Ga naar de homepage

L'Amuravela Cat.2

Algemene gegevens
8,4
42 beoordelingen Schrijf beoordeling

Camping L'Amuravela is een verzorgde familiecamping aan de ongerepte Costa Verde. De camping heeft een ruim zwembad en is ideaal voor kinderen. Je kampeert niet ver van een breed zandstrand én bij een van de mooiste vissersdorpjes van de streek: Cudillero. Ervaar de natuur en de schitterende stadjes aan de Spaanse noordkust te voet, op de fiets of op de rug van een paard.

Toon meer

Historische locatie nabij de kust

Net ten zuiden van Cudillero heeft Camping L'Amuravela een bijzondere ligging in het ommuurde terrein van een negentiende-eeuwse villa. Het geheel is opgebouwd met lage terrassen. De camping oogt netjes en overzichtelijk. Een groot voordeel is de verscheidenheid aan uitstapjes in de buurt. Bergen, stranden, dorpjes: je kunt hier echt alle kanten op.

Nette staanplaatsen op gras

Een plaats in de zon of in de schaduw? Wat jij wilt! Alle plaatsen zijn ruim ingericht en het grasveld wordt goed onderhouden. Naast toerplaatsen verhuurt de camping verschillende types houten bungalows. Deze zien er keurig uit. Vooral Spaanse families hebben een vaste plaats op de camping. Daarnaast komen er wat kampeerders uit de rest van Europa om deze mooie regio te ontdekken. Een prettige, maar rustige sfeer is het resultaat.

Duurzaam douchen

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel op deze camping. Zo wordt het douchewater verwarmd door zonnepanelen en ook vangt een speciaal ingericht systeem het douchewater op voor hergebruik. Verantwoord op vakantie dus.

Waterpret in het zwembad of de zee

Begin de dag met een duik in het fijne zwembad. Neem wel je badmuts mee, want dat is de huisregel. Het rechthoekige zwembad ligt op een zonnige, open plek. Voor de veiligheid staat er een hek omheen. Ook in de Atlantische Oceaan is zwemmen een feestje. Het strand van Aguilar is tien minuten met de auto en parkeren kan hier in het hoogseizoen gratis. Bezoek zeker ook de vele andere idyllische strandjes in de buurt.

Bar met lekkere koffie

Voor een eenvoudig hapje eten kun je ook op de camping terecht. In de cafetaria staan broodjes, hamburgers en pizza’s op het menu. En niet te vergeten; een lekker kopje koffie op het gezellige terras. Dat hoort natuurlijk ook bij vakantie. Voor wat kleine boodschappen is er een supermarkt.

Zin om ergens anders te eten? Bij de leuke restaurantjes aan het water is het altijd gezellig. Wie weet tref je wel het gerecht fabada op de kaart. Dit is een populaire, regionale bonenschotel met bacon en pittige worstjes.

Cudillero en Oviedo

Kamperen in de regio Asturië is een kennismaking met een authentiek en bergachtig deel van Noord-Spanje. Bezoek bijvoorbeeld het prachtige Cudillero. Hier vind je het La Marina-plein, waar oude vissershuisjes aan de berg hangen. Al wandelend naar de haven zie je de gekleurde bootjes liggen. Volg ook de Lookout-wandeling, want die staat garant voor geweldige uitzichten.

Een ander leuk uitstapje is een bezoek aan Oviedo, zo’n zestig kilometer landinwaarts. De hoofdstad van de regio Asturië heeft een gezellig oud stadscentrum met historische gebouwen en een prachtige kathedraal. Dit unieke bouwwerk ligt aan de levendige Plaza de la Catedral.

  • €23 per nacht in het laagseizoen
    • Tot 60% korting

    • 3.000 campings,
      jaarlijks gecontroleerd

    • Binnen 4 nachten terugverdiend

    CampingCard ACSI

    Voordelig kamperen in het laagseizoen

    CampingCard ACSI is een handige kortingskaart die u tot wel 60% vakantievoordeel oplevert. In 2024 kampeert u met CampingCard ACSI op 3.000 campings in 25 Europese landen. Betaal ook altijd één van de acht, vaste lage tarieven in het laagseizoen!


    Bestel direct


    Lees meer over CampingCard ACSI
    • Vervangend legitimatiebewijs

    • Geaccepteerd op bijna
      8.100 campings in Europa

    • Inclusief WA/BA-verzekering

    • Korting in de ACSI Webshop

    ACSI Club ID

    Meest voordelige Camping Carnet voor Europa

    Met ACSI Club ID houdt u uw paspoort veilig op zak. Bijna 8.100 ACSI-campings accepteren de kaart als vervangend identiteitsbewijs. Bovendien betaalt u altijd de laagste prijs voor producten in onze webshop. Ook bent u met ACSI Club ID automatisch WA/BA-verzekerd. Word lid en profiteer direct!


    Bestel direct


    Lees meer over ACSI Club ID

Campings in de omgeving

Gedetailleerde informatie over de camping

Jaarlijks geïnspecteerd

N.G.A. van der Lek

"Cudillero wordt beschouwd als één van de meest authentieke vissersplaatsen van het land. Een bezoek aan dit historische haventje met gekleurde huisjes en visrestaurantjes is een bezoek waard."

Inspecteur Dhr. N.G.A. van der Lek

N.G.A. van der Lek

Deze camping wordt jaarlijks bezocht door een medewerker van ACSI. Hij of zij inspecteert de camping op meer dan 200 voorzieningen en andere aandachtspunten. Deze inspecteur kunt u benaderen voor meer informatie over de camping of de regio. Dat kan telefonisch: door de week tot 22.00 uur in de avond en in het weekend in de ochtend en de middag. Het telefoonnummer vindt u hieronder.

Wilt u een brochure van deze camping ontvangen? Gebruik dan het informatie-aanvraagformulier. Wilt u een plek reserveren? Dat kan bij een groot aantal campings makkelijk en snel hier, op onze website. Als dat voor deze camping nog niet mogelijk is, dan kunt u het informatie-aanvraagformulier versturen of rechtstreeks contact opnemen met de camping.

Bel deze inspecteur

Bel +31488792625

Beoordelingen (42)

Aan het laden, een ogenblik geduld…

Gemiddelde beoordeling: 8,4

Sanitair
8,3
Personeel
9,1
Prijs-kwaliteitverhouding
8,4
Kindvriendelijkheid
8,2
Sportfaciliteiten
8,3
Zwembad
8,3
Eten en drinken
7,5
Omgeving
8,9

jean V, op deze camping in september 2023

7,5

Reisgezelschap: Senioren

Pluspunten - Vriendelijk personeel, camping met veel seizoensplekken , kampeerplekken met gemiddeld schaduw. Voor Spaanse begrippen redelijk grote plekken. Verouderd maar schoon sanitair. Kantine met nauwelijkseetvoorzieningen behalve dan broodservice.
Minpunten - Redelijk asociale houding vaste seizoens klanten; reden hard op camping
Bron: Ctoutvert

jean, op deze camping in september 2023

7,3

Reisgezelschap: Senioren

Camping met schaduw , weinig schaduw , veel schaduw. Nette , voor Spaanse begrippen ruime plekken mits je optijd arriveert anders blijven enkel de kleine plekken over. Camping met veel vaste gasten die duidelijk de dienst uitmaakten. Kantine/terras ok om glaasje te drinken en brood te bestellen, verder alleen kleine snacks. Camping aanrijden volgens aanwijzing op de asci site en niet vanuit Cudillero! Kom je toch via Cudillero binnen onder aan het water met een caravancombinatie dan heb je echt een probleem! Scherpe korte bochten met smalle doorgang en meteen een helling van ruim 14 %!! Vriendelijk en behulpzaam personeel. Sanitair was netjes, enigszinds verouderd maar werd dagelijks gepoetst. Camping mooie uitvalsbasis voor dagtrapjes naar Oviedo, westelijk deel van de Picos; Las Catedralas was eigenlijk net te ver weg. Cudillero goed te voet te bereiken , reken wel op een stevig klimmetje op de terugweg. Cudillero zelf was erg toeristisch, klein havenplaatsje van veraf mooi voor een foto maar dichtbij vergane glorie.Mooi groot zwembad. Voor ons was L\'amuravela meer een luxe doortrekcamping dan een verblijfcamping voor langere tijd.

rene krol, op deze camping in augustus 2023

8,1

Reisgezelschap: Paren

Mooie camping met voor Spaanse begrippen ruime plekken. Kwalitatief goed en schoon sanitair. Mooi zwembad, tennis/padelbaan. Naast veel Spaanse seizoensplekken een internationale bezoekers aan dee camping. Enig geluidsoverlast van bouwwerkzaamheden naast de camping. Cudillero is een mooi vissersplaatsje met veel dagjesmensen.

P Peerdeman, op deze camping in mei 2022

8,0

Reisgezelschap: Senioren

Camping niet aanrijden via Cudillero, maar volgende afslag pakken.
Goede plaatsen en mooie uitval om de plaats Cudillero te bezoeken.

Dirk Vleminckx, op deze camping in mei 2022

6,8

Reisgezelschap: Paren

mooie camping om cudirello te bezoeken. mooie wandeling van op de camping. Personeel uiterst behulpzaam. zochten mee naar geschikte plaats. zwembad nog dicht.

marco, op deze camping in augustus 2020

8,1

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, 12 - 18 jaar

Mooi strand in de omgeving op 10 minuten rijden, parkeren bij het strand
Leuke uitjes mogelijk in omgeving (natuurparken, oviedo, standen, uitzichtspunten)
Lekker zwembad
Weinig informatie over de omgeving bij de camping aanwezig
Prima cafetaria met lekkere koffie en goede wifi
Goede schadumplekken, maar ook veel bewolking

Nick Abeln, op deze camping in juni 2019

8,4

Reisgezelschap: Senioren

Prachtige grote plek, vriendelijk personeel, prachtige omgeving

Voorzieningen

Algemene gegevens

Richtprijs 1
€ 36,00
Richtprijs 2
€ 43,30
Openingsperiode
22-03-2024 t/m 13-10-2024
Oppervlakte
2,8 ha
Hoogteligging
90m
Aantal toerplaatsen
170 (40 - 110m2)
Aantal vaste jaarplaatsen
70
Aantal huuraccommodaties
22

** Van vetgedrukte voorzieningen weten wij dat zij niet bij de overnachtingsprijs inbegrepen zijn en dat er extra kosten voor gerekend worden. Houd er rekening mee dat ook sommige niet-vetgedrukte voorzieningen extra kosten kunnen hebben.

Populaire filters
  • Buitenzwembad
    • oppervlakte:200 m2
    • periode:28-06/15-09
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:3
Internet
  • Mobiel netwerk
    • Type:4G
  • WiFi-zone
Bij de receptie
  • Ook reserveren met CampingCard ACSI mogelijk
  • Reserveren voor hoogseizoen aanbevolen
  • Paspoort / identiteitskaart verplicht
  • Betalen met creditcard mogelijk
    • creditcard:visacard | mastercard
  • Betalen met pinpas/Maestro mogelijk
  • Gesproken talen op de receptie (in hoogseizoen)
    • talen:Frans | Spaans | Engels
Voorzieningen bij staanplaats
  • Wateraansluiting op/bij de plaats (max. 15m)
  • Vuilwaterafvoer op/bij de plaats (max. 15m)
  • Watertappunt op/bij de plaats (max. 50m)
  • Ook geschikt voor caravans > 5,5m, exclusief dissel
  • Elektrische aansluiting mogelijk
    • Max. stroom:6 ampère
  • Eurostekker (CEE) noodzakelijk
Campingregels
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:3
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:3
  • Caravan toegestaan
  • Tent toegestaan
  • Bijzettentje toegestaan
  • Camper toegestaan
  • Dubbelassers toegestaan
  • Barbecue toegestaan
    • type BBQ:gas | elektra | kolen
Honden
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:3
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:3
Sanitair
  • Wastafels: warm water
  • Wastafels: koud water
  • Zittoiletten
  • Toiletpapier aanwezig
  • Stortbak voor chemische toiletten
  • Douches: warm water
  • Douches: koud water
  • Seniorendouche (met extra beugels)
  • Babyroom
Bodem en beplanting
  • Plaatsen met veel schaduw
  • Plaatsen met enige schaduw
  • Plaatsen zonder schaduw
  • Afgebakende plaatsen
  • Grasland
  • Terrassencamping
  • Hellend terrein
Wassen, afwassen, koken
  • Afwasbakken: warm water
  • Afwasbakken: koud water
  • Wasmachine(s)
  • Textielwasbakken: koud water
  • Textielwasbakken: warm water
  • Droogtrommel(s)
  • Strijkgelegenheid
Eten, drinken en levensmiddelen
  • Ontbijt verkrijgbaar
  • Vers brood verkrijgbaar op de camping
  • Levensmiddelen: beperkt verkrijgbaar
  • Snackbar
  • Pizzeria
  • Afhaalmaaltijden
  • Bar
  • Invriezen koelelementen
  • Koelijs verkrijgbaar
Huuraccommodaties
  • Bungalows/chalets
    • aantal:19
  • Tenten
    • andere tenten (geen safaritenten) (aantal: 3)
Zwemmen
  • Buitenzwembad
    • oppervlakte:200 m2
    • periode:28-06/15-09
  • Badmuts verplicht
Strand
  • Zandstrand
Voor kinderen
  • Speeltuin
  • Enkele speeltoestellen
  • Babyroom
  • Geen animatieprogramma
Sport en spel
  • Tafeltennistafel
  • Multisportveld
  • Jeu de boulesbaan
  • Padel
  • Mountainbikeroutes bij de camping
    • moeilijkheid:gemiddeld | licht
Recreatie (volwassenen)
  • Fietsroutes bij de camping
    • zwaarte:gemiddeld | licht | zwaar
  • Gemarkeerde wandelroutes bij de camping
    • zwaarte:gemiddeld | licht
  • Televisie
  • GPS-wandeltochten
Ligging van de camping
  • Afstand tot de zee (max. 10 km)
    • afstand:1 km
  • Dichtbij afslag autosnelweg (< 10 km)
    • afstand:4 km
  • Openbaar vervoer bij de camping (max. 0,5 km)
    • afstand:0.1 km
  • Inkoopmogelijkheid
    • afstand:0.5 km
Voor camperaars
  • Camper toegestaan
  • Speciale voorzieningen voor campers
    • water tanken
    • grijs water lozen
    • elektrische aansluiting mogelijk (Max. stroom: 6 ampère)
  • Ook geschikt voor campers > 8m en > 4 ton
Diversen
  • Paden en wegen verlicht
  • Terrein bewaakt
  • Overdag rustig
  • Nachts rustig

Locatie

Toon op kaart
  • L'Amuravela
    Camino de Tolombreo de Arriba s/n
    33150 / Cudillero
    Spanje
  • Download GPS-coördinaten Selecteer uw navigatiesysteem:
     
    • TomTom (ov2)
    • Garmin (gpx)
    • CSV
  • Google routeplanner
    Coördinaten:
    43°33'18"N 6°8'40"W
  • Niet afslag 431, maar afslag 425 Muros de Nalón op A8/E70 Oviedo-Coruña. Dan N632 El Pito-Cudillero en campingborden volgen op AS-317.

Contact

Contact

Wilt u L'Amuravela boeken of meer informatie? Dat kan middels onderstaande gegevens.

Contact

Neem contact op

Informatieaanvraag

Informatieaanvraag

Hieronder vindt u het contactformulier.

Uw aanvraag wordt doorgestuurd naar L'Amuravela. Alle verdere correspondentie zal rechtstreeks tussen u en de camping verlopen.

Na het invullen van het contactformulier ontvangt u een e-mail met een bevestigingslink. Om uw aanvraag definitief te maken verzoeken wij u op de link te klikken.

1 Informatieaanvraag Waar gaat de vraag over?
 
  • Reservering
  • Rental accommodations
  • Prijzen en tarieven
  • Overig
Stel uw vraag:
(in de taal van het land waar de camping ligt of in het Engels)
2 Uw gegevens

3 Uw aanvraag
In welke taal wilt u bij voorkeur een antwoord krijgen? Let op; het is mogelijk dat de camping niet aan dit verzoek kan voldoen.


L'Amuravela Cat.2

L'Amuravela L'Amuravela L'Amuravela L'Amuravela
L'Amuravela L'Amuravela L'Amuravela L'Amuravela

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen