Ga naar de homepage

Camping Village Mar y Sierra ***

Algemene gegevens
Richtprijs € 35,00

Aan de oostkust van Italië, tussen de bekende badplaats Rimini en de havenstad Ancona, ligt terrassencamping Village Mar y Sierra op een prachtige plek tegen de heuvels. Vanuit je kampeerplek heb je een panoramisch uitzicht over heuvels en oude stadjes, met in de verte de Adriatische Zee (op 10 slechts km afstand). De camping is geschikt voor jong en oud, van strandliefhebber tot cultuursnuiver.

Toon meer

De camping ligt in de rustige streek La Marche, waar het massatoerisme nog niet is doorgedrongen. Je zult dus veel Italianen tegenkomen tijdens je verblijf, maar ook Nederlanders, Belgen en Duitsers weten de plek inmiddels te vinden. De camping bereik je door een stuk door heuvelachtig landschap te rijden. Eenmaal ter plaatse wacht je een vriendelijke ontvangst aan de receptie van prettig personeel.

Terrassencamping

De staanplaatsen variëren in grootte en bevinden zich op terrassen, die goed bereikbaar zijn over een geasfalteerde toegangsweg. Er is een sleepdienst aanwezig, want de weg is soms steil. Voor mensen die slecht ter been zijn, is deze camping daarom niet echt aan te raden. Wil je liever huren? De huuraccommodaties (bungalows, huisjes en een hotel) zijn prima. Het sanitair is behoorlijk en wordt goed schoongehouden.

Zwembad en strand

Het mooi aangelegde zwembad heeft siertegels en begroeiing van bomen rondom. Op het zonterras staan genoeg ligstoelen en parasols om na een flinke zwempartij heerlijk een boek te lezen of weg te mijmeren bij het zicht op de heuvels. Er is ook een apart kinderbad van 60 cm diep. Vriendelijke badmeesters houden toezicht in het hoogseizoen. Het zwembad ligt naast het restaurant. Wil je graag naar het strand en zwemmen in zee? Op 10 km afstand kun je genieten van de Adriatische kust en een mooie boulevard vol gezellige strandtentjes.

Zwem- en aerobiclessen

Kinderen kunnen zich onder meer vermaken in de speeltuin met diverse speeltoestellen. Verder zijn er een sportveld, een biljart en een tv-kamer. Campinggasten kunnen bovendien zwem- en aerobiclessen volgen. In het weekend gaat het dak eraf: dan is er livemuziek, lekker eten en drinken en kunnen de benen los.

Pizzarestaurant

Er is broodservice op de camping, dus je kunt dagelijks genieten van vers brood. Voor de boodschappen moet je iets verder lopen: op 3 km afstand vind je een supermarkt. Voor een smakelijke pizza kun je terecht in het campingrestaurant. Het terras biedt een mooi zicht op de zee in de verte. Ook in de omliggende dorpjes Cerasa, Marotta en Mondolfo zijn er talrijke horecagelegenheden.

Niet te missen

In de omgeving vind je talrijke mooie middeleeuwse dorpen en steden, zoals San Constanzo en Mondolfo. Zelfs de nabijgelegen, deels ommuurde badplaats Senigallia staat bol van de Middeleeuwen. De plek was in die tijd een belangrijk handelscentrum. Daarnaast is de levendige havenstad Ancona wellicht een dagtrip waard, zeker als je het combineert met een van de mooie stranden in de buurt ervan, zoals het strand van Portonovo (natuurgebied) en van Sirolo (Europese Blauwe vlag). De winkelstraten van Ancona zijn vrij chic. Monte Conero is een mooi natuurgebied waar je kunt wandelen en mountainbiken. De badplaats Rimini is interessant voor jongeren vanwege het goede uitgaansleven in de stad.

Korting in het laagseizoen met CampingCard ACSI

Voordelig kamperen in het laagseizoen met de CampingCard ACSI

CampingCard ACSI is een handig kaartje dat u tot wel 50% vakantievoordeel oplevert! In 2018 kunt u op maar liefst 3330 campings terecht, in 21 Europese landen. U betaalt één van de vijf, vaste lage tarieven in het voor- en naseizoen!

De voordelen

  • Tot 50% korting! Met uw CampingCard ACSI verblijft u tegen vier vaste lage tarieven extra voordelig op de mooiste campings in heel Europa.

  • 3330 campings, door ACSI geïnspecteerd! Met uw CampingCard ACSI kunt u op 3330 campings terecht, verdeeld over 21 Europese landen.

  • Voordelig kamperen met (klein)kinderen Op ruim 650 campings zijn kinderen (t/m 5 jaar) bij het CampingCard ACSI-tarief inbegrepen.

7,8
Gemiddelde beoordeling Bekijk 21 beoordelingen

Een moment geduld...
u wordt doorgestuurd naar de boekingspagina.

Makkelijk boeken en veilig betalen!
Helaas, er is iets misgegaan bij het controleren van de beschikbaarheid. Probeert u het later nog eens. Of bel ons op +31 (0) 488 45 42 45.
       
We offer terraced grass pitch with shade and 6 ampere electricity

Algemene informatie

= niet toegestaan, = toegestaan
  • Parkeren op de kampeerplaats
  • Extra tentje
  • Honden
  • Oppervlakte kampeerplaats (m²) : 50 - 70 m²

Inbegrepen in prijs

  • 1 Hond
  • Aantal personen : 2 Personen
  • Auto
  • Caravan, tent, vouwwagen of camper
ELEC
  • Ampère 06A
  • Elektriciteit Inbegrepen in de prijs
  • Prijs per kWh -
       
4-persoons Bungalow (30 mq): Slaapkamer met tweepersoonsbed en slaapkamer met stapelbed. Badkamer met douche en toilet. Woonkamer – eethoek, keukenblok met wasbak en koelkast. Airco, tv en terras met tafel en stoelen.

Algemene informatie

= niet toegestaan, = toegestaan
  • Parkeerplaats bij de accommodatie
  • Extra tent
  • Honden
  • Oppervlakte accommodatie (m²) : 25 - 30 m²

Inbegrepen in prijs

  • Aantal personen : 4 Personen
  • Airconditioning

Overige informatie / inventaris

= niet aanwezig, = aanwezig
  • Onoverdekt terras
  • Overdekt terras
  • Aantal badkamers : 1
  • Aantal eenpersoonsbedden : 0
  • Aantal slaapbanken : 0
  • Aantal slaapkamers : 2
  • Aantal stapelbedden : 1
  • Aantal tweepersoonsbedden : 1
  • Airconditioning
  • Barbecue
  • Bestek
  • Dekbedden
  • Dekens
  • Koelkast
  • Koffiezetapparaat
  • Kussens
  • Magnetron
  • Oven
  • Pannen
  • Servies
  • TV
  • Vaatwasser
  • Waterkoker
Gedetailleerde informatie over de camping

E.J. Bosgra-de Groot

"Gezellige, gastvrije terrassencamping met zwembad en restaurant. Mooi gelegen en panoramisch uitzicht. Geschikt als doorreiscamping. Geasfalteerde weg naar de terrassen van de camping."

E.J. Bosgra-de Groot

Inspecteur Mevr. E.J. Bosgra-de Groot

Deze camping wordt jaarlijks bezocht door een medewerker van ACSI. Hij of zij inspecteert de camping op meer dan 200 voorzieningen en andere aandachtspunten. Deze inspecteur kunt u benaderen voor meer informatie over de camping of de regio. Dat kan telefonisch: door de week tot 22.00 uur in de avond en in het weekend in de ochtend en de middag. Het telefoonnummer vindt u hieronder.

Wilt u een brochure van deze camping ontvangen? Gebruik dan het informatie-aanvraagformulier. Wilt u een plek reserveren? Dat kan bij een groot aantal campings makkelijk en snel hier, op onze website. Als dat voor deze camping nog niet mogelijk is, dan kunt u het informatie-aanvraagformulier versturen of rechtstreeks contact opnemen met de camping.

Bel deze inspecteur

Bel +31(0)582152732
Aan het laden, een ogenblik geduld…

Gemiddelde beoordeling: 7,8

Voeg een beoordeling toe
Sanitair
7,1
Personeel
8,2
Prijs-kwaliteitverhouding
7,7
Kindvriendelijkheid
7,8
Entertainment
7,1
Sportfaciliteiten
6,4
Zwembad
8,6
Eten en drinken
7,9
Omgeving
8,4

A. POthmann, op deze camping in augustus 2017

7,9

Reisgezelschap: Paren

Zeer mooi gelegen camping met uitzicht op dal en Adriatische zee. Vriendelijk personeel en behulpzaam. Geweldig zwembad met perfecte service. Omgeving waar veel te zien en te doen is.

Karin Jolie, op deze camping in juni 2017

8,4

Reisgezelschap: Senioren

Prachtig gelegen terrassencamping. Mooie plekken met een panoramisch uitzicht. Op een echt Italiaans dorpje en de zee
Zeer vriendelijk personeel met heerlijk restaurant met een fantastisch uitzicht op zee.

Rita Eggink, op deze camping in juli 2015

8,6

Reisgezelschap: Senioren

Hele fijne camping, prachtig uitzicht als je onderaan staat. Zeer behulpzaam personeel(Marco!), dat je overal mee wil helpen. Spreken beide zeer goed Engels. Sanitair is gemoderniseerd. Gratis hulp van trekker als je met je caravan niet boven kunt komen en tot slot een heerlijk zwembad en prima restaurant, kortom wij komen terug! Een aanrader voor een heerlijke rustige omgeving.

ed oldeman, op deze camping in mei 2015

8,3

Reisgezelschap: Senioren

We zouden hier een nacht blijven, maar hebben met een nacht verlengd. Heerlijk rustig in het voorseizoen en in de omgeving nog best wat te zien. Het beheerdersechtpaar is zeer hulpvaardig. Men is bezig deze camping te verbeteren. In het laagseizoen met Camping Card een aanrader, m.n. als opstapje voor de boot Ancona-Griekenland.

A. van Dijk, op deze camping in oktober 2014

8,3

Reisgezelschap: Senioren

Pas op met navigatiesystemen, mijn MIO stuurde me een zandweg zonder mogelijkheid tot keren op. Mooie camping, goed onderhouden. De helling is behoorlijk stijl, temeer daar er net vers grit was gestort, wielen slipten!
Aanrader voor doortocht (bijv. naar Ancona) en toch nog even de omgeving te verkennen.

Hendrik Herremans, op deze camping in oktober 2014

8,2

Reisgezelschap: Senioren

Toen wij eind augustus op deze camping waren, maakten wij de afspraak met de beheerder, dat wij op 22 okt. Zouden terug komen voor een overnachting. Wij zouden dan mogen staan op het parkeerterrein voor het hotel, alwaar een stroompaal beschikbaar was. In afwijking met de afspraak, was de camping echter gesloten. In de gidsen staat N.b. Dat de camping he t hele jaar open is.

Fam. Pascaud, op deze camping in oktober 2014

8,0

Reisgezelschap: Paren

ACSI gids meldt camping open 1-1 t/m 31-12. Bij aankomst 14-10-14 meldt receptie dat de camping de volgende dag sluit voor de rest vh jaar. Restaurant is reeds gesloten.

Jan Postma, op deze camping in juli 2014

8,1

Reisgezelschap: Paren

Het sanitair waarover voorheen veel gemopperd werd is gemoderniseerd. Warm water in beide toiletgebouwen m.b.v. zonneboilers (dus wel hopen op mooi weer !) Het restaurant is veranderd in een pizzeria annex biertent. Prima pizza's, lekker bier, maar weinig allure. Gelukkig biedt de omgeving behalve mooi strand, leuke stadjes ook enkele uitstekende restaurants. Tenslotte, tijdens het WK 2014 kon er, op enkele wedstrijden na, niet naar voetbal gekeken worden. (Misschien ook wel aanbeveling ??)

Ria, op deze camping in september 2013

7,0

Reisgezelschap: Paren

De tekst hier onder begrepen wij niet goed vandaar dat we een mail naar de camping stuurden i.v.m. de bereikbaarheid. Het antwoord was: I confirm it is not difficult at all to come to our place with even with a big caravan. Helaas, wij zaten met onze Fendt Platin ook vast op de weg naar boven en konden geen kant meer op terwijl de navigatie ons wel die kant op stuurde en volgens een passerende jongen was de camping echt bovenaan de weg. Op de landweg konden amper 2 auto's mekaar passeren en de weg was bezaaid met grind. Mijn man heeft de combinatie steeds een stukje naar beneden moeten laten glijden terwijl we steeds weg slipten. Het rook naar verbrande koppelingsplaten. Toen we op een kleine splitsing kwamen konden we de caravan afkoppelen. Gelukkig hadden we een mover om de caravan om te draaien. We vroegen de weg en we moesten omrijden. Eenmaal boven was de camping uitgestorven. Kleine terrassen, mijn man was er klaar mee maar om te keren moesten we weer afkoppelen. Wegwezen hier.

norbert artz, op deze camping in juni 2013

7,6

Reisgezelschap: Senioren

Helaas wordt in de gids niet vermeld dat het terrein m.n. weer terug rijden moeilijk toegankelijk is voor caravans. Daardoor heeft onze auto pech gekregen bij het naar boven rijden. Auto een week in de garage voor reparatie. Alle lof voor de ANWB die alles, ook de vervangende auto, fantastisch geregeld heeft. Toen we weg wilden gaan, konden we niet meer door de tractor naar boven getrokken worden, de manager gaf geen toestemming meer voor het naar boven rijden van caravans, dus niet allen die van ons. Pas na veel praten en discussie, en dreigingen met internet vermelding gaf hij toestemming. Met ons hadden veel caravanners met deze weigering problemen. In de gids moet vermeld worden of hulp met tractor wel of niet aanwezig is.

Algemene gegevens

Richtprijs 1
€ 35,00
Richtprijs 2
€ 49,00
Openingsperiode
01-05-2018 t/m 17-09-2018
Oppervlakte
4 ha
Hoogteligging
150m
Aantal toerplaatsen
58 (45 - 60m2)
Aantal vaste jaarplaatsen
2
Aantal huuraccommodaties
31

* Vetgedrukte voorzieningen zijn niet bij de overnachtingsprijs inbegrepen. Hiervoor moet dus extra betaald worden. (Dit betekent niet dat de niet-vetgedrukte voorzieningen gratis zijn!)

Populaire voorzieningen
  • Buitenzwembad
    • oppervlakte:250 m2
    • periode:01-06/17-09
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:1
Internet
  • Mobiel netwerk
    • Type:4G
  • WiFi-zone
    • wifi-zone gratis
Bij de receptie
  • Reserveren voor hoogseizoen aanbevolen
  • Paspoort / identiteitskaart verplicht
  • Betalen met creditcard mogelijk
    • creditcard:amex | mastercard | visacard
  • Betalen met pinpas/Maestro mogelijk
  • Gesproken talen op de receptie (in hoogseizoen)
    • talen:Duits | Engels | Frans | Italiaans
Campingregels
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:1
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:1
  • Caravan toegestaan
  • Tent toegestaan
  • Bijzettentje toegestaan
  • Kampeerauto toegestaan
  • Barbecue toegestaan
    • type BBQ:kolen | gas
Honden
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:1
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:1
Sanitair
  • Wastafels: warm water
  • Wastafels: koud water
  • Zittoiletten
  • Hurktoiletten
  • Stortbak voor chemische toiletten
  • Douches: warm water
  • Douches: koud water
Bodem en beplanting
  • Plaatsen met veel schaduw
  • Plaatsen met enige schaduw
  • Plaatsen zonder schaduw
  • Grasland
  • Terrassencamping
  • Verharde standplaats
  • Harde bodem
Wassen, afwassen, koken
  • Afwasbakken: warm water
  • Afwasbakken: koud water
  • Wasmachine(s)
  • Textielwasbakken: koud water
  • Textielwasbakken: warm water
  • Strijkgelegenheid
Eten, drinken en levensmiddelen
  • Ontbijt verkrijgbaar
  • Vers brood verkrijgbaar op de camping
  • Levensmiddelen: beperkt verkrijgbaar
  • Restaurant (met ruime keuze)
  • Pizzeria
  • Afhaalmaaltijden
  • Bar
  • Gemeenschappelijke barbecueplaats
  • Invriezen koelelementen
  • Ruilmogelijkheid gasflessen
Te huur op of bij camping
  • Bungalows/chalets
    • aantal:24
  • Kamers
    • aantal:7
  • Kluisjes
Zwemmen
  • Buitenzwembad
    • oppervlakte:250 m2
    • periode:01-06/17-09
  • Peuterbad (voor 1-3 jarigen, < 40 cm)
    • oppervlakte:12 m2
    • periode:01-06/17-09
  • Ligweide
Wellness
  • Hydromassage
Voor kinderen
  • Speeltuin
  • Peuterbad (voor 1-3 jarigen, < 40 cm)
    • oppervlakte:12 m2
    • periode:01-06/17-09
  • Animatieprogramma: kinderen (min. 2x p.wk in hoogseiz.)
    • talen:Italiaans
    • periode:01-07/20-08
  • Enkele speeltoestellen
  • Recreatieruimte
Sport en spel
  • Tafeltennistafel
  • Multisportveld
  • Tennis
Recreatie (volwassenen)
  • Recreatieruimte
  • (Pool)biljart
  • Televisie
Ligging van de camping
  • Afstand tot de zee (max. 10 km)
    • afstand:8 km
  • Panorama
  • Dichtbij afslag autosnelweg (< 10 km)
    • afstand:5 km
  • Inkoopmogelijkheid
    • afstand:3 km
Voor camperaars
  • Kampeerauto toegestaan
Voorzieningen bij kampeerplaats
  • Wateraansluiting op/bij de plaats (max. 15m)
  • Vuilwaterafvoer op/bij de plaats (max. 15m)
  • Watertappunt op/bij de plaats (max. 50m)
  • Ook geschikt voor caravans > 5,5m, exclusief dissel
  • Elektrische aansluiting mogelijk
    • Max. stroom:6 ampère
  • Eurostekker (CEE) noodzakelijk
Diversen
  • Paden en wegen verlicht
  • Terrein bewaakt
  • Dag en nacht rustig
  • Tijdelijke plaatsen buiten de camping met stroom
    • aantal:4
Adres & Route

Wilt u camping Camping Village Mar y Sierra boeken of meer informatie? Dat kan middels onderstaande gegevens of via de website van de camping

  • Camping Village Mar y Sierra
    Strada San Gervasio, 3
    61039 / Stacciola/San Costanzo
    Italië

  • Download GPS-coördinaten
    Selecteer uw navigatiesysteem:

     
    • TomTom (ov2)
    • Garmin (gpx)
    • CSV
  • Google routeplanner
    Coördinaten:

    43°44'44"N 13°4'56"E
  • A14 Rimini-Ancona verlaten bij Marotta Mondolfo. Bij uitrit rechts. Volg deze weg (SP424) ca. 4 km. In Ponte Rio naar rechts, ri Stacciola (SP154). Cp rechts op de top van de heuvel. Volg borden Mar y Sierra.

  • Contact

  • www.marysierra.it

Neem contact op

Toon op kaart
Laden
Het weer op deze camping

Weersverwachting

Do

22 / 11

 

Vr

23 / 11

 

Za

24 / 11

 

Zo

25 / 11

 

Ma

26 / 11

 

Di

27 / 11

 

Wo

28 / 11

 
Max. 13° 14.3° 17.5° 14.2° 13.1° 11.5° 10.5°
Min 7.6° 7.2° 9.4° 8.3° 7.7° 5.7°
Neerslag 15% 35% 50% 65% 75% 70% 60%
Windrichting NW ZO Z W NW NW NW
Windkracht 2 2 3 2 3 3 3

Gemiddelde temperatuur

Klimaat

Relatieve vochtigheid Neerslagsom (mm) Zonne-uren
Jan. 81% 61 3
Feb. 74% 46
Mrt. 71% 50 4
Apr. 74% 57
Mei 75% 46 7
Jun. 71% 48 9
Jul. 70% 33 10
Aug. 72% 39 10
Sep. 78% 73 7
Okt. 83% 99 4
Nov. 82% 82
Dec. 79% 63 1
Weeronline
Informatieaanvraag

ACSI Eurocampings stuurt uw informatieaanvraag door naar "Camping Village Mar y Sierra".

Let op; u verstuurt een informatieaanvraag. U kunt niet direct reserveren middels dit formulier. U krijgt rechtstreeks contact met de camping en ACSI Eurocampings kan geen invloed uitoefenen op het verloop daarvan.

1 Informatieaanvraag Wat wilt u doen?
Stel uw vraag:
(in de taal van het land waar de camping ligt of in het Engels)
2 Uw gegevens

3 Uw aanvraag
In welke taal wilt u bij voorkeur een antwoord krijgen? Let op; het is mogelijk dat de camping niet aan dit verzoek kan voldoen.


Advertentietekst uit de ACSI Campinggids Europa

Als gevolg van de gunstige ligging aan de ferryhaven van Ancona (45 minuten rijden) is onze camping de ideale tussenstop van en naar Griekenland.

Camping Village Mar y Sierra ***