Ga naar de homepage

Thriftwood Holiday Park

Algemene gegevens
Richtprijs € 38,20

Graafschap Kent, gelegen in het zuidoosten van Engeland, wordt ook wel de ‘tuin van Engeland’ genoemd. Vanaf de boot van Dover of van Folkstone (richting Londen) ontrollen zich de groene heuvels. Vind hier kastelen en tuinen om van te dromen. Thriftwood Holiday Park ligt midden in dit gebied, bij het pittoreske stadje Stansted. Vanuit de camping heb je een fantastisch uitzicht over de omringende heuvels. Op zomerse dagen is het genieten in het kleine, maar fijne zwembad met warm water. Kom je met je eigen caravans, camper of tent? In dat geval kun je kiezen uit een plek op het groene gras of juist een plek tussen bomen. Verder zijn er ook genoeg ‘hard-standing’ plaatsen. Zorg wel voor rotspennen om je voortent of tent goed vast te pinnen.

Toon meer

Huren kan ook op Thriftwood Holiday Park; je hebt keuze uit stacaravans of luxe ingerichte lodges. Alles wat je maar nodig hebt op een camping vind je hier. Het sanitair is gerenoveerd en up-to-date, compleet met voorzieningen om je was en afwas te doen.

Genieten

Het gras wordt constant kort gehouden en alles ziet er verzorgd uit. Er zijn een bar en een winkel waar je elke dag vers brood kunt kopen. Heb je meer nodig dan de campingwinkel biedt? Fiets dan drie kilometer naar de supermarkt in Stansted. Voor iedereen die heimwee heeft naar het thuisfront is de gratis wifi mooi meegenomen. Ga dus fijn even skypen en mailen zodat je gelijk de hele familie kunt laten meegenieten van je kampeervakantie.

Graafschap Kent

Thriftwood Holiday Park ligt perfect om dit graafschap te verkennen. Wil je die indrukwekkende krijtrotsen bij Dover nog eens op je gemak bekijken? Vanuit Dover voeren wandelpaden je over veilige routes. Maak ook eens een rondvaart met een bootje. Ben je toch in Dover, vergeet dan zeker niet Dover Castle te bezoeken, gelegen op het hoogste punt van de stad. Kijk vanaf de wallen, muren en de uitkijktorens op Het Kanaal. De onderliggende gangenstelsels voeren je terug naar de tijd van de Tweede Wereldoorlog. Dat zijn de ‘wartime tunnels’ en vertellen je over spionage en geheime operaties.

Canterbury

Meer dan de moeite waard is de middeleeuwse stad Canterbury, een uurtje rijden met de auto. Bekijk de prachtige oude kathedraal, slenter door de straatjes en shop in het bruisende winkelhart. Superromantisch is een rondvaart in een van de kleine roeibootjes die toeristen door de stad varen.

Tuinen kijken

De beroemdste tuin van Kent is wel die van Sissinghurst Castle, al lijkt het kasteel meer op een indrukwekkend landhuis. Dit ligt op zo’n anderhalf uur rijden van de camping en is niettemin meer dan de moeite waard. Taxushagen verdelen de tuin weer in kleinere tuinen. Soms is het hier zo druk dat je een ‘timed ticket’ moet kopen en moet wachten tot je de tuinen in mag. Nog zo’n mooie tuin is die bij Leeds Castle. Dit enorme complex is gebouwd op twee eilandjes in een meer, midden in een parkachtig landschap. De oudste tuin dateert uit de 12e eeuw, de nieuwste uit de vorige eeuw. Bezoek hier ook het doolhof met een grot in het midden. Spannend voor het hele gezin!

Korting in het laagseizoen met CampingCard ACSI

Voordelig kamperen in het laagseizoen met de CampingCard ACSI

CampingCard ACSI is een handig kaartje dat u tot wel 50% vakantievoordeel oplevert! In 2018 kunt u op maar liefst 3330 campings terecht, in 21 Europese landen. U betaalt één van de vijf, vaste lage tarieven in het voor- en naseizoen!

De voordelen

  • Tot 50% korting! Met uw CampingCard ACSI verblijft u tegen vier vaste lage tarieven extra voordelig op de mooiste campings in heel Europa.

  • 3330 campings, door ACSI geïnspecteerd! Met uw CampingCard ACSI kunt u op 3330 campings terecht, verdeeld over 21 Europese landen.

  • Voordelig kamperen met (klein)kinderen Op ruim 650 campings zijn kinderen (t/m 5 jaar) bij het CampingCard ACSI-tarief inbegrepen.

7,8
Gemiddelde beoordeling Bekijk 31 beoordelingen

Openingsperiode van camping + uw verblijfsperiode

mei 2018
ma di wo do vr za zo
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
juni 2018
ma di wo do vr za zo
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
juli 2018
ma di wo do vr za zo
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
augustus 2018
ma di wo do vr za zo
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
september 2018
ma di wo do vr za zo
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
oktober 2018
ma di wo do vr za zo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
november 2018
ma di wo do vr za zo
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
december 2018
ma di wo do vr za zo
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      

31 Camping geopend

31 Camping gesloten

31 Gekozen datum

Gedetailleerde informatie over de camping

R.P. Schweinsbergen

"De camping is gesitueerd temidden van veel bomen. De beplanting is gevarieerd (middelhoog tot hoog). Door de veelheid aan faciliteiten is deze camping uitermate geschikt voor gezinnen, verwarmd zwembad bij de prijs inbegrepen. Omdat de snelweg niet ver verwijderd is, zijn de vele bezienswaardigheden in de omgeving (Leeds Castle!) goed bereikbaar."

R.P. Schweinsbergen

Inspecteur Dhr. R.P. Schweinsbergen

De inspecteur is een medewerker van ACSI. Hij/zij inspecteert jaarlijks de camping aan de hand van een lijst van bijna 200 voorzieningen en andere aandachtspunten.
De ACSI-inspecteur werkt niet voor de camping. Heeft u graag campingbrochures of wilt u reserveren, dan verwijzen wij u graag naar de informatie-aanvraag of het reserveringsformulier.
Wellicht kunt u rechtstreeks contact opnemen met de camping.

U kunt de inspecteur wel benaderen voor extra informatie over de camping en directe omgeving. Mocht het u niet lukken om de inspecteur overdag telefonisch te bereiken, dan kunt u het beter aan het begin van de avond nog eens proberen, maar niet na 22.00 uur. In het weekend is de inspecteur alleen overdag bereikbaar.

Het telefoonnummer van de inspecteur die deze camping bezocht heeft vindt u onder 'Bel deze inspecteur'.

Bel deze inspecteur

Bel +31(0)228797990
Aan het laden, een ogenblik geduld…

Gemiddelde beoordeling: 7,8

Voeg een beoordeling toe
Sanitair
7,8
Personeel
7,9
Prijs-kwaliteitverhouding
7,6
Kindvriendelijkheid
8,3
Entertainment
7,7
Sportfaciliteiten
7,1
Zwembad
7,3
Eten en drinken
7,5
Omgeving
8,1

BEAUFILS, op deze camping in september 2014

8,9

Google Vertaling

Reisgezelschap: Senioren

Camping bien situé, dans un environnement agréable. Personnel charmant et serviable. Sanitaires parfaits et bien entretenus. Nourriture proposée peu variée mais excellente. A recommander pour un séjour idyllique!

beillard-jones, op deze camping in mei 2012

8,8

Google Vertaling

Reisgezelschap: Senioren

On arrival at the site, we found the staff to be very helpful; we had no booking but we were accepted on an hard standing pitch for our camper; on the pitch there was water, electric and satellite tv connection.
The sanitary block was brand new, heated, and spotless, with lot of room; in fact perfect.
The local environment was very nice, a small amount of noise from the motoway and brands hatch circuit but not obtrusive. We would recommend this park to anyone.
Just a shame that pets are not allowed in the lounge bar, because they loose customer.

Algemene gegevens

Richtprijs 1
€ 38,20
Richtprijs 2
€ 44,80
Openingsperiode
01-01-2018 t/m 31-12-2018
Oppervlakte
6,8 ha
Hoogteligging
190m
Aantal toerplaatsen
125 (80 - 180m2)
Aantal vaste jaarplaatsen
17
Aantal huuraccommodaties
5
Camping geschikt voor gehandicapten
Ja
Eco-camping
Ja

* Vetgedrukte voorzieningen zijn niet bij de overnachtingsprijs inbegrepen. Hiervoor moet dus extra betaald worden. (Dit betekent niet dat de niet-vetgedrukte voorzieningen gratis zijn!)

Populaire voorzieningen
  • Buitenzwembad
    • oppervlakte:50 m2
    • periode:01-05/31-08
    • Verwarmd:ja
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • ACSI Club ID als identiteitsbewijs geaccepteerd
  • Stacaravans
    • aantal:5
Internet
  • WiFi-zone
    • wifi-zone gratis
Bij de receptie
  • Ook reserveren met CampingCard ACSI mogelijk
  • ACSI Club ID als identiteitsbewijs geaccepteerd
  • Reserveren voor hoogseizoen aanbevolen
  • Betalen met creditcard mogelijk
    • creditcard:mastercard | visacard
  • Betalen met pinpas/Maestro mogelijk
  • Receptie goed toegankelijk voor gehandicapten
  • Gesproken talen op de receptie (in hoogseizoen)
    • talen:Engels
Campingregels
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Caravan toegestaan
  • Tent toegestaan
  • Bijzettentje toegestaan
  • Kampeerauto toegestaan
  • Dubbelassers toegestaan
  • Barbecue toegestaan
    • type BBQ:kolen | elektra | gas
Honden
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Hondenuitlaatplaats
Sanitair
  • Wastafels: warm water
  • Wastafels: koud water
  • Verwarmd sanitair
  • Zittoiletten
  • Toiletpapier aanwezig
  • Familiesanitair
  • Stortbak voor chemische toiletten
  • Toilet-douche combinatie (min. 2,15mx2,15m)
  • Douches: warm water
  • Sanitaire voorzieningen voor gehandicapten niet in hetzelfde gebouw, maar met alarminstallatie
  • Douchezitje / douchestoel (opklapbaar of verrijdbaar) ongeveer 48 cm hoog
  • Babyroom
  • Kraan zonder drukknop
Bodem en beplanting
  • Plaatsen met veel schaduw
  • Plaatsen met enige schaduw
  • Plaatsen zonder schaduw
  • Grasland
  • Verharde standplaats
  • Harde bodem
  • Hellend terrein
Wassen, afwassen, koken
  • Afwasbakken: warm water
  • Afwasbakken: koud water
  • Wasmachine(s)
  • Textielwasbakken: koud water
  • Textielwasbakken: warm water
  • Droogtrommel(s)
  • Strijkgelegenheid
Eten, drinken en levensmiddelen
  • Levensmiddelen: beperkt verkrijgbaar
  • Restaurant (kleine kaart)
  • Kantine/restaurant gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
  • Snackbar
  • Afhaalmaaltijden
  • Bar
  • Invriezen koelelementen
  • Ruilmogelijkheid gasflessen
Te huur op of bij camping
  • Stacaravans
    • aantal:5
Zwemmen
  • Buitenzwembad
    • oppervlakte:50 m2
    • periode:01-05/31-08
    • Verwarmd:ja
Voor kinderen
  • Enkele speeltoestellen
  • Recreatieruimte
  • Babyroom
  • Speelautomaten
  • Geen animatieprogramma
Sport en spel
  • Golfbaan op geringe afstand (max. 10 km)
    • afstand:5 km
    • aantal:18
Recreatie (volwassenen)
  • Recreatieruimte
  • Televisie
  • Speelautomaten
Ligging van de camping
  • Gelegen in bos
  • Dichtbij afslag autosnelweg (< 10 km)
    • afstand:1,5 km
  • Inkoopmogelijkheid
    • afstand:5 km
Voor camperaars
  • Kampeerauto toegestaan
  • Speciale voorzieningen voor kampeerauto's
  • Ook geschikt voor kampeerauto's > 8m en > 4 ton
Voorzieningen bij kampeerplaats
  • Wateraansluiting op/bij de plaats (max. 15m)
  • Watertappunt op/bij de plaats (max. 50m)
  • Ook geschikt voor caravans > 5,5m, exclusief dissel
  • Elektrische aansluiting mogelijk
    • Max. stroom:10 ampère
  • Eurostekker (CEE) noodzakelijk
  • Plaatsen met rtv-aansluiting
Diversen
  • Paden en wegen verlicht
  • Terrein bewaakt
  • Dag en nacht rustig
  • Reserveren voor laagseizoen aanbevolen
Adres & Route

Wilt u camping Thriftwood Holiday Park boeken of meer informatie? Dat kan middels onderstaande gegevens.

  • Thriftwood Holiday Park
    Plaxdale Green road
    TN15 7PB / Sevenoaks/London
    Verenigd Koninkrijk

  • Download GPS-coördinaten
    Selecteer uw navigatiesysteem:

     
    • TomTom (ov2)
    • Garmin (gpx)
    • CSV
  • Google routeplanner
    Coördinaten:

    51°19'27"N 0°17'34"E
  • M20 afslag 3. Campingborden volgen.

  • Contact

Neem contact op

Toon op kaart
Laden
Het weer op deze camping

Weersverwachting

Ma

23 / 07

 

Di

24 / 07

 

Wo

25 / 07

 

Do

26 / 07

 

Vr

27 / 07

 

Za

28 / 07

 

Zo

29 / 07

 
Max. 31.6° 31.2° 30.7° 30.9° 29.8° 26.9° 26.9°
Min 17.4° 16.8° 17.4° 16.9° 17.2° 16.7° 15.4°
Neerslag 5% 5% 10% 15% 15% 30% 30%
Windrichting ZW ZW W ZW ZW W O
Windkracht 3 3 2 3 3 3 3

Gemiddelde temperatuur

Klimaat

Relatieve vochtigheid Neerslagsom (mm)
Jan. 83% 56
Feb. 78% 38
Mrt. 76% 50
Apr. 74% 52
Mei 69% 44
Jun. 70% 51
Jul. 68% 44
Aug. 71% 50
Sep. 76% 51
Okt. 79% 84
Nov. 83% 51
Dec. 83% 57
Weeronline
Informatieaanvraag

ACSI Eurocampings stuurt uw informatieaanvraag door naar "Thriftwood Holiday Park".

Let op; u verstuurt een informatieaanvraag. U kunt niet direct reserveren middels dit formulier. U krijgt rechtstreeks contact met de camping en ACSI Eurocampings kan geen invloed uitoefenen op het verloop daarvan.

1 Informatieaanvraag Wat wilt u doen?
Stel uw vraag:
(in de taal van het land waar de camping ligt of in het Engels)
2 Uw gegevens

3 Uw aanvraag
In welke taal wilt u bij voorkeur een antwoord krijgen? Let op; het is mogelijk dat de camping niet aan dit verzoek kan voldoen.