Toon meer vakantiethema's

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • 9900 campings jaarlijks geïnspecteerdBetrouwbare campinginformatie
  • Zoek op meer dan 200 voorzieningenAltijd een camping die bij u past
  • Betrouwbare beoordelingen100.000 beoordelingen door kampeerders

Op vakantie op een camping in Zwitserland

Er is waarschijnlijk geen enkel Europees land met een indrukwekkender landschap dan Zwitserland. Onderweg naar uw camping in Zwitserland zal het landschap u al boeien: adembenemend en heel gevarieerd, ongenaakbaar of juist heel lieflijk, met ijzige pieken en bevroren gletsjers, maar ook zonovergoten, groene hellingen en fraaie meren in de dalen.

Lees meer

Kamperen in Zwitserland: natuur van hoog niveau!

Natuurliefhebbers kunnen op de campings in Zwitserland hun hart ophalen. Het Alpenlandschap, prima bereikbaar vanaf de campings in Zwitserland, is bij uitstek interessant voor wie van wandelen houdt. In de lagere gedeelten is het uitstekend te doen voor de ongeoefende wandelaar, maar u kunt ook gewoon comfortabel met een berglift een kijkje nemen op een bergtop. De meest fotogenieke van Europa ligt in Zwitserland en is de Matterhorn.

Ook leuk is het om tijdens uw kampeervakantie in Zwitserland per boemeltrein de omgeving te ontdekken. Of per boot een van de grote meren zoals het Vierwaldstättersee of het meer van Genève te bevaren. Of breng een bezoek aan de steden Bern of Zürich. Kamperen in Zwitserland is zeer veelzijdig.

Een kampeervakantie in Zwitserland wordt nog indrukwekkender, als u een van de hooggelegen Alpenpassen, bijvoorbeeld de Grote St. Bernhard-, de Furka- of de Grimselpas doorkruist. Veel minder bekend, maar zeker zo mooi is het groene en lieflijke middelgebergte in het westen: de Zwitserse Jura.

Toon alle 241 campings - Zwitserland

Toon meer regio's in Zwitserland

Handig!
Devices

ACSI Europa-app

  • Altijd en overal campinginformatie bij de hand
  • Zonder internetverbinding te gebruiken
  • 8500 campings, jaarlijks geïnspecteerd

Download de app en koop een landenpakket

Lees meer over de app