Ga naar de homepage

Naturcamping Lagom ****

Algemene gegevens
8,6
52 beoordelingen Schrijf beoordeling
  • Geniet van ultieme stilte
  • Gelegen midden in een dennenbos
  • Heel hondvriendelijk
  • Bijzondere accommodaties
  • Buitenactiviteiten voor kinderen
  • Ga wild spotten en mountainbiken

Groen kamperen in een ontzettend rustgevende omgeving. Dat is wat je doet wanneer je vakantie viert in het Zweedse Gräsmark en midden in de natuur overnacht. Naturcamping Lagom ligt namelijk in een dennenbos en tegenover een meer. In de buurt vind je de plaatsen Gräsmark (12 km) en Torsby (28 km). In de omgeving is heel veel natuurschoon te ontdekken en zijn er talloze mogelijkheden om te wandelen.

Toon meer

De eigenaren van deze camping zijn Nederlands. Harold en Mariska hebben de camping in 2019 overgenomen en zijn sindsdien de trotse eigenaren van Naturcamping Lagom. Je vindt de camping door vanaf Karlstad de E45 tot Sunne te rijden en links af te slaan richting Gräsmark/Torsby. Houd in Gräsmark de richting Torsby aan. De camping wordt aangegeven met borden.

Kamperen tussen de dennen

De camping is erg groen gelegen, midden in een dennenbos. Rust en ruimte zijn de belangrijkste termen voor Harold en Mariska, en dat zie je overal op deze boscamping terug. De naam van de camping betekent dan ook ‘Precies goed’ en dat is wat Naturcamping Lagom is. De camping richt zich ook op duurzaamheid. Zo wordt er schoongemaakt met biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen en worden in het Lagom Café vooral ecologische en lokale producten geserveerd.

De leukste camping voor je hond

Op deze camping vind je ruime natuurplekken, waarvan 45 vrije plaatsen en 50 genummerde plekken met elektriciteit. De kampeerplekken zijn groot en er is veel ruimte omheen. Daarnaast zijn er diverse bijzondere accommodaties, zoals een tipi, een Finse kota en verschillende stuga’s. Het sanitair is helemaal in Scandinavische sferen. In het midden van het sanitairgebouw vind je ook de serviceruimte met onder andere een wasmachine, droger en koelkast. De camping is heel hondvriendelijk en is zelfs bekroond met de ACSI Award 2022. De leukste camping voor je hond in Zweden. In de omgeving zijn veel mogelijkheden om te wandelen met je viervoeter.

Ontspannen in de sauna

Dit is een gezellige, sfeervolle camping. Dat zie je ook terug in het café. Hier geniet je van een lekker ontbijt of een biologische koffie met appeltaart. De sauna van de camping is ook heerlijk. Er passen zes tot acht mensen in en je kunt hem ook helemaal voor jezelf reserveren. Wil je hierna afkoelen in het water? Vanaf de saunaplaats lig je binnen 100 meter in het Lillsjönmeer. Er is een strandje en een grote steiger waar je vanaf kunt springen.

Broodjes bakken boven het kampvuur

In het hoogseizoen worden er allerlei buitenactiviteiten voor kinderen georganiseerd op Lagom. Denk aan broodjes bakken boven het kampvuur, huttenbouwdag of een tractortour door de bossen. Daarnaast zijn er speelmogelijkheden te over: van schommels tot een trampoline en een binnenkeukentje tot een volleybalveld. ’s Zomers worden er op de camping muziekavonden georganiseerd. De ideale manier om te verbinden met je medekampeerders.

Omgeving/bezienswaardigheden

Erg leuk: deze camping trekt een internationaal gezelschap. In het hoogseizoen vind je er vooral veel gezinnen. Trek er samen op uit of huur zelf een kajak of kano om de rivier op te gaan. In de schitterende omgeving kun je ook wild spotten en uitgebreid mountainbiken. Je kunt een mountainbike en GPS huren op de camping. In de regio is ook van alles te doen. Hier ontdek je de natuur op zijn puurst. Geniet van de ongelooflijke stilte, slenter door de bossen en ontmoet de imposante elanden. Liever eropuit trekken? Ga ’s winters langlaufen, bezoek het wellnesscentrum in Sunne en stap ’s zomers in de auto naar het waterpark Sunne Sommarland (23,5 km). Je hebt hier gegarandeerd een fijne vakantie!

  • Camping accepteert ACSI Club ID
    • Vervangend legitimatiebewijs

    • Geaccepteerd op bijna
      8.100 campings in Europa

    • Inclusief WA/BA-verzekering

    • Korting in de ACSI Webshop

    ACSI Club ID

    Meest voordelige Camping Carnet voor Europa

    Met ACSI Club ID houdt u uw paspoort veilig op zak. Bijna 8.100 ACSI-campings accepteren de kaart als vervangend identiteitsbewijs. Bovendien betaalt u altijd de laagste prijs voor producten in onze webshop. Ook bent u met ACSI Club ID automatisch WA/BA-verzekerd. Word lid en profiteer direct!


    Bestel direct


    Lees meer over ACSI Club ID
Gedetailleerde informatie over de camping

Jaarlijks geïnspecteerd

W. Callewaert

"Rustige, midden in de natuur gelegen camping, onder bomen aan de rand van zwemmeer. Er zijn mooie kanotochten te maken. 's Winters is de camping ook geopend!"

Inspecteur Dhr. W. Callewaert

W. Callewaert

Deze camping wordt jaarlijks bezocht door een medewerker van ACSI. Hij of zij inspecteert de camping op meer dan 200 voorzieningen en andere aandachtspunten. Deze inspecteur kunt u benaderen voor meer informatie over de camping of de regio. Dat kan telefonisch: door de week tot 22.00 uur in de avond en in het weekend in de ochtend en de middag. Het telefoonnummer vindt u hieronder.

Wilt u een brochure van deze camping ontvangen? Gebruik dan het informatie-aanvraagformulier. Wilt u een plek reserveren? Dat kan bij een groot aantal campings makkelijk en snel hier, op onze website. Als dat voor deze camping nog niet mogelijk is, dan kunt u het informatie-aanvraagformulier versturen of rechtstreeks contact opnemen met de camping.

Bel deze inspecteur

Bel +31488792519

Beoordelingen (52)

Aan het laden, een ogenblik geduld…

Gemiddelde beoordeling: 8,6

Sanitair
8,6
Personeel
8,8
Prijs-kwaliteitverhouding
8,7
Kindvriendelijkheid
8,8
Entertainment
8,3
Sportfaciliteiten
8,1
Omgeving
8,9

Ilse V, op deze camping in december 2023

9,3

Pluspunten - Wij hebben genoten! Het was een intensief winterkampeer avontuur met -15 graden in de tent. Het verwarmde sanitair gebouwtje en het gezellige Café waren heel fijn!
Ook de sauna was fantastisch!

Bron: Ctoutvert

Niels K, op deze camping in oktober 2023

9,7

Reisgezelschap: Jongere paren

Pluspunten - De camping is klein en leuk ingericht. Het zit op een hele mooie locatie midden in het bos en vlakbij een schitterend meer. Vlak ernaast is een klein dorpje voor je boodschappen.

De stuga heeft alles wat je nodig hebt en beviel uitstekend. De eigenaren van de camping zijn super vriendelijk, helpen graag mee en hadden leuke tips. Bedankt dat we bij jullie mochten verblijven!

Een aanrader!

Bron: Ctoutvert

Maud W, op deze camping in september 2023

8,3

Pluspunten - We hebben een paar dagen in de Finse Kota verbleven op natuurcamping Lagom. Een prima en relaxte plek om in de natuur te genieten.
Minpunten - De geluiden van gezaag, gelukkig was dit niet al te lang.
Bron: Ctoutvert

Rian B, op deze camping in augustus 2023

10,0

Pluspunten - Het liefst vertellen we niemand hoe fijn het hier is. Dan houden we de plek voor onszelf. Maar ja, er blijven wonen kon niet dus delen we de fijne ervaring. Samen met het kraakheldere meer, het toegankelijke bos en de lieve beheerders en medewerksters is dit een topplek. Verblijf in een stuga net wat luxer dan de camping. Van alle gemakken voorzien.
Bron: Ctoutvert

Lars Flach, op deze camping in juli 2023

8,2

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, 12 - 18 jaar

Zeer aangename camping. We hadden voor de verandering een kamer. Huisjes waren al vol. Gedeelde ruimtes (keuken,wc, douche) waren ruim voldoende. Personeel zeer vriendelijk.

L. Haven, op deze camping in mei 2023

8,4

Reisgezelschap: Senioren

Mooie locaties in een bosrijke omgeving,vlak bij een zwem/vis meer.Beheerders echtpaar erg vriendelijk, in deze omgeving restaurants en supermarkt aanwezig. Zeker de moeite waard om nog eens te bezoeken..

Albert Vriend, op deze camping in september 2022

8,6

Reisgezelschap: Paren

camping in prachtige natuur aan rand van een prachtig meer, omringd door bossen, waar je kunt zwemmen , kanovaren, vissen en zonnebaden op de zonneweide. Tevens kun je prachtige wandelingen maken.

Juliette de Smidt, op deze camping in maart 2022

8,6

Reisgezelschap: Alleengaand

De sfeer is fantastisch op de Camping, rustig en relaxed. Er zijn veel dingen te doen, en vooral voor kinderen
een Paddestoelenroute te lopen met 22 hele leuke vragen, waar je iets van kan leren. Heel veel leuke wandelingen te lopen. De rivier af kanoën, is erg leuk. Naar het strand en waterfietsen is ook mogelijk.
De lekkerste koffie hebben ze, die ik ooit geproefd heb, en heerlijke ontbijtjes en eten.

Elke Uylenbroeck, op deze camping in februari 2022

8,6

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, 4 - 12 jaar

Gewoon zo rustig, niets moet, alles mag. Ze streven er naar om de rust te bewaren en laten veel plaats tussen de plekjes. Ook geweldige huisjes.

Berger Akkelien, op deze camping in februari 2022

8,9

Reisgezelschap: Jongere paren

Zeer vriendelijke, gastvrije Nederlandse campingeigenaren met topaccomodaties die sfeervol zijn ingericht. De locatie vd camping ligt aan een meer met een prachtig wijds uitzicht.

Voor de fietsers, wandelaars en skiërs is het prima vertoeven. Ook zijn er verschillende activiteiten te boeken, seizoensgebonden.

De campingeigenaren verzorgen op verzoek een prima ontbijt en/ of diner.

Op een afstand <1km is een supermarkt te vinden met een groot assortiment.

Voorzieningen

Algemene gegevens

Richtprijs 1
€ 28,50
Richtprijs 2
€ 28,50
Richtprijs winterperiode 1
€ 28,50
Richtprijs winterperiode 2
€ 28,50
Openingsperiode *
01-01-2024 t/m 31-10-2024
01-12-2024 t/m 31-12-2024
Oppervlakte
4 ha
Hoogteligging
50m
Aantal toerplaatsen
80 (140 - 150m2)
Aantal vaste jaarplaatsen
15
Aantal huuraccommodaties
11
Camping geschikt voor mindervaliden
Ja
Camping ook geschikt voor wintersport
Ja

** Van vetgedrukte voorzieningen weten wij dat zij niet bij de overnachtingsprijs inbegrepen zijn en dat er extra kosten voor gerekend worden. Houd er rekening mee dat ook sommige niet-vetgedrukte voorzieningen extra kosten kunnen hebben.

Populaire filters
  • Wifi 80-100% dekking
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Oplaadpunt voor elektrische auto's
    • aantal:2
Internet
  • Mobiel netwerk
    • Type:4G
  • Wifi 80-100% dekking
Bij de receptie
  • ACSI Club ID als identiteitsbewijs geaccepteerd
  • Reserveren voor hoogseizoen aanbevolen
  • Betalen met creditcard mogelijk
    • creditcard:visacard | mastercard | amex
  • Betalen met pinpas/Maestro mogelijk
  • Receptie goed toegankelijk voor mindervaliden
  • Gesproken talen op de receptie (in hoogseizoen)
    • talen:Nederlands | Engels | Duits
Voorzieningen bij staanplaats
  • Ook geschikt voor caravans > 5,5m, exclusief dissel
  • Elektrische aansluiting mogelijk
    • Max. stroom:10 ampère
  • Eurostekker (CEE) noodzakelijk
  • Elektrische aansluiting mogelijk
Campingregels
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Caravan toegestaan
  • Tent toegestaan
  • Bijzettentje toegestaan
  • Camper toegestaan
  • Dubbelassers toegestaan
  • Barbecue toegestaan
    • type BBQ:gas | kolen
  • Meebrengen eigen boot toegestaan
  • Motorboot
  • Zeilboot
Honden
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
Sanitair
  • Wastafels: warm water
  • Wastafels: koud water
  • Verwarmd sanitair
  • Verwarmd sanitair
  • Individuele wascabines: warm water
  • Individuele wascabines: koud water
  • Zittoiletten
  • Toiletpapier aanwezig
  • Familiesanitair
  • Stortbak voor chemische toiletten
  • Toilet-douche combinatie (min. 2,15mx2,15m)
  • Douches: warm water
  • Douches: koud water
  • Douchezitje / douchestoel (opklapbaar of verrijdbaar) ongeveer 48 cm hoog
  • Babyroom
  • Kraan zonder drukknop
Bodem en beplanting
  • Plaatsen met veel schaduw
  • Plaatsen met enige schaduw
  • Plaatsen zonder schaduw
  • Grasland
  • Zandbodem
Wassen, afwassen, koken
  • Afwasbakken: warm water
  • Afwasbakken: koud water
  • Individuele kookgelegenheid
  • Wasmachine(s)
  • Textielwasbakken: koud water
  • Droogtrommel(s)
  • Magnetron
  • Kookgelegenheid voor groepen
Eten, drinken en levensmiddelen
  • Ontbijt verkrijgbaar
    • periode:01-09/31-10 | 01-01/01-07
  • Vers brood verkrijgbaar op de camping
  • Kantine/restaurant gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
  • Eenvoudig menu
    • periode:01-07/31-08
  • Bar
    • periode:01-07/31-08
  • Gemeenschappelijke barbecueplaats
  • Invriezen koelelementen
Te huur op of bij camping
  • Bungalows/chalets
    • aantal:9
  • Kajaks
  • Motorboten
  • Safaritent zonder sanitair
    • aantal:2
Zwemmen
  • Zwemmen in meer/recreatieplas (max. 0,1 km)
Wellness
  • Sauna
Strand
  • Zandstrand
  • Grasstrand
Watersport en waterrecreatie
  • Visgelegenheid
  • Windsurfen toegestaan
  • Motorboot
  • Meebrengen eigen boot toegestaan
  • Zeilboot
  • Zeilen toegestaan
  • Trailerhelling
Voor kinderen
  • Speeltuin
  • Animatieprogramma: kinderen (min. 2x p.wk in hoogseiz.)
    • talen:Nederlands | Engels
    • periode:01-07/31-08
  • Recreatieruimte
  • Miniclub (min. 4x p.wk in hoogseizoen)
    • talen:Nederlands | Engels
  • Babyroom
  • Trampoline
Sport en spel
  • Tafeltennistafel
  • Jeu de boulesbaan
  • Beachvolleybal
  • Boogschieten
  • Geocaching
  • Groter skigebied op
    • afstand:40 km
  • Aansluiting op andere skigebieden
  • Stand-up Paddling
  • Kano's
  • Kajaks
  • Mountainbikeroutes bij de camping
    • moeilijkheid:gemiddeld
Recreatie (volwassenen)
  • Animatie voor tieners 13 t/m 18 jr (min. 2x per week)
    • talen:Nederlands | Engels
    • periode:01-07/31-08
  • Animatieprogramma: volwassenen (min. 2x p.wk in hoogseiz.)
    • talen:Nederlands | Engels
    • periode:01-07/31-08
  • Visgelegenheid
  • Fietsroutes bij de camping
    • zwaarte:gemiddeld | licht
  • Gemarkeerde wandelroutes bij de camping
    • zwaarte:gemiddeld | licht | zwaar
  • Recreatieruimte
  • Excursieprogramma (min. 2x p.wk in hoogseiz.)
  • Begeleide wandeltochten
  • GPS-wandeltochten
Ligging van de camping
  • Gelegen aan meer/recreatieplas (max. 0,1 km)
  • Gelegen in bos
  • Panorama
  • Openbaar vervoer bij de camping (max. 0,5 km)
    • afstand:0.5 km
  • Inkoopmogelijkheid
    • afstand:0.5 km
  • Langlaufloipe op
    • afstand:1 km
  • Direct aan meer/recreatieplas gelegen
Voor camperaars
  • Camper toegestaan
  • Speciale voorzieningen voor campers
    • water tanken
    • grijs water lozen
    • elektrische aansluiting mogelijk (Max. stroom: 10 ampère)
    • service voor passanten
  • Ook geschikt voor campers > 8m en > 4 ton
    • gewicht:10000 kg
Mindervaliden
  • Mindervalidensanitair gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
  • Deurbreedte minimaal 100 cm
  • Opklapbare/vergrendelbare steunen aan tenminste 1 zijde van de toiletpot
  • Hoogte toiletzitting ongeveer 48 cm
  • Naast toiletpot aan tenminste 1 zijde ongeveer 90 cm vrije ruimte
  • Vóór toiletpot minimaal 1,2 m vrije ruimte
  • Er zijn geen drempels van meer dan 2 cm hoogte in toiletgebouw
  • Gang in toiletgebouw minimaal 1,2 m breed
  • Eventuele deurdrangers niet te zwaar (3 à 4 kg druk)
  • Toilet-douche combinatie (min. 2,15mx2,15m)
  • Douchezitje / douchestoel (opklapbaar of verrijdbaar) ongeveer 48 cm hoog
  • Kantine/restaurant gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
  • Kraan zonder drukknop
  • Receptie goed toegankelijk voor mindervaliden
Diversen
  • Paden en wegen verlicht
  • Terrein bewaakt
  • Overdag rustig
  • Nachts rustig
  • Oplaadpunt voor elektrische auto's
    • aantal:2

Het weer

Het weer op deze camping

Weersverwachting

Do

28 / 03

 

Vr

29 / 03

 

Za

30 / 03

 

Zo

31 / 03

 

Ma

01 / 04

 

Di

02 / 04

 

Wo

03 / 04

 
Max. 6.5° 10° 10.5° 8.5° 3.5° 3.5°
Min -0.6° 2.9° 2.2° 2.9° 0.6° -1.6° -2.8°
Neerslag 90% 85% 10% 75% 65% 80% 50%
Windrichting NO ZW ZW O N O NO
Windkracht 2 2 2 2 2 2 2

Klimaat

Relatieve vochtigheid Neerslagsom (mm) Zonne-uren
Jan 89% 43 2
Feb 85% 31 3
Mrt 75% 37 4
Apr 80% 37 6
Mei 67% 42 8
Jun 74% 53 10
Jul 76% 62 9
Aug 80% 73 7
Sep 86% 70 5
Okt 88% 67 3
Nov 88% 71 2
Dec 90% 48 1

Gemiddelde temperatuur

Weeronline

Locatie

Toon op kaart
  • Naturcamping Lagom
    Uddhedsängen 30
    68698 / Gräsmark/Uddheden
    Zweden
  • Download GPS-coördinaten Selecteer uw navigatiesysteem:
     
    • TomTom (ov2)
    • Garmin (gpx)
    • CSV
  • Google routeplanner
    Coördinaten:
    59°57'1"N 12°54'52"E
  • Vanaf Karlstad weg E45 tot Sunne, linksaf richting Gräsmark/Torsby. In Gräsmark richting Torsby aanhouden. De camping wordt met borden aangegeven.

Contact

Contact

Wilt u Naturcamping Lagom boeken of meer informatie? Dat kan middels onderstaande gegevens.

Contact

Neem contact op

Informatieaanvraag

Informatieaanvraag

Hieronder vindt u het contactformulier.

Uw aanvraag wordt doorgestuurd naar Naturcamping Lagom. Alle verdere correspondentie zal rechtstreeks tussen u en de camping verlopen.

Na het invullen van het contactformulier ontvangt u een e-mail met een bevestigingslink. Om uw aanvraag definitief te maken verzoeken wij u op de link te klikken.

1 Informatieaanvraag Wat wilt u doen?
Stel uw vraag:
(in de taal van het land waar de camping ligt of in het Engels)
2 Uw gegevens

3 Uw aanvraag
In welke taal wilt u bij voorkeur een antwoord krijgen? Let op; het is mogelijk dat de camping niet aan dit verzoek kan voldoen.


Naturcamping Lagom ****

Naturcamping Lagom Naturcamping Lagom Naturcamping Lagom Naturcamping Lagom Naturcamping Lagom Naturcamping Lagom Naturcamping Lagom Naturcamping Lagom Naturcamping Lagom Naturcamping Lagom Naturcamping Lagom Naturcamping Lagom Naturcamping Lagom Naturcamping Lagom Naturcamping Lagom Naturcamping Lagom Naturcamping Lagom Naturcamping Lagom
Naturcamping Lagom Naturcamping Lagom Naturcamping Lagom Naturcamping Lagom Naturcamping Lagom Naturcamping Lagom Naturcamping Lagom Naturcamping Lagom Naturcamping Lagom Naturcamping Lagom Naturcamping Lagom Naturcamping Lagom Naturcamping Lagom Naturcamping Lagom Naturcamping Lagom Naturcamping Lagom Naturcamping Lagom Naturcamping Lagom

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen