raam open

Pien, op deze camping in augustus 2018

8,4

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, verschillende leeftijden

Het is een fijne camping prachtig gelegen aan het meer

Daan en Emmy, op deze camping in juni 2018

8,8

Reisgezelschap: Senioren

Zeer rustige gelegen camping aan een loch. Plaatsen op zand, matig afgebakend. Zeer vriendelijke en behulpzame dame aan de receptie. Sanitair goed. Uitzicht vanaf de camping matig. Wifi gratis, werkt snel. Schotel op caravan even zoeken naar een plekje waar je verbinding kunt maken.Èn één van de weinige campings in Schotland, waar het Acsi tarief, per nacht van toepassing was.

adrienne, op deze camping in juli 2016

8,2

Reisgezelschap: Paren

Een nette camping aan een prachtig meer, alles prima behalve de wifi trok op niets zelf niet op het wifipunt, ik denk te veel gebruiker op het net

Algemene gegevens

Richtprijs 1
€ 25,50
Richtprijs 2
€ 29,70
Richtprijs winterperiode
€ 22,80
Openingsperiode
01-01-2019 t/m 31-10-2019
15-12-2019 t/m 31-12-2019
Oppervlakte
5 ha
Aantal toerplaatsen
105 (45 - 90m2)
Aantal vaste jaarplaatsen
26
Aantal huuraccommodaties
69
Camping ook geschikt voor wintersport
Ja
Eco-camping
Ja

* Vetgedrukte voorzieningen zijn niet bij de overnachtingsprijs inbegrepen. Hiervoor moet dus extra betaald worden. (Dit betekent niet dat de niet-vetgedrukte voorzieningen gratis zijn!)

Populaire voorzieningen
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:5
  • Gelegen bij zee (max. 0,5 km)
  • ACSI Club ID als identiteitsbewijs geaccepteerd
  • Stacaravans
    • aantal:57
Internet
  • WiFi-zone
    • wifi-zone gratis
Bij de receptie
  • Ook reserveren met CampingCard ACSI mogelijk
  • ACSI Club ID als identiteitsbewijs geaccepteerd
  • Reserveren voor hoogseizoen aanbevolen
  • Betalen met creditcard mogelijk
    • creditcard:dinnercard | mastercard | visacard
  • Betalen met pinpas/Maestro mogelijk
  • Gesproken talen op de receptie (in hoogseizoen)
    • talen:Duits | Engels | Frans
Campingregels
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:5
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:5
  • Caravan toegestaan
  • Tent toegestaan
  • Bijzettentje toegestaan
  • Kampeerauto toegestaan
  • Dubbelassers toegestaan
  • Barbecue toegestaan
    • type BBQ:kolen | elektra | gas
  • Meebrengen eigen boot toegestaan
    • motorboot (lengte: 8 m)
    • zeilboot (lengte: 8 m)
Honden
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:5
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:5
  • Hondenuitlaatplaats
Sanitair
  • Wastafels: warm water
  • Wastafels: koud water
  • Verwarmd sanitair
  • Verwarmd sanitair
  • Individuele wascabines: warm water
  • Individuele wascabines: koud water
  • Zittoiletten
  • Toiletpapier aanwezig
  • Familiesanitair
  • Seniorentoilet
  • Stortbak voor chemische toiletten
  • Douches: warm water
  • Douches: koud water
  • Seniorendouche (met extra beugels)
  • Babyroom
Bodem en beplanting
  • Plaatsen met veel schaduw
  • Plaatsen met enige schaduw
  • Plaatsen zonder schaduw
  • Afgebakende plaatsen
  • Grasland
  • Terrassencamping
  • Verharde standplaats
Wassen, afwassen, koken
  • Afwasbakken: warm water
  • Afwasbakken: koud water
  • Wasmachine(s)
  • Textielwasbakken: koud water
  • Textielwasbakken: warm water
  • Droogtrommel(s)
  • Vaatwasser
  • Magnetron
  • Strijkgelegenheid
Eten, drinken en levensmiddelen
  • Vers brood verkrijgbaar op de camping
    • periode:01-03/31-10
  • Levensmiddelen verkrijgbaar
  • Levensmiddelen: uitgebreid assortiment
    • periode:01-03/31-10
  • Gemeenschappelijke barbecueplaats
  • Invriezen koelelementen
  • Koelijs verkrijgbaar
  • Ruilmogelijkheid gasflessen
Te huur op of bij camping
  • Stacaravans
    • aantal:57
  • Bungalows/chalets
    • aantal:12
  • Grote propaanflessen
Zwemmen
  • Zwemmen in meer/recreatieplas (max. 0,1 km)
  • Zwemmen in zee (max. 0,5 km)
Strand
  • Kiezelstrand
  • Rotskust
  • Steenachtig strand
Watersport en waterrecreatie
  • Visgelegenheid
  • Windsurfen toegestaan
  • Aanlegsteiger/boei
  • Snorkelen
  • Wildwatervaren/kajak/rafting
  • Meebrengen eigen boot toegestaan
    • motorboot (lengte: 8 m)
    • zeilboot (lengte: 8 m)
  • Zeilen toegestaan
  • Trailerhelling
Voor kinderen
  • Speeltuin
  • Indoorspeeltuin
  • Babyroom
  • Geen animatieprogramma
Sport en spel
  • Golfbaan op geringe afstand (max. 10 km)
    • afstand:8 km
    • aantal:18
  • Droogruimte
  • Oefenlift op
    • afstand:12 km
Recreatie (volwassenen)
  • Visgelegenheid
  • Fietsroutes bij de camping
    • zwaarte:zwaar | licht | gemiddeld
Ligging van de camping
  • Gelegen bij zee (max. 0,5 km)
  • Afstand tot de zee (max. 10 km)
    • afstand:0,1 km
  • Gelegen aan meer/recreatieplas (max. 0,1 km)
  • Panorama
  • Openbaar vervoer bij de camping (max. 0,5 km)
    • afstand:0,1 km
  • Inkoopmogelijkheid
    • afstand:3 km
Voor camperaars
  • Kampeerauto toegestaan
  • Speciale voorzieningen voor kampeerauto's
  • Ook geschikt voor kampeerauto's > 8m en > 4 ton
    • lengte:9
    • gewicht:7000 kg
Voorzieningen bij kampeerplaats
  • Wateraansluiting op/bij de plaats (max. 15m)
  • Watertappunt op/bij de plaats (max. 50m)
  • Ook geschikt voor caravans > 5,5m, exclusief dissel
  • Elektrische aansluiting mogelijk
    • Max. stroom:10 ampère | 16 ampère
  • Eurostekker (CEE) noodzakelijk
  • Elektrische aansluiting mogelijk
Diversen
  • Paden en wegen verlicht
  • Terrein bewaakt
  • Dag en nacht rustig
Adres & Route

Wilt u camping Linnhe Lochside Holidays boeken of meer informatie? Dat kan middels onderstaande gegevens of via de website van de camping

Toon op kaart
Laden
Informatieaanvraag

ACSI Eurocampings stuurt uw informatieaanvraag door naar "Linnhe Lochside Holidays".

Let op; u verstuurt een informatieaanvraag. U kunt niet direct reserveren middels dit formulier. U krijgt rechtstreeks contact met de camping en ACSI Eurocampings kan geen invloed uitoefenen op het verloop daarvan.

1 Informatieaanvraag Wat wilt u doen?
Stel uw vraag:
(in de taal van het land waar de camping ligt of in het Engels)
2 Uw gegevens

3 Uw aanvraag
In welke taal wilt u bij voorkeur een antwoord krijgen? Let op; het is mogelijk dat de camping niet aan dit verzoek kan voldoen.


Advertentietekst uit de ACSI Campinggids Europa

Linnhe Lochside Holidays is open van 15-12 tot 31-10. De perfecte uitvalsbasis voor het ontdekken van de Schotse Hooglanden, slechts 8 km van Fort William. Mooie uitzichten op de inhammen Loch Eil en Loch Linnhe. Vanaf het privé-strand een mooi zicht op de Ben Nevis. De vele verharde staanplaatsen, moderne faciliteiten, familiaire sfeer en de mooie tuinen zorgen ervoor dat dit de perfecte plek is om uw vakantie door te brengen. Ideaal voor ontspannende of actieve vakanties.

Linnhe Lochside Holidays ****