Ga naar de homepage

Camping Platja Cambrils Cat.2

Algemene gegevens
Beschikbaarheid en prijzen
7,7
38 beoordelingen Schrijf beoordeling
  • Op slechts 250 m van zee & strand
  • Groot zwembad met glijbanen
  • Sfeervol restaurant, ook afhaal
  • Biblio Truck aanwezig
  • Waterpark Aquopolis op 15 min.
  • Populaire badplaats Salou op 4 km

Vlak bij de gezellige badplaats Cambrils en op 250 meter van het strand, ligt Camping Platja Cambrils. Dit is een grote camping die ideaal is voor gezinnen met kinderen. Veel kampeerplaatsen beschikken over natuurlijke schaduw. De camping heeft een groot zwembad met glijbanen, een goed restaurant en veel sport- en spelactiviteiten. In de omgeving kun je onder meer Barcelona en attractie- en waterparken bezoeken.

Toon meer

Om bij deze camping te komen neem je vanaf tolweg AP7 afslag 35 richting Salou. Sla de T-325 in en volg vanaf het plaatsje Vilafortuny de borden. De vliegvelden van Reus en Barcelona zijn overigens ook vlakbij, dus je kunt ook het vliegtuig nemen om Camping Platja Cambrils te bereiken. Deze camping ligt gunstig: aan de Costa Dorada, vlak bij het strand tussen de badplaatsen Cambrils en Salou. Vanuit de camping loop je bijna meteen de boulevard van Cambrils op! De Costa Dorada is geliefkoosd om de prachtige fietsroutes. Verder liggen waterpark Aquopolis en attractiepark PortAventura World op een kwartiertje rijden.

Welkom

In het moderne receptiegebouw word je door gastvrije receptionisten welkom geheten. Wanneer je daarna naar je kampeerplaats of huuraccommodatie rijdt, zie je gelijk dat deze camping veel beplanting heeft. Bovendien is de camping fraai aangelegd. Je voelt je dus snel thuis!

Kamperen met natuurlijke schaduw

De goede staat van de camping komt ook tot uiting in de talrijke kampeerplaatsen, stacaravans en bungalows. Dat de meeste plaatsen beschikken over natuurlijke schaduw, wordt door veel mensen als een groot voordeel ervaren. Camping Platja Cambrils wordt door kampeerders uit heel Europa bezocht. In het hoogseizoen zijn er veel gezinnen met kinderen, terwijl in het laagseizoen de camping vooral wordt bevolkt door senioren.

Van baantjes trekken tot puur waterplezier

Op een centrale plek op de camping vind je een riant zwembad met olympische afmetingen. Hier kun je even wat verfrissing zoeken, maar ook sportief bezig zijn door baantjes te zwemmen. Onvervalste waterpret is hier gegarandeerd door de aanwezige waterglijbanen. Zwemmen kan uiteraard ook in zee. Het dichtstbijzijnde zandstrand (Platja de l'Esquirol) ligt op maar 250 meter van de camping.

Muzikaal uit eten op de camping

Naast het zwembad ligt een sfeervol restaurant. In het hoogseizoen worden hier ’s avonds vaak muziekshows georganiseerd. Extra gezelligheid tijdens het eten! In dit restaurant kun je ook terecht voor meeneemmaaltijden. Verder beschikt de camping over een grote supermarkt. Hier vind je alles wat je nodig hebt om zelf een maaltijd op je campingtafel te zetten.

Sanitair

De moderne sanitaire voorzieningen van Camping Platja Cambrils zijn ronduit goed te noemen. Er zijn veel comfortabele individuele (douche)cabines. Speciale cabines voor kinderen en mindervaliden zijn ook ruimschoots voorhanden.

Sport, spel en Biblio Truck

Camping Platja Cambrils heeft veel te bieden om zowel de jonge als de oudere campinggasten te vermaken. Zo is er voor de kinderen een kids club. De sportvelden in de hoek van de camping zijn geschikt om verschillende sporten te spelen. Voor watersporten loop je gewoon even naar het strand, waar je mogelijkheden vindt om te duiken, snorkelen, surfen, waterskiën en zeilen. Als je van lezen houdt, breng dan eens een bezoekje aan de Biblio Truck. Hier ben je welkom om boeken te komen lenen en uitlenen. Je vindt boeken in allerlei talen en geschikt voor alle leeftijden.

Bekijk campingwebsite 
  • €23 per nacht in het laagseizoen
    • Tot 60% korting

    • 3.000 campings,
      jaarlijks gecontroleerd

    • Binnen 4 nachten terugverdiend

    CampingCard ACSI

    Voordelig kamperen in het laagseizoen

    CampingCard ACSI is een handige kortingskaart die u tot wel 60% vakantievoordeel oplevert. In 2024 kampeert u met CampingCard ACSI op 3.000 campings in 25 Europese landen. Betaal ook altijd één van de acht, vaste lage tarieven in het laagseizoen!


    Bestel direct


    Lees meer over CampingCard ACSI
    • Vervangend legitimatiebewijs

    • Geaccepteerd op bijna
      8.100 campings in Europa

    • Inclusief WA/BA-verzekering

    • Korting in de ACSI Webshop

    ACSI Club ID

    Meest voordelige Camping Carnet voor Europa

    Met ACSI Club ID houdt u uw paspoort veilig op zak. Bijna 8.100 ACSI-campings accepteren de kaart als vervangend identiteitsbewijs. Bovendien betaalt u altijd de laagste prijs voor producten in onze webshop. Ook bent u met ACSI Club ID automatisch WA/BA-verzekerd. Word lid en profiteer direct!


    Bestel direct


    Lees meer over ACSI Club ID
Gedetailleerde informatie over de camping

Beschikbaarheid

Jaarlijks geïnspecteerd

L.J.C. Thiele

"Deze camping is gelegen aan de rand van Cambrils op 250m van het strand. Schaduwrijke staanplaatsen, voorzien van groot zwembad en solariumruimte. Fietsroutes direct vanaf de camping."

Inspecteur Dhr. L.J.C. Thiele

L.J.C. Thiele

Deze camping wordt jaarlijks bezocht door een medewerker van ACSI. Hij of zij inspecteert de camping op meer dan 200 voorzieningen en andere aandachtspunten. Deze inspecteur kunt u benaderen voor meer informatie over de camping of de regio. Dat kan telefonisch: door de week tot 22.00 uur in de avond en in het weekend in de ochtend en de middag. Het telefoonnummer vindt u hieronder.

Wilt u een brochure van deze camping ontvangen? Gebruik dan het informatie-aanvraagformulier. Wilt u een plek reserveren? Dat kan bij een groot aantal campings makkelijk en snel hier, op onze website. Als dat voor deze camping nog niet mogelijk is, dan kunt u het informatie-aanvraagformulier versturen of rechtstreeks contact opnemen met de camping.

Bel deze inspecteur

Bel +31 488792505

Beoordelingen (38)

Aan het laden, een ogenblik geduld…

Gemiddelde beoordeling: 7,7

Sanitair
7,5
Personeel
8,3
Prijs-kwaliteitverhouding
7,7
Kindvriendelijkheid
7,4
Entertainment
7,6
Sportfaciliteiten
7,3
Zwembad
7,3
Eten en drinken
7,2
Omgeving
8,7

Kees Schaap, op deze camping in oktober 2023

7,7

Reisgezelschap: Senioren

Ben dit jaar 2 keer hier geweest met camper te kleine plaatsen geen schotel ontvangst en heel slecht Wifi.

LFJ V, op deze camping in september 2023

9,0

Reisgezelschap: Senioren

Pluspunten - De locatie de kampeerplaats
Minpunten - Er word veels te hard gereden op de camping ze schakelen gewoon door naar de derde versnelling waarom! Er is ook geen toezicht op .
Bron: Ctoutvert

Aloysius H, op deze camping in mei 2023

8,0

Reisgezelschap: Senioren

Pluspunten - De camping ligt tussen Salou en Cambrils in je kan daar naar toe wandelen.
Bron: Ctoutvert

M. Dassen, op deze camping in april 2023

6,4

Reisgezelschap: Paren

acsi korting geldt alleen voor campers onder de 7 meter prijzen vallen dan zelfs in voorseizoen erg duur uit en van klantvriendelijkheid hadden ze nog nooit gehoord.

T. Jalving, op deze camping in september 2022

6,6

Reisgezelschap: Senioren

Nette camping met goed sanitair. Lange en rechte paden, waardoor het geen gezelligheid uitstraalt. Meeste (acsi)plaatsen te klein voor caravan met voortent of luifel en auto. Geen wifi op bijna alle plaatsen. Veel verkeer op paden, van mensen die komen en gaan.

Tamara, op deze camping in augustus 2022

5,1

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, 4 - 12 jaar

Zeer zeer kind onvriendelijk!!!!!
Zo erg dat je bijna zou gaan denken dat de fransen en spanjaarden een dikke streep voor hebben op alles.
Het zwebad is duidelijk HET STRAFKAMP van de camping. De fluitjes mogen ze wat mij betreft inslikken. Met name de badmeester en zijn duifje de badjuf. Geen balletje, geen bommetje, niet op je knieën glijden, niet op je buik glijden en gaaa zo maar door. Iedereen doet het de hele dag vandaar die fluitjes de hele dag. Maar zodra de nederlandse kinderen het deden werden ze na 3 keer fluiten uit het zwembad gezet!! En dat met 35 graden. Beveiliging komt de kids vanaf 6 jaar!!!! Er persoonlijk uithalen... diep triest!! De badjuf heeft het woord verantwoordelijkheid echt uitgevonden, alleen begrijpt deze dame niet de definitie hiervan. Dat blijkt wel uit het feit dat mw nogal veel op haar telefoon zit tijdens werk.. en zeg er maar niets over, want dan krijg je een uitbrander en kan je ook vertrekken. dus mocht je kind onder gaan, dan mag je hopen dat ze niet op haar telefoon zit of languit met haar ogen dicht zit te gapen. Voor ons noooit meer deze camping. Wij dachten iets zuidelijker, spaanse gezelligheid met tapas op terrasje bij het zwembad... nou dan moet je hier niet zijn, veel te veel fransen invloeden.

Thom, op deze camping in augustus 2022

6,8

Reisgezelschap: Gezin met kinderen <4 jaar

Als gezinnetje van 3 met een baby van 9 maanden afgereisd naar camping platja Cambrils om onze neefjes op te zoeken voor een leuke gezamenlijke famillie vakantie

Aangekomen om half 11 savonds omdat onze vlucht verlaat was, werden we opgewacht door een bewaker die bijna geen Engels sprak en vervolgens bij het woordje inchecken alleen NO vertelde en zei dat we weg moesten om morgen terug te komen. Gelukkig had mijn zus smiddags al de sleutel opgehaald en met handgebaren mochten we dan toch door.
Vervolgens betalen wij de hoofdprijs PER DAG hier voor een huisje waar volgens de Nederlandse vertaling airco aanwezig was. DUS NIET….. oké geen probleem. Het huisje van buiten ziet er leuk uit maar als we binnen stappen is het allemaal oude bende en dan ook echt oud. De balken voel je door de vloer heen het huisje niet schoon bestek vies. Schuifdeuren moeten met mach 3 opgetrokken worden en de douche is beschimmeld net zoals de koelkast! Zelfs de buitenkant!
Vervolgens mogen onze neefjes van 10 en 7 het zwembad niet meer in met 37 graden omdat de badmeester zegt dat ze niet luisterden bij de glijbaan. Oké geen probleem. De kids moeten luisteren dan zorgen wij daarvoor. Vervolgens was het bijna elke dag raak en kregen ze schuld van alles wat er mis ging en ondertussen werd er bij elk kind wat iets fout deed gevraagd of het ons kind was. De eerste vraag was ook direct of we Frans waren. Want ja de hele camping word hier beheerd door de Fransen. Allemaal geen probleem maar als Nederlanden word je hier bijna weggekeken. Tevens kan je niets op je tafeltje laten liggen of de veranda van je eigen huisje want ze stelen alles eraf snachts. Er zou vanaf 11 a 12 stilte zijn en er loopt bewaking maar die durven simpel weg niets te zeggen tegen de grote groepen Fransen en Spanjaarden die alles bij elkaar schreeuwen. Nou zijn wij echt niet de moeilijkste maar wij hebben hotelkamers gehad die groter en luxer waren voor de helft van de prijs! Echt een afrader voor Nederlanders!

Paul V, op deze camping in juni 2022

9,7

Reisgezelschap: Senioren

Pluspunten - Goed verblijf, vriendelijk personeel, sanitair schoonmaken niet altijd op orde
Bron: Ctoutvert

Patrik C, op deze camping in juni 2022

5,7

Reisgezelschap: Senioren

Pluspunten - Zwembad
Minpunten - Veel lawaai
Bron: Ctoutvert

Buijs Jeannette, op deze camping in mei 2022

6,9

Reisgezelschap: Senioren

Mooie camping met grote staanplaatsen,goed sanitair,alles ok!!Restaurant was verleden jaar ok!!!Dit jaar niet ok!!Erger mij de laatste jaren dat er veel scholen op de campings verblijven.Daardoor lawaai op de camping door de dag en s\'avonds ,druk aan het zwembad!!Wij willen toch wat rust op de camping,wij betaler er toch voor!!

Voorzieningen

Algemene gegevens

Richtprijs 1
€ 49,90
Richtprijs 2
€ 59,40
Openingsperiode *
15-03-2024 t/m 03-11-2024
Oppervlakte
8 ha
Hoogteligging
1m
Aantal toerplaatsen
381 (50 - 80m2)
Aantal vaste jaarplaatsen
80
Aantal huuraccommodaties
223
Camping geschikt voor mindervaliden
Ja

** Van vetgedrukte voorzieningen weten wij dat zij niet bij de overnachtingsprijs inbegrepen zijn en dat er extra kosten voor gerekend worden. Houd er rekening mee dat ook sommige niet-vetgedrukte voorzieningen extra kosten kunnen hebben.

Populaire filters
  • Buitenzwembad
    • oppervlakte:400 m2
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Gelegen bij zee (max. 0,5 km)
  • Stacaravans
    • aantal:73
Internet
  • Mobiel netwerk
    • Type:4G
  • WiFi-zone
Bij de receptie
  • Reserveren voor hoogseizoen aanbevolen
  • Paspoort / identiteitskaart verplicht
  • Betalen met creditcard mogelijk
    • creditcard:visacard
  • Seniorenkorting
  • Defibrillator
  • Receptie goed toegankelijk voor mindervaliden
  • Gesproken talen op de receptie (in hoogseizoen)
    • talen:Italiaans | Frans | Spaans | Engels | Duits
Voorzieningen bij staanplaats
  • Wateraansluiting op/bij de plaats (max. 15m)
  • Vuilwaterafvoer op/bij de plaats (max. 15m)
  • Ook geschikt voor caravans > 5,5m, exclusief dissel
  • Elektrische aansluiting mogelijk
    • Max. stroom:5 ampère
  • Eurostekker (CEE) noodzakelijk
Campingregels
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Caravan toegestaan
  • Tent toegestaan
  • Bijzettentje toegestaan
  • Camper toegestaan
  • Dubbelassers toegestaan
  • Barbecue toegestaan
    • type BBQ:kolen
  • Meebrengen eigen boot toegestaan
  • Motorboot
  • Zeilboot
Honden
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Hondenuitlaatplaats
Sanitair
  • Wastafels: warm water
  • Wastafels: koud water
  • Individuele wascabines: warm water
  • Individuele wascabines: koud water
  • Zittoiletten
  • Toiletpapier aanwezig
  • Seniorentoilet
  • Stortbak voor chemische toiletten
  • Toilet-douche combinatie (min. 2,15mx2,15m)
  • Douches: warm water
  • Douches: koud water
  • Seniorendouche (met extra beugels)
  • Sanitaire voorzieningen voor mindervaliden in hetzelfde blok als voor overige kampeerders
  • Sanitair alleen geopend voor mindervaliden
  • Kantine/restaurant heeft toilet voor mindervaliden
  • Babyroom
  • Stranddouches
Bodem en beplanting
  • Plaatsen met veel schaduw
  • Afgebakende plaatsen
  • Zandbodem
  • Harde bodem
Wassen, afwassen, koken
  • Afwasbakken: warm water
  • Afwasbakken: koud water
  • Wasmachine(s)
  • Textielwasbakken: koud water
  • Textielwasbakken: warm water
  • Droogtrommel(s)
  • Magnetron
  • Strijkgelegenheid
Eten, drinken en levensmiddelen
  • Ontbijt verkrijgbaar
  • Vers brood verkrijgbaar op de camping
    • periode:15-06/15-09
  • Levensmiddelen: uitgebreid assortiment
    • periode:15-06/15-09
  • Kampwinkel/supermarkt gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
  • Restaurant (met ruime keuze)
  • Restaurant (kleine kaart)
  • Kantine/restaurant gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
  • Snackbar
  • Afhaalmaaltijden
  • Eenvoudig menu
  • Bar
  • Invriezen koelelementen
  • Koelijs verkrijgbaar
  • Ruilmogelijkheid gasflessen
Te huur op of bij camping
  • Stacaravans
    • aantal:73
  • Bungalows/chalets
    • aantal:150
  • Koelkasten
  • Fietsen
  • Mountainbikes
  • Koelkluisjes
  • Kluisjes
Zwemmen
  • Waterglijbaan (> 10 m)
  • Buitenzwembad
    • oppervlakte:400 m2
  • Peuterbad (voor 1-3 jarigen, < 40 cm)
    • oppervlakte:30 m2
  • Zwemmen in zee (max. 0,5 km)
  • Stranddouches
Strand
  • Zandstrand
Watersport en waterrecreatie
  • Visgelegenheid
  • Windsurfen toegestaan
  • Windsurfcursus
  • Snorkelen
  • Waterskiën toegestaan
  • Scuba-diving
  • Duikcursus
  • Kajakcursus
  • Motorboot
  • Meebrengen eigen boot toegestaan
  • Zeilboot
  • Zeilen toegestaan
  • Zeilcursus
Voor kinderen
  • Waterglijbaan (> 10 m)
  • Speeltuin
  • Peuterbad (voor 1-3 jarigen, < 40 cm)
    • oppervlakte:30 m2
  • Animatieprogramma: kinderen (min. 2x p.wk in hoogseiz.)
    • talen:Frans | Spaans | Engels
    • periode:24-06/11-09
  • Disco-avonden
  • Miniclub (min. 4x p.wk in hoogseizoen)
    • talen:Frans | Spaans | Engels
  • Babyroom
Sport en spel
  • Tafeltennistafel
  • Multisportveld
  • Tennis
  • Jeu de boulesbaan
  • Golfbaan op geringe afstand (max. 10 km)
    • afstand:8 km
    • aantal:18
  • Padel
Recreatie (volwassenen)
  • Animatieprogramma: volwassenen (min. 2x p.wk in hoogseiz.)
    • talen:Frans | Spaans
    • periode:24-06/11-09
  • Visgelegenheid
  • Fietsroutes bij de camping
    • zwaarte:gemiddeld | licht
  • Gemarkeerde wandelroutes bij de camping
    • zwaarte:licht
  • (Pool)biljart
  • Excursieprogramma (min. 2x p.wk in hoogseiz.)
    • periode:15-06/15-09
  • Televisie
Ligging van de camping
  • Gelegen bij zee (max. 0,5 km)
  • Afstand tot de zee (max. 10 km)
    • afstand:0.2 km
  • Dichtbij afslag autosnelweg (< 10 km)
    • afstand:3 km
  • Openbaar vervoer bij de camping (max. 0,5 km)
    • afstand:0.2 km
  • Inkoopmogelijkheid
    • afstand:0 km
Voor camperaars
  • Camper toegestaan
  • Ook geschikt voor campers > 8m en > 4 ton
    • gewicht:10000 kg
Mindervaliden
  • Mindervalidensanitair gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
  • Deurbreedte minimaal 100 cm
  • Opklapbare/vergrendelbare steunen aan tenminste 1 zijde van de toiletpot
  • Hoogte toiletzitting ongeveer 48 cm
  • Naast toiletpot aan tenminste 1 zijde ongeveer 90 cm vrije ruimte
  • Vóór toiletpot minimaal 1,2 m vrije ruimte
  • Er zijn geen drempels van meer dan 2 cm hoogte in toiletgebouw
  • Gang in toiletgebouw minimaal 1,2 m breed
  • Toilet-douche combinatie (min. 2,15mx2,15m)
  • Sanitaire voorzieningen voor mindervaliden in hetzelfde blok als voor overige kampeerders
  • Kantine/restaurant gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
  • Kantine/restaurant heeft toilet voor mindervaliden
  • Kampwinkel/supermarkt gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
  • Receptie goed toegankelijk voor mindervaliden
  • Sanitair alleen geopend voor mindervaliden
Diversen
  • Paden en wegen verlicht
  • Terrein bewaakt
  • Overdag rustig
  • Nachts rustig

Het weer

Het weer op deze camping

Weersverwachting

Wo

27 / 03

 

Do

28 / 03

 

Vr

29 / 03

 

Za

30 / 03

 

Zo

31 / 03

 

Ma

01 / 04

 

Di

02 / 04

 
Max. 15.4° 18.5° 17.9° 17.6° 17° 19.1° 19°
Min 6.1° 12.3° 9.6° 12.2° 9.2° 9.9°
Neerslag 50% 0% 55% 85% 95% 5% 0%
Windrichting ZW Z ZO Z ZW W Z
Windkracht 4 3 3 4 4 4 3

Klimaat

Relatieve vochtigheid Neerslagsom (mm) Zonne-uren
Jan 72% 31 5
Feb 69% 49 7
Mrt 67% 46 7
Apr 65% 43 8
Mei 71% 47 8
Jun 68% 31 10
Jul 67% 31 11
Aug 69% 41 9
Sep 70% 67 8
Okt 73% 85 7
Nov 69% 65 5
Dec 72% 45 5

Gemiddelde temperatuur

Weeronline

Locatie

Toon op kaart
  • Camping Platja Cambrils
    Av. Oleastrum 12
    43850 / Cambrils
    Spanje
  • Download GPS-coördinaten Selecteer uw navigatiesysteem:
     
    • TomTom (ov2)
    • Garmin (gpx)
    • CSV
  • Google routeplanner
    Coördinaten:
    41°4'1"N 1°4'59"E
  • AP7, afslag 35 Salou. N340 of A7 richting Cambrils. Op rotonde richting Vilafortuny, aan het einde van de weg bij verkeerslichten rechts. Verder de borden volgen.

Contact

Contact

Wilt u camping Camping Platja Cambrils boeken of meer informatie? Dat kan middels onderstaande gegevens of via de

website van de camping

Contact
Campingwebsite
  • www.playacambrils.com

Neem contact op

Informatieaanvraag

Informatieaanvraag

Hieronder vindt u het contactformulier.

Uw aanvraag wordt doorgestuurd naar Camping Platja Cambrils. Alle verdere correspondentie zal rechtstreeks tussen u en de camping verlopen.

Na het invullen van het contactformulier ontvangt u een e-mail met een bevestigingslink. Om uw aanvraag definitief te maken verzoeken wij u op de link te klikken.

1 Informatieaanvraag Wat wilt u doen?
Stel uw vraag:
(in de taal van het land waar de camping ligt of in het Engels)
2 Uw gegevens

3 Uw aanvraag
In welke taal wilt u bij voorkeur een antwoord krijgen? Let op; het is mogelijk dat de camping niet aan dit verzoek kan voldoen.


Campings in de omgeving

Camping Platja Cambrils Cat.2

Camping Platja Cambrils
Camping Platja Cambrils
Camping Platja Cambrils Camping Platja Cambrils Camping Platja Cambrils Camping Platja Cambrils Camping Platja Cambrils Camping Platja Cambrils Camping Platja Cambrils Camping Platja Cambrils Camping Platja Cambrils Camping Platja Cambrils Camping Platja Cambrils Camping Platja Cambrils Camping Platja Cambrils Camping Platja Cambrils Camping Platja Cambrils Camping Platja Cambrils Camping Platja Cambrils Camping Platja Cambrils Camping Platja Cambrils Camping Platja Cambrils Camping Platja Cambrils Camping Platja Cambrils Camping Platja Cambrils Camping Platja Cambrils Camping Platja Cambrils Camping Platja Cambrils
Camping Platja Cambrils Camping Platja Cambrils Camping Platja Cambrils Camping Platja Cambrils Camping Platja Cambrils Camping Platja Cambrils Camping Platja Cambrils Camping Platja Cambrils Camping Platja Cambrils Camping Platja Cambrils Camping Platja Cambrils Camping Platja Cambrils Camping Platja Cambrils Camping Platja Cambrils Camping Platja Cambrils Camping Platja Cambrils Camping Platja Cambrils Camping Platja Cambrils Camping Platja Cambrils Camping Platja Cambrils Camping Platja Cambrils Camping Platja Cambrils Camping Platja Cambrils Camping Platja Cambrils Camping Platja Cambrils Camping Platja Cambrils Camping Platja Cambrils Camping Platja Cambrils

Camping Platja Cambrils Cat.2

Camping Platja Cambrils
Camping Platja Cambrils

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen