Ga naar de homepage

Agricampeggio Abbruzzetti

Algemene gegevens
Beschikbaarheid en prijzen
8,6
22 beoordelingen Schrijf beoordeling
  • Prachtige vergezichten
  • Zwemmen in zwembad en zee
  • Charmante Italiaanse kustdorpen
  • Belevenis kamperen bij de boer
  • Bio-restaurant met terras
  • Streekproducten te koop

Tussen de groene heuvels, uitgestrekte wijngaarden en olijfbomen ligt Agricampeggio Abbruzzetti. Vanaf deze boerencamping heb je een prachtig uitzicht over de heuvels tot aan de zee. Hier kom je tot rust en geniet je van een ontspannen vakantie aan de kust van Le Marche. Je kunt kiezen voor een dag heerlijk luieren aan het zwembad of op het strand. Of bezoek een van de steden in de buurt, zoals Porto San Giogio, Fermo en Recanati. De actieveling kan zijn hart ophalen aan de vele wandelmogelijkheden in de bergen.

Toon meer

Vanaf de A14 pak je de afslag SS16 Porto San Giorgio/Salvano richting het zuiden. Vervolgens ga je na de rotonde direct rechts omhoog en volg je de borden Abbruzzetti. De camping is goed bereikbaar. Het laatste gedeelte is wat steiler, maar goed te doen. Nadat je bent aangekomen op de camping, begroet de vriendelijke eigenaresse of iemand anders van de familie Abbruzzetti je hartelijk.

Terrassencamping met vergezicht

De hele familie is betrokken bij het runnen van de boerencamping. Zij zorgen dat je een onbezorgde vakantie hebt op hun uitgestrekte landgoed. Hier kampeer je op een heuvel met terrassen waar 25 ruime plekken zijn gemaakt. De plaatsen hebben enige schaduw en beschikken over watertappunten en stroom. Vanaf je plek kun je wegdromen bij het vergezicht over de Italiaanse heuvels tot aan de zee. Op het mooi onderhouden terrein van de boerderij heb je ook de mogelijkheid om een stacaravan te huren.

Fruit plukken

Met de boerderij en een olijfoliemolen is de familie ooit begonnen. Door de jaren heen is het terrein rond de boerderij en de molen uitgegroeid tot een camping waar het kamperen bij de boer een speciale betekenis krijgt. De mogelijkheid bestaat namelijk om zelf fruit te plukken en samen met de eigenaren jam te maken. Ook kun je op de boerderij vele lokale producten kopen zoals groenten en natuurlijk de zelfgemaakte olijfolie. Op twee kilometer van de camping ligt een supermarkt voor de rest van de boodschappen.

Vermaak en voorzieningen

Voor de nodige ontspanning kun je een duik nemen in het mooi aangelegde zwembad. Als je liever in zee zwemt, hoef je niet ver te lopen. De zandstranden van Porto San Giorgio liggen op nog geen vijf minuten van de camping. Verder biedt de camping goede basisvoorzieningen zoals modern sanitair en wifi. Het sanitairgebouw is nieuw en het water wordt verwarmd door middel van zonnepanelen. Verder staat er een wasserette tot je beschikking.

Pizza’s en nog meer lekkers

Als je van Italiaans eten houdt, ben je bij het bio-restaurant op de camping aan het juiste adres. Hier geniet je van heerlijke pizza’s en lokale specialiteiten zoals pasta met zeevruchten, citroen en olijfolie. En dat alles op een terras met prachtig uitzicht én voor een schappelijke prijs.

  • €23 per nacht in het laagseizoen
  • Camping accepteert ACSI Club ID
    • Tot 60% korting

    • 3.000 campings,
      jaarlijks gecontroleerd

    • Binnen 4 nachten terugverdiend

    CampingCard ACSI

    Voordelig kamperen in het laagseizoen

    CampingCard ACSI is een handige kortingskaart die u tot wel 60% vakantievoordeel oplevert. In 2024 kampeert u met CampingCard ACSI op 3.000 campings in 25 Europese landen. Betaal ook altijd één van de acht, vaste lage tarieven in het laagseizoen!


    Bestel direct


    Lees meer over CampingCard ACSI
    • Vervangend legitimatiebewijs

    • Geaccepteerd op bijna
      8.100 campings in Europa

    • Inclusief WA/BA-verzekering

    • Korting in de ACSI Webshop

    ACSI Club ID

    Meest voordelige Camping Carnet voor Europa

    Met ACSI Club ID houdt u uw paspoort veilig op zak. Bijna 8.100 ACSI-campings accepteren de kaart als vervangend identiteitsbewijs. Bovendien betaalt u altijd de laagste prijs voor producten in onze webshop. Ook bent u met ACSI Club ID automatisch WA/BA-verzekerd. Word lid en profiteer direct!


    Bestel direct


    Lees meer over ACSI Club ID
Gedetailleerde informatie over de camping

Beschikbaarheid

Jaarlijks geïnspecteerd

H.P. Kok

"Camping met prachtig panorama over de kustdorpjes, de zee en Fermo met op de achtergrond de bergen. 21 kampeerplekken, allemaal voorzien van water en stroom. Nieuw en fijn sanitair, gratis zwembad en een goed, lokaal bekend restaurant met veel bio en Italiaanse specialiteiten van eigen boerderij."

Inspecteur Mevr. H.P. Kok

H.P. Kok

Deze camping wordt jaarlijks bezocht door een medewerker van ACSI. Hij of zij inspecteert de camping op meer dan 200 voorzieningen en andere aandachtspunten. Deze inspecteur kunt u benaderen voor meer informatie over de camping of de regio. Dat kan telefonisch: door de week tot 22.00 uur in de avond en in het weekend in de ochtend en de middag. Het telefoonnummer vindt u hieronder.

Wilt u een brochure van deze camping ontvangen? Gebruik dan het informatie-aanvraagformulier. Wilt u een plek reserveren? Dat kan bij een groot aantal campings makkelijk en snel hier, op onze website. Als dat voor deze camping nog niet mogelijk is, dan kunt u het informatie-aanvraagformulier versturen of rechtstreeks contact opnemen met de camping.

Bel deze inspecteur

Bel +31 488792455

Beoordelingen (22)

Aan het laden, een ogenblik geduld…

Gemiddelde beoordeling: 8,6

Sanitair
8,9
Personeel
8,8
Prijs-kwaliteitverhouding
9,0
Kindvriendelijkheid
8,0
Zwembad
8,6
Eten en drinken
8,3
Omgeving
8,9

Pieter S, op deze camping in april 2024

9,7

Reisgezelschap: Senioren

Pluspunten - Het prachtige uitzicht.
Minpunten - De regen
Bron: Ctoutvert

Susan C, op deze camping in april 2024

10,0

Reisgezelschap: Senioren

Pluspunten - Dit is een heel schone camping, ruime plekken met mooi uitzicht. Eigenaar Maria geeft veel tips.
Bron: Ctoutvert

Tan H, op deze camping in september 2023

9,3

Reisgezelschap: Senioren

Pluspunten - Gastvrije sfeer. Kampeerplek met schitterend uitzicht. Heerlijk schoon zwembad en lekkere wijn voor lage prijs??
Minpunten - Douches zijn wat krap, maar zijn heel schoon.
Bron: Ctoutvert

Marlous K, op deze camping in augustus 2023

10,0

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, 12 - 18 jaar

Pluspunten - Prachtig uitzicht, lekker zwembad, alles netjes en schoon en heerlijk gegeten
Bron: Ctoutvert

Ellen, op deze camping in juli 2023

9,0

Reisgezelschap: Paren

Heerlijke camping, mooie ruime plaatsen. Geschikt voor tent, maar wel vrij diepe sporen van camper/caravan, dus dat is even zoeken. Enkele dagen per week was het restaurant open en daar heerlijk (lokaal) gegeten voor ern leuke prijs. Schoon sanitair, met 1 kleine aantekening, de doucheruimtes zijn gescheiden door mat glas, dus niet echt privacy, wellicht prettig om eventueel weten, geen reden om niet te gaan. Zwembad is niet megagroot, maar schoon en meerdere ligbedden, stoelen en parasols. Toegangsweg is echt steil, medekampeerders met elektrische fiets, zwaarste ondersteuning en versnelling 1 kwamen net boven, maar beneden was het goed fietsen. Strand op fietsafstand, erg prettig. Al met al een hele fijne camping met een leuke, vriendelijke eigenaresse die goed Engels spreekt en je allerlei tips geeft om te kunnen doen.

Yvet Stroy, op deze camping in juni 2023

7,8

Reisgezelschap: Vriendengroep

Op aanraden van vrienden naar deze camping gegaan. We zouden een paar dagen blijven maar we hadden zo'n fantastische plek dat we niet meer zijn weg gegaan en er bijna 2 weken hebben gestaan. De douche zijn klein en je mist een omkleed hokje erbij maar ze zijn zeker heel schoon. Het zwembad is heerlijk om een middag aan te verblijven. De olijfolie van hun bedrijf is overheerlijk ook de huid producten die met de olijfolie zijn gemaakt zijn fijn.

Erik van Herwijnen, op deze camping in augustus 2022

8,7

Reisgezelschap: Paren

Prachtige terrassencamping met uitzicht op Fermo en San Giorgio. Omgeving erg mooi en heerlijk om te fietsen.
Let op: toegangsweg behoorlijk steil

Paul Goessens, op deze camping in augustus 2022

7,1

Reisgezelschap: Senioren

Waren op camping. De recenties kloppen. 27-08/30 - 08 2022. Toch een paar kantekeningen, van boerderij niet veel te merken ook geen boeren activiteiten. Restaurant was al een week gesloten. En afstand tot de zee zeker 3 km. Wij hadden een motorscooter bij ons en het was allemaal zeer goed te doen. Kwa hygiëne en netheid voor ons een 10.

Jannie Aartsen, op deze camping in juli 2022

9,0

Reisgezelschap: Senioren

Kleine camping met een prachtig uitzicht en een fijne gemoedelijke sfeer. Van hieruit kun je alle kanten op voor uitstapjes. Dicht bij de stranden. Er wordt lekker gekookt op de camping en zo nu een dan deelt de eigenaresse fruit of groente uit eigen tuin uit. Ze hebben een fijn zwembad en het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. Een aanrader dus!

Van Gestel Karel, op deze camping in juli 2022

8,9

Reisgezelschap: Paren

Alles in orde. zeer lieve gastvrouw. Spijtig dat we niet elke dag konden eten, we missen ook een barretje.. Wij komen zeker terug. Fenomenaal uitzicht op de zee.

Voorzieningen

Algemene gegevens

Richtprijs 1
€ 38,00
Richtprijs 2
€ 44,00
Openingsperiode
01-03-2024 t/m 30-09-2024
Oppervlakte
1 ha
Hoogteligging
150m
Aantal toerplaatsen
21 (60m2)
Aantal huuraccommodaties
4

** Van vetgedrukte voorzieningen weten wij dat zij niet bij de overnachtingsprijs inbegrepen zijn en dat er extra kosten voor gerekend worden. Houd er rekening mee dat ook sommige niet-vetgedrukte voorzieningen extra kosten kunnen hebben.

Populaire filters
  • Buitenzwembad
    • oppervlakte:50 m2
    • periode:15-05/30-09
  • Wifi 80-100% dekking
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Gelegen bij zee (max. 0,5 km)
  • Stacaravans
    • aantal:4
Internet
  • Mobiel netwerk
    • Type:4G
  • Wifi 80-100% dekking
Bij de receptie
  • ACSI Club ID als identiteitsbewijs geaccepteerd
  • Reserveren voor hoogseizoen aanbevolen
  • Paspoort / identiteitskaart verplicht
  • Betalen met creditcard mogelijk
    • creditcard:visacard | mastercard
  • Betalen met pinpas/Maestro mogelijk
  • Gesproken talen op de receptie (in hoogseizoen)
    • talen:Italiaans | Engels
Voorzieningen bij staanplaats
  • Wateraansluiting op/bij de plaats (max. 15m)
  • Watertappunt op/bij de plaats (max. 50m)
  • Ook geschikt voor caravans > 5,5m, exclusief dissel
  • Elektrische aansluiting mogelijk
    • Max. stroom:6 ampère | 20 ampère
  • Eurostekker (CEE) noodzakelijk
Campingregels
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Caravan toegestaan
  • Tent toegestaan
  • Bijzettentje toegestaan
  • Camper toegestaan
  • Dubbelassers toegestaan
  • Barbecue toegestaan
    • type BBQ:gas | elektra | kolen
Honden
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
Sanitair
  • Wastafels: warm water
  • Wastafels: koud water
  • Zittoiletten
  • Toiletpapier aanwezig
  • Stortbak voor chemische toiletten
  • Douches: warm water
  • Douches: koud water
Bodem en beplanting
  • Plaatsen met veel schaduw
  • Plaatsen met enige schaduw
  • Terrassencamping
  • Verharde staanplaats
  • Harde bodem
Wassen, afwassen, koken
  • Afwasbakken: warm water
  • Afwasbakken: koud water
  • Wasmachine(s)
  • Textielwasbakken: koud water
  • Textielwasbakken: warm water
Eten, drinken en levensmiddelen
  • Vers brood verkrijgbaar op de camping
    • periode:01-06/30-08
  • Restaurant (kleine kaart)
    • periode:01-06/30-08
  • Eenvoudig menu
    • periode:01-06/30-08
  • Bar
    • periode:01-06/30-08
  • Gemeenschappelijke barbecueplaats
Huuraccommodaties
  • Stacaravans
    • aantal:4
Zwemmen
  • Buitenzwembad
    • oppervlakte:50 m2
    • periode:15-05/30-09
Strand
  • Zandstrand
  • Kiezelstrand
Voor kinderen
  • Geen animatieprogramma
Recreatie (volwassenen)
  • Excursieprogramma (min. 2x p.wk in hoogseiz.)
Ligging van de camping
  • Gelegen bij zee (max. 0,5 km)
  • Afstand tot de zee (max. 10 km)
    • afstand:1.5 km
  • Panorama
  • Dichtbij afslag autosnelweg (< 10 km)
    • afstand:0.6 km
  • Inkoopmogelijkheid
    • afstand:0.7 km
Voor camperaars
  • Camper toegestaan
  • Speciale voorzieningen voor campers
    • elektrische aansluiting mogelijk (Max. stroom: 6 ampère | 20 ampère)
Diversen
  • Paden en wegen verlicht
  • Terrein bewaakt
  • Overdag rustig
  • Nachts rustig

Locatie

Toon op kaart
  • Agricampeggio Abbruzzetti
    Contrada San Pietro Vecchio
    63900 / Fermo
    Italië
  • Download GPS-coördinaten Selecteer uw navigatiesysteem:
     
    • TomTom (ov2)
    • Garmin (gpx)
    • CSV
  • Google routeplanner
    Coördinaten:
    43°9'17"N 13°47'40"E
  • A14 afslag Porto San Giorgio/Salvano SS16 ri. het zuiden pakken. Direct na rotonde rechts omhoog rijden en borden Abbruzzetti volgen.

Contact

Contact

Wilt u Agricampeggio Abbruzzetti boeken of meer informatie? Dat kan middels onderstaande gegevens.

Contact

Neem contact op

Informatieaanvraag

Informatieaanvraag

Hieronder vindt u het contactformulier.

Uw aanvraag wordt doorgestuurd naar Agricampeggio Abbruzzetti. Alle verdere correspondentie zal rechtstreeks tussen u en de camping verlopen.

Na het invullen van het contactformulier ontvangt u een e-mail met een bevestigingslink. Om uw aanvraag definitief te maken verzoeken wij u op de link te klikken.

1 Informatieaanvraag Waar gaat de vraag over?
 
  • Reservering
  • Rental accommodations
  • Prijzen en tarieven
  • Overig
Stel uw vraag:
(in de taal van het land waar de camping ligt of in het Engels)
2 Uw gegevens

3 Uw aanvraag
In welke taal wilt u bij voorkeur een antwoord krijgen? Let op; het is mogelijk dat de camping niet aan dit verzoek kan voldoen.


Campings in de omgeving

Agricampeggio Abbruzzetti

Agricampeggio Abbruzzetti Agricampeggio Abbruzzetti Agricampeggio Abbruzzetti Agricampeggio Abbruzzetti Agricampeggio Abbruzzetti Agricampeggio Abbruzzetti Agricampeggio Abbruzzetti Agricampeggio Abbruzzetti Agricampeggio Abbruzzetti Agricampeggio Abbruzzetti Agricampeggio Abbruzzetti Agricampeggio Abbruzzetti Agricampeggio Abbruzzetti Agricampeggio Abbruzzetti Agricampeggio Abbruzzetti Agricampeggio Abbruzzetti Agricampeggio Abbruzzetti Agricampeggio Abbruzzetti Agricampeggio Abbruzzetti Agricampeggio Abbruzzetti
Agricampeggio Abbruzzetti Agricampeggio Abbruzzetti Agricampeggio Abbruzzetti Agricampeggio Abbruzzetti Agricampeggio Abbruzzetti Agricampeggio Abbruzzetti Agricampeggio Abbruzzetti Agricampeggio Abbruzzetti Agricampeggio Abbruzzetti Agricampeggio Abbruzzetti Agricampeggio Abbruzzetti Agricampeggio Abbruzzetti Agricampeggio Abbruzzetti Agricampeggio Abbruzzetti Agricampeggio Abbruzzetti Agricampeggio Abbruzzetti Agricampeggio Abbruzzetti Agricampeggio Abbruzzetti Agricampeggio Abbruzzetti Agricampeggio Abbruzzetti

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen