Ga naar de homepage

Recreatieoord Wilhelm Tell *****

Algemene gegevens
7,5
21 beoordelingen Schrijf beoordeling

Recreatieoord Wilhelm Tell is een camping in Opglabbeek, Limburg. De camping heeft plaatsen met afbakening, zonder schaduw en met enige schaduw. Er is mogelijkheid tot het huren van stacaravans en appartementen. De camping beschikt over een speeltuin en indoorspeeltuin.

Toon meer

Op Recreatieoord Wilhelm Tell gelden de volgende regels voor huisdieren:
- Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd) toegestaan
- Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd) toegestaan

Voor de sportieve vakantieganger heeft de camping verschillende fietsroutes. Er is een animatieprogramma. Voor wie na een drukke dag wil ontspannen is er een whirlpool aanwezig. De camping beschikt over een zwemparadijs, buitenzwembad, verwarmd binnenzwembad en peuterbad. Er is ook een waterglijbaan aanwezig.

Koken hoeft niet altijd, want op de camping is een snackbar, pizzeria en restaurant (met ruime keuze) aanwezig. Op de camping kunt u ook terecht voor vers brood. Het is mogelijk om te internetten, want op 80%-100% van de camping kan men met de eigen laptop internetten.

Bekijk campingwebsite 
  • €25 per nacht in het laagseizoen
  • Camping accepteert ACSI Club ID
    • Tot 60% korting

    • 3.000 campings,
      jaarlijks gecontroleerd

    • Binnen 4 nachten terugverdiend

    CampingCard ACSI

    Voordelig kamperen in het laagseizoen

    CampingCard ACSI is een handige kortingskaart die u tot wel 60% vakantievoordeel oplevert. In 2024 kampeert u met CampingCard ACSI op 3.000 campings in 25 Europese landen. Betaal ook altijd één van de acht, vaste lage tarieven in het laagseizoen!


    Bestel direct


    Lees meer over CampingCard ACSI
    • Vervangend legitimatiebewijs

    • Geaccepteerd op bijna
      8.100 campings in Europa

    • Inclusief WA/BA-verzekering

    • Korting in de ACSI Webshop

    ACSI Club ID

    Meest voordelige Camping Carnet voor Europa

    Met ACSI Club ID houdt u uw paspoort veilig op zak. Bijna 8.100 ACSI-campings accepteren de kaart als vervangend identiteitsbewijs. Bovendien betaalt u altijd de laagste prijs voor producten in onze webshop. Ook bent u met ACSI Club ID automatisch WA/BA-verzekerd. Word lid en profiteer direct!


    Bestel direct


    Lees meer over ACSI Club ID
Gedetailleerde informatie over de camping

Jaarlijks geïnspecteerd

H. Hemelaer

"Camping op 2 km van het centrum van Opglabbeek. Rustige ligging temidden van het groen. Er is een groot openluchtzwembad met waterglijbaan. Binnenbad met whirlpool het hele jaar geopend."

Inspecteur Mevr. H. Hemelaer

H. Hemelaer

Deze camping wordt jaarlijks bezocht door een medewerker van ACSI. Hij of zij inspecteert de camping op meer dan 200 voorzieningen en andere aandachtspunten. Deze inspecteur kunt u benaderen voor meer informatie over de camping of de regio. Dat kan telefonisch: door de week tot 22.00 uur in de avond en in het weekend in de ochtend en de middag. Het telefoonnummer vindt u hieronder.

Wilt u een brochure van deze camping ontvangen? Gebruik dan het informatie-aanvraagformulier. Wilt u een plek reserveren? Dat kan bij een groot aantal campings makkelijk en snel hier, op onze website. Als dat voor deze camping nog niet mogelijk is, dan kunt u het informatie-aanvraagformulier versturen of rechtstreeks contact opnemen met de camping.

Bel deze inspecteur

Bel +31488792315

Beoordelingen (21)

Aan het laden, een ogenblik geduld…

Gemiddelde beoordeling: 7,5

Sanitair
8,2
Personeel
7,2
Prijs-kwaliteitverhouding
7,5
Kindvriendelijkheid
7,6
Entertainment
6,9
Sportfaciliteiten
6,8
Zwembad
7,7
Eten en drinken
7,1
Omgeving
8,5

Maarten, op deze camping in februari 2024

6,2

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, 12 - 18 jaar

Afgelopen weekend op de camping verbleven. Camping was heel rustig omdat het nog voorseizoen is. Sanitair prima, maar camping/friuur/brasserie zijn vrij aan de prijs. Voor warm water, douche etc moet overal stevig voor worden betaald.
Camping eigenaresse is erg klantonvriendelijk. Pakt zonder reden ballen af van de kinderen, geeft ze niet meer terug, dreigt met lek prikken… erg onprofessioneel en niet voor rede vatbaar.

Rita, op deze camping in juni 2023

7,6

Reisgezelschap: Paren

mooie plaatsen, binnenzwembad is minder als er gezinnen zijn met kinderen, te druk met hen, sanitair is proper en nieuw, iedere keer bij warm water extra te betalen, niet tijdens de douche
mooie streek om te fietsen

Ton Kersten, op deze camping in juni 2023

5,9

Reisgezelschap: Paren

schitterend sanitair, mooie ruime passanten plekken, personeel super onvriendelijk, binnenbad donker hol langs de bar waardoor onvriendelijke opmerkingen als je erlangs loopt in een badjas, buitenbad gesloten toen wij er waren zag er mooi uit, begin v d camping allemaal jaarplaatsen unheimisch. eenmaal maar nooit meer.

An, op deze camping in juni 2023

6,1

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, 4 - 12 jaar

- Zeer proper sanitair. Je dient wel te betalen voor iedere druppel warm water die je gebruikt, ook voor de afwas :-(
- Mooie omgeving om te fietsen, wandelen etc.
- Absoluut niet kindvriendelijk waardoor dit ons eerste en laatste bezoek is aan deze camping. Mijn zoontje heeft last van zonneallergie waardoor we hem in de voormiddag even in zijn UV shirt gemaakt uit zwembroekstof wilden laten zwemmen. Dit mocht niet. Ik wilde dit even bespreken het management maar ik werd ter plekke uitgescholden. Zonneallergie is volgens hen geen medische aandoening.
- Wel lieve jobstudenten aan het onthaal, kantine.
- Ze proberen je voor alles extra te laten betalen, iedere druppel warm water ..... waardoor je verblijf een stuk duurder is dan verwacht.

Judith, op deze camping in mei 2023

6,6

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, 4 - 12 jaar

de grote speeltuin en het binnen zwembad was fijn. Helaas was het personeel niet aardig en behulpzaam. Daarnaast kreeg je 1 pasje om het sanitairgebouw in kunnen en dat zelfde pasje is ook voor de slagboom. Waardoor je niet goed weg komt als er iemand van het gezin om de camping blijft. Daarnaast moet je voor elke druppel warm water apart betalen.

Van Peer, op deze camping in oktober 2022

7,8

Reisgezelschap: Paren

Enkele dagen met de camper gestaan . Goed kunnen fietsen daar . Vriendelijke bediening bij sommige persooneelsleden . Je kan er ook eten , maar vind ik aan de dure kant daar .Sanitair is netjes en redelijk nieuw

Kuppens, op deze camping in juli 2022

8,4

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, 12 - 18 jaar

Top camping, toplocatie, mooi terrein, vriendelijk personeel

Betty, op deze camping in juni 2022

8,9

Reisgezelschap: Senioren

Super nette camping, ruime plaatsen, vriendelijke ontvangst, fantastisch sanitair en alles is bespreekbaar.
Waren hier vorig jaar ook zelfde periode en zo tevreden dat wij hier terug een maand gereserveerd hebben.
Vooral kindvriendelijk, mooi en groot speelparadijs, zwembad.
Ons kleinkind beleeft hier steeds een super vakantie.
Dikke pluim voor Helga en Lode.

Paul, op deze camping in mei 2022

8,2

Reisgezelschap: Senioren

Prachtige camping , vriendelijke ontvangst , mooie plaatsen en propere en moderne sanitaire blok die goed verwarmd is ! Super . Het systeem van de badge voor het warme water zorgt ervoor dat iedereen er zuinig mee omgaat , goed voor het milieu !

S Bosmans, op deze camping in augustus 2021

5,7

Reisgezelschap: Gezin met kinderen <4 jaar

Deze camping heeft mooie plaatsen, doch je moet 300 meter lopen tot aan het sanitair, wat ondermaats is. Voor deze prijs zou een warme douche inbegrepen mogen zijn. De helft van ons perceel was braakliggend door recente graafwerken ofzo. De toegang is zeker niet gemakkelijk, de caravans van vaste bewoners staan hutje mutje bijna tegen elkaar, je kan er met een groot span heel moeilijk opkomen. Over wifi spreken we niet, omdat er volledig geen ontvangst was, en het heeft een prachtig buitenzwembad, enkel jammer dat het water 18 graden was, veel te koud dus, en er zat nauwelijks volk in. Wat Corona betreft, er moet overal met cash geld betaald worden, dus echt niet zo corona proof. Terwijl volwassenen in de grote buitenspeeltuin, die wel mooi was, een mondmasker moesten dragen buiten ?? De receptie wordt gerunt door jonge studentes, die geen ervaring hebben waardoor we een uur over de checkin deden. Als er iets gebeurt kan je onmogelijk op tijd weg van deze camping. De horeca liet zwaar de wensen over, 30 minuten wachten tot iemand je opmerkt, enz enz , geen alternatief voor ons om terug te komen, we bezoeken ongeveer 15 campings per jaar, en nog nooit zoiets gezien, zonde van het mooie zwembad. Voor het binnenbad zijn er geen douches aangesloten, en moet je door het buitenbad wandelen om daar binnen te geraken. Met onze kleine kindjes was dit niet leuk door het ijskoude water.

Voorzieningen

Algemene gegevens

Richtprijs 1
€ 40,00
Richtprijs 2
€ 52,00
Openingsperiode *
01-01-2024 t/m 31-12-2024
Oppervlakte
6 ha
Aantal toerplaatsen
75 (80 - 100m2)
Aantal camperplaatsen
14
Aantal vaste jaarplaatsen
122
Aantal huuraccommodaties
29
Camping geschikt voor mindervaliden
Ja

** Van vetgedrukte voorzieningen weten wij dat zij niet bij de overnachtingsprijs inbegrepen zijn en dat er extra kosten voor gerekend worden. Houd er rekening mee dat ook sommige niet-vetgedrukte voorzieningen extra kosten kunnen hebben.

Populaire filters
  • Buitenzwembad
    • oppervlakte:1500 m2
    • periode:01-07/31-08
    • Verwarmd:ja
  • Binnenzwembad (verwarmd)
    • oppervlakte:128 m2
  • Zwemparadijs
  • Wifi 80-100% dekking
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Oplaadpunt voor elektrische auto's
    • aantal:4
  • Stacaravans
    • aantal:10
Internet
  • Mobiel netwerk
    • Type:4G
  • Wifi 80-100% dekking
Bij de receptie
  • ACSI Club ID als identiteitsbewijs geaccepteerd
  • Reserveren voor hoogseizoen aanbevolen
  • Paspoort / identiteitskaart verplicht
  • Betalen met pinpas/Maestro mogelijk
  • Receptie goed toegankelijk voor mindervaliden
  • Gesproken talen op de receptie (in hoogseizoen)
    • talen:Nederlands | Frans | Engels | Duits
Voorzieningen bij staanplaats
  • Wateraansluiting op/bij de plaats (max. 15m)
  • Vuilwaterafvoer op/bij de plaats (max. 15m)
  • Watertappunt op/bij de plaats (max. 50m)
  • Ook geschikt voor caravans > 5,5m, exclusief dissel
  • Elektrische aansluiting mogelijk
    • Max. stroom:20 ampère | 16 ampère
  • Eurostekker (CEE) noodzakelijk
  • Plaatsen met rtv-aansluiting
Campingregels
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Caravan toegestaan
  • Tent toegestaan
  • Bijzettentje toegestaan
  • Camper toegestaan
  • Dubbelassers toegestaan
  • Barbecue toegestaan
    • type BBQ:gas | elektra | kolen
Honden
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Hondenuitlaatplaats
Sanitair
  • Wastafels: warm water
  • Wastafels: koud water
  • Verwarmd sanitair
  • Individuele wascabines: warm water
  • Individuele wascabines: koud water
  • Kindersanitair
  • Zittoiletten
  • Toiletpapier aanwezig
  • Familiesanitair
  • Stortbak voor chemische toiletten
  • Toilet-douche combinatie (min. 2,15mx2,15m)
  • Douches: warm water
  • Familiedouche
  • Sanitaire voorzieningen voor mindervaliden niet in hetzelfde gebouw, maar met alarminstallatie
  • Douchezitje / douchestoel (opklapbaar of verrijdbaar) ongeveer 48 cm hoog
  • Kantine/restaurant heeft toilet voor mindervaliden
  • Babyroom
  • Privé-sanitair in het sanitairgebouw
Bodem en beplanting
  • Plaatsen met enige schaduw
  • Plaatsen zonder schaduw
  • Afgebakende plaatsen
  • Grasland
Wassen, afwassen, koken
  • Afwasbakken: warm water
  • Afwasbakken: koud water
  • Wasmachine(s)
  • Textielwasbakken: koud water
  • Textielwasbakken: warm water
  • Droogtrommel(s)
  • Strijkgelegenheid
Eten, drinken en levensmiddelen
  • Ontbijt verkrijgbaar
  • Vers brood verkrijgbaar op de camping
  • Levensmiddelen: beperkt verkrijgbaar
  • Kampwinkel/supermarkt gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
  • Restaurant (met ruime keuze)
  • Kantine/restaurant gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
  • Snackbar
  • Pizzeria
  • Afhaalmaaltijden
  • Bar
  • Invriezen koelelementen
Te huur op of bij camping
  • Stacaravans
    • aantal:10
  • Appartementen
    • aantal:10
  • Fietsen
  • Elektrische fietsen
  • Safaritent met sanitair
    • aantal:9
Zwemmen
  • Binnenzwembad (verwarmd)
    • oppervlakte:128 m2
  • Zwemparadijs
  • Waterglijbaan (> 10 m)
  • Buitenzwembad
    • oppervlakte:1500 m2
    • periode:01-07/31-08
    • Verwarmd:ja
  • Peuterbad (voor 1-3 jarigen, < 40 cm)
    • oppervlakte:360 m2
    • periode:01-07/31-08
    • Verwarmd:ja
Wellness
  • Whirlpool
Voor kinderen
  • Waterglijbaan (> 10 m)
  • Speeltuin
  • Peuterbad (voor 1-3 jarigen, < 40 cm)
    • oppervlakte:360 m2
    • periode:01-07/31-08
    • Verwarmd:ja
  • Animatieprogramma: kinderen (min. 2x p.wk in hoogseiz.)
    • talen:Nederlands | Engels
    • periode:01-07/31-08
  • Recreatieruimte
  • Miniclub (min. 4x p.wk in hoogseizoen)
    • talen:Nederlands | Frans | Engels | Duits
  • Indoorspeeltuin
  • Kindersanitair
  • Babyroom
  • Waterspeeltuin
  • Springkussen
  • Kampeerveld met speeltoestellen
Sport en spel
  • Tafeltennistafel
  • Jeu de boulesbaan
  • Golfbaan op geringe afstand (max. 10 km)
    • afstand:8 km
    • aantal:18
  • Geocaching
Recreatie (volwassenen)
  • Animatieprogramma: volwassenen (min. 2x p.wk in hoogseiz.)
    • talen:Nederlands | Engels
    • periode:01-07/31-08
  • Fietsroutes bij de camping
    • zwaarte:licht
  • Gemarkeerde wandelroutes bij de camping
    • zwaarte:licht
  • Recreatieruimte
  • Televisie
Ligging van de camping
  • Dichtbij afslag autosnelweg (< 10 km)
    • afstand:8 km
  • Inkoopmogelijkheid
    • afstand:2 km
Voor camperaars
  • Camper toegestaan
  • Speciale voorzieningen voor campers
    • elektrische aansluiting mogelijk (Max. stroom: 16 ampère, 20 ampère)
  • Speciale plaatsen voor campers
    • Oppervlakte:60 m2
    • Aantal:14
  • Ook geschikt voor campers > 8m en > 4 ton
  • Verharde plaatsen voor campers
    • Ondergrond:geasfalteerd
  • Wateraan- en afvoer
Mindervaliden
  • Mindervalidensanitair gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
  • Deurbreedte minimaal 100 cm
  • Opklapbare/vergrendelbare steunen aan tenminste 1 zijde van de toiletpot
  • Hoogte toiletzitting ongeveer 48 cm
  • Naast toiletpot aan tenminste 1 zijde ongeveer 90 cm vrije ruimte
  • Vóór toiletpot minimaal 1,2 m vrije ruimte
  • Er zijn geen drempels van meer dan 2 cm hoogte in toiletgebouw
  • Gang in toiletgebouw minimaal 1,2 m breed
  • Toilet-douche combinatie (min. 2,15mx2,15m)
  • Sanitaire voorzieningen voor mindervaliden niet in hetzelfde gebouw, maar met alarminstallatie
  • Douchezitje / douchestoel (opklapbaar of verrijdbaar) ongeveer 48 cm hoog
  • Speciale parkeerplaatsen voor mindervaliden
  • Kantine/restaurant gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
  • Kantine/restaurant heeft toilet voor mindervaliden
  • Kampwinkel/supermarkt gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
  • Receptie goed toegankelijk voor mindervaliden
Diversen
  • Paden en wegen verlicht
  • Terrein bewaakt
  • Overdag rustig
  • Nachts rustig
  • Speciale parkeerplaatsen voor mindervaliden
  • Oplaadpunt voor elektrische auto's
    • aantal:4
  • Reserveren voor laagseizoen aanbevolen

Het weer

Het weer op deze camping

Weersverwachting

Zo

17 / 03

 

Ma

18 / 03

 

Di

19 / 03

 

Wo

20 / 03

 

Do

21 / 03

 

Vr

22 / 03

 

Za

23 / 03

 
Max. 14.3° 14.7° 16.9° 17.1° 15.8° 12.7° 9.3°
Min 5.2° 8.4° 8.2° 8.4° 8.3° 8.5° 5.3°
Neerslag 10% 5% 5% 5% 20% 90% 90%
Windrichting Z W ZW Z W ZW W
Windkracht 2 3 2 2 3 4 4

Klimaat

Relatieve vochtigheid Neerslagsom (mm) Zonne-uren
Jan 87% 65 2
Feb 84% 57 3
Mrt 80% 62 4
Apr 74% 45 6
Mei 73% 66 6
Jun 75% 71 6
Jul 75% 70 7
Aug 76% 72 6
Sep 82% 62 5
Okt 85% 67 4
Nov 89% 65 2
Dec 89% 71 1

Gemiddelde temperatuur

Weeronline

Locatie

Toon op kaart
  • Recreatieoord Wilhelm Tell
    Hoeverweg 87
    3660 / Opglabbeek/Oudsbergen
    België
  • Download GPS-coördinaten Selecteer uw navigatiesysteem:
     
    • TomTom (ov2)
    • Garmin (gpx)
    • CSV
  • Google routeplanner
    Coördinaten:
    51°1'42"N 5°35'52"E
  • E314 Brussel-Aken, afslag 32. A2 richting As volgen. Net voor centrum van As neem de afslag richting Oudsbergen na ca. 5 km. Camping aangegeven op ca. 1 km voor centrum Opglabbeek aan de rechterkant van de weg.

Contact

Contact

Wilt u camping Recreatieoord Wilhelm Tell boeken of meer informatie? Dat kan middels onderstaande gegevens of via de

website van de camping

Contact
Campingwebsite
  • www.limburgcampings.be

Neem contact op

Informatieaanvraag

Informatieaanvraag

Hieronder vindt u het contactformulier.

Uw aanvraag wordt doorgestuurd naar Recreatieoord Wilhelm Tell. Alle verdere correspondentie zal rechtstreeks tussen u en de camping verlopen.

Na het invullen van het contactformulier ontvangt u een e-mail met een bevestigingslink. Om uw aanvraag definitief te maken verzoeken wij u op de link te klikken.

1 Informatieaanvraag Wat wilt u doen?
Stel uw vraag:
(in de taal van het land waar de camping ligt of in het Engels)
2 Uw gegevens

3 Uw aanvraag
In welke taal wilt u bij voorkeur een antwoord krijgen? Let op; het is mogelijk dat de camping niet aan dit verzoek kan voldoen.


Recreatieoord Wilhelm Tell *****

Recreatieoord Wilhelm Tell Recreatieoord Wilhelm Tell Recreatieoord Wilhelm Tell Recreatieoord Wilhelm Tell
Recreatieoord Wilhelm Tell Recreatieoord Wilhelm Tell Recreatieoord Wilhelm Tell Recreatieoord Wilhelm Tell

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen