Ga naar de homepage

Union Lido *****

Algemene gegevens
LeadingCampings
Richtprijs € 54,20

Union Lido is niet zomaar een camping: het is een vijfsterrenresort waar je veel meer kunt vinden dan je voor mogelijk houdt. Laat je helemaal verwennen in het luxe wellnesscomplex, leef je uit op de vele sportvelden of eet je buik rond in een van de eetgelegenheden. En neem je hond mee: voor hem is er net zoveel te doen als voor jou. Camping Union Lido ligt op een schiereiland aan de Adriatische kust, heel dicht in de buurt van Venetië. Vanuit de camping worden tripjes naar Venetië georganiseerd, zodat je alle hoogtepunten van de cultuurstad binnen een dag kunt ontdekken. De camping is gemakkelijk te vinden als je eenmaal op het schiereiland bent: er leiden maar enkele hoofdwegen naar Cavallino, de plaats van bestemming.

Toon meer

Op-en-top, spic en span

Eenmaal op het campingterrein wordt al snel duidelijk wat je kunt verwachten: een op-en-top verzorgd vakantiedorp met een keur aan activiteiten en mogelijkheden. De goed georganiseerde, vriendelijke receptiemedewerkers wijzen je snel de weg naar je plek, die je door de goede bewegwijzering vrij eenvoudig moet kunnen vinden. Een groot deel van de camping is overigens auto- en fietsvrij; een veilige omgeving voor kleine kinderen dus.

Plek voor iedereen

De camping kent klassieke kampeerplaatsen van gemiddelde grootte, maar ook extra grote percelen met veel privacy, ruimte en bewegingsvrijheid. Union Lido heeft een plekje voor iedereen: van tentkampeerder tot megacamper. En de tuindienst van de camping zorgt ervoor dat de plaatsen er netjes uit blijven zien. Daarnaast kun je overnachten in alle mogelijke accommodaties: luxe mobile homes, bungalows, appartementen en SunLodges zijn compleet ingericht voor een zo comfortabel mogelijk verblijf.

Pure verwennerij

Je kunt op de camping een gemêleerd en internationaal gezelschap aan kampeerders verwachten. Of je nu houdt van lekker luieren in de zon of je helemaal uitleven op een van de sportvelden, bij Union Lido ben je op je plek. Ook de kleintjes zijn er met opblaasspeeltuin, kinderbadjes en themapark dolgelukkig. De camping ligt op steenworp afstand van een lang privéstrand, dus lekker zonnen of baden in de zee kan elke dag. Afgezien van de zwemparadijzen met verschillende waterspeeltoestellen, glijbanen en mogelijkheid tot waterfitness heeft de camping ook een groot wellnesscomplex waar je alle stress van je af kunt laten glijden. Solarium, sauna en aromatisch stoombad zijn slechts enkele onderdelen van dit hypermoderne gebouw. Pure verwennerij.

Culinaire keuze

En er is meer. Denk aan een willekeurige sport en op Union Lido kun je hem beoefenen. Boogschieten, voetballen, tennissen, minigolf, paardrijden, beachvolleyballen, voor elke sport heeft de camping wel een of meer terreinen. Heb je je even moe gemaakt, dan heb je wel een lekker hapje eten verdiend. Op Union Lido is er meer dan genoeg om uit te kiezen: van een gezonde glutenvrije maaltijd, een driegangendiner of een verse pizza, tot een lekker frietje, een portie crêpes of een ijsje. En vergeet niet een bezoekje te brengen aan de Venetiaanse wijnbar en de beachbar. Lekker winkelen kan er overigens ook, of je nu een nieuwe jurk zoekt of een boek.

Hondenhemel

Camping Union Lido is al uniek in de omgeving vanwege zijn complete aanbod. Maar er is één ding wat de camping echt bijzonder maakt: de Dog Camp, een apart kampeergedeelte voor kampeerders die hun hond graag meenemen. Met hondenzwembaden, een ‘slentergebied’ en een oefengebied waar professionele instructeurs je hond trainen. Camping Union Lido is er écht voor iedereen.

8,0
Gemiddelde beoordeling Bekijk 20 beoordelingen

Een moment geduld...
u wordt doorgestuurd naar de boekingspagina.

Makkelijk boeken en veilig betalen!
Helaas, er is iets misgegaan bij het controleren van de beschikbaarheid. Probeert u het later nog eens. Of bel ons op +31 (0) 488 45 42 45.
       
VENEZIA pitches – for caravans, camper-vans and tents – Partially bookable * Practical shaded pitches on grass and/or sand, electricity, water and drainage, free Wi-Fi connection, some with SAT-TV socket and Ø 3″ drain for large-sized camper-vans. * Pitches marked by “R” on the map are bookable. The size of the pitches in that area is from 60 m² up to 80 m². The bookable pitches Venezia (marked by “R”) include even the area in front of the Aqua Park Laguna, with a surface up to 90 m², Power WIFI, free internet connection with access point nearby. Fittings: 10A Socket / Water / Drain / Free Wi-Fi / some with SAT-TV socket PLEASE NOTE: the number of pitches and toilets kept open is based on the number of people who arrive at the camp-site. Each facility includes the indication of its opening and closing times. NEW: new bookable private bathrooms at the Sanitary block number 7 and W15. For more information contact us: info@unionlido.com Prices include: • hot water in all shower cubicles, washbasins and sinks of the 14 toilets located on the camp-site which can be easily reached from the pitches (some of them are equipped with nurseries, can be accessed by people with disabilities and are equipped with 24/7 hot water access, 50% of which is heated by solar energy) • beach access (beach loungers and parasols available at an extra cost) • access to Aqua Park Marino and Aqua Park Laguna • 10% VAT • waste and electricity fee

Algemene informatie

= niet toegestaan, = toegestaan
  • Parkeren op de kampeerplaats
  • Extra tentje
  • Honden
  • Oppervlakte kampeerplaats (m²) : 50 - 70 m²

Inbegrepen in prijs

  • Aantal personen : Nul personen
  • Afvoer
  • Auto
  • Caravan, tent, vouwwagen of camper
  • Wateraansluiting
ELEC
  • Ampère 10A
  • Elektriciteit Inbegrepen in de prijs
  • Prijs per kWh -

Kampeerplaats - FIDO (only with dog)

       
Fido pitches- for caravans, camper-vans and tents Pitches for caravans, camper-vans and tents where dogs are welcome and have an incredible variety of spaces and services dedicated to them. A family holiday with your four-legged friend near the most beautiful pine forest on the Cavallino coastline – one of the most enchanting areas of the camp-site. Fido pitches: practical shaded pitches on sand surfaces up to 70 sq.m., electricity, free Wi-Fi connection. An area dedicated to dogs is also available, as well as practical access to the private beach. The area is fenced and is located on the west side of the camp-site. Fittings: 6A Socket / Free WiFi PLEASE NOTE: dogs must remain in their designated area at the resort. To exit the camp-site and reach the beach for dogs on foot, guests must exclusively follow the indicated paths. It is expressly forbidden to use any other area of the resort areas for any other reason. Pitches and toilets are kept opened based on the number of people who arrive at the camp-site. Each service includes indications of its opening and closing times.

Algemene informatie

= niet toegestaan, = toegestaan
  • Parkeren op de kampeerplaats
  • Extra tentje
  • Honden
  • Oppervlakte kampeerplaats (m²) : 50 - 70 m²

Inbegrepen in prijs

  • Aantal personen : Nul personen
  • Auto
  • Caravan, tent, vouwwagen of camper
ELEC
  • Ampère 06A
  • Elektriciteit Inbegrepen in de prijs
  • Prijs per kWh -
Gedetailleerde informatie over de camping

W. Ghesquière

"Prachtige internationale camping met veel bloemen, veel ontspanningsmogelijkheden en zeer goede restaurants. Rust en orde worden hier gegarandeerd."

W. Ghesquière

Inspecteur Dhr. W. Ghesquière

Deze camping wordt jaarlijks bezocht door een medewerker van ACSI. Hij of zij inspecteert de camping op meer dan 200 voorzieningen en andere aandachtspunten. Deze inspecteur kunt u benaderen voor meer informatie over de camping of de regio. Dat kan telefonisch: door de week tot 22.00 uur in de avond en in het weekend in de ochtend en de middag. Het telefoonnummer vindt u hieronder.

Wilt u een brochure van deze camping ontvangen? Gebruik dan het informatie-aanvraagformulier. Wilt u een plek reserveren? Dat kan bij een groot aantal campings makkelijk en snel hier, op onze website. Als dat voor deze camping nog niet mogelijk is, dan kunt u het informatie-aanvraagformulier versturen of rechtstreeks contact opnemen met de camping.

Bel deze inspecteur

Bel +32(0)475265140
Aan het laden, een ogenblik geduld…

Gemiddelde beoordeling: 8,0

Voeg een beoordeling toe
Sanitair
8,2
Personeel
7,5
Prijs-kwaliteitverhouding
7,2
Kindvriendelijkheid
7,9
Entertainment
7,8
Sportfaciliteiten
8,3
Zwembad
8,5
Eten en drinken
8,0
Omgeving
7,9

Herman Dupon, op deze camping in augustus 2018

9,0

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, 12 - 18 jaar

In 48 jaar kamperen, nog nooit zoiets meegemaakt. Dit is een compleet dorp inclusief lunapark en waterpark. Alles op de camping. Ook direct aan het strand met veel restaurants op de camping.

Het heeft een groot “vrij” terrein. Daardoor is er zonder reserveren, altijd wel plek. In het slechtste geval (als je laat komt) moet je een nachtje bij de receptie (met stroom) staan.

Joris Van Hout, op deze camping in juli 2018

8,3

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, 12 - 18 jaar

Camping met heel veel mogelijkheden. Heel druk maar veel keuze: verschillende zwembaden en restaurants. Ruime keuze in supermarkt en verse groenten en fruit. Wij stonden op de dog camp met een apart zwembad voor de hond. Camperplaats was los zand. Goede fietsweg naar de overzet naar Venetië. Stevige prijs maar er staat veel tegenover.

Vincent, op deze camping in juni 2018

8,1

Reisgezelschap: Paren

Wat een gigantisch grote camping. Maar je krijgt niet het gevoel als je op de staanplaatsen staat. Zwembaden complex (2) is vrij druk bezocht. Strand ligt vlak aan het strand. Sanitair wordt constant de ganse dag gepoetst.
Alles is op deze camping aanwezig. Van bakker tot een camperwinkel. Juwelier, ... een top camping. Niet goedkoop maar dat had ik er graag voor over!
Op 30 min met de fiets naar de veerboot om Venetië , murano, burano te bezoeken. Er stopt ook een bus aan de camping

Jan Hoogstraten, op deze camping in april 2017

6,7

Reisgezelschap: Senioren

Mooie, maar te grote camping, die veel te duur is. Personeel is arrogant. Je krijgt het gevoel dat je blij mag zijn hier te komen ipv andersom. Het Dog camp heeft grote plaatsen, maar zijn voor een beetje caravan een knollenveld. Je moet voor alle kinderattracties betalen, terwijl de camping al duur is. Je mag niet fietsen op de camping, ook kinderen niet. Alleen op een zeer grote buitenring, die overigens levensgevaarlijk is door de vele bochten en waar ook autoverkeer rijdt. Met scooter of motor kun je overal rijden, maar met de fiets niet. Kortom een te grote, overigens complete camping, waar strenge regels gelden en je je niet altijd welkom voelt.

vrancken, op deze camping in juli 2016

8,6

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, 12 - 18 jaar

Topcamping aan het strand. Het terrein is echter zo groot dat je 2x nadenkt om ergens heen te gaan.(winkel, strand, zwembad) Er is wel een gratis treintje maar daar moet je vaak 30 min op wachten of hij is volzet. Met je fiets mag je maar op enkele straten. Het sanitair wordt de hele tijd goed onderhouden en is voldoende aanwezig. Voor jonge kinderen is het een waar paradijs. Speeltuinen, zwembaden, glijbanen en een pretpark! Er zijn inderdaad veel regeltjes op de camping maar volgens mij wel nodig op zo'n massaal terrein. Het zandstrand is echt zalig en je kan een heel eind het water in. Overal schaduw op dit terrein. We namen wel een beschermhoes mee voor de auto want veel bomen verliezen hars. Op de receptie is alles goed geregeld . Je moet niet zo'n vervelend polsbandje dragen. Wel je identiteitskaart de hele periode achterlaten op de receptie !?! Not done vind ik, maar het komt steeds vaker voor. Naar Venetië en Burano gingen we vanaf Punta Sabbioni (parking betalend). Je kan niet van de camping af tussen 13u en 15u.

Grobben Jos, op deze camping in juli 2016

8,3

Reisgezelschap: Gezin met kinderen <4 jaar

Ik lees in vele beoordelingen dat ze zeer streng zijn op de camping maar ik vind dit helemaal niet. Op de Dog Camp voelen we ons, samen met onze hond helemaal thuis. Alles is voorzien. We komen terug.

Limburgers, op deze camping in augustus 2015

7,9

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, 4 - 12 jaar

Enorme mooie camping. We hebben hier 3 weken doorgebracht. Veel restaurants waar het eten betaalbaar is. De winkels die er liggen zijn duur. De apotheek is fijn voor eventuele kwalen. De zwembaden zijn enorm en gigantisch en geweldig voor de kinderen.
Alleen wat de meesten zeggen... ze zijn streng en het is te massaal. Dat laatste wisten we maar ze lopen over in hun eigen regels.
In de zwembaden mag je je kinderen niet op de nek hebben, dan wordt er gefloten. Je mag niet springen, je mag niet met tikkertje spelen want dan bezeer je mogelijk andere mensen. Fietsen op de camping van a naar b te komen mag niet, denk eraan, het personeel mag het wel. Al fietsend zeggen ze je dat je niet mag fietsen!!!! (wij hadden geen fiets maar zagen het elke keer gebeuren) Steppen mag wel maar vond ik in veel situaties gevaarlijker dan fietsen en het gaf ook nog een enorme herrie. Vooral mensen die 's nachts met de step naar de wc gaan en vrolijk in snelheid over de klinkers jagen.
We stonden aan de hoofdstraat dicht bij inzamelingspunt welke om de 50 meter staan. Voor elk inzameling van karton, plastic, gft etc komt een aparte vrachtwagen deze ophalen. Daar ze al om half 8 beginnen is uitslapen er niet bij. Bij de caravan zitten 's avonds mag niet, zelfs je ipad met geluid aanzetten is not done. Maar op zaterdag aan de beachbar een party houden en de muziek zo luid zetten tot half 5 in de ochtend mag wel. Klagen door mensen bracht geen verandering. Luidsprekers geven elke ochtend door wat er voor die dag te doen is en op zondag klinkt hierdoor kerkmuziek en een kerkklok. Uitrijden kan maar tot 1900 uur, maar denk eraan dat je dan niet even terug kan de camping op om daar nog even te gaan uiteten. Nee van de camping af is ook echt eraf. Vanuit deze camping naar Venetië is top geregeld. In de omgeving liggen leuke kledingzaakjes en natuurlijk de befaamde voebalshirts. (wel geen nl clubs). Houd er rekening mee dat er 2 treintjes gaan op de camping. De ene is gratis de ander kost geld. De animatie is top, maar door de grote camping te weinig plaats om voor de kids te kijken, het is te massaal en daardoor weinig plaats om te zitten waardoor je gedurende 2 uur moet staan. Je kan beter een ijsje gaan eten die gigantisch groot zijn.
Kortom leuke camping. Genoeg te doen. Ook qua braderieën. Maar door de regels te streng voor ons en de kids van 9 en 11. Wij komen in ieder geval NIET terug hoe mooi het ook was.

Vereecken-Nemegeer, op deze camping in augustus 2013

8,1

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, 12 - 18 jaar

Een enorm grote camping, wij hadden niet gereserveerd, geen probleem. Je krijgt een kaart en zoekt maar een plaats, niet zo makkelijk als je een grote auto en caravan hebt en er veel volk loopt. Wel grote plaatsen. De camping lijkt wel een stad als je aan de winkelstraat bent, de ene vrachtwagen na de andere. Wij vonden het nogal streng, je mag niet overal fietsen, steppen mag wel. 's Avonds om 23u moet het stil zijn, wij zaten meestal nog buiten te praten en dan kwamen ze al zeggen dat we stil moesten zijn, radio en tv zijn toegelaten maar je mag het niet buiten de caravan horen. Voor onze kinderen was er 's avonds weinig te doen. Omgeving is niks, recht over de camping heb je een grote campingwinkel. Je kan al je boodschappen op de camping zelf doen, het zijn gewone prijzen. Als het druk is in de douche dan krijg je bijna geen water en is het koud. We hebben een leuke vakantie gehad maar kiezen volgend jaar toch een andere camping.

lusink, op deze camping in juli 2013

7,9

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, 12 - 18 jaar

in de omgeving ben je gauw uitgekeken
veel eetgelegenheid op de camping en daarbuiten.
in deze omgeving altijd mooi weer gehad, zijn daar 5 maal geweest

keuben, op deze camping in augustus 2012

7,7

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, 12 - 18 jaar

Erg mooie camping, erg schoon en mooi sanitair, maar erg streng. Zelfs de heel kleintjes mogen ALLEEN in de buitenring fietsen, pubers mogen niet met meer dan 5 mensen samen komen. Niet gezellig, veel muggen, erg veel muggen.

Algemene gegevens

Richtprijs 1
€ 54,20
Richtprijs 2
€ 75,60
Openingsperiode
20-04-2018 t/m 30-09-2018
Oppervlakte
60 ha
Aantal toerplaatsen
3237 (60 - 200m2)
Aantal vaste jaarplaatsen
300
Aantal huuraccommodaties
285
Camping geschikt voor mindervaliden
Ja

* Vetgedrukte voorzieningen zijn niet bij de overnachtingsprijs inbegrepen. Hiervoor moet dus extra betaald worden. (Dit betekent niet dat de niet-vetgedrukte voorzieningen gratis zijn!)

Populaire voorzieningen
  • Buitenzwembad
    • oppervlakte:1100 m2
    • Verwarmd:ja
  • Binnenzwembad (verwarmd)
    • oppervlakte:126 m2
  • Zwemparadijs
  • Wifi 80-100% dekking
    • wifi 80-100% dekking gratis
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Gelegen bij zee (max. 0,5 km)
  • Stacaravans
    • aantal:201
Internet
  • PC met internet
  • Wifi 80-100% dekking
    • wifi 80-100% dekking gratis
Bij de receptie
  • Paspoort / identiteitskaart verplicht
  • Betalen met creditcard mogelijk
    • creditcard:mastercard | visacard
  • Betalen met pinpas/Maestro mogelijk
  • Geldautomaat/geldopname mogelijk
  • Defibrillator
  • Gesproken talen op de receptie (in hoogseizoen)
    • talen:Deens | Duits | Engels | Frans | Italiaans | Nederlands
Campingregels
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Caravan toegestaan
  • Tent toegestaan
  • Bijzettentje toegestaan
  • Kampeerauto toegestaan
  • Inrijverbod tijdens middagpauze
    • tijd:13.00-15.00
  • Dubbelassers toegestaan
  • Barbecue toegestaan
    • type BBQ:elektra | gas
Honden
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
Sanitair
  • Wastafels: warm water
  • Wastafels: koud water
  • Privé-sanitair
  • Individuele wascabines: warm water
  • Individuele wascabines: koud water
  • Kindersanitair
  • Zittoiletten
  • Toiletpapier aanwezig
  • Stortbak voor chemische toiletten
  • Douches: warm water
  • Douches: koud water
  • Familiedouche
  • Een douche (min.1,5mx1,5m) + toilet (min.1,65mx2,2m of 1,9mx1,9m)
  • Sanitaire voorzieningen voor mindervaliden in hetzelfde blok als voor overige kampeerders
  • Douchezitje / douchestoel (opklapbaar of verrijdbaar) ongeveer 48 cm hoog
  • Kantine/restaurant heeft toilet voor mindervaliden
  • Babyroom
  • Stranddouches
  • Kraan zonder drukknop
Bodem en beplanting
  • Plaatsen met veel schaduw
  • Plaatsen met enige schaduw
  • Plaatsen zonder schaduw
  • Afgebakende plaatsen
  • Grasland
  • Zandbodem
Wassen, afwassen, koken
  • Afwasbakken: warm water
  • Afwasbakken: koud water
  • Wasmachine(s)
  • Textielwasbakken: koud water
  • Textielwasbakken: warm water
  • Droogtrommel(s)
  • Vaatwasser
  • Strijkgelegenheid
Eten, drinken en levensmiddelen
  • Ontbijt verkrijgbaar
  • Vers brood verkrijgbaar op de camping
  • Levensmiddelen: uitgebreid assortiment
  • Kampwinkel/supermarkt gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
  • Restaurant (met ruime keuze)
  • Restaurant (kleine kaart)
  • Kantine/restaurant gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
  • Snackbar
  • Pizzeria
  • Afhaalmaaltijden
  • Bar
  • Gemeenschappelijke barbecueplaats
  • Invriezen koelelementen
  • Koelijs verkrijgbaar
  • Ruilmogelijkheid gasflessen
Te huur op of bij camping
  • Stacaravans
    • aantal:201
  • Bungalows/chalets
    • aantal:61
  • Tenten
    • aantal:23
  • Koelkasten
  • Fietsen
  • Mountainbikes
  • Surfplanken
  • Waterfietsen
  • Kluisjes
  • Koelelementen
  • Duikuitrusting
Zwemmen
  • Binnenzwembad (verwarmd)
    • oppervlakte:126 m2
  • Zwemparadijs
  • Waterglijbaan (> 10 m)
  • Zwembad voorzien van takellift
  • Buitenzwembad
    • oppervlakte:1100 m2
    • Verwarmd:ja
  • Peuterbad (voor 1-3 jarigen, < 40 cm)
    • oppervlakte:200 m2
    • Verwarmd:ja
  • Zwemmen in zee (max. 0,5 km)
  • Stranddouches
Wellness
  • Sauna
  • Whirlpool
  • Stoombad
  • Beautycenter
  • Hydromassage
  • Massage
Strand
  • Zandstrand
Watersport en waterrecreatie
  • Visgelegenheid
  • Windsurfen toegestaan
  • Windsurfcursus
  • Scuba-diving
    • duikcursus
    • persluchtflessen vullen
  • Zeilen toegestaan
  • Zeilcursus
Voor kinderen
  • Waterglijbaan (> 10 m)
  • Speeltuin
  • Peuterbad (voor 1-3 jarigen, < 40 cm)
    • oppervlakte:200 m2
    • Verwarmd:ja
  • Enkele speeltoestellen
  • Recreatieruimte
  • Disco-avonden
  • Discotheek
  • Miniclub (min. 4x p.wk in hoogseizoen)
    • talen:Duits | Engels | Italiaans | Nederlands
  • Kindersanitair
  • Babyroom
  • Waterspeeltuin
  • Springkussen
  • Speelautomaten
  • Minigolf
  • Dierenweide
  • Kinderopvang
  • Geen animatieprogramma
Sport en spel
  • Tafeltennistafel
  • Multisportveld
  • Tennis
  • Fitnessruimte
  • Paardrijden
  • Ponyrijden
  • Beachvolleybal
  • Minigolf
  • Tenniscursus
  • Golfbaan op geringe afstand (max. 10 km)
    • afstand:7 km
    • aantal:18
  • Boogschieten
Recreatie (volwassenen)
  • Visgelegenheid
  • Recreatieruimte
  • Excursieprogramma (min. 2x p.wk in hoogseiz.)
  • Televisie
  • Speelautomaten
Ligging van de camping
  • Gelegen bij zee (max. 0,5 km)
  • Afstand tot de zee (max. 10 km)
    • afstand:0 km
  • Openbaar vervoer bij de camping (max. 0,5 km)
    • afstand:0,1 km
  • Inkoopmogelijkheid
    • afstand:2 km
Voor camperaars
  • Kampeerauto toegestaan
  • Speciale voorzieningen voor kampeerauto's
  • Ook geschikt voor kampeerauto's > 8m en > 4 ton
    • lengte:12
Voorzieningen bij kampeerplaats
  • Wateraansluiting op/bij de plaats (max. 15m)
  • Vuilwaterafvoer op/bij de plaats (max. 15m)
  • Watertappunt op/bij de plaats (max. 50m)
  • Ook geschikt voor caravans > 5,5m, exclusief dissel
  • Elektrische aansluiting mogelijk
    • Max. stroom:6 ampère
  • Eurostekker (CEE) noodzakelijk
  • Plaatsen met rtv-aansluiting
Mindervaliden
  • Eventuele deurdrangers niet te zwaar (3 à 4 kg druk)
  • Een douche (min.1,5mx1,5m) + toilet (min.1,65mx2,2m of 1,9mx1,9m)
  • Sanitaire voorzieningen voor mindervaliden in hetzelfde blok als voor overige kampeerders
  • Zwembad voorzien van takellift
  • Douchezitje / douchestoel (opklapbaar of verrijdbaar) ongeveer 48 cm hoog
  • Speciale parkeerplaatsen voor mindervaliden
  • Kantine/restaurant gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
  • Kantine/restaurant heeft toilet voor mindervaliden
  • Kampwinkel/supermarkt gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
  • Kraan zonder drukknop
Diversen
  • Paden en wegen verlicht
  • Terrein bewaakt
  • Dag en nacht rustig
  • Tijdelijke plaatsen buiten de camping met stroom
    • aantal:30
  • Speciale parkeerplaatsen voor mindervaliden
  • Eventuele deurdrangers niet te zwaar (3 à 4 kg druk)
  • Camping info app
Adres & Route

Wilt u camping Union Lido boeken of meer informatie? Dat kan middels onderstaande gegevens of via de website van de camping

  • Union Lido
    Via Fausta 258
    30013 / Cavallino
    Italië

  • Download GPS-coördinaten
    Selecteer uw navigatiesysteem:

     
    • TomTom (ov2)
    • Garmin (gpx)
    • CSV
  • Google routeplanner
    Coördinaten:

    45°28'2"N 12°31'48"E
  • De camping ligt aan de hoofdweg (Via Fausta). Wordt met campingborden aangegeven.

  • Contact

  • www.unionlido.com

Neem contact op

Toon op kaart
Laden
Het weer op deze camping

Weersverwachting

Zo

16 / 12

 

Ma

17 / 12

 

Di

18 / 12

 

Wo

19 / 12

 

Do

20 / 12

 

Vr

21 / 12

 

Za

22 / 12

 
Max. 5.3° 6.3° 6.5° 5.3° 7.4° 6.3° 7.3°
Min -2.7° 1.2° -1.5° -1.5° 1.5° 1.3° 0.5°
Neerslag 5% 75% 0% 5% 55% 30% 5%
Windrichting N N NW N N N NW
Windkracht 3 3 2 2 3 3 2

Gemiddelde temperatuur

Klimaat

Relatieve vochtigheid Neerslagsom (mm)
Jan. 79% 54
Feb. 76% 49
Mrt. 76% 59
Apr. 76% 74
Mei 74% 68
Jun. 73% 78
Jul. 73% 69
Aug. 73% 75
Sep. 77% 65
Okt. 83% 77
Nov. 80% 87
Dec. 80% 59
Weeronline
Informatieaanvraag

ACSI Eurocampings stuurt uw informatieaanvraag door naar "Union Lido".

Let op; u verstuurt een informatieaanvraag. U kunt niet direct reserveren middels dit formulier. U krijgt rechtstreeks contact met de camping en ACSI Eurocampings kan geen invloed uitoefenen op het verloop daarvan.

1 Informatieaanvraag Wat wilt u doen?
Stel uw vraag:
(in de taal van het land waar de camping ligt of in het Engels)
2 Uw gegevens

3 Uw aanvraag
In welke taal wilt u bij voorkeur een antwoord krijgen? Let op; het is mogelijk dat de camping niet aan dit verzoek kan voldoen.


Advertentietekst uit de ACSI Campinggids Europa

THE FIRST 5 STAR CAMPING IN ITALY

Aquapark Laguna
NIEUW: VORTEX

Dog camp union Lido

Geopend van 20 april tot 30 september 2018

Union Lido
Camping Glamping Lodging Hotel

Union Lido *****