Toon meer vakantiethema's

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • 9900 campings jaarlijks geïnspecteerdBetrouwbare campinginformatie
  • Zoek op meer dan 200 voorzieningenAltijd een camping die bij u past
  • Betrouwbare beoordelingen100.000 beoordelingen door kampeerders

Op vakantie op een camping in Oostenrijk

Campings in Oostenrijk worden omringd door de imposante Alpen, schitterende bergmeren en eindeloze bossen. Maar op een kampeervakantie in Oostenrijk komt u ook keizerin Sissi tegen, in de vorm van barokke architectuur en Weense romantiek.

Lees meer

Kamperen in Oostenrijk: rust, romantiek, bergwandelen en ouderwetse gezelligheid

Oostenrijk kennen we vooral vanwege de uitstekende wintersportmogelijkheden. Toch zou u ook in de zomer tijdens een kampeervakantie in Oostenrijk de imposante natuur van het berglandschap eens moeten meemaken. U kunt vanaf uw camping in Oostenrijk heerlijke wandelingen maken, op uw gemak of avontuurlijk. Voor de sportieve kampeerder is het land een paradijs met onbegrensde mogelijkheden: raften en kanoën op de bergrivieren, mountainbiken over ruige paden of parasailen vanaf de bergtoppen.

Kamperen in Oostenrijk is ook een absolute aanrader voor wie houdt van een mooie stedentrip. U kunt een kampeervakantie of groepsreis in Oostenrijk dan bijvoorbeeld combineren met bezoeken aan prachtige steden met een rijke historie, zoals Innsbruck en Salzburg, of niet te vergeten natuurlijk de indrukwekkende hoofdstad Wenen, vol cultuur, monumenten, parken, romantische sfeer, gezellige, stijlvolle koffiehuizen en intieme restaurants.

U zult merken dat Wenen een stad is op de grens van twee culturen: de Middeleuropese en de Oosteuropese. Van de wereldberoemde Sachertorte en van zigeunermuziek. In de steden van Oostenrijk neemt muziek een belangrijke plaats in: Salzburg is de geboorteplaats van Wolfgang Amadeus Mozart en Wenen is de stad van opera en operette.

Toon alle 315 campings - Oostenrijk

Toon meer regio's in Oostenrijk

Handig!
Devices

ACSI Europa-app

  • Altijd en overal campinginformatie bij de hand
  • Zonder internetverbinding te gebruiken
  • 8500 campings, jaarlijks geïnspecteerd

Download de app en koop een landenpakket

Lees meer over de app