Ga naar de homepage

Camping Domein De Schuur

Algemene gegevens
Beschikbaarheid en prijzen
7,8
12 beoordelingen Schrijf beoordeling
  • Een bosrijke omgeving
  • Gelegen aan een fietsknooppunt
  • Dichtbij de GR5 wandelroute
  • Op 35 km van Antwerpen
  • Privé-sanitair bij te boeken
  • Ruime kampeerplekken

In de Antwerpse Kempen, dicht bij het centrum van Noorderwijk en de levendige stad Herentals vind je camping Domein De Schuur. Een rustig, klein familiebedrijf dat ideaal is voor kampeerders die graag fietsen, wandelen of tot rust willen komen in de natuur. Op deze makkelijk bereikbare camping vind je ruime, privacy-rijke kampeerplekken met keuze tussen schaduw en zon. Ook is er een campingrestaurant aanwezig en voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht bij de supermarkt in de buurt. Met de ligging vlakbij een fietsknooppunt en de GR5 langeafstandswandelroute is deze camping zeer geschikt voor fietsers en wandelaars.

Toon meer

Bereikbaarheid

Vanaf de E313 neem je de uitrit Herentals-Oost/Olen en volg je de borden richting Olen en Noorderwijk. De camping is duidelijk aangegeven en makkelijk bereikbaar via een route door een bosrijk gebied. Bij aankomst word je in het rustieke receptiegebouw verwelkomd door de vriendelijke eigenaarsfamilie. De camping zelf heeft een gezellige ranch-achtige uitstraling.

Ruime kampeerplekken

De kampeerplaatsen zijn ruim en bieden voldoende privacy, zonder duidelijke afbakening. Je kunt kiezen voor een plekje tussen de bomen voor wat schaduw of een meer open plek om van de zon te genieten. Voor degenen die op zoek zijn naar een bijzondere kampeerervaring zijn er twee safaritenten beschikbaar.

De sanitaire voorzieningen zijn netjes en hebben een nostalgische uitstraling met veel hout, waardoor je het gevoel krijgt terug te zijn in grootmoeders tijd. Ook kun je privé sanitair huren (een eigen douche, toilet, wastafel en ijskast).

Fijne voorzieningen

Het campingrestaurant biedt een uitgebreid menu en een gezellige sfeer. Je kunt binnen dineren in het Oostenrijks aandoende interieur, of buiten op het terras. Voor dagelijkse boodschappen is er een supermarkt in het nabijgelegen dorp.

Voor de kinderen is er een speeltuintje en een dierenweide, waardoor het een prima bestemming is voor gezinnen. En houd je van wellness? Dicht bij de camping vind je verschillende wellness-complexen en privé-sauna's.

Wie zijn je buren?

Op deze camping tref je voornamelijk families, gepensioneerden en liefhebbers van wandelen en fietsen. In het hoogseizoen is de camping een gezellige ontmoetingsplek voor Belgische, Nederlandse en Duitse families, terwijl in het laagseizoen vooral senioren, fietsers en rustzoekers de camping bezoeken.

Huisdieren

Wil je je trouwe viervoeter(s) meenemen op vakantie? Huisdieren zijn welkom, mits zij zich gedragen en aangelijnd zijn op het terrein. Er is echter een hondenweide op de camping waar ze losgelaten mogen worden en zich helemaal uit kunnen leven.

Een paradijs voor fietsliefhebbers en wandelaars

Domein De Schuur ligt dicht bij een fietsknooppunt, waardoor het een fijne uitvalsbasis is voor fietsliefhebbers. Het fietspad, dat langs de camping loopt, biedt toegang tot een uitgebreid netwerk van goed aangegeven fietsroutes. Deze paden slingeren door de dennenbossen en langs landbouwbedrijven, waardoor je een authentiek stuk van de Kempen kunt ontdekken.

Ook ligt de camping aan de GR5 langeafstandswandelroute. Deze route loopt van Hoek van Holland tot aan Nice en is, naast de pelgrimsroute van Santiago de Compostela, de meest populaire wandelroute van Europa. Ga je deze route wandelen? Domein De Schuur is in dat geval een ideale plek voor een tussenstop.

Wat is er te doen?

Er is in de omgeving van de camping van alles te doen. Naast dat je de Kempen kunt verkennen – al dan niet via de vele wandel- en fietsroutes - kun je natuurlijk ook een bezoek brengen aan Herentals (6 km) en de bruisende stad Antwerpen (35 km).

In Herentals kun je je prima vermaken – ook met kinderen. Ga bijvoorbeeld naar Hidrodoe - een interactief centrum over water - of recreatiedomein Netepark. Als je voorkeur meer uitgaat naar cultuur kun je de Sint-Waldetrudiskerk of de St. Caterina Begijnhof bekijken.

Natuurlijk kun je je ook meerdere dagen vermaken in Antwerpen. Proef Belgische bieren, bezoek een museum (zoals het Rubenshuis of het Red Star Line Museum), ga shoppen of spot exotische dieren in ZOO Antwerpen.

Verken tenslotte ook de historische abdijen van Tongerlo (8 km) en Averbode (19 km), of struin rond op de grote rommelmarkt van Heist-op-den-Berg (11 km) die elke zondagochtend plaatsvindt.

  • €23 per nacht in het laagseizoen
  • Camping accepteert ACSI Club ID
    • Tot 60% korting

    • 3.000 campings,
      jaarlijks gecontroleerd

    • Binnen 4 nachten terugverdiend

    CampingCard ACSI

    Voordelig kamperen in het laagseizoen

    CampingCard ACSI is een handige kortingskaart die u tot wel 60% vakantievoordeel oplevert. In 2024 kampeert u met CampingCard ACSI op 3.000 campings in 25 Europese landen. Betaal ook altijd één van de acht, vaste lage tarieven in het laagseizoen!


    Bestel direct


    Lees meer over CampingCard ACSI
    • Vervangend legitimatiebewijs

    • Geaccepteerd op bijna
      8.100 campings in Europa

    • Inclusief WA/BA-verzekering

    • Korting in de ACSI Webshop

    ACSI Club ID

    Meest voordelige Camping Carnet voor Europa

    Met ACSI Club ID houdt u uw paspoort veilig op zak. Bijna 8.100 ACSI-campings accepteren de kaart als vervangend identiteitsbewijs. Bovendien betaalt u altijd de laagste prijs voor producten in onze webshop. Ook bent u met ACSI Club ID automatisch WA/BA-verzekerd. Word lid en profiteer direct!


    Bestel direct


    Lees meer over ACSI Club ID
Gedetailleerde informatie over de camping

Beschikbaarheid

Jaarlijks geïnspecteerd

J. Verrezen

"Het campinggedeelte is voldoende gescheiden van de vaste staanplaatsen zodat je het gevoel krijgt dat er geen vaste verblijfplaatsen zijn. Het sanitaire gedeelte is rustiek uitgevoerd. Het dierenpark zorgt voor levendigheid en het aangrenzende fietsenknooppunt is een luxe voor de fietsers."

Inspecteur Dhr. J. Verrezen

J. Verrezen

Deze camping wordt jaarlijks bezocht door een medewerker van ACSI. Hij of zij inspecteert de camping op meer dan 200 voorzieningen en andere aandachtspunten. Deze inspecteur kunt u benaderen voor meer informatie over de camping of de regio. Dat kan telefonisch: door de week tot 22.00 uur in de avond en in het weekend in de ochtend en de middag. Het telefoonnummer vindt u hieronder.

Wilt u een brochure van deze camping ontvangen? Gebruik dan het informatie-aanvraagformulier. Wilt u een plek reserveren? Dat kan bij een groot aantal campings makkelijk en snel hier, op onze website. Als dat voor deze camping nog niet mogelijk is, dan kunt u het informatie-aanvraagformulier versturen of rechtstreeks contact opnemen met de camping.

Bel deze inspecteur

Bel +31488792310

Beoordelingen (12)

Aan het laden, een ogenblik geduld…

Gemiddelde beoordeling: 7,8

Sanitair
7,2
Personeel
9,2
Prijs-kwaliteitverhouding
8,5
Kindvriendelijkheid
8,0
Entertainment
5,5
Sportfaciliteiten
7,0
Eten en drinken
9,0
Omgeving
8,2

Werner V, op deze camping in maart 2024

9,0

Reisgezelschap: Jongere paren

Pluspunten - Zeer vriendelijke en aangenaam ontvangst, veel uitleg, behulpzaam, proper sanitair
Minpunten - Plaatsen oneffen, uitzicht op niet onderhouden petanqbanen/ voetbalveldje.
Bron: Ctoutvert

Vincent V, op deze camping in maart 2024

7,3

Reisgezelschap: Senioren

Pluspunten - Zeer vriendelijke campingleiding, sanitair bescheiden maar zeer schoon, leuke taverne
Minpunten - Voor toeristen beperkte plaatsen, wordt snel wat drassig door ongelijke plaatsen, sfeer wordt daardoor meer bepaald door vaste staanplaatshouders
Bron: Ctoutvert

Miloš D, op deze camping in maart 2024

9,7

Reisgezelschap: Jongere paren

Pluspunten - Für ein langes Wochenende perfektes Campingplatz.
Bron: Ctoutvert

Heinrich S, op deze camping in oktober 2023

9,7

Pluspunten - alles in allem eine gelungene Campingwoche.
Wir kommen gerne wieder.

Bron: Ctoutvert

Gerrit V, op deze camping in september 2023

5,7

Pluspunten - Rustige camping
Minpunten - Slecht verlicht. Geen verlichting aan de ingang van de camping. Jammer dat het restaurant alleen hapjes aanbied.
Bron: Ctoutvert

Esther V, op deze camping in september 2023

10,0

Reisgezelschap: Senioren

Pluspunten - Ontspannen sfeer met leuke gelegenheid voor ijsje, hapje en drankje
Bron: Ctoutvert

Nico G, op deze camping in september 2023

9,0

Reisgezelschap: Jongere paren

Pluspunten - Fietsroutes en Herentals.
Minpunten - Nvt
Bron: Ctoutvert

Derudder Herman, op deze camping in september 2022

8,6

Reisgezelschap: Senioren

Heel rustige camping heel leuke fietsomgeving!!!!!!!!!!!!!

Laetitia, op deze camping in juli 2022

7,7

Reisgezelschap: Jongere paren

Heel vriendelijke campinguitbaters! Je voelt je meteen welkom. Een kleine, rustige camping met een beperkt aantal toeistische plaatsen waar je je vanaf minuut 1 ontspannen voelt. Mooie wandelroute en wandelknooppunten aangrenzend aan de camping. Ook onze hond komt hier aan zijn trekken dankzij de mooie hondenweide!

Voorzieningen

Algemene gegevens

Richtprijs 1
€ 28,00
Richtprijs 2
€ 38,00
Openingsperiode
29-03-2024 t/m 30-09-2024
Oppervlakte
7 ha
Hoogteligging
22m
Aantal toerplaatsen
26 (80 - 120m2)
Aantal vaste jaarplaatsen
140
Aantal huuraccommodaties
2

** Van vetgedrukte voorzieningen weten wij dat zij niet bij de overnachtingsprijs inbegrepen zijn en dat er extra kosten voor gerekend worden. Houd er rekening mee dat ook sommige niet-vetgedrukte voorzieningen extra kosten kunnen hebben.

Populaire filters
  • Wifi 80-100% dekking
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
Internet
  • Mobiel netwerk
    • Type:4G
  • Wifi 80-100% dekking
Bij de receptie
  • Ook reserveren met CampingCard ACSI mogelijk
  • ACSI Club ID als identiteitsbewijs geaccepteerd
  • Reserveren voor hoogseizoen aanbevolen
  • Betalen met creditcard mogelijk
    • creditcard:visacard | mastercard
  • Betalen met pinpas/Maestro mogelijk
  • Defibrillator
  • Gesproken talen op de receptie (in hoogseizoen)
    • talen:Nederlands | Engels | Duits
Voorzieningen bij staanplaats
  • Autovrije staanplaats
  • Vuilwaterafvoer op/bij de plaats (max. 15m)
  • Watertappunt op/bij de plaats (max. 50m)
  • Ook geschikt voor caravans > 5,5m, exclusief dissel
  • Elektrische aansluiting mogelijk
    • Max. stroom:16 ampère | 10 ampère
  • Plaatsen met rtv-aansluiting
Campingregels
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Caravan toegestaan
  • Tent toegestaan
  • Bijzettentje toegestaan
  • Camper toegestaan
  • Autovrije staanplaats
  • Barbecue toegestaan
    • type BBQ:gas | elektra | kolen
Honden
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Hondenuitlaatplaats
Sanitair
  • Wastafels: warm water
  • Wastafels: koud water
  • Verwarmd sanitair
  • Individuele wascabines: warm water
  • Individuele wascabines: koud water
  • Zittoiletten
  • Toiletpapier aanwezig
  • Stortbak voor chemische toiletten
  • Douches: warm water
  • Douches: koud water
  • Familiedouche
  • Seniorendouche (met extra beugels)
  • Privé-sanitair op de kampeerplaats
Bodem en beplanting
  • Plaatsen met veel schaduw
  • Plaatsen met enige schaduw
  • Plaatsen zonder schaduw
  • Grasland
Wassen, afwassen, koken
  • Afwasbakken: warm water
  • Afwasbakken: koud water
  • Wasmachine(s)
  • Textielwasbakken: koud water
  • Textielwasbakken: warm water
  • Droogtrommel(s)
Eten, drinken en levensmiddelen
  • Restaurant (kleine kaart)
  • Snackbar
    • periode:01-05/30-09
  • Afhaalmaaltijden
  • Eenvoudig menu
  • Bar
  • Invriezen koelelementen
Huuraccommodaties
  • Safaritent zonder sanitair
    • aantal:2
Watersport en waterrecreatie
  • Visgelegenheid
Voor kinderen
  • Speeltuin
  • Enkele speeltoestellen
  • Disco-avonden
  • Dierenweide
  • Geen animatieprogramma
Sport en spel
  • Tafeltennistafel
  • Multisportveld
  • Tennis
  • Jeu de boulesbaan
  • Golfbaan op geringe afstand (max. 10 km)
    • afstand:1 km
    • aantal:18
  • Geocaching
Recreatie (volwassenen)
  • Animatieprogramma: volwassenen (min. 2x p.wk in hoogseiz.)
    • talen:Nederlands
    • periode:01-07/31-08
  • Visgelegenheid
  • Fietsroutes bij de camping
    • zwaarte:gemiddeld | licht
  • Gemarkeerde wandelroutes bij de camping
    • zwaarte:gemiddeld | licht | zwaar
  • Televisie
Ligging van de camping
  • Dichtbij afslag autosnelweg (< 10 km)
    • afstand:3 km
  • Openbaar vervoer bij de camping (max. 0,5 km)
    • afstand:0.1 km
  • Inkoopmogelijkheid
    • afstand:0.1 km
Voor camperaars
  • Camper toegestaan
  • Speciale voorzieningen voor campers
    • water tanken
    • elektrische aansluiting mogelijk (Max. stroom: 16 ampère | 10 ampère)
  • Ook geschikt voor campers > 8m en > 4 ton
    • gewicht:5000 kg
Diversen
  • Paden en wegen verlicht
  • Terrein bewaakt
  • Nachts rustig
  • Reserveren voor laagseizoen aanbevolen

Locatie

Toon op kaart
  • Camping Domein De Schuur
    Pastoorsbos 35
    2200 / Herentals
    België
  • Download GPS-coördinaten Selecteer uw navigatiesysteem:
     
    • TomTom (ov2)
    • Garmin (gpx)
    • CSV
  • Google routeplanner
    Coördinaten:
    51°7'56"N 4°49'52"E
  • E313 afslag 22 Olen, bij stoplichten rechtsaf. Bij het 2e stoplicht linksaf richting Noorderwijk. 3 km rechtdoor tot het bord 'Domein de Schuur' aan uw rechterhand. Hier inrijden.

Contact

Contact

Wilt u Camping Domein De Schuur boeken of meer informatie? Dat kan middels onderstaande gegevens.

Contact

Neem contact op

Informatieaanvraag

Informatieaanvraag

Hieronder vindt u het contactformulier.

Uw aanvraag wordt doorgestuurd naar Camping Domein De Schuur. Alle verdere correspondentie zal rechtstreeks tussen u en de camping verlopen.

Na het invullen van het contactformulier ontvangt u een e-mail met een bevestigingslink. Om uw aanvraag definitief te maken verzoeken wij u op de link te klikken.

1 Informatieaanvraag Waar gaat de vraag over?
 
  • Reservering
  • Rental accommodations
  • Prijzen en tarieven
  • Overig
Stel uw vraag:
(in de taal van het land waar de camping ligt of in het Engels)
2 Uw gegevens

3 Uw aanvraag
In welke taal wilt u bij voorkeur een antwoord krijgen? Let op; het is mogelijk dat de camping niet aan dit verzoek kan voldoen.


Camping Domein De Schuur

Camping Domein De Schuur Camping Domein De Schuur Camping Domein De Schuur Camping Domein De Schuur Camping Domein De Schuur Camping Domein De Schuur Camping Domein De Schuur
Camping Domein De Schuur Camping Domein De Schuur Camping Domein De Schuur Camping Domein De Schuur Camping Domein De Schuur Camping Domein De Schuur Camping Domein De Schuur

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen