Ga naar de homepage

Camping Erve Hesselink

Algemene gegevens
7,7
11 beoordelingen Schrijf beoordeling
  • In een zeer landelijke omgeving
  • Veel privacy en weidse uitzichten
  • Bezoek gezellig Winterswijk
  • Voor natuur- en fietsliefhebbers
  • Historisch strandbad op 7 km
  • Veel te doen in de omgeving

Tijdens de laatste kilometers naar Camping Erve Hesselink proef je al gelijk de landelijke sfeer. Rijdend over een landweg door de natuurrijke streek van buurtschap Huppel is de kans groot dat je hier niemand tegenkomt. Camping Erve Hesselink bevindt zich tussen Winterswijk en het Duitse plaatsje Vreden, beide goed bereikbaar en gelegen op ongeveer drie kilometer afstand. Het landschap kan het beste verkend worden vanaf de fiets of te voet. Er zijn volop routes die starten binnen een straal van tweehonderd meter vanaf de camping.

Toon meer

Minicamping

Camping Erve Hesselink is een knusse kleinschalige camping, gelegen rondom de voormalige boerderij. De camping is vernoemd naar de eerste bewoners van de woonboerderij, die later tot minicamping is omgebouwd. De landelijke sfeer wordt versterkt door de verschillende fruit- en notenbomen, een moestuin en een kippenclub. Sinds 2021 zijn de eigenaren Bas en Haitske Heesen gestart en hebben zij weer een frisse draai aan het terrein, en met name het sanitair, gegeven.

Veel privacy en weidse uitzichten

Camping Erve Hesselink kan zich met recht een kleine camping noemen; er zijn slechts veertien plekken op het terrein. Deze liggen in een U-vorm rondom de woonboerderij. Het is een zeer verzorgd terrein met ruime plaatsen die een weids uitzicht bieden over landerijen en omliggende bossen. Deze grenzen overigens direct aan de camping. Op sommige plaatsen bieden de bomen wat schaduw. Op het hele terrein is er gratis wifi. Het vernieuwde sanitair heeft ook in het voor en najaar comfort door de aanwezige vloerverwarming.

Camping voor natuur- en fietsliefhebbers

Niet alleen de camping, maar ook de directe omgeving heeft de gasten veel te bieden. Achter Camping Erve Hesselink ligt het bosgebied Het Dottinkrade, vol loofbomen en beekjes. Je wandelt vanaf je kampeerplaats zo dit typisch Achterhoekse natuurgebied in. Ook liggen er in de omgeving volop fiets- en wandelroutes. Het fietsknooppunt Netwerk Achterhoek is zelfs vanaf de camping te starten. Verdere aanraders zijn het bezoeken van de flamingo's in het Zwillbrock, de Oehoe in de Steengroeve of wandelingen in een van de veengebieden rondom Winterswijk.

Winterswijk

De ligging van Camping Erve Hesselink nabij het leuke dorp Winterswijk is een groot pluspunt. Dankzij de vele bijzondere bezienswaardigheden, de leuke winkels en terrasjes is het daar gezellig vertoeven. Breng een bezoek aan een museum en neem op woensdag of zaterdag een kijkje op de markt, deze is uitgegroeid tot een begrip in de Achterhoek. Al wandelend door het knusse centrum passeer je vele monumenten, waarbij een wandeling met een gids of de Mondriaanroute je inzicht geeft in de geschiedenis ervan. Rondom Winterswijk zijn ook verschillende terrassen, lekker gelegen bij een aantal watermolens of de koffie en theetuinen bij de boer.

Verkoeling in de natuur

Is het warmer dan twintig graden? Dan is het historische Strandbad net ten zuiden van Winterswijk geopend. Dit authentieke natuurbad uit de jaren dertig is omgetoverd tot een heerlijke plek met een zandstrand, voorzien van alle comfort. Er is ook een ligweide met zowel zon als schaduw. Dit is dus ook een leuk uitje met kinderen. Ook het nabij gelegen meer Het Hilgelo is een bezoekje waard, voor verkoeling, maar ook voor een wandeling of fietstocht en een bezoek aan de Sevink molen.

  • Camping accepteert ACSI Club ID
    • Vervangend legitimatiebewijs

    • Geaccepteerd op bijna
      8.100 campings in Europa

    • Inclusief WA/BA-verzekering

    • Korting in de ACSI Webshop

    ACSI Club ID

    Meest voordelige Camping Carnet voor Europa

    Met ACSI Club ID houdt u uw paspoort veilig op zak. Bijna 8.100 ACSI-campings accepteren de kaart als vervangend identiteitsbewijs. Bovendien betaalt u altijd de laagste prijs voor producten in onze webshop. Ook bent u met ACSI Club ID automatisch WA/BA-verzekerd. Word lid en profiteer direct!


    Bestel direct


    Lees meer over ACSI Club ID
Gedetailleerde informatie over de camping

Jaarlijks geïnspecteerd

W.C. Dekker

"Ruime plaatsen met prachtig weids uitzicht rondom voormalige boerderij. In 2023 is het sanitair vernieuwd. Prima camping voor rustzoekende (senior-)kampeerders. Wandel- en fietsroutes in diverse natuurgebieden."

Inspecteur Dhr. W.C. Dekker

W.C. Dekker

Deze camping wordt jaarlijks bezocht door een medewerker van ACSI. Hij of zij inspecteert de camping op meer dan 200 voorzieningen en andere aandachtspunten. Deze inspecteur kunt u benaderen voor meer informatie over de camping of de regio. Dat kan telefonisch: door de week tot 22.00 uur in de avond en in het weekend in de ochtend en de middag. Het telefoonnummer vindt u hieronder.

Wilt u een brochure van deze camping ontvangen? Gebruik dan het informatie-aanvraagformulier. Wilt u een plek reserveren? Dat kan bij een groot aantal campings makkelijk en snel hier, op onze website. Als dat voor deze camping nog niet mogelijk is, dan kunt u het informatie-aanvraagformulier versturen of rechtstreeks contact opnemen met de camping.

Bel deze inspecteur

Bel +31 488792520

Beoordelingen (11)

Aan het laden, een ogenblik geduld…

Gemiddelde beoordeling: 7,7

Sanitair
7,9
Personeel
8,3
Prijs-kwaliteitverhouding
8,1
Kindvriendelijkheid
7,0
Sportfaciliteiten
6,2
Omgeving
8,4

Peter Smeenk, op deze camping in augustus 2023

8,6

Reisgezelschap: Senioren

Deze kleinschalige camping heeft alles wat je van een vakantie kan wensen. Schitterend nieuw sanitair, keurig bij gehouden elke dag. Bas en Haitske zijn zeer vriendelijke en behulpzame. Ruime plekken en alles op fiets afstand in de buurt. Daar komen wij zeker volgend jaar weer 2 weken terug.

Tom, op deze camping in augustus 2023

9,0

Reisgezelschap: Senioren

Al je gaat camperen moet je hier zijn . Sanitair geweldig is schoon. Grasmat in perfecte staat, mooi kort.lekker rustig op de camping. Zou er nu weer terug willen. Groetjes Tom

Ben van Velzen, op deze camping in mei 2023

8,8

Reisgezelschap: Senioren

Heerlijk rustige camping met hobbydieren. Erg vriendelijk en behulpzaam personeel. Je merkt dat het met passie gebeurt.
Omgeving is meer geschikt om te fietsen dan om te wandelen.

Fam. Lensink, op deze camping in mei 2023

8,3

Reisgezelschap: Paren

Erve Hesselink is een mooie, rustige en kleine boederijcamping.
Alles is goed onderhouden en schoon en de kampeerplekken zijn ruim.
De eigenaren zijn zeer vriendelijk!
In de omgeving is het prachtig wandelen en fietsen en je bent zo in Winterswijk of Duitsland.

Marja en Renier, op deze camping in augustus 2022

8,5

Reisgezelschap: Paren

Het was een fijne rustige camping. De eigenaars zijn enthousiast en aardig. het sanitair was schoon, op elke toilet en douche was een wastafel aanwezig. Buiten was er een blok om af te wassen en de was te doen. Met de hitte mochten we onder de dikke bomen gaan zitten en onze hond mocht een badje nemen in de vijver om af te koelen. We hadden er een heerlijke tijd.

Woelders, op deze camping in augustus 2022

5,9

Reisgezelschap: Paren

We kregen plek 12 toegewezen. Deze ligt pal naast de weg. Het leek een rustige weg, maar als je daar kampeert is dat wel anders. Auto\'s, trekkers en brommers razen langs wat veel lawaai gaf. Ook \'s nachts. Wij zijn na 1 nacht vertrokken. Verder de douche en toilet met open verbinding naast elkaar is zeer onprettig. Bij tandenpoetsen ruik je de ontlasting van een ander in het toilet naast je. Het aantal van 2 toiletten en douches vonden wij wat aan de krappe kant.
Niet voor herhaling vatbaar.

Henny Ruitenbeek, op deze camping in juni 2021

7,5

Reisgezelschap: Senioren

Prachtige plaatsen op zeer goed onderhouden terrein vriendelijk en behulpzaam eigenaars echtpaar aanrader voor rustzoekers zeer goede service hebben genoten van een uitstekend verblijf van 11 dagen

Helfrich, op deze camping in augustus 2019

6,5

Reisgezelschap: Senioren

Prima plekken. Grondwater is sterk ijzerhoudend.
Veel mogelijkheden voor uitstapjes. Winterswijk is zeer de moeite waard. Echt een vakantie voor fietsers. Wel veel last gehad van de processierups.

J.A. van der Brugge, op deze camping in augustus 2019

8,0

Reisgezelschap: Senioren

Er is wel erg veel groen gesneuveld op deze camping. Dat is jammer want het was altijd een groene oase.

J.A. van der Brugge, op deze camping in augustus 2019

7,7

Reisgezelschap: Senioren

Er is veel groen verdwenen rond de plekken. Nog niet zo lang geleden was het een groene oase. Nu is het hier en daar een kale boel. Waarom? Misschien omdat ook de eigenaars een dagje ouder worden. Jammer.

Voorzieningen

Algemene gegevens

Richtprijs 1
€ 26,00
Richtprijs 2
€ 40,00
Openingsperiode *
15-03-2024 t/m 01-11-2024
Oppervlakte
0,5 ha
Aantal toerplaatsen
14 (125 - 175m2)

** Van vetgedrukte voorzieningen weten wij dat zij niet bij de overnachtingsprijs inbegrepen zijn en dat er extra kosten voor gerekend worden. Houd er rekening mee dat ook sommige niet-vetgedrukte voorzieningen extra kosten kunnen hebben.

Populaire filters
  • Wifi 80-100% dekking
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
Internet
  • Mobiel netwerk
    • Type:4G | 3G
  • Wifi 80-100% dekking
Bij de receptie
  • ACSI Club ID als identiteitsbewijs geaccepteerd
  • Reserveren voor hoogseizoen aanbevolen
  • Gesproken talen op de receptie (in hoogseizoen)
    • talen:Nederlands | Engels | Duits
Voorzieningen bij staanplaats
  • Watertappunt op/bij de plaats (max. 50m)
  • Ook geschikt voor caravans > 5,5m, exclusief dissel
  • Elektrische aansluiting mogelijk
    • Max. stroom:6 ampère | 16 ampère
  • Eurostekker (CEE) noodzakelijk
Campingregels
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Caravan toegestaan
  • Tent toegestaan
  • Bijzettentje toegestaan
  • Camper toegestaan
  • Dubbelassers toegestaan
  • Barbecue toegestaan
    • type BBQ:gas | elektra | kolen
Honden
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
Sanitair
  • Wastafels: warm water
  • Wastafels: koud water
  • Verwarmd sanitair
  • Zittoiletten
  • Toiletpapier aanwezig
  • Seniorentoilet
  • Stortbak voor chemische toiletten
  • Douches: warm water
  • Douches: koud water
Bodem en beplanting
  • Plaatsen met veel schaduw
  • Plaatsen met enige schaduw
  • Plaatsen zonder schaduw
  • Afgebakende plaatsen
  • Grasland
Wassen, afwassen, koken
  • Afwasbakken: warm water
  • Afwasbakken: koud water
  • Wasmachine(s)
  • Textielwasbakken: koud water
  • Textielwasbakken: warm water
  • Droogtrommel(s)
Voor kinderen
  • Geen animatieprogramma
Sport en spel
  • Golfbaan op geringe afstand (max. 10 km)
    • afstand:4 km
    • aantal:18
Recreatie (volwassenen)
  • Fietsroutes bij de camping
    • zwaarte:licht
  • Gemarkeerde wandelroutes bij de camping
    • zwaarte:licht
  • GPS-wandeltochten
Ligging van de camping
  • Panorama
  • Inkoopmogelijkheid
    • afstand:4 km
Voor camperaars
  • Camper toegestaan
Diversen
  • Paden en wegen verlicht
  • Nachts rustig
  • Reserveren voor laagseizoen aanbevolen

Het weer

Het weer op deze camping

Weersverwachting

Wo

02 / 08

 

Do

03 / 08

 

Vr

04 / 08

 

Za

05 / 08

 

Zo

06 / 08

 

Ma

07 / 08

 

Di

08 / 08

 
Max. 23° 22.3° 20.9° 21.4° 17.9° 21.7° 22.3°
Min 14.7° 15.7° 14.2° 12.8° 13.4° 11.4° 11.6°
Neerslag 100% 90% 95% 85% 95% 45% 60%
Windrichting Z ZW ZW ZW ZW ZW ZW
Windkracht 4 4 2 3 4 3 3

Klimaat

Relatieve vochtigheid Neerslagsom (mm) Zonne-uren
Jan 88% 65 2
Feb 84% 55 3
Mrt 81% 61 4
Apr 74% 47 6
Mei 74% 64 7
Jun 76% 63 7
Jul 77% 87 7
Aug 80% 86 6
Sep 85% 68 5
Okt 86% 67 4
Nov 89% 70 2
Dec 90% 75 2

Gemiddelde temperatuur

Weeronline

Locatie

Toon op kaart
  • Camping Erve Hesselink
    Waliënseweg 32
    7105 CD / Winterswijk/Huppel
    Nederland
  • Download GPS-coördinaten Selecteer uw navigatiesysteem:
     
    • TomTom (ov2)
    • Garmin (gpx)
    • CSV
  • Google routeplanner
    Coördinaten:
    52°0'1"N 6°45'28"E
  • Vanaf Winterswijk ri Meddo/Hilgelo, na circa 1 km buiten Winterswijk rechtsaf Waliënseweg nemen. Na circa 2,4 km ligt de camping aan uw rechterhand.

Contact

Contact

Wilt u Camping Erve Hesselink boeken of meer informatie? Dat kan middels onderstaande gegevens.

Contact

Neem contact op

Informatieaanvraag

Informatieaanvraag

Hieronder vindt u het contactformulier.

Uw aanvraag wordt doorgestuurd naar Camping Erve Hesselink. Alle verdere correspondentie zal rechtstreeks tussen u en de camping verlopen.

Na het invullen van het contactformulier ontvangt u een e-mail met een bevestigingslink. Om uw aanvraag definitief te maken verzoeken wij u op de link te klikken.

1 Informatieaanvraag Wat wilt u doen?
Stel uw vraag:
(in de taal van het land waar de camping ligt of in het Engels)
2 Uw gegevens

3 Uw aanvraag
In welke taal wilt u bij voorkeur een antwoord krijgen? Let op; het is mogelijk dat de camping niet aan dit verzoek kan voldoen.


Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen