Ga naar de homepage

Slow Life Camping Venta del Moro

Algemene gegevens
8,3
4 beoordelingen Schrijf beoordeling
  • Kamperen in de natuur
  • Op loopafstand van natuurgebied
  • Veel activiteiten in de buurt
  • Kleinschalige camping
  • Huur een glamptent of blokhut
  • Gebruik gemeentelijk zwembad

Deze kleine camping ligt midden in het natuurgebied Hoces del Cabriel dat wordt gekenmerkt door kloven en steile rotswanden. Op nog geen kilometer afstand van het bezoekerscentrum. Daarom is Slow Life Camping Venta del Moro het ideale uitgangspunt om de omliggende natuur te ontdekken. De kleine camping heeft een enkele kampeerplekken en een aantal huuraccommodaties. Maar ondanks het kleinschalige karakter van de mini-camping, is er genoeg te beleven voor jong en oud.

Toon meer

De camping ligt halverwege Spanje in het binnenland. Je bereikt deze vanuit Valencia via de A-3 of vanuit het binnenland via de stad Zaragoza via de A-23. Het laatste stuk rijd je over de CV-465, die onderweg verandert in de CV-475. In het dorp Venta del Moro (waar de camping ligt) neem je de eerste afslag naar rechts en op de Calle Ctra. de Tamayo neem je de vijfde afslag naar links. Volg de weg tot deze niet verder gaat, sla rechtsaf en meteen weer links. Dan rij je vanzelf het campingterrein op.

Kleinschalige camping in de natuur

Op Slow Life Camping Veneta del Moro kun je, zoals de naam al zegt, helemaal tot rust komen in de Spaanse natuur. De kleinschalige camping heeft 14 huuraccommodaties zoals glampingtenten zonder eigen sanitair. En houten blokhutten met eigen sanitair en een buitenkeuken. Ook kun je met je eigen kampeermiddel op een van de 14 kampeerplekken vakantievieren. De plekken worden van elkaar gescheiden door hagen, wat voldoende privacy biedt. Wil je je huisdier meenemen op vakantie? Dat is geen probleem op Slow Life Camping Veneta del Moro.

Waterpret

Op de camping is een wijnmakerij en in het hoogseizoen is er animatie voor kinderen. Eten kan in het restaurant waar voornamelijk slowcooking maaltijden geserveerd worden. De maaltijden worden bereidt met lokale ingrediënten op houtskool. Het is mogelijk om op de camping zowel vol- als halfpension te boeken. Er is geen zwembad, maar campinggasten mogen gratis gebruikmaken van het gemeentelijke zwembad. Het buitenbad ligt op 750 meter van de camping en heeft een restaurant waar je terecht kunt voor een maaltijd of een ijsje. In de zomer worden daar poolparties met live muziek georganiseerd.

Natuurpark Hoces de Cabriel

In de omgeving van de camping is genoeg te beleven voor jong en oud. Rustige activiteiten zoals een bezoek aan een kaasmakerij. Maar vooral veel actieve en avontuurlijke uitjes zoals raften, canyoning of een wandeltocht door de natuur. Het beschermde natuurpark Hoces de Cabriel ligt om de hoek. Het bezoekerscentrum ligt op minder dan een kilometer van de camping. Vanaf hier kun je de prachtige omgeving ontdekken. Zo ligt het Stuwmeer van Contrera op nog geen 20 minuten rijden. Hier kun je prachtig wandelen tussen de heuvels en langs wijnvelden.

Dagje Valencia

De Spaanse wereldstad Valencia ligt op iets meer dan een uur rijden van de camping. Ideaal als je een dagje de rust van de minicamping wilt verruilen voor de drukte van de stad. De bekendste bezienswaardigheid in Valencia is Ciutat de les Arts i les Ciències. Zeven bijzondere gebouwen die samen een cultureel- en wetenschappelijk centrum vormen. Ook een bezoek aan de overdekte markt, Mercado Central, en de oude stadspoort Torres de Serranos is aan te raden. De stad ligt direct aan de Middellande zee. Het dagtripje naar de stad is dus goed te combineren met een middag relaxen op het strand en natuurlijk het smullen van een pan verse paella of tapas.

  • €21 per nacht in het laagseizoen
  • Camping accepteert ACSI Club ID
    • Tot 60% korting

    • 3.000 campings,
      jaarlijks gecontroleerd

    • Binnen 4 nachten terugverdiend

    CampingCard ACSI

    Voordelig kamperen in het laagseizoen

    CampingCard ACSI is een handige kortingskaart die u tot wel 60% vakantievoordeel oplevert. In 2024 kampeert u met CampingCard ACSI op 3.000 campings in 25 Europese landen. Betaal ook altijd één van de acht, vaste lage tarieven in het laagseizoen!


    Bestel direct


    Lees meer over CampingCard ACSI
    • Vervangend legitimatiebewijs

    • Geaccepteerd op bijna
      8.100 campings in Europa

    • Inclusief WA/BA-verzekering

    • Korting in de ACSI Webshop

    ACSI Club ID

    Meest voordelige Camping Carnet voor Europa

    Met ACSI Club ID houdt u uw paspoort veilig op zak. Bijna 8.100 ACSI-campings accepteren de kaart als vervangend identiteitsbewijs. Bovendien betaalt u altijd de laagste prijs voor producten in onze webshop. Ook bent u met ACSI Club ID automatisch WA/BA-verzekerd. Word lid en profiteer direct!


    Bestel direct


    Lees meer over ACSI Club ID

Campings in de omgeving

Gedetailleerde informatie over de camping

Jaarlijks geïnspecteerd

M.M.R. Couturier

"Kleine eenvoudige camping gelegen in het natuurpark Hoces de Cabriel bij het centrum! Bar/restaurant met gezellig terras en diverse sportmogelijkheden zoals rafting en canyoning in de omgeving (Hoces de Cabriel)."

Inspecteur Mevr. M.M.R. Couturier

M.M.R. Couturier

Deze camping wordt jaarlijks bezocht door een medewerker van ACSI. Hij of zij inspecteert de camping op meer dan 200 voorzieningen en andere aandachtspunten. Deze inspecteur kunt u benaderen voor meer informatie over de camping of de regio. Dat kan telefonisch: door de week tot 22.00 uur in de avond en in het weekend in de ochtend en de middag. Het telefoonnummer vindt u hieronder.

Wilt u een brochure van deze camping ontvangen? Gebruik dan het informatie-aanvraagformulier. Wilt u een plek reserveren? Dat kan bij een groot aantal campings makkelijk en snel hier, op onze website. Als dat voor deze camping nog niet mogelijk is, dan kunt u het informatie-aanvraagformulier versturen of rechtstreeks contact opnemen met de camping.

Bel deze inspecteur

Bel +31 488792390

Beoordelingen (4)

Aan het laden, een ogenblik geduld…

Gemiddelde beoordeling: 8,3

Sanitair
7,4
Personeel
8,1
Prijs-kwaliteitverhouding
8,5
Kindvriendelijkheid
8,7
Eten en drinken
8,0
Omgeving
9,0

Chris P. van der Klauw, op deze camping in september 2023

9,0

Reisgezelschap: Senioren

Met de caravan, kleine camping. de camping was rustig en behoorlijk leeg. We hebben er 4 dagen gestaan. Elke dag waren er wel campers en caravans op doorreis. Er staan niet veel bomen, dus de schaduw was beperkt. Restaurant was uiteraard niet meer open. In het dorp kun je ook niet eten, Het dorp stelt niets voor, er zijn wel cafés en een supermarkt. Bij nationaal park. Goede ruime plaatsen. Heel vriendelijk personeel, spreken goed Engels en doen meer dan hun best. Het sanitair is gedateerd en niet erg groot. Toiletten/douches, super-schoon, meerdere keren per dag gereinigd. De douches hebben heet water, koud water bijmengen is nodig.. Inderdaad de afwasplaats is eigenlijk een bak om de was te doen en er is daar alleen koud water, maar dat vonden wij geen enkel probleem. Het enige vervelende waren 's morgens om een uur of 6 de tegen elkaar jammerden honden op een paar honderd meter afstand van de camping. Ik zeg er wel eerlijk bij dat ik honden verafschuw. De ASCI-prijs was uitstekend voor Spanje, we betaalden €19,- per nacht.

Anton Belser, op deze camping in mei 2023

6,6

Reisgezelschap: Paren

We belden met de vraag of we die nacht met de tent konden komen kamperen. Prima, maar er zouden wat kinderen komen. Een paar gezinnen denk je dan. Maar om 20.00 uur komt er een bus met 40 a 50 tieners. Ze bleven in de zaal van de camping eten. Niets mis mee. Maar daarna buiten muziek, grote geluidsboxen. Tot later dan eerder toegezegd. En om 24.00 blijkt dat die tieners, zonder ouders dus, ook blijven slapen. Ze hadden een fantastische avond. Wij zijn \'s nachts om 1.00 uur vertrokken vanwege de geluidsoverlast.

Ze hadden beter tijdig kunnen zeggen dat ze volgeboekt waren.

Afwasplaats heeft alleen koudwaterkranen, zie foto. Warm water moesten we maar uit de douche halen, maar dat water bleek koud.

Er werd achteraf door hun niet op onze email geantwoord.

Overigens werden we in eerste instantie erg vriendelijk ontvangen.

Bauwens, op deze camping in mei 2023

8,7

Reisgezelschap: Senioren

prima kleine camping, dicht bij dorp met alle faciliteiten, zeer vriendelijk onthaal

Mireille, op deze camping in januari 2022

8,8

Reisgezelschap: Paren

Fijne kleine nieuwe terrascamping met super vriendelijke eigenaar. Mooie ruime plekken. Top dat er zelfs in de winter zo\'n camping open is op de route door de bergen, en welkome afwisseling op de camperplaatsen. We snappen dat het restaurant niet open is in deze periode. Dank je wel Christof voor de prettige communicatie.

Voorzieningen

Algemene gegevens

Richtprijs 1
€ 35,00
Richtprijs 2
€ 46,00
Openingsperiode
08-01-2024 t/m 20-12-2024
30-12-2024 t/m 31-12-2024
Oppervlakte
1,5 ha
Hoogteligging
700m
Aantal toerplaatsen
14 (30 - 100m2)
Aantal huuraccommodaties
17

** Van vetgedrukte voorzieningen weten wij dat zij niet bij de overnachtingsprijs inbegrepen zijn en dat er extra kosten voor gerekend worden. Houd er rekening mee dat ook sommige niet-vetgedrukte voorzieningen extra kosten kunnen hebben.

Populaire filters
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
Internet
  • Mobiel netwerk
    • Type:4G
  • WiFi-zone
Bij de receptie
  • Ook reserveren met CampingCard ACSI mogelijk
  • ACSI Club ID als identiteitsbewijs geaccepteerd
  • Reserveren voor hoogseizoen aanbevolen
  • Paspoort / identiteitskaart verplicht
  • Betalen met creditcard mogelijk
    • creditcard:visacard | mastercard
  • Betalen met pinpas/Maestro mogelijk
  • Gesproken talen op de receptie (in hoogseizoen)
    • talen:Italiaans | Frans | Spaans | Engels | Duits
  • Betaalverzoek ter plekke, via mobiele telefoon
Voorzieningen bij staanplaats
  • Watertappunt op/bij de plaats (max. 50m)
  • Ook geschikt voor caravans > 5,5m, exclusief dissel
  • Elektrische aansluiting mogelijk
    • Max. stroom:5 ampère | 10 ampère
Campingregels
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Caravan toegestaan
  • Tent toegestaan
  • Bijzettentje toegestaan
  • Camper toegestaan
  • Barbecue toegestaan
    • type BBQ:elektra
Honden
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
Sanitair
  • Wastafels: warm water
  • Wastafels: koud water
  • Zittoiletten
  • Toiletpapier aanwezig
  • Stortbak voor chemische toiletten
  • Douches: warm water
  • Douches: koud water
Bodem en beplanting
  • Plaatsen met veel schaduw
  • Plaatsen met enige schaduw
  • Plaatsen zonder schaduw
  • Afgebakende plaatsen
  • Terrassencamping
  • Zandbodem
Wassen, afwassen, koken
  • Afwasbakken: koud water
  • Wasmachine(s)
  • Droogtrommel(s)
Eten, drinken en levensmiddelen
  • Vers brood verkrijgbaar op de camping
  • Restaurant (met ruime keuze)
    • periode:15-06/15-09
Huuraccommodaties
  • Bungalows/chalets
    • aantal:4
  • Caravans
    • aantal:2
  • Trekkershutten
    • aantal:8
  • Safaritent zonder sanitair
    • aantal:3
Voor kinderen
  • Animatieprogramma: kinderen (min. 2x p.wk in hoogseiz.)
    • talen:Spaans | Engels
    • periode:23-06/31-08
  • Enkele speeltoestellen
  • Miniclub (min. 4x p.wk in hoogseizoen)
    • talen:Spaans | Engels
Sport en spel
  • Mountainbikeroutes bij de camping
    • moeilijkheid:gemiddeld | licht | zwaar
Recreatie (volwassenen)
  • Fietsroutes bij de camping
    • zwaarte:gemiddeld | licht | zwaar
  • Gemarkeerde wandelroutes bij de camping
    • zwaarte:gemiddeld | licht | zwaar
  • GPS-wandeltochten
Ligging van de camping
  • Panorama
  • Dichtbij afslag autosnelweg (< 10 km)
    • afstand:9 km
  • Inkoopmogelijkheid
    • afstand:0.5 km
Voor camperaars
  • Camper toegestaan
  • Speciale voorzieningen voor campers
    • elektrische aansluiting mogelijk (Max. stroom: 5 ampère | 10 ampère)
Diversen
  • Paden en wegen verlicht
  • Terrein bewaakt
  • Overdag rustig
  • Nachts rustig

Locatie

Toon op kaart
  • Slow Life Camping Venta del Moro
    Calle Paso del Rey 2
    46310 / Venta del Moro
    Spanje
  • Download GPS-coördinaten Selecteer uw navigatiesysteem:
     
    • TomTom (ov2)
    • Garmin (gpx)
    • CSV
  • Google routeplanner
    Coördinaten:
    39°28'54"N 1°21'29"W
  • Op A3 uitrit Venta del Moro, cv 465 volgen. Dan 475 en in Venta de Moro links af cv 465 tot voorbij brugje. Dan linksaf en campingborden volgen.

Contact

Contact

Wilt u Slow Life Camping Venta del Moro boeken of meer informatie? Dat kan middels onderstaande gegevens.

Contact

Neem contact op

Informatieaanvraag

Informatieaanvraag

Hieronder vindt u het contactformulier.

Uw aanvraag wordt doorgestuurd naar Slow Life Camping Venta del Moro. Alle verdere correspondentie zal rechtstreeks tussen u en de camping verlopen.

Na het invullen van het contactformulier ontvangt u een e-mail met een bevestigingslink. Om uw aanvraag definitief te maken verzoeken wij u op de link te klikken.

1 Informatieaanvraag Waar gaat de vraag over?
 
  • Reservering
  • Rental accommodations
  • Prijzen en tarieven
  • Overig
Stel uw vraag:
(in de taal van het land waar de camping ligt of in het Engels)
2 Uw gegevens

3 Uw aanvraag
In welke taal wilt u bij voorkeur een antwoord krijgen? Let op; het is mogelijk dat de camping niet aan dit verzoek kan voldoen.


Slow Life Camping Venta del Moro

Slow Life Camping Venta del Moro Slow Life Camping Venta del Moro Slow Life Camping Venta del Moro Slow Life Camping Venta del Moro Slow Life Camping Venta del Moro Slow Life Camping Venta del Moro Slow Life Camping Venta del Moro Slow Life Camping Venta del Moro Slow Life Camping Venta del Moro Slow Life Camping Venta del Moro Slow Life Camping Venta del Moro Slow Life Camping Venta del Moro Slow Life Camping Venta del Moro Slow Life Camping Venta del Moro Slow Life Camping Venta del Moro Slow Life Camping Venta del Moro Slow Life Camping Venta del Moro Slow Life Camping Venta del Moro Slow Life Camping Venta del Moro Slow Life Camping Venta del Moro Slow Life Camping Venta del Moro Slow Life Camping Venta del Moro Slow Life Camping Venta del Moro Slow Life Camping Venta del Moro Slow Life Camping Venta del Moro Slow Life Camping Venta del Moro Slow Life Camping Venta del Moro Slow Life Camping Venta del Moro Slow Life Camping Venta del Moro Slow Life Camping Venta del Moro Slow Life Camping Venta del Moro Slow Life Camping Venta del Moro Slow Life Camping Venta del Moro
Slow Life Camping Venta del Moro Slow Life Camping Venta del Moro Slow Life Camping Venta del Moro Slow Life Camping Venta del Moro Slow Life Camping Venta del Moro Slow Life Camping Venta del Moro Slow Life Camping Venta del Moro Slow Life Camping Venta del Moro Slow Life Camping Venta del Moro Slow Life Camping Venta del Moro Slow Life Camping Venta del Moro Slow Life Camping Venta del Moro Slow Life Camping Venta del Moro Slow Life Camping Venta del Moro Slow Life Camping Venta del Moro Slow Life Camping Venta del Moro Slow Life Camping Venta del Moro Slow Life Camping Venta del Moro Slow Life Camping Venta del Moro Slow Life Camping Venta del Moro Slow Life Camping Venta del Moro Slow Life Camping Venta del Moro Slow Life Camping Venta del Moro Slow Life Camping Venta del Moro Slow Life Camping Venta del Moro Slow Life Camping Venta del Moro Slow Life Camping Venta del Moro Slow Life Camping Venta del Moro Slow Life Camping Venta del Moro Slow Life Camping Venta del Moro Slow Life Camping Venta del Moro Slow Life Camping Venta del Moro Slow Life Camping Venta del Moro

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen