Ga naar de homepage

Camping Het Lierderholt

Algemene gegevens

Zin in een kampeervakantie waar je je geen moment verveelt? Op camping Het Lierderholt spot je wild vanuit je tent, maak je fietstochten over de Veluwe, zijn kinderen even sterrenchef en ga je op een spannende spooktocht door het bos. In het hoogseizoen is er elke week een afwisselend animatieprogramma, met als hoogtepunt het Zomerfeest in augustus.

Toon meer

De familiecamping ligt te midden van de Veluwse bossen. Rijd je op de Arnhemseweg (N788), dan neem je de afslag naar de parallelweg. Aan deze weg ligt de Spoekweg, waar je na een paar honderd meter de camping aan je linkerhand vindt. De camping ligt in een bosrijke, heuvelachtige omgeving, waar je naar hartenlust kunt wandelen en fietsen.

Vlak bij Veluwse uitjes

Het centrum van Beekbergen bevindt zich op vier kilometer afstand (een fietstochtje door een heuvelachtig landschap), waar je een supermarkt en diverse horecagelegenheden kunt vinden. Hier wordt jaarlijks op donderdagavond in juli en augustus de folkloristische Veluwse Avondmarkt georganiseerd en vind je tevens het station van de stoomtrein. Hoenderloo, met het ambachtelijke vanille-ijs van IJs van Co en het Kröller-Müller Museum, ligt op zes kilometer fietsen. De camping is daarnaast de ideale uitvalsbasis voor een bezoekje aan de Apenheul, familiepretpark Koningin Julianatoren en Nationaal Park de Hoge Veluwe.

Een gastvrije ontvangst

Eenmaal aangekomen bij de receptie, wordt je gastvrij ontvangen door de familie Willemsen en hun personeel. Hier kun je fietsen huren of tips vragen voor een bezoekje aan een van de vele bezienswaardigheden in de omgeving. Naast de receptie vind je tevens de meeste faciliteiten, zoals het zwembad, het restaurant en het springkussen. Je staanplaats of accommodatie heb je zo gevonden, want een van de medewerkers loopt graag even met je mee.

Op 95% van het park kunnen campinggasten gratis gebruik maken van een goede wifi-verbinding. Daarnaast heeft camping Het Lierderholt een speciale app ontwikkeld voor campinggasten. In deze app vind je informatie over de activiteiten op het vakantiepark en in de omgeving, maar ook praktische zaken zoals openingstijden en tarieven.

Wild kijken vanuit de tent

De camping heeft een ruime keuze aan staanplaatsen met elektra. Je mag zelf kiezen of je aan een rustig laantje, op een van de velden, of op de wildplaatsen aan de wildroute wilt staan (het wild kan niet op de camping komen). Op de kampeervelden staan moderne speeltoestellen voor kleinere kinderen. Voor camperaars zijn er speciale camperplaatsen beschikbaar. Daarnaast staat er vanaf 2017 een Thetford-machine op het vakantiepark, zodat je binnen enkele minuten je afvaltank kunt legen en spoelen.

Chalet met sauna en massagedouche

Op camping Het Lierderholt zijn er naast diverse staanplaatsen ook verschillende accommodaties beschikbaar. Er is een ruim aanbod aan chalets, cottages, hotelkamers en wellness-chalets (met een sauna en massagedouche). Ook is er een groepsaccommodatie voor 16 personen. De accommodaties liggen allemaal in de buurt van de ingang, waar de meeste faciliteiten zijn.

Verwarmde waterspeeltuin

Voor de nodige waterpret kun je terecht in het verwarmde buitenzwembad met gethematiseerd kinderzwembad. In de waterspeeltuin kunnen de allerkleinsten pootjebaden, roetsjen van de boomstamglijbaan en spelen op de waterkrokodil. Regelmatig wordt in het zwembad een aquarobicsles georganiseerd.

Uitgebreide animatie, ook voor tieners

Op camping Het Lierderholt wordt er een uitgebreid animatieprogramma georganiseerd in alle reguliere basisschoolvakanties (m.u.v. de krokus- en kerstvakantie) en met Pasen, Hemelvaart en Pinksteren. Dit programma is veelal geschikt voor kinderen tot 12 jaar, maar in het hoogseizoen is er ook een speciaal programma voor kinderen tussen 12 en 16 jaar.

Bij Tompi's Kidsclub ontmoeten de kinderen Oki en Doki en staan er verschillende originele activiteiten op het programma. Kinderen kunnen even een sterrenchef zijn in het kinderrestaurant, hutten bouwen (en er bij mooi weer in overnachten) of meedoen aan de lampionnenoptocht. Is er iets leuks te doen in het theater? Dan komt het treintje van de Lierderholt Express de kinderen ophalen.

Lasergamen en spooktochten

Zin in wat sportief vermaak tijdens je kampeervakantie? Het Lierderholt heeft een pannakooi, minigolfbaan, airtrampoline, poolbiljart en er worden regelmatig boswandelingen georganiseerd onder leiding van natuurgidsen. De camping organiseert ook een bijzonder evenement: Het Lierderholt Zomerfeest. Tijdens dit feest treden bekende artiesten op en wordt er een musical opgevoerd door alle medewerkers van het vakantiepark. Daarnaast organiseert het animatieteam onder andere spannende spooktochten, lasergametoernooien in het bos en Moonlight-zwemmen. Je verveelt je geen moment op dit vakantiepark!

Eet mee met het seizoen

Voor een lekkere maaltijd met verse seizoensproducten stap je binnen bij à-la-carte-restaurant Eeterij De Lierderhoeve. Hier staat ook wild op het menu. Voor een snelle snack ben je bij Tompi's Friterie aan het juiste adres. Zelf koken kan natuurlijk ook, in de parkwinkel vind je namelijk alle boodschappen die je nodig hebt. 's Ochtends kun je hier verse broodjes afhalen. Zin in een afzakkertje na het eten of in een kopje warme chocolademelk na een boswandeling? Neem dan plaats in het gemoedelijke Grand Café n° 49, dat in enkele minuten kan worden omgetoverd tot karaokebar.

Nieuw in 2017

Camping Het Lierderholt neemt elke winter de camping onder handen. In 2017 zijn er een heleboel verbeteringen doorgevoerd; nieuwe sanitairgebouwen (waaronder eentje met speciale hondendouche), gerenoveerde toiletten en douches bij het zwembad, een uitbreiding van 1 hectare met luxe kampeerplaatsen. Ook is de campingwinkel gegroeid in oppervlakte en assortiment, is er nieuw buitenmeubilair bij de cottages en chalets en zijn er negen nieuwe wifi-masten geïnstalleerd voor een optimale ontvangst.

Meld een verbetering

www.lierderholt.nl

Ook te vinden in de ACSI Campinggids Europa

Ook te vinden in de ACSI Campings Europa-app

Richtprijs € 31,30
Korting in het laagseizoen met CampingCard ACSI

Voordelig kamperen in het laagseizoen met de CampingCard ACSI

CampingCard ACSI is een handig kaartje dat u tot wel 50% vakantievoordeel oplevert! In 2017 kunt u op maar liefst 3319 campings terecht, in 20 Europese landen. U betaalt één van de vijf, vaste lage tarieven in het voor- en naseizoen!

De voordelen

  • Tot 50% korting! Met uw CampingCard ACSI verblijft u tegen vier vaste lage tarieven extra voordelig op de mooiste campings in heel Europa.

  • 3319 campings, door ACSI geïnspecteerd! Met uw CampingCard ACSI kunt u op 3319 campings terecht, verdeeld over 20 Europese landen.

  • Voordelig kamperen met (klein)kinderen Op ruim 700 campings zijn kinderen (t/m 5 jaar) bij het CampingCard ACSI-tarief inbegrepen.


Openingsperiode van camping + uw verblijfsperiode

september 2017
ma di wo do vr za zo
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
oktober 2017
ma di wo do vr za zo
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
november 2017
ma di wo do vr za zo
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
december 2017
ma di wo do vr za zo
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

31 Camping geopend

31 Camping gesloten

31 Gekozen datum

Gedetailleerde informatie over de camping

M.J.J. Beerning-Hazes

"In het bos, mooi gelegen gezellige familiecamping met zeer veel mogelijkheden. Ook mooie open plekken met diverse hoogteverschillen."

M.J.J. Beerning-Hazes

Inspecteur Mevr. M.J.J. Beerning-Hazes

De inspecteur is een medewerker van ACSI. Hij/zij inspecteert jaarlijks de camping aan de hand van een lijst van bijna 200 voorzieningen en andere aandachtspunten.
De ACSI-inspecteur werkt niet voor de camping. Heeft u graag campingbrochures of wilt u reserveren, dan verwijzen wij u graag naar de informatie-aanvraag of het reserveringsformulier.
Wellicht kunt u rechtstreeks contact opnemen met de camping.

U kunt de inspecteur wel benaderen voor extra informatie over de camping en directe omgeving. Mocht het u niet lukken om de inspecteur overdag telefonisch te bereiken, dan kunt u het beter aan het begin van de avond nog eens proberen, maar niet na 22.00 uur. In het weekend is de inspecteur alleen overdag bereikbaar.

Het telefoonnummer van de inspecteur die deze camping bezocht heeft vindt u onder 'Bel deze inspecteur'.

Bel deze inspecteur

Bel +31(0)248455419
Aan het laden, een ogenblik geduld…

Gemiddelde beoordeling: 8,3

Voeg een beoordeling toe
Sanitair
8,4
Personeel
8,6
Prijs-kwaliteitverhouding
8,4
Kampeerplaats
8,3
Accommodatie
8,3
Kindvriendelijkheid
8,3
Entertainment
8,3
Sportfaciliteiten
7,9
Zwembad
7,7
Eten en drinken
8,2
Omgeving
8,7

A.J. Boelens, op deze camping in september 2017

8,4

Reisgezelschap: Senioren

Comfortabele camping met zeer goed verzorgd sanitair, ruime standplaatsen en heel behulpzaam personeel. Alles in een mooie omgeving met prachtige wandel en fietsgelegenheid. afhankelijk van de windrichting kan de autoweg (A50) soms iets te nadrukkelijk hoorbaar zijn.

E.M.Roodnat, op deze camping in september 2017

8,7

Reisgezelschap: Paren

Uitstekende camping gelegen in de bossen.
Prima restaurant tegen zeer redelijke prijzen.
Alsmede prima sanitaire voorzieningen.
Centrale antenne op de kampeer plaats.
Eigen wateraansluiting en afvoer voor vuil water.

Sabine, op deze camping in juni 2017

7,8

Reisgezelschap: Jongere paren

Mooie camping, vriendelijk personeel. De camping paden worden met paaltjes afgezet zodat het er s\'avonds niet te veel met auto\'s gereden word, deze worden al vrij vroeg geplaatst. Wij kregen onverwachts visite, waarvan 1 persoon invalide. Het was geen probleem voor hun om met de auto naar onze plek te rijden, en later heeft personeel ook het paaltje eruit gehaald zodat zij weer naar huis konden. Nadeel is alleen dat grind (grotere stenen) lastig lopen is met een rollator. Sanitair gebouw werd netjes bijgehouden en schoongemaakt. Wifi is wel beschikbaar, maar slechte verbinding. Buienrader was moeilijk te laden. Camping ligt op een erg heuvelachtig stuk, toen het regende liep onze voortent vol met water, dus hier moesten we even rekening mee houden. Verder hebben wij hier een heerlijk weekend gehad.

D.meijnders, op deze camping in augustus 2016

8,5

Reisgezelschap: Paren

Het was voor ons een tweede keer kamperen met een tent en hier werden we hartelijk ontvangen en geholpen waar nodig. Het park en faciliteiten zijn super alsook de service.
De toiletten en douches werden super onderhouden.
De WiFi was iets minder soms maar dat zal wel zijn dat het druk was.( maar ja tis vakantie he)
Elke dag entertainment super
Een paar kleine nadelen is dat als het zou gaan regenen ( wat gelukkig niet was) je plekje onder zou kunnen lopen en misschien aan elektrische fietsen investeren want even naar Hoenderloo fietsen was wel ff beetje afzien maar wij komen graag weer een keer terug dan miss met een caravan
Groetjes danny en debbie

Boonstra, op deze camping in augustus 2015

8,5

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

Wim van der Hoek, op deze camping in maart 2015

7,6

Reisgezelschap: Senioren

Leuke camping. Vriendelijke receptioniste. Prima eetcafé met professioneel personeel. WiFi slecht (soms wel, maar meestal niet).

Van Kasteren, op deze camping in januari 2015

7,0

Reisgezelschap: Senioren

Waren voor het 5e jaar opeenvolgende jaar op Liederholt voor jaarwisseling. Hebben een KNALLENDE jaarwisseling beleefd met onze zwaar getraumatiseerde hond. Jaren was beloofd alleen siervuurwerk i.v.m. de vele mensen die met doodsbange honden in bungalows zitten. Ging altijd perfect. Dit jaar niet. Op klachtbrief wordt na ruim een maand gereageerd door de receptioniste terwijl wij de familie Willemsen zelf geschreven hadden. In standaardbrief wordt je als zeur neergezet, niemand anders zou er last van gehad hebben. Wij hebben andere ervaringen. Onze hond was zo getraumatiseerd door de harde granaatachtige knallen dat wij onze dierenarts nodig hebben gehad de eerste paar dagen thuis. Niet prettig. Voor ons nooit geen Lierderholt meer al krijgen we het kado.

Berthie Roukens, op deze camping in november 2014

8,8

Reisgezelschap: Senioren

Geweldig weekend met wandelactiviteit en als toetje het wildmenu met live muziek en jachthoornblazers.

C.J.Brouwer, op deze camping in september 2014

8,7

Reisgezelschap: Senioren

Geweldige Camping komen hier al jaren
verveeld nooit en prachtige omgeving en personeel is perfect helpen waar het kan.

A. Aarnoutse, op deze camping in september 2014

9,0

Reisgezelschap: Senioren

Het Lierderholt is voor ons (senioren die van rust en natuurschoon houden) een topper gebleken. Het personeel is zeer hulpvaardig (op onze wat laaggelegen plek kregen we een royale vlonder - gratis). De klantgerichtheid bleek ook uit de voorziening bij het chemisch toilet om de afsluitdop van de Thetford te plaatsen. Dat heb ik nog nergens gezien; niet heel belangrijk natuurlijk, maar wel tekenend voor de servicegerichtheid!
Zelf de temperatuur van de douches regelen, ook prettig! En niet elke keer 20 cent voor warm water, alweer een pluspunt!
Ook van de schitterende fietstochten die je in de directe omgeving kunt maken, hebben we genoten.
Wij gaan standaard geen twee keer naar dezelfde camping, maar hier komen we zeker terug!

Algemene gegevens

Richtprijs 1
€ 31,30
Richtprijs 2
€ 43,70
Openingsperiode
01-01-2017 t/m 31-12-2017
Oppervlakte
25 ha
Aantal toerplaatsen
200 (100 - 150m2)
Aantal camperplaatsen
20
Aantal vaste jaarplaatsen
200
Aantal huuraccommodaties
37
Eco-camping
Ja

* Vetgedrukte voorzieningen zijn niet bij de overnachtingsprijs inbegrepen. Hiervoor moet dus extra betaald worden. (Dit betekent niet dat de niet-vetgedrukte voorzieningen gratis zijn!).

Populaire voorzieningen
  • Buitenzwembad
    • verwarmd
    • oppervlakte:250 m2
    • periode:25-04/16-09
  • Zwemparadijs
  • Wifi 80-100% dekking
    • wifi 80-100% dekking gratis
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • ACSI Club ID als identiteitsbewijs geaccepteerd
Internet
  • Wifi 80-100% dekking
    • wifi 80-100% dekking gratis
Bij de receptie
  • Ook reserveren met CampingCard ACSI mogelijk
  • ACSI Club ID als identiteitsbewijs geaccepteerd
  • Reserveren voor hoogseizoen aanbevolen
  • Openingstijden slagboom
    • Van - tot:07.00-22.00
  • Betalen met creditcard mogelijk
    • creditcard:amex | dinnercard | mastercard | visacard
  • Betalen met pinpas/Maestro mogelijk
  • Geldautomaat/geldopname mogelijk
  • Seniorenkorting
  • Defibrillator
  • Gesproken talen op de receptie (in hoogseizoen)
    • talen:Duits | Engels | Frans | Nederlands
Campingregels
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Caravan toegestaan
  • Tent toegestaan
  • Bijzettentje toegestaan
  • Kampeerauto toegestaan
  • Autovrije standplaats
  • Barbecue toegestaan
    • type BBQ:kolen | elektra | gas
Honden
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
Sanitair
  • Wastafels: warm water
  • Wastafels: koud water
  • Verwarmd sanitair
  • Individuele wascabines: warm water
  • Individuele wascabines: koud water
  • Kindersanitair
  • Zittoiletten
  • Toiletpapier aanwezig
  • Familiesanitair
  • Stortbak voor chemische toiletten
  • Douches: warm water
  • Douches: koud water
  • Familiedouche
  • Babyroom
Bodem en beplanting
  • Plaatsen met veel schaduw
  • Plaatsen met enige schaduw
  • Plaatsen zonder schaduw
  • Afgebakende plaatsen
  • Grasland
  • Zandbodem
Wassen, afwassen, koken
  • Afwasbakken: warm water
  • Afwasbakken: koud water
  • Wasmachine(s)
  • Textielwasbakken: koud water
  • Textielwasbakken: warm water
  • Droogtrommel(s)
  • Strijkgelegenheid
Eten drinken en levensmiddelen
  • Vers brood verkrijgbaar op de camping
  • Levensmiddelen: beperkt verkrijgbaar
    • periode:01-04/31-10
  • Restaurant (met ruime keuze)
  • Snackbar
  • Afhaalmaaltijden
  • Bar
  • Invriezen koelelementen
  • Ruilmogelijkheid gasflessen
Te huur op of bij camping
  • Bungalows/chalets
    • aantal:32
  • Kamers
    • aantal:5
  • Fietsen
  • Mountainbikes
  • Elektrische fietsen
Zwemmen
  • Zwemparadijs
  • Buitenzwembad
    • verwarmd
    • oppervlakte:250 m2
    • periode:25-04/16-09
  • Peuterbad (voor 1-3 jarigen, < 40 cm)
    • oppervlakte:100 m2
    • periode:25-04/16-09
  • Ligweide
Voor kinderen
  • Speeltuin
  • Peuterbad (voor 1-3 jarigen, < 40 cm)
    • oppervlakte:100 m2
    • periode:25-04/16-09
  • Animatieprogramma: kinderen (min. 2x p.wk in hoogseiz.)
    • talen:Nederlands
    • periode:09-07/28-08 | 24-04/30-04
  • Enkele speeltoestellen
  • Recreatieruimte
  • Disco-avonden
  • Miniclub (min. 4x p.wk in hoogseizoen)
    • talen:Nederlands
  • Kindersanitair
  • Babyroom
  • Springkussen
  • Speelautomaten
  • Minigolf
Sport en spel
  • Tafeltennistafel
  • Multisportveld
  • Tennis
  • Jeu de boulesbaan
  • Ponyrijden
  • Beachvolleybal
  • Minigolf
Recreatie (volwassenen)
  • Animatieprogramma: volwassenen (min. 2x p.wk in hoogseiz.)
    • talen:Nederlands
    • periode:09-07/28-08 | 24-04/30-04
  • Fietsroutes bij de camping
    • zwaarte:licht | gemiddeld
  • Gemarkeerde wandelroutes bij de camping
    • zwaarte:licht | gemiddeld
  • Recreatieruimte
  • (Pool)biljart
  • Excursieprogramma (min. 2x p.wk in hoogseiz.)
    • periode:01-07/01-09
  • Televisie
  • Speelautomaten
  • Begeleide wandeltochten
    • periode:09-07/28-08 | 24-04/30-04
  • GPS-wandeltochten
Ligging van de camping
  • Gelegen in bos
  • Dichtbij afslag autosnelweg (< 10 km)
    • afstand:3 km
  • Inkoopmogelijkheid
    • afstand:3,2 km
Voor camperaars
  • Kampeerauto toegestaan
  • Speciale voorzieningen voor kampeerauto's
  • Speciale plaatsen voor kampeerauto's
    • Oppervlakte:70 m2
    • Aantal:20
  • Ook geschikt voor kampeerauto's > 8m en > 4 ton
    • lengte:10
Voorzieningen bij kampeerplaats
  • Wateraansluiting op/bij de plaats (max. 15m)
  • Vuilwaterafvoer op/bij de plaats (max. 15m)
  • Ook geschikt voor caravans > 5,5m, exclusief dissel
  • Elektrische aansluiting mogelijk
    • Max. stroom:10 ampère
  • Eurostekker (CEE) noodzakelijk
  • Plaatsen met rtv-aansluiting
Diversen
  • Paden en wegen verlicht
  • Terrein bewaakt
  • Dag en nacht rustig
  • Camping info app
Adres & Route

Wilt u camping Camping Het Lierderholt boeken of meer informatie? Dat kan middels onderstaande gegevens of via de website van de camping

  • Camping Het Lierderholt
    Spoekweg 49
    7361 TM / Beekbergen
    Nederland

  • Download GPS-coördinaten
    Selecteer uw navigatiesysteem:

     
    • TomTom (ov2)
    • Garmin (gpx)
    • CSV
  • Google routeplanner
    Coördinaten:

    52°7'59"N 5°56'43"E
  • A50 vanuit Arnhem, afslag 22 Beekbergen of A50 vanuit Zwolle, afslag 22 Hoenderloo. Daarna borden volgen.

  • Contact

  • www.lierderholt.nl

Toon op kaart
Laden
Het weer op deze camping

Weersverwachting

Di

21 / 11

 

Wo

22 / 11

 

Do

23 / 11

 

Vr

24 / 11

 

Za

25 / 11

 

Zo

26 / 11

 

Ma

27 / 11

 
Max. 11.8° 12.8° 13.4° 11.6° 8.9° 7.6° 6.9°
Min 8.7° 9.8° 9.3° 8.5° 5.7° 2.2° 1.9°
Neerslag 95% 35% 85% 85% 80% 85% 75%
Windrichting ZW Z ZW Z ZW W ZW
Windkracht 4 4 5 4 3 4 4

Gemiddelde temperatuur

Klimaat

Neerslagsom (mm)
Jan. 58
Feb. 46
Mrt. 41
Apr. 35
Mei 48
Jun. 62
Jul. 102
Aug. 103
Sep. 88
Okt. 66
Nov. 46
Dec. 66
Weeronline
Informatieaanvraag

ACSI Eurocampings stuurt uw informatieaanvraag door naar "Camping Het Lierderholt".

Let op; u verstuurt een informatieaanvraag. U kunt niet direct reserveren middels dit formulier. U krijgt rechtstreeks contact met de camping en ACSI Eurocampings kan geen invloed uitoefenen op het verloop daarvan.

1 Informatieaanvraag Wat wilt u doen?
Stel uw vraag:
(in de taal van het land waar de camping ligt of in het Engels)
2 Uw gegevens

3 Uw aanvraag
In welke taal wilt u bij voorkeur een antwoord krijgen? Let op; het is mogelijk dat de camping niet aan dit verzoek kan voldoen.


Advertentietekst uit de ACSI Campinggids Europa

4 seizoenen genieten op de Veluwe

Gratis wifi

Natuurlijk Ontspannen Recreëren
Online boeken mogelijk