Ga naar de homepage

Camping Le Rebau ***

Algemene gegevens
Toon op kaart
6,4
9 beoordelingen Schrijf beoordeling
  • Buitenzwembad
  • Gratis goedwerkende wifi
  • Dagje strand Vias Plage (20 km)
  • Basiliek Saint-Nazaire (18 km)
  • Streekwijntjes op loopafstand
  • Doorreiscamping naar/van Spanje

Op twintig kilometer van de Middellandse Zeekust, in het Franse departement de Hérault, ligt de schaduwrijke camping Le Rebau. Je vindt de camping aan de rand van het dorpje Montblanc, verstopt achter een haag van bomen. Het groene kampeerterrein wordt omgeven door wijngaarden. Le Rebau is in het laagseizoen erg geschikt als doorreiscamping voor kampeerders die onderweg zijn naar of van Spanje en één of twee dagen een bezoek willen brengen aan Pézenas, de stad van Molière of aan het strand van Vias Plage. In het hoogseizoen is de camping, met een mooi zwembad, geschikt voor families met kinderen.

Toon meer

De camping ligt in een rustige omgeving tussen de A9 en de A75. Daar, aan de smalle rivier la Thongue, vind je het plaatsje Montblanc. Aan de rand van dit kleine Zuid-Franse dorpje heeft de camping zich verstopt tussen de wijngaarden en achter een groene haag van struiken en bomen. Aan het eind van een smalle oprijlaan staat het witte huis van de eigenaren van de camping. Hier vind je ook de receptie.

Schaduwrijke toerplaatsen

Een beetje schaduw in het zuiden van Frankrijk komt altijd goed van pas. Daarom is het fijn dat het kampeerterrein van camping Le Rebau volledig in de schaduw van volle bomen ligt. Dit levert schaduwrijke toerplaatsen op, waarvan enkele uitzicht hebben op de omringende wijngaarden. De vele bomen en struiken worden voldoende gesnoeid, maar grotere campers en caravans moeten een goede bestuurder hebben. Eenmaal op de plaats aangekomen, beschik je over veel ruimte onder fantastische bomen.

Geschikte doorreiscamping

Een groot deel van het kampeerpubliek op de camping komt uit Frankrijk. Door zijn ligging vlak bij de A9 en A75, wegen die zowel naar Spanje als naar de Côte d’Azur en het binnenland van Frankrijk leiden, is de camping dan ook erg geschikt als doorreiscamping. Voor een langer verblijf is de camping iets minder geschikt, gezien de eenvoudige voorzieningen.

Zwembad en Middellandse Zee

Het is een mooi plaatje: het buitenzwembad, vooraan op het terrein, dat omringd wordt door bomen en kleurrijke oleanders. Let wel op: het zwembad is enkel geopend van juli tot en met midden september. Gelukkig kun je het hele jaar door een duik nemen in de Middellandse Zee. Kampeer je op camping Le Rebau, dan ben je slechts twintig kilometer van het strand van Vias Plage verwijderd. Een extra tussenstop aan de Middellandse Zeekust kan dus nooit kwaad.

Vernieuwd sanitair

Het sanitair is in verschillende blokken gedeeltelijk of volledig vernieuwd. Sommige douches hebben een verstelbare douche draaiknop om zelf de warmte van het water te kiezen. De douches zijn gratis en de hele openingsperiode van de camping open. Voor een snelle hap kun je terecht bij de bar. Boodschappen doe je in een grotere supermarkt op zes kilometer rijden.

Streekwijntjes op loopafstand

Loop je de camping af, dan kom je vijfhonderd meter verder een ‘cave coopérative’ tegen. De streekwijntjes die deze wijnboer maakt, komen onder andere van de druiven uit de wijngaarden rondom de camping. Je kunt ze allemaal proeven. Dan is het wel zo handig dat je de auto laat staan en te voet naar de wijnboer gaat.

Bezoekje aan Béziers

Besluit je na een nachtje kamperen door te reizen naar Spanje, overweeg dan om toch nog een tussenstop te maken in Béziers. Deze stad, op vijftien kilometer ten zuidwesten van de camping, is schilderachtig gelegen aan de rivier de Orb. Via een brug bereik je het oude centrum, dat wordt gadegeslagen door de versterkte basiliek Saint-Nazaire, in de elfde en twaalfde eeuw gebouwd op de top van een heuvel.

Bekijk campingwebsite 
  • €21 per nacht in het laagseizoen
  • Camping accepteert ACSI Club ID
    • Tot 60% korting

    • 3.000 campings,
      jaarlijks gecontroleerd

    • Binnen 4 nachten terugverdiend

    CampingCard ACSI

    Voordelig kamperen in het laagseizoen

    CampingCard ACSI is een handige kortingskaart die u tot wel 60% vakantievoordeel oplevert. In 2024 kampeert u met CampingCard ACSI op 3.000 campings in 25 Europese landen. Betaal ook altijd één van de acht, vaste lage tarieven in het laagseizoen!


    Bestel direct


    Lees meer over CampingCard ACSI
    • Vervangend legitimatiebewijs

    • Geaccepteerd op bijna
      8.100 campings in Europa

    • Inclusief WA/BA-verzekering

    • Korting in de ACSI Webshop

    ACSI Club ID

    Meest voordelige Camping Carnet voor Europa

    Met ACSI Club ID houdt u uw paspoort veilig op zak. Bijna 8.100 ACSI-campings accepteren de kaart als vervangend identiteitsbewijs. Bovendien betaalt u altijd de laagste prijs voor producten in onze webshop. Ook bent u met ACSI Club ID automatisch WA/BA-verzekerd. Word lid en profiteer direct!


    Bestel direct


    Lees meer over ACSI Club ID
Gedetailleerde informatie over de camping

Jaarlijks geïnspecteerd

M. Vandewalle

"Heel gezellige camping te midden van de wijngaarden, met het dorp op loopafstand. De camping is schaduwrijk zonder dat het een bos is. Goed uitgangspunt voor bezoeken aan de steden Béziers, Pezénas en Agde. Geschikt voor een langer verblijf en als doorgangscamping. Gratis goedwerkende wifi."

Inspecteur Dhr. M. Vandewalle

M. Vandewalle

Deze camping wordt jaarlijks bezocht door een medewerker van ACSI. Hij of zij inspecteert de camping op meer dan 200 voorzieningen en andere aandachtspunten. Deze inspecteur kunt u benaderen voor meer informatie over de camping of de regio. Dat kan telefonisch: door de week tot 22.00 uur in de avond en in het weekend in de ochtend en de middag. Het telefoonnummer vindt u hieronder.

Wilt u een brochure van deze camping ontvangen? Gebruik dan het informatie-aanvraagformulier. Wilt u een plek reserveren? Dat kan bij een groot aantal campings makkelijk en snel hier, op onze website. Als dat voor deze camping nog niet mogelijk is, dan kunt u het informatie-aanvraagformulier versturen of rechtstreeks contact opnemen met de camping.

Bel deze inspecteur

Bel +31 488792579

Beoordelingen (9)

Aan het laden, een ogenblik geduld…

Gemiddelde beoordeling: 6,4

Sanitair
6,2
Personeel
6,8
Prijs-kwaliteitverhouding
5,8
Kindvriendelijkheid
7,1
Sportfaciliteiten
5,8
Zwembad
7,0
Eten en drinken
5,2
Omgeving
7,7

Esther De graaf, op deze camping in juli 2022

5,5

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, 4 - 12 jaar

Camping echt veel te smal. Wij moesten door mega smalle paadjes om vervolgens weer terug te moeten naar het naastliggende terrein, dat was beter voor 1 nacht gaf de mevrouw aan. Pin is niet aanwezig. Fijn als dit soort zaken vooraf gemeld worden. Onze caravan en auto zijn beiden beschadigd door de takken van de smalle paden. Wc geen toiletpapier. Zwembad we ideaal voor de kids. Eens maar nooit meer voor ons. De draai naar buiten is ook niet te doen.

Van Eijsden, op deze camping in september 2021

5,5

Reisgezelschap: Senioren

Wij hebben 1 nacht verbleven, de “receptioniste” was spaarzaam met geven van informatie. Waar is het sanitair, waar kun je je afval kwijt, etc. ? Wij konden achterin de camping een plekje nemen. Wat bleek, naast gasten van de overigens mooi uitziende stacaravans, waren wij de enige kampeerders. Moeizaam, door de smalle toegang met veel struiken en bomen, konden wij met onze camper een plekje vinden zonder laaghangende takken. Deze camping gaat bij ons op de negatieve lijst.

paul van Balen, op deze camping in september 2021

7,3

Reisgezelschap: Senioren

Camping aan de rand van het plaatsje Montblanc. Veel schaduw door bomen. Grote plaatsen wel goed oppassen dat takken je camper of caravan niet beschadigen. Sanitair zeer schoon. Slechts 3 douches en dat is te weinig als de camping vol staat. Wel voldoende toiletten. Elektra is nog ouderwets met franse stekker. Winkeltjes in het dorp op loopafstand.

Gea van Wieren, op deze camping in juli 2021

7,4

Reisgezelschap: Senioren

Heerlijke, relaxte camping. Fijne, ruime plaatsen met veel schaduw. Bijna altijd heerlijk weer. En de avonden, nog tot laat in korte broeken en jurkjes buiten kunnen zitten, wijntje van de locals erbij! Wat wil een mens nog meer?

Rinus en Lenny, op deze camping in juni 2021

6,0

Reisgezelschap: Senioren

De toegang is veel te smal, moest de spiegels aan beide zeiden inklappen. eenmaal door de tunnel is er geen plaats om de camper te stallen als je je aan moet melden. De wegen op het terrein veel te smal, manoeuvreren bijna onmogelijk, wordt een ramp bij calamiteiten.

David Brandenburg, op deze camping in augustus 2019

6,6

Reisgezelschap: Paren

De doorgang naar de camping was heel smal omdat de begroeing aan weerskanten nodig gesnoeid moest worden. De paden naar de plaatsen zijn ook smal. De snackbar was dicht en de bar daar waren nog wat laatste drankjes te krijgen. De dame bij de receptie was wel heel vriendelijk. Zwembad is fijn om na een dag rijden even een duik te nemen. Toiletten en wastafels zijn zeer gedateerd en geen toiletpapier aanwezig. Wel nieuwe douches maar dat zijn er maar 4. Pas per 1 september kon er gebruik worden gemaakt van de Acsi pas.

Jolanda Albers, op deze camping in augustus 2019

6,6

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, 12 - 18 jaar

Sanitair is echt oud, maar schoon dat wel! Echt authentiek Frans in het groen. Erg rustig en prachtig gelegen.
Geen pin mogelijkheden en toiletpapier zelf meenemen. Verder prima om te overnachten op doorreis.

M., op deze camping in juli 2019

6,6

Reisgezelschap: Jongere paren

Het sanitair had beter gekund, het was niet schoon en geen toilet papier aanwezig. Het sanitair gebouw was aan renovatie toe, het zag er oud uit en er waren kapotte tegels e.d.

Voorzieningen

Algemene gegevens

Richtprijs 1
€ 32,30
Richtprijs 2
€ 40,30
Openingsperiode *
09-03-2024 t/m 18-10-2024
Oppervlakte
3 ha
Hoogteligging
20m
Aantal toerplaatsen
117 (80 - 120m2)
Aantal vaste jaarplaatsen
2
Aantal huuraccommodaties
37
Camping geschikt voor mindervaliden
Ja

** Van vetgedrukte voorzieningen weten wij dat zij niet bij de overnachtingsprijs inbegrepen zijn en dat er extra kosten voor gerekend worden. Houd er rekening mee dat ook sommige niet-vetgedrukte voorzieningen extra kosten kunnen hebben.

Populaire filters
  • Buitenzwembad
    • oppervlakte:144 m2
    • periode:01-07/15-09
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Stacaravans
    • aantal:37
Internet
  • Mobiel netwerk
    • Type:4G
  • WiFi-zone
Bij de receptie
  • ACSI Club ID als identiteitsbewijs geaccepteerd
  • Reserveren voor hoogseizoen aanbevolen
  • Defibrillator
  • Receptie goed toegankelijk voor mindervaliden
  • Gesproken talen op de receptie (in hoogseizoen)
    • talen:Italiaans | Frans | Spaans | Engels
Voorzieningen bij staanplaats
  • Ook geschikt voor caravans > 5,5m, exclusief dissel
  • Elektrische aansluiting mogelijk
    • Max. stroom:6 ampère | 5 ampère
Campingregels
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Caravan toegestaan
  • Tent toegestaan
  • Bijzettentje toegestaan
  • Camper toegestaan
  • Barbecue toegestaan
    • type BBQ:elektra
Honden
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
Sanitair
  • Wastafels: warm water
  • Wastafels: koud water
  • Individuele wascabines: warm water
  • Kindersanitair
  • Zittoiletten
  • Hurktoiletten
  • Stortbak voor chemische toiletten
  • Douches: warm water
  • Een douche (min.1,5mx1,5m) + toilet (min.1,65mx2,2m of 1,9mx1,9m)
  • Sanitaire voorzieningen voor mindervaliden in hetzelfde blok als voor overige kampeerders
  • Babyroom
Bodem en beplanting
  • Plaatsen met veel schaduw
  • Plaatsen met enige schaduw
  • Afgebakende plaatsen
  • Zandbodem
Wassen, afwassen, koken
  • Afwasbakken: warm water
  • Afwasbakken: koud water
  • Wasmachine(s)
  • Textielwasbakken: koud water
  • Strijkgelegenheid
Eten, drinken en levensmiddelen
  • Vers brood verkrijgbaar op de camping
    • periode:01-07/31-08
  • Kantine/restaurant gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
  • Snackbar
    • periode:09-07/26-08
  • Bar
    • periode:09-07/26-08
  • Invriezen koelelementen
  • Ruilmogelijkheid gasflessen
Te huur op of bij camping
  • Stacaravans
    • aantal:37
  • Koelkasten
Zwemmen
  • Buitenzwembad
    • oppervlakte:144 m2
    • periode:01-07/15-09
Voor kinderen
  • Speeltuin
  • Disco-avonden
  • Kindersanitair
  • Babyroom
  • Speelautomaten
  • Geen animatieprogramma
Sport en spel
  • Tafeltennistafel
  • Multisportveld
  • Jeu de boulesbaan
  • Golfbaan op geringe afstand (max. 10 km)
    • afstand:5 km
    • aantal:18
Recreatie (volwassenen)
  • Animatie voor tieners 13 t/m 18 jr (min. 2x per week)
    • talen:Frans
    • periode:09-07/26-08
  • Animatieprogramma: volwassenen (min. 2x p.wk in hoogseiz.)
    • talen:Frans
    • periode:09-07/26-08
  • Televisie
  • Speelautomaten
Ligging van de camping
  • Dichtbij afslag autosnelweg (< 10 km)
    • afstand:2 km
  • Openbaar vervoer bij de camping (max. 0,5 km)
    • afstand:0.5 km
  • Inkoopmogelijkheid
    • afstand:0.7 km
Voor camperaars
  • Camper toegestaan
  • Ook geschikt voor campers > 8m en > 4 ton
Mindervaliden
  • Mindervalidensanitair gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
  • Deurbreedte minimaal 100 cm
  • Opklapbare/vergrendelbare steunen aan tenminste 1 zijde van de toiletpot
  • Hoogte toiletzitting ongeveer 48 cm
  • Naast toiletpot aan tenminste 1 zijde ongeveer 90 cm vrije ruimte
  • Vóór toiletpot minimaal 1,2 m vrije ruimte
  • Er zijn geen drempels van meer dan 2 cm hoogte in toiletgebouw
  • Gang in toiletgebouw minimaal 1,2 m breed
  • Een douche (min.1,5mx1,5m) + toilet (min.1,65mx2,2m of 1,9mx1,9m)
  • Sanitaire voorzieningen voor mindervaliden in hetzelfde blok als voor overige kampeerders
  • Kantine/restaurant gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
  • Receptie goed toegankelijk voor mindervaliden
Diversen
  • Paden en wegen verlicht
  • Overdag rustig
  • Nachts rustig

Het weer

Het weer op deze camping

Weersverwachting

Ma

18 / 03

 

Di

19 / 03

 

Wo

20 / 03

 

Do

21 / 03

 

Vr

22 / 03

 

Za

23 / 03

 

Zo

24 / 03

 
Max. 23.4° 21.9° 17.5° 20.2° 21.9° 18.9° 16.7°
Min 9.9° 9.6° 10.3° 11° 10.8° 9.7° 6.4°
Neerslag 0% 0% 5% 5% 0% 25% 80%
Windrichting NW ZO O Z Z NW NW
Windkracht 4 3 4 3 3 5 5

Klimaat

Relatieve vochtigheid Neerslagsom (mm) Zonne-uren
Jan 76% 61 4
Feb 66% 27 6
Mrt 64% 67 8
Apr 65% 58 8
Mei 71% 50 8
Jun 63% 34 10
Jul 59% 22 11
Aug 67% 39 9
Sep 69% 100 8
Okt 75% 93 6
Nov 71% 72 5
Dec 71% 83 5

Gemiddelde temperatuur

Weeronline

Locatie

Toon op kaart
  • Camping Le Rebau
    12bis rue du Rebau
    34290 / Montblanc
    Frankrijk
  • Download GPS-coördinaten Selecteer uw navigatiesysteem:
     
    • TomTom (ov2)
    • Garmin (gpx)
    • CSV
  • Google routeplanner
    Coördinaten:
    43°23'54"N 3°22'24"E
  • A75 afrit 62 Montblanc. Of A9 afrit 34 richting Pézenas via D13. Na 4 km D18 richting Montblanc.

Contact

Contact

Wilt u camping Camping Le Rebau boeken of meer informatie? Dat kan middels onderstaande gegevens of via de

website van de camping

Contact
Campingwebsite
  • www.campinglerebau.fr

Neem contact op

Informatieaanvraag

Informatieaanvraag

Hieronder vindt u het contactformulier.

Uw aanvraag wordt doorgestuurd naar Camping Le Rebau. Alle verdere correspondentie zal rechtstreeks tussen u en de camping verlopen.

Na het invullen van het contactformulier ontvangt u een e-mail met een bevestigingslink. Om uw aanvraag definitief te maken verzoeken wij u op de link te klikken.

1 Informatieaanvraag Wat wilt u doen?
Stel uw vraag:
(in de taal van het land waar de camping ligt of in het Engels)
2 Uw gegevens

3 Uw aanvraag
In welke taal wilt u bij voorkeur een antwoord krijgen? Let op; het is mogelijk dat de camping niet aan dit verzoek kan voldoen.


Campings in de omgeving

Camping Le Rebau ***

Camping Le Rebau Camping Le Rebau Camping Le Rebau Camping Le Rebau Camping Le Rebau Camping Le Rebau Camping Le Rebau Camping Le Rebau Camping Le Rebau Camping Le Rebau Camping Le Rebau Camping Le Rebau Camping Le Rebau Camping Le Rebau Camping Le Rebau Camping Le Rebau Camping Le Rebau
Camping Le Rebau Camping Le Rebau Camping Le Rebau Camping Le Rebau Camping Le Rebau Camping Le Rebau Camping Le Rebau Camping Le Rebau Camping Le Rebau Camping Le Rebau Camping Le Rebau Camping Le Rebau Camping Le Rebau Camping Le Rebau Camping Le Rebau Camping Le Rebau Camping Le Rebau

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen