Ga naar de homepage

Camp Danica Bohinj ****

Algemene gegevens
Richtprijs € 33,00

In het Sloveense dorpje Bohinjska Bistrica, in het hart van de Julische Alpen, ligt Camp Danica Bohinj. Je bent hier in een traditionele streek met pittoreske huizen belandt. In de omgeving ligt het nationaal park Triglav rond de gelijknamige berg. Deze is met 2.864 meter de hoogste van Slovenië. Danica Bohinj is een prima stek voor actieve vakantiegangers als bergwandelaars, fietsers, kajakkers en liefhebbers van rafting. Door de vele wintersportmogelijkheden is het ook een aantrekkelijke plek om de wintersportvakantie door te brengen.

Toon meer

Neem om Camp Danica Bohinj te bereiken vanaf de snelweg A2 de afslag Bled/Bohinj. Rijd door de drukke toeristenplaats Bled naar het circa twintig kilometer verderop gelegen dorp Bohinjska Bistrica.

Familiecamping aan rivier

Het kampeerterrein ligt aan de rivier de Sava en heeft een groot middenterrein met niet-afgebakende staanplaatsen. Ook zijn er staanplaatsen langs de rivier, deze zijn het mooist. In het hoogseizoen kan het er behoorlijk druk worden en sta je vrij dicht op je buren. In juli en augustus kun je in het ondiepe en snelstromende water zwemmen. Op de camping worden ook tenten verhuurd. Danica is in de eerste plaats een familiecamping, waar Nederlanders goed vertegenwoordigd zijn. De ontvangst bij de receptie is gastvrij. Hier is ook veel informatie te krijgen over de omgeving.

Traditionele Alpenstijl

Een absolute aanrader is het campingrestaurant in traditionele Alpenstijl. Het heeft een goede kaart, een voordelig middagmenu en je kunt er genieten van de Sloveense keuken. Naast een kinderspeelplaats biedt de camping ook enkele sportfaciliteiten (tennis, badminton, volleybal). Verder is Danica qua voorzieningen eenvoudig. In het dorp, gelegen op loopafstand, vind je een supermarkt en diverse winkeltjes en restaurants. Bovendien ligt op tweehonderd meter van de camping een mooi thermenzwembad met een binnen- en buitenbad en een ruim wellnessaanbod.

In de omgeving

Het Meer van Bohinj, zo’n zes kilometer ten westen van de camping in het nationaal park Triglav, is zeer zeker een bezoekje waard. Vanuit Ribčev Laz vaart er een toeristenboot over het meer. Een bezienswaardigheid ten westen van het meer is de bijna tachtig meter hoge Savicawaterval. Deze bereik je door weg 904, die langs de zuidoever van het meer loopt, te blijven volgen. Je komt dan ook langs het vertrekpunt van de kabelbaan naar het skigebied Vogel. Die brengt je naar een hoogte van 1.535 meter, waar je kunt genieten van een adembenemend uitzicht op het meer en op de berg Triglav.

Korting in het laagseizoen met CampingCard ACSI

Voordelig kamperen inhet laagseizoen met de CampingCard ACSI

CampingCard ACSI is een handig kaartje dat u tot wel 60% vakantievoordeel oplevert! In 2019 kunt u op ruim 3400 campings terecht, in 21 Europese landen. U betaalt één van de vijf, vaste lage tarieven in het voor- en naseizoen!

De voordelen

  • Tot 60% korting! Met uw CampingCard ACSI verblijft u tegen vijf vaste lage tarieven extra voordelig op de mooiste campings in heel Europa.

  • Meer dan 3400 campings, door ACSI geïnspecteerd! Met uw CampingCard ACSI kunt u op meer dan 3400 campings terecht, verdeeld over 21 Europese landen.

  • Voordelig kamperen met (klein)kinderen Op ruim 650 campings zijn kinderen (t/m 5 jaar) bij het CampingCard ACSI-tarief inbegrepen.

8,2
Gemiddelde beoordeling Bekijk 58 beoordelingen

Gedetailleerde informatie over de camping

B.A.H. Leenders "Tussen stadje en rivier gelegen camping met gras en boompartijen. Goede voorzieningen. In juli en augustus is zwemmen in rivier mogelijk qua temperatuur. Uitgangspunt voor bergwandelingen en wildwatervaren. Overdekt zwemparadijs op 200m afstand. Goede fietsroutes. Hoofdsanitair uitstekend."

Inspecteur Mevr. B.A.H. Leenders

B.A.H. Leenders

Deze camping wordt jaarlijks bezocht door een medewerker van ACSI. Hij of zij inspecteert de camping op meer dan 200 voorzieningen en andere aandachtspunten. Deze inspecteur kunt u benaderen voor meer informatie over de camping of de regio. Dat kan telefonisch: door de week tot 22.00 uur in de avond en in het weekend in de ochtend en de middag. Het telefoonnummer vindt u hieronder.

Wilt u een brochure van deze camping ontvangen? Gebruik dan het informatie-aanvraagformulier. Wilt u een plek reserveren? Dat kan bij een groot aantal campings makkelijk en snel hier, op onze website. Als dat voor deze camping nog niet mogelijk is, dan kunt u het informatie-aanvraagformulier versturen of rechtstreeks contact opnemen met de camping.

Bel deze inspecteur

Bel +31(0)228582318
Aan het laden, een ogenblik geduld…

Gemiddelde beoordeling: 8,2

Voeg een beoordeling toe
Sanitair
8,1
Personeel
8,4
Prijs-kwaliteitverhouding
8,1
Kindvriendelijkheid
8,1
Entertainment
7,3
Sportfaciliteiten
7,8
Eten en drinken
8,1
Omgeving
8,8

Tom C, op deze camping in augustus 2015

6,1

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, verschillende leeftijden

When we arrived, the campground was already overfull, we managed to find a spot thinking it was one of the last ones available.
4 hours later people where still let in and try to find a place, leading to tension and unpleasant atmosphere... Que to go to the bathroom, do dishes, no hot water, dirty toilets....
Knowing that this was the most expensive campsite in Slovenia we staid in, it was simply a disaster. Or intended stay of 5 nights was shortened to 2... Looking at people's faces on the campsite, lead me to believe many shared our sentiment... Responsibles of the campsite, please take up your responsibility to ensure a pleasant atmosphere, even if that means at 3 pm the campsite is full!

Irene, op deze camping in juli 2018

6,2

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, 4 - 12 jaar

In het middenveld is het vrij een plekje zoeken, met bij drukte het gevoel van een festivalcamping: tenten en auto’s dicht op elkaar en rijen voor de douches rond half 8. Ook voor de receptie en broodjes moet je in de rij. Verder wel een gemoedelijke sfeer en de locatie van de camping vlakbij het meer van Bohinj en omliggende bergen maken veel goed.

Hans van der Most, op deze camping in augustus 2012

7,6

Reisgezelschap: Senioren

Een prachtige omgeving en op zich een mooie camping met een goed en betaalbaar restaurant.
Alleen jammer dat de camping zo vol gepropt wordt. Ik had soms meer het idee dat ik op een parkeerplaats stond dan op een camping. Met een beetje pech kun je er met je auto niet meer uit, of als je met de auto weg bent geweest, heb je kans dat er op de plek waar je auto stond een tentje staat gepropt, en zoek dan maar weer eens een plek voor je auto. Het sanitair kon de grote drukte niet aan. Lang wachten voor toilet, douche, afwas etc op de piektijden.
Er was een extra klein sanitair gebouw aan de kant van de rivier, maar eigenlijk was dat veel te klein. Je tanden poetsen als er 25 cm naast je iemand een kleine boodschap doet en 50 cm achter je iemand een grote, vond ik niet erg prettig. We zijn ook na 2 dagen al vertrokken. We komen hier echter zeker nog een keer terug, want buiten de drukte van het hoogseizoen is het hier prima toeven en we hebben hier nog genoeg te bekijken.

Martin Slootweg, op deze camping in augustus 2018

7,7

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, 4 - 12 jaar

the campground is nice located near a river in which you can swim in. cold but refreshing. in high season it\'s tent to tent. there is a nice cycling path towards the lake. 5 minutes to the supermarket.

Anita, op deze camping in augustus 2013

7,7

Reisgezelschap: Paren

Is weer eens iets anders. Je kunt zelf je plekje gaan zoeken. Wat in het hoogseizoen niet zo gemakkelijk is. Alles staat kris kras door elkaar wat wel zijn charme heeft. Met een caravan was het niet zo gemakkelijk om een ruimer plaatsje te vinden. Je moet er rekening mee houden dat de mensen die in het midden staan er nog wel uit kunnen. Ga in elk geval niet in het weekend want dan is het druk met mensen uit Slovenië zelf. Sanitair is vrij aardig, alleen bij de douches is het altijd een groot waterballet. Putjes lopen niet goed af waardoor het er altijd glad is. Personeel is goed. Maar je moet wel alles goed vragen. Vraag bij een langer verblijf dan ook altijd naar de Bohinj gastenkaart. Je krijgt op veel plaatsen korting (ze vragen voor elke bezienswaardigheid entree) en je kunt gratis parkeren (hele dag parkeren is vrij duur) . Want Slovenië is absoluut geen goedkoop land. Eten is goed maar duur. Supermarkt is een prima oplossing!

Greveling, op deze camping in september 2014

8,0

Reisgezelschap: Paren

De camping is prachtig gelegen aan de rivier met veel goede wandel- en fietsmogelijkheden, direct vanaf camping of op korte reisafstand. Het dorp is op loopafstand met een goede supermarkt. Op de camping iedere ochtend vers brood(jes). De kampeerplek kun je zelf uitzoeken en is goed bereikbaar via verharde wegen. Alles is heel goed onderhouden, sanitair is ruim voldoende en de hele dag goed schoon.
Leuke bar en goed restaurant, juist buiten de toegangspoort.

Liesbeth Kluyver, op deze camping in augustus 2013

8,3

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, 4 - 12 jaar

Prima camping, goede sfeer. Lastige is dat er geen afgescheiden plaatsen zijn. Bij drukte (m.n. in het weekend) er een camper voor je tent kan gaan staan of je auto niet meer bij je tent kan plaatsen. Riviertje is erg leuk, met luchtbed in de stroming, dammetjes bouwen en vissen kijken onder water.

Loek Vissers, op deze camping in juni 2018

7,9

Reisgezelschap: Senioren

Mooie camping.in een schitterende omgeving
Prima sanitair. Vriendelijk personeel.

A. Akerboom, op deze camping in juni 2018

7,9

Reisgezelschap: Senioren

Het is mooie natuurcamping met ruime plaatsen en veel gras, bomen en groen eromheen. Ook een stromende rivier erlangs waar je kunt zwemmen en vissen.
Goede fietspaden naar het meer van Bohinj. -/+ 17 km.

steijns, op deze camping in september 2013

7,9

Reisgezelschap: Senioren

Vrije staanplaatsen, maar dat was in september geen probleem. Heel behulpzaam personeel, dankzij hen de prima wandelkaart en de kortingskaart Bohinj gekregen. Met de kortingskaart kan je bijna overal gratis parkeren. Goede gelegenheid om te baden/vissen direct in het water bij de camping. Douches ook altijd goed schoon, want het was niet zo druk. Het restaurant bij de camping viel wat tegen, maar in het dorp is een goed restaurant en niet duur. Grote supermarkt in het dorp. Fantastische wandelingen gemaakt, die goed zijn aangegeven.
Een aanrader!

Algemene gegevens

Richtprijs 1
€ 33,00
Richtprijs 2
€ 42,50
Openingsperiode
01-01-2019 t/m 31-12-2019
Oppervlakte
4,5 ha
Hoogteligging
520m
Aantal toerplaatsen
460 (80 - 100m2)
Aantal vaste jaarplaatsen
30
Aantal huuraccommodaties
5
Camping geschikt voor mindervaliden
Ja

* Vetgedrukte voorzieningen zijn niet bij de overnachtingsprijs inbegrepen. Hiervoor moet dus extra betaald worden. (Dit betekent niet dat de niet-vetgedrukte voorzieningen gratis zijn!)

Populaire voorzieningen
  • Wifi 80-100% dekking
    • wifi 80-100% dekking gratis
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • ACSI Club ID als identiteitsbewijs geaccepteerd
Internet
  • Mobiel netwerk
    • Type:4G
  • PC met internet
  • Wifi 80-100% dekking
    • wifi 80-100% dekking gratis
Bij de receptie
  • ACSI Club ID als identiteitsbewijs geaccepteerd
  • Paspoort / identiteitskaart verplicht
  • Betalen met creditcard mogelijk
    • creditcard:amex | mastercard | visacard
  • Betalen met pinpas/Maestro mogelijk
  • Gesproken talen op de receptie (in hoogseizoen)
    • talen:Duits | Engels | Italiaans
Campingregels
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Caravan toegestaan
  • Tent toegestaan
  • Bijzettentje toegestaan
  • Kampeerauto toegestaan
  • Dubbelassers toegestaan
  • Barbecue toegestaan
    • type BBQ:kolen | elektra | gas
Honden
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
Sanitair
  • Wastafels: warm water
  • Wastafels: koud water
  • Individuele wascabines: warm water
  • Individuele wascabines: koud water
  • Kindersanitair
  • Zittoiletten
  • Toiletpapier aanwezig
  • Stortbak voor chemische toiletten
  • Douches: warm water
  • Douches: koud water
  • Een douche (min.1,5mx1,5m) + toilet (min.1,65mx2,2m of 1,9mx1,9m)
  • Babyroom
Bodem en beplanting
  • Plaatsen met veel schaduw
  • Plaatsen met enige schaduw
  • Plaatsen zonder schaduw
  • Afgebakende plaatsen
  • Grasland
Wassen, afwassen, koken
  • Afwasbakken: warm water
  • Afwasbakken: koud water
  • Wasmachine(s)
  • Textielwasbakken: koud water
  • Textielwasbakken: warm water
  • Droogtrommel(s)
  • Strijkgelegenheid
Eten, drinken en levensmiddelen
  • Ontbijt verkrijgbaar
    • periode:01-06/30-09
  • Vers brood verkrijgbaar op de camping
    • periode:01-06/30-09
  • Restaurant (met ruime keuze)
  • Snackbar
  • Bar
  • Gemeenschappelijke barbecueplaats
Te huur op of bij camping
  • Tenten
    • aantal:5
  • Mountainbikes
  • Kano's
  • Kajaks
  • Skelter/trapauto
  • Elektrische fietsen
  • Scooters
  • Auto's
Zwemmen
  • Zwemmen in rivier/beek (max. 0,1 km)
Wellness
  • Massage
Watersport en waterrecreatie
  • Visgelegenheid
  • Wildwatervaren/kajak/rafting
  • Kajakcursus
Voor kinderen
  • Animatieprogramma: kinderen (min. 2x p.wk in hoogseiz.)
    • talen:Duits | Engels
    • periode:01-07/31-08
  • Enkele speeltoestellen
  • Miniclub (min. 4x p.wk in hoogseizoen)
    • talen:Duits | Engels
  • Kindersanitair
  • Babyroom
Sport en spel
  • Tafeltennistafel
  • Multisportveld
  • Tennis
  • Jeu de boulesbaan
  • Tenniscursus
Recreatie (volwassenen)
  • Animatie voor tieners 13 t/m 18 jr (min. 2x per week)
    • talen:Duits | Engels
    • periode:01-07/31-08
  • Animatieprogramma: volwassenen (min. 2x p.wk in hoogseiz.)
    • talen:Duits | Engels
    • periode:01-07/31-08
  • Visgelegenheid
  • Fietsroutes bij de camping
    • zwaarte:zwaar | licht | gemiddeld
  • Gemarkeerde wandelroutes bij de camping
    • zwaarte:zwaar | licht | gemiddeld
  • Excursieprogramma (min. 2x p.wk in hoogseiz.)
  • Begeleide wandeltochten
    • periode:01-05/15-10
Ligging van de camping
  • Gelegen aan rivier/beek (max. 0,1 km)
  • Openbaar vervoer bij de camping (max. 0,5 km)
    • afstand:0,3 km
  • Inkoopmogelijkheid
    • afstand:0,1 km
Voor camperaars
  • Kampeerauto toegestaan
  • Ook geschikt voor kampeerauto's > 8m en > 4 ton
Voorzieningen bij kampeerplaats
  • Ook geschikt voor caravans > 5,5m, exclusief dissel
  • Elektrische aansluiting mogelijk
    • Max. stroom:12 ampère | 16 ampère
Mindervaliden
  • Een douche (min.1,5mx1,5m) + toilet (min.1,65mx2,2m of 1,9mx1,9m)
Diversen
  • Paden en wegen verlicht
  • Terrein bewaakt
  • Dag en nacht rustig
  • Tijdelijke plaatsen buiten de camping zonder stroom
    • aantal:2
  • Oplaadpunt voor elektrische auto's
    • aantal:3
Adres & Route

Wilt u Camp Danica Bohinj boeken of meer informatie? Dat kan middels onderstaande gegevens.

  • Camp Danica Bohinj
    Triglavska cesta 60
    4264 / Bohinjska Bistrica
    Slovenië

  • Download GPS-coördinaten
    Selecteer uw navigatiesysteem:

     
    • TomTom (ov2)
    • Garmin (gpx)
    • CSV
  • Coördinaten: 46°16'27"N 13°56'52"E
  • Na Bled richting Bohinj volgen. Camping rechts van de weg, direct 100m na dorp Bohinjska Bistrica.

  • +38645721702

  • +38645723330

  • Stuur deze camping een e-mail

Toon op kaart
Laden
Het weer op deze camping

Weersverwachting

Do

20 / 06

 

Vr

21 / 06

 

Za

22 / 06

 

Zo

23 / 06

 

Ma

24 / 06

 

Di

25 / 06

 

Wo

26 / 06

 
Max. 30.2° 27.5° 22.9° 25.2° 29.2° 31.6° 33.3°
Min 13° 14.2° 14.7° 14.6° 13.8° 14.8° 15.7°
Neerslag 35% 55% 80% 45% 10% 10% 15%
Windrichting ZW O O O O O O
Windkracht 2 2 2 2 2 2 2

Klimaat

Relatieve vochtigheid
Jan. 87%
Feb. 79%
Mrt. 78%
Apr. 78%
Mei 75%
Jun. 74%
Jul. 76%
Aug. 76%
Sep. 84%
Okt. 87%
Nov. 89%
Dec. 92%

Gemiddelde temperatuur

Weeronline
Informatieaanvraag

ACSI Eurocampings stuurt uw informatieaanvraag door naar "Camp Danica Bohinj".

Let op; u verstuurt een informatieaanvraag. U kunt niet direct reserveren middels dit formulier. U krijgt rechtstreeks contact met de camping en ACSI Eurocampings kan geen invloed uitoefenen op het verloop daarvan.

1 Informatieaanvraag Wat wilt u doen?
Stel uw vraag:
(in de taal van het land waar de camping ligt of in het Engels)
2 Uw gegevens

3 Uw aanvraag
In welke taal wilt u bij voorkeur een antwoord krijgen? Let op; het is mogelijk dat de camping niet aan dit verzoek kan voldoen.


Camp Danica Bohinj ****

Camp Danica Bohinj
Camp Danica Bohinj
Camp Danica Bohinj Camp Danica Bohinj Camp Danica Bohinj Camp Danica Bohinj Camp Danica Bohinj Camp Danica Bohinj Camp Danica Bohinj Camp Danica Bohinj Camp Danica Bohinj Camp Danica Bohinj Camp Danica Bohinj Camp Danica Bohinj Camp Danica Bohinj Camp Danica Bohinj Camp Danica Bohinj Camp Danica Bohinj Camp Danica Bohinj Camp Danica Bohinj Camp Danica Bohinj Camp Danica Bohinj Camp Danica Bohinj
Camp Danica Bohinj Camp Danica Bohinj Camp Danica Bohinj Camp Danica Bohinj Camp Danica Bohinj Camp Danica Bohinj Camp Danica Bohinj Camp Danica Bohinj Camp Danica Bohinj Camp Danica Bohinj Camp Danica Bohinj Camp Danica Bohinj Camp Danica Bohinj Camp Danica Bohinj Camp Danica Bohinj Camp Danica Bohinj Camp Danica Bohinj Camp Danica Bohinj Camp Danica Bohinj Camp Danica Bohinj Camp Danica Bohinj Camp Danica Bohinj Camp Danica Bohinj