Toon meer vakantiethema's

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • 9900 campings jaarlijks geïnspecteerdBetrouwbare campinginformatie
  • Zoek op meer dan 200 voorzieningenAltijd een camping die bij u past
  • Betrouwbare beoordelingen100.000 beoordelingen door kampeerders

Campings in het Zwarte Woud, vakantie in de sprookjesbossen

Het Zwarte Woud (Schwarzwald in het Duits) is het bos waar de sprookjes van de gebroeders Grimm zich afspelen. En uw kampeervakantie in deze omgeving zou ook wel eens een sprookje kunnen worden. De betoverende natuur en de beeldschone stadjes in de omgeving van uw camping zullen u in vervoering brengen. 

Lees meer

Het Schwarzwald ligt in de deelstaat Baden-Württemberg. Het is het grootste bosgebied èn het grootste middelgebergte van Duitsland. Het bestaat voornamelijk uit sparren en dennen. De hoogste top is de Feldberg van 1493 meter hoogte. Hier liggen een aantal wintersportgebieden. Op uw camping begint uw wandel- of motorroute, want u bent gelijk in de bossen. 

Natuur, sport en cultuur

In het Schwarzwald liggen twee natuurparken. Bovendien liggen er vele meren zoals de Titisee en de Schluchsee. Hier zijn vele mogelijkheden voor watersport, zoals duiken en surfen. Het water kan ook een heilzame werking hebben, bijvoorbeeld in de kuuroorden in Baden-Baden. 

In de omgeving van uw camping is van alles te bezichtigen. Naast meren, bergen en natuurparken, vindt u burchten, kastelen, kloosters en vakhuizen. In steden zoals Freiburg bezichtigt u allerlei bouwwerken en musea. Aangezien in deze streek de koekoeksklok uitgevonden is, kunt u deze overal kopen. Er is zelfs een museum met deze klokken. Genoeg bezienswaardigheden dus in het Zwarte Woud. 

Toon alle 70 campings - Zwarte Woud

Populaire campings Zwarte Woud


Toon alle 70 campings - Zwarte Woud
Handig!
Devices

ACSI Europa-app

  • Altijd en overal campinginformatie bij de hand
  • Zonder internetverbinding te gebruiken
  • 8500 campings, jaarlijks geïnspecteerd

Download de app en koop een landenpakket

Lees meer over de app