Ga naar de homepage

Camping Verona Village ***

Algemene gegevens
Toon op kaart
7,9
29 beoordelingen Schrijf beoordeling
  • Ideaal voor stadsbezoek Verona
  • Ook ideaal als doorgangscamping
  • Vooral ingericht voor camperaars
  • Bus naar Verona elke 20 minuten
  • Ontbijten in de bistro
  • Regio Veneto rijk aan kunststeden

Begin 2019 is Camping Verona Village geopend. Het ruime kampeerterrein ligt aan de rand van Verona in een stedelijk gebied, maar daarbuiten is de regio Veneto prachtig en rijk aan vele kunststeden. Dankzij de nabije ligging van de snelweg is de camping ook een prettige stop voor wie onderweg is richting het zuiden van Italië. Het terrein is praktisch en netjes aangelegd en de vriendelijke eigenaren doen er alles aan om de gasten een prettig verblijf te bieden. Op loopafstand is een restaurant en binnen een halfuur brengt de bus je naar het historische centrum. Er loopt ook een fietspad naar Verona.

Toon meer

Praktisch terrein

Aan de doorgaande weg ligt het open, vlakke terrein dat met name ingericht is voor camperaars of kampeerders met een caravan. Het moderne en grote receptiegebouw ligt vooraan op het terrein, bij het parkeerterrein dat gereserveerd is voor kampeerders met een auto. ‘s Nachts gaat de poort op slot. Door de jonge aanplant oogt de camping op het eerste gezicht een beetje kaal en vooral praktisch. De bistro is open voor ontbijt en later op de dag kun je terecht op het terras voor een kop koffie, drankje of een kleine snack.

Overzichtelijke plaatsen

Naast de verharde camper- en caravanplaatsen is er een aparte zone voor tentkampeerders en een aparte zone waar goed uitziende stacaravans staan. Ideaal om in te verblijven als je een nette accommodatie zoekt voor een stadsbezoek aan Verona. Op het grasveld dat bestemd is voor tenten zijn geen afgebakende plaatsen. De straten waar de camperplaatsen aan liggen, zijn breed bestraat en voorzien van grastegels. Soms is de snelweg hoorbaar, maar alleen als achtergrondgeluid, nooit overheersend.

Modern sanitair

Het sanitair ziet er keurig verzorgd uit. De ruimtes zijn schoon en voorzien van kleurrijke tegels. Wie waarde hecht aan extra privacy, kan privésanitair huren. Voor honden is er zelfs een aparte wasplaats.

Lekker grillen

Wie na een dagje in de stad zin heeft om op de camping te eten, kan zijn stukje vlees grillen op de gemeenschappelijke barbecue. Die staat bij het terras. Ook is er een klein speelveld voor kinderen met onder andere een trampoline. Op ongeveer driehonderd meter van de camping vind je een supermarkt.

Verliefd op Verona

Bij een verblijf op Camping Verona Village draait het natuurlijk om een bezoek aan de prachtige stad Verona. Elk halfuur vertrekt er een bus. Let wel even op hoe laat de laatste bus weer terugrijdt. De binnenstad van Verona staat sinds 2000 op de Werelderfgoedlijst van UNESCO en dat is natuurlijk niet voor niets. Het Romeinse amfitheater, de Arena, is een uniek bouwwerk. Maar ook het sfeervolle plein Piazza delle Erbe is een plaatje. Verliefde stelletjes mogen Casa di Giulietta niet missen. De rechterborst van het standbeeld aanraken zou zorgen voor een lang en gelukkig liefdesleven.

  • €25 per nacht in het laagseizoen
    • Tot 60% korting

    • 3.000 campings,
      jaarlijks gecontroleerd

    • Binnen 4 nachten terugverdiend

    CampingCard ACSI

    Voordelig kamperen in het laagseizoen

    CampingCard ACSI is een handige kortingskaart die u tot wel 60% vakantievoordeel oplevert. In 2024 kampeert u met CampingCard ACSI op 3.000 campings in 25 Europese landen. Betaal ook altijd één van de acht, vaste lage tarieven in het laagseizoen!


    Bestel direct


    Lees meer over CampingCard ACSI
    • Vervangend legitimatiebewijs

    • Geaccepteerd op bijna
      8.100 campings in Europa

    • Inclusief WA/BA-verzekering

    • Korting in de ACSI Webshop

    ACSI Club ID

    Meest voordelige Camping Carnet voor Europa

    Met ACSI Club ID houdt u uw paspoort veilig op zak. Bijna 8.100 ACSI-campings accepteren de kaart als vervangend identiteitsbewijs. Bovendien betaalt u altijd de laagste prijs voor producten in onze webshop. Ook bent u met ACSI Club ID automatisch WA/BA-verzekerd. Word lid en profiteer direct!


    Bestel direct


    Lees meer over ACSI Club ID
Gedetailleerde informatie over de camping

Jaarlijks geïnspecteerd

M. Pelgrim

"Ideale, grote, nieuwe camping voor campers en caravans dichtbij de stad Verona. Tevens dichtbij de snelweg Milaan - Venetië. Op de fiets ben je in ongeveer 20 minuten in het centrum van Verona. Er is een bushalte op 100m."

Inspecteur Mevr. M. Pelgrim

M. Pelgrim

Deze camping wordt jaarlijks bezocht door een medewerker van ACSI. Hij of zij inspecteert de camping op meer dan 200 voorzieningen en andere aandachtspunten. Deze inspecteur kunt u benaderen voor meer informatie over de camping of de regio. Dat kan telefonisch: door de week tot 22.00 uur in de avond en in het weekend in de ochtend en de middag. Het telefoonnummer vindt u hieronder.

Wilt u een brochure van deze camping ontvangen? Gebruik dan het informatie-aanvraagformulier. Wilt u een plek reserveren? Dat kan bij een groot aantal campings makkelijk en snel hier, op onze website. Als dat voor deze camping nog niet mogelijk is, dan kunt u het informatie-aanvraagformulier versturen of rechtstreeks contact opnemen met de camping.

Bel deze inspecteur

Bel +31488792361

Beoordelingen (29)

Aan het laden, een ogenblik geduld…

Gemiddelde beoordeling: 7,9

Sanitair
8,7
Personeel
8,5
Prijs-kwaliteitverhouding
8,3
Kindvriendelijkheid
7,7
Sportfaciliteiten
6,1
Omgeving
7,8

Jan-Willem Allersma, op deze camping in oktober 2022

8,2

Reisgezelschap: Paren

Moderne camping met fraai sanitair. Liigt langs een lawaaiige weg. Veel hinder van vliegen ondervonden. snel weer verder.

Martin Johan Vink, op deze camping in september 2022

8,2

Reisgezelschap: Senioren

Prima camping om Verona te bezoeken. Reserveren is aan te bevelen zeker als er in Verona muziek uitvoeringen zijn of bij aankomst in het weekend . Verona met bus makkelijk bereikbaar. In omgeving niets te beleven.

Janneke Korf, op deze camping in augustus 2022

6,6

Reisgezelschap: Alleengaand

Dit blijkt een camping te zijn waar GEEN haringen of spijkers de grond in mogen. Tent of voortent opzetten wordt moeizaam.
Is dus eigenlijk alleen geschikt voor campers of caravans (zonder voortenten of luifels).

Riccardo di Bucchianico, op deze camping in augustus 2022

8,8

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, 12 - 18 jaar

Nieuwe en ruim opgezette camping, ideaal gelegen voor een bezoek aan Verona en/of de zuidkant van het Gardameer. Meer dan voldoende sanitair dat heel erg goed en vaak wordt schoongehouden. Vriendelijk personeel en ruime plaatsen. Ipv haringen dienen luifels te worden gezekerd dmv gewichten die gratis ter beschikking worden gesteld. Bushalte voor de deur, supermarkt en tankstation + wasstraat is dichtbij. Een zwembad is eigenlijk het enige wat hier ontbreekt, vlgs de receptie staat deze wel op de planning om aangelegd te worden.

T. Wagenaar, op deze camping in augustus 2022

7,9

Reisgezelschap: Paren

Prima camping, hagelnieuw. Er is nog niet veel schaduw, de boompjes zijn nog klein. vooral geschikt voor campers en caravans. Het is namelijk verboden om haringen in de grond te slaan, omdat er een irrigatiesysteem loopt onder de kampeerplekken, Fijne camping als je Verona wilt bezoeken, Je kunt met de bus naar de stad, kaartjes direct reserveren bij aankomst. Mocht je een hond bij je hebben, er is een bad voor de hond. Verder wasmachines en mogelijkheid te ontbijten Voor kinderen, behalve speeltuintje, niet veel te doen.

Corrie, op deze camping in juni 2022

7,8

Reisgezelschap: Paren

We kwamen met een vouwwagen kan deze niet vast gezet worden want er mogen geen haringen in de grond! Het is een camping hoezo geen haringen in de grond ?!

Voor de rest een ruime mooie camping met mooi sanitair alleen weinig sfeer

Er staat dat er een fietspad ligt naar Verona maar die moet zeker nog aangelegd worden ik heb hem niet gezien

Ankie, op deze camping in september 2021

8,4

Reisgezelschap: Paren

Zeer ruim opgezette camping, hele brede paden en royale plekken. Er is nog weinig begroeiing, daardoor weinig schaduw. Het komt daardoor ook erg steriel over en oogt niet knus/gezellig. Er mag op de camperplaatsen geen gebruik gemaakt worden van grondharingen om bijvoorbeeld de luifel vast te zetten. Sanitair was keurig in orde, speciale douches voor kleine kinderen en er was ook een hondendouche. Voor kleine kinderen was er een leuk speelterreintje bij het toiletgebouw. Het personeel was zeer vriendelijk. Buskaartjes te koop bij de receptie; voor de camping is een bushalte en de bus heeft een perfecte verbinding naar het centrum (je hoeft niet over te stappen). Bij aanmelding werd gevraagd of we een ACSI-kaart hadden. Langs de camping ligt een drukke tweebaans autoweg, hier hebben we ‘s nachts geen geluidshinder van ondervonden. Supermarkt is niet ver weg, maar (als je er lopend naartoe gaat) moet je door de berm van die drukke weg lopen. De camping is met camper (of caravan) makkelijk bereikbaar. Voor een bezoek aan Verona (2 nachten, 1 dag) was dit een prima uitvalsbasis. Maar het gezellige campinggevoel ontbrak (wat mij betreft). In de naaste omgeving van de camping was, voor zover ik heb kunnen oordelen, niets te beleven.

Kees, op deze camping in oktober 2020

7,5

Reisgezelschap: Senioren

Heel mooie camping - ruime plaatsen - uitstekend sanitair en goed gelegen om Verona te bezoeken. Helaas accepteerde de camping geen ACSI kaart. Dus raar dat hij in de app staat.

Voorzieningen

Algemene gegevens

Richtprijs 1
€ 44,00
Richtprijs 2
€ 54,00
Openingsperiode *
01-01-2024 t/m 31-12-2024
Oppervlakte
4 ha
Hoogteligging
50m
Aantal toerplaatsen
120 (32 - 120m2)
Aantal huuraccommodaties
22
Camping geschikt voor mindervaliden
Ja

** Van vetgedrukte voorzieningen weten wij dat zij niet bij de overnachtingsprijs inbegrepen zijn en dat er extra kosten voor gerekend worden. Houd er rekening mee dat ook sommige niet-vetgedrukte voorzieningen extra kosten kunnen hebben.

Populaire filters
  • Wifi 80-100% dekking
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:4
  • Oplaadpunt voor elektrische auto's
    • aantal:2
  • Stacaravans
    • aantal:22
Internet
  • Mobiel netwerk
    • Type:5G | 4G
  • Wifi 80-100% dekking
Bij de receptie
  • Ook reserveren met CampingCard ACSI mogelijk
  • Reserveren voor hoogseizoen aanbevolen
  • Paspoort / identiteitskaart verplicht
  • Betalen met creditcard mogelijk
    • creditcard:visacard | mastercard
  • Betalen met pinpas/Maestro mogelijk
  • Defibrillator
  • Receptie goed toegankelijk voor mindervaliden
  • Gesproken talen op de receptie (in hoogseizoen)
    • talen:Italiaans | Spaans | Engels | Duits
Voorzieningen bij staanplaats
  • Wateraansluiting op/bij de plaats (max. 15m)
  • Ook geschikt voor caravans > 5,5m, exclusief dissel
  • Elektrische aansluiting mogelijk
    • Max. stroom:16 ampère
  • Eurostekker (CEE) noodzakelijk
Campingregels
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:4
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:4
  • Caravan toegestaan
  • Tent toegestaan
  • Bijzettentje toegestaan
  • Camper toegestaan
  • Dubbelassers toegestaan
  • Barbecue toegestaan
    • type BBQ:gas | kolen
Honden
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:4
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:4
Sanitair
  • Wastafels: warm water
  • Wastafels: koud water
  • Verwarmd sanitair
  • Kindersanitair
  • Zittoiletten
  • Toiletpapier aanwezig
  • Stortbak voor chemische toiletten
  • Toilet-douche combinatie (min. 2,15mx2,15m)
  • Douches: warm water
  • Douches: koud water
  • Sanitaire voorzieningen voor mindervaliden in hetzelfde blok als voor overige kampeerders
  • Sanitair alleen geopend voor mindervaliden
  • Douchezitje / douchestoel (opklapbaar of verrijdbaar) ongeveer 48 cm hoog
  • Kantine/restaurant heeft toilet voor mindervaliden
  • Babyroom
  • Kraan zonder drukknop
  • Privé-sanitair in het sanitairgebouw
Bodem en beplanting
  • Plaatsen zonder schaduw
  • Afgebakende plaatsen
  • Grasland
  • Verharde staanplaats
Wassen, afwassen, koken
  • Afwasbakken: warm water
  • Afwasbakken: koud water
  • Wasmachine(s)
  • Textielwasbakken: koud water
  • Textielwasbakken: warm water
  • Droogtrommel(s)
Eten, drinken en levensmiddelen
  • Ontbijt verkrijgbaar
  • Vers brood verkrijgbaar op de camping
  • Levensmiddelen: beperkt verkrijgbaar
  • Kampwinkel/supermarkt gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
  • Kantine/restaurant gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
  • Bar
  • Gemeenschappelijke barbecueplaats
  • Koelijs verkrijgbaar
Te huur op of bij camping
  • Stacaravans
    • aantal:22
  • Fietsen
  • Kluisjes
Voor kinderen
  • Speeltuin
  • Kindersanitair
  • Babyroom
  • Geen animatieprogramma
Sport en spel
  • Mountainbikeroutes bij de camping
    • moeilijkheid:gemiddeld
Recreatie (volwassenen)
  • Fietsroutes bij de camping
    • zwaarte:licht
Ligging van de camping
  • Dichtbij afslag autosnelweg (< 10 km)
    • afstand:3 km
  • Openbaar vervoer bij de camping (max. 0,5 km)
    • afstand:0.1 km
  • Inkoopmogelijkheid
    • afstand:1 km
Voor camperaars
  • Camper toegestaan
  • Speciale voorzieningen voor campers
    • water tanken
    • grijs water lozen
    • elektrische aansluiting mogelijk (Max. stroom: 16 ampère)
    • service voor passanten
  • Ook geschikt voor campers > 8m en > 4 ton
Mindervaliden
  • Mindervalidensanitair gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
  • Deurbreedte minimaal 100 cm
  • Opklapbare/vergrendelbare steunen aan tenminste 1 zijde van de toiletpot
  • Hoogte toiletzitting ongeveer 48 cm
  • Naast toiletpot aan tenminste 1 zijde ongeveer 90 cm vrije ruimte
  • Vóór toiletpot minimaal 1,2 m vrije ruimte
  • Er zijn geen drempels van meer dan 2 cm hoogte in toiletgebouw
  • Gang in toiletgebouw minimaal 1,2 m breed
  • Toilet-douche combinatie (min. 2,15mx2,15m)
  • Sanitaire voorzieningen voor mindervaliden in hetzelfde blok als voor overige kampeerders
  • Douchezitje / douchestoel (opklapbaar of verrijdbaar) ongeveer 48 cm hoog
  • Speciale kampeerplaatsen voor mindervaliden
  • Kantine/restaurant gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
  • Kantine/restaurant heeft toilet voor mindervaliden
  • Kampwinkel/supermarkt gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
  • Kraan zonder drukknop
  • Receptie goed toegankelijk voor mindervaliden
  • Sanitair alleen geopend voor mindervaliden
Diversen
  • Paden en wegen verlicht
  • Terrein bewaakt
  • Overdag rustig
  • Nachts rustig
  • Tijdelijke plaatsen buiten de camping zonder stroom
    • aantal:4
  • Speciale kampeerplaatsen voor mindervaliden
  • Oplaadpunt voor elektrische auto's
    • aantal:2
  • Reserveren voor laagseizoen aanbevolen
  • Dokterspost

Locatie

Toon op kaart
  • Camping Verona Village
    Via Forte Tomba 44
    37135 / Verona
    Italië
  • Download GPS-coördinaten Selecteer uw navigatiesysteem:
     
    • TomTom (ov2)
    • Garmin (gpx)
    • CSV
  • Google routeplanner
    Coördinaten:
    45°23'34"N 10°59'35"E
  • A4 Milaan - Venetië; afslag Verona Sud, volg Tangenziali Sud richting Rovigo en dan SS12 richting Modena. Camping ligt aan de SS12.

Contact

Contact

Wilt u Camping Verona Village boeken of meer informatie? Dat kan middels onderstaande gegevens.

Contact

Neem contact op

Informatieaanvraag

Informatieaanvraag

Hieronder vindt u het contactformulier.

Uw aanvraag wordt doorgestuurd naar Camping Verona Village. Alle verdere correspondentie zal rechtstreeks tussen u en de camping verlopen.

Na het invullen van het contactformulier ontvangt u een e-mail met een bevestigingslink. Om uw aanvraag definitief te maken verzoeken wij u op de link te klikken.

1 Informatieaanvraag Wat wilt u doen?
Stel uw vraag:
(in de taal van het land waar de camping ligt of in het Engels)
2 Uw gegevens

3 Uw aanvraag
In welke taal wilt u bij voorkeur een antwoord krijgen? Let op; het is mogelijk dat de camping niet aan dit verzoek kan voldoen.


Campings in de omgeving

Camping Verona Village ***

Camping Verona Village
Camping Verona Village
Camping Verona Village Camping Verona Village Camping Verona Village Camping Verona Village
Camping Verona Village Camping Verona Village Camping Verona Village Camping Verona Village Camping Verona Village Camping Verona Village

Camping Verona Village ***

Camping Verona Village
Camping Verona Village

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen