Ga naar de homepage

Toscana Holiday Village ***

Algemene gegevens

Omgeven door heuvels, op een uurtje van het strand en vlak bij de cultuursteden Florence, Pisa en Lucca, vind je Camping Toscana Holiday Village. De camping ligt in een dal, vlak bij vestingstadje Montopoli. Neem een frisse duik in het campingzwembad, geniet van het fantastische uitzicht vanaf je kampeerplek en het heerlijke Italiaanse eten. Je kampeert hier in Toscane. Een streek met pittoreske, glooiende heuvels met cipressen, olijfboomgaarden en bloemen. Hier en daar een stadje, hier en daar een dorpje. Kortom: heel veel cultuur- en natuurschoon. Ontdek het allemaal tijdens een kampeervakantie op Camping Toscana Holiday Village!

Toon meer

Kamperen met uitzicht

De receptionistes op de camping heten je van harte welkom. Nadat je je hier hebt aangemeld, volg je een steil, geasfalteerd weggetje naar beneden. Je duikt als het ware het dal in. De kampeerplaatsen liggen dan ook op verschillende niveaus. Het maakt niet uit welk plekje je kiest, overal heb je mooi uitzicht over de vallei.

Naar het strand

Toscane staat bekend om zijn indrukwekkende binnenlanden, maar vergeet ook de kuststrook niet! Vanaf de camping rijd je in een uur naar het strand van Marina di Massa. Ideaal voor een dagje zonnen, zandkastelen bouwen of een spannend potje beachvolleybal. Als je hier om je heen kijkt, zie je zowel het helderblauwe water als de imposante bergpartijen. Een bijzondere combinatie!

Campingzwembad

Moet je dan eerst de camping af voor wat verkoeling? Gelukkig niet! De camping heeft namelijk een heerlijk zwembad waar je een verfrissende duik kunt nemen. Om het zwembad heen vind je enkele ligstoelen waar je met een handdoekje en een goed boek uren kunt genieten. En er zijn ook voldoende parasols voor de nodige schaduw.

Uitstapje naar Florence

Niet te missen tijdens je verblijf in Toscane is een bezoek aan de bijzondere cultuursteden Florence, Pisa en Lucca. Florence is een echte renaissancestad. De grote dom, het Palazzo Vecchio en het oude stadscentrum zijn echte aanraders. Honger gekregen? Eet een pizzaatje op een van de gezellige pleintjes. En natuurlijk kun je leuke souvenirs kopen. Struin over de Ponte Vecchio (bekend om zijn vele winkeltjes) en neem wat moois mee. Voor kunstliefhebbers is het Uffizi-museum zeker een bezoek waard.

Pisa en Lucca: Toscaanse toeristentrekkers

Tussen al je vakantiefoto’s mag een foto met de scheve toren van Pisa natuurlijk niet ontbreken. De stad ligt op iets meer dan een halfuurtje rijden van de camping. En mocht je dan nog niet genoeg cultuur gesnoven hebben, pak dan ook nog even Lucca mee. Dit stadje heeft zijn authentieke stadsmuren nog. Een ideale plek om je auto te parkeren, vanaf hier ben je namelijk in no time in het stadscentrum. Leuk om te doen in Lucca: de klassieke film La Vita è Bella is opgenomen in deze stad. Volg je de bordjes, dan kom je langs alle bijzondere plekjes uit deze film.

Korting in het laagseizoen met CampingCard ACSI

Voordelig kamperen inhet laagseizoen met de CampingCard ACSI

CampingCard ACSI is een handig kaartje dat u tot wel 60% vakantievoordeel oplevert! In 2019 kunt u op ruim 3400 campings terecht, in 21 Europese landen. U betaalt één van de vijf, vaste lage tarieven in het voor- en naseizoen!

De voordelen

  • Tot 60% korting! Met uw CampingCard ACSI verblijft u tegen vijf vaste lage tarieven extra voordelig op de mooiste campings in heel Europa.

  • Meer dan 3400 campings, door ACSI geïnspecteerd! Met uw CampingCard ACSI kunt u op meer dan 3400 campings terecht, verdeeld over 21 Europese landen.

  • Voordelig kamperen met (klein)kinderen Op ruim 650 campings zijn kinderen (t/m 5 jaar) bij het CampingCard ACSI-tarief inbegrepen.

7,1
Gemiddelde beoordeling Bekijk 16 beoordelingen

Gedetailleerde informatie over de camping

G.F.B. Duivenvoorde "Landelijk gelegen, sfeervolle Toscaanse terrassencamping met veel hoge naaldbomen. De camping ligt bij een middeleeuws stadje en is centraal gelegen tussen Pisa, Florence, Lucca en vele andere kunststeden."

Inspecteur Dhr. G.F.B. Duivenvoorde

G.F.B. Duivenvoorde

Deze camping wordt jaarlijks bezocht door een medewerker van ACSI. Hij of zij inspecteert de camping op meer dan 200 voorzieningen en andere aandachtspunten. Deze inspecteur kunt u benaderen voor meer informatie over de camping of de regio. Dat kan telefonisch: door de week tot 22.00 uur in de avond en in het weekend in de ochtend en de middag. Het telefoonnummer vindt u hieronder.

Wilt u een brochure van deze camping ontvangen? Gebruik dan het informatie-aanvraagformulier. Wilt u een plek reserveren? Dat kan bij een groot aantal campings makkelijk en snel hier, op onze website. Als dat voor deze camping nog niet mogelijk is, dan kunt u het informatie-aanvraagformulier versturen of rechtstreeks contact opnemen met de camping.

Bel deze inspecteur

Bel +31(0)634501679
Aan het laden, een ogenblik geduld…

Gemiddelde beoordeling: 7,1

Voeg een beoordeling toe
Sanitair
7,0
Personeel
7,7
Prijs-kwaliteitverhouding
7,2
Kindvriendelijkheid
6,4
Entertainment
6,6
Sportfaciliteiten
6,2
Zwembad
7,1
Eten en drinken
6,8
Omgeving
7,9

D Baars, op deze camping in augustus 2019

4,9

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, 4 - 12 jaar

12 nachten hier geweest. Absoluut niet klantvriendelijk. Je mag betalen en dan vertrekke Sanitair is oud, kapot en vies. Wil je douchen plakt er een douche gordijn tegen je aan of je stoot tegen de sproeier. Dan valt het hele systeem van de muur.
Rond om het zwembad liggen tegels los. Waaraan kinderen hun voeten ophalen. Er liggen gootjes in de wegen regelmatig waren de roosters er half uit.
Wil je een ijsje halen hebben ze 3 kwart niet wat op de kaart staat.
Er is kinder animatie..... Maar als de begeleidster het moet doen met een pakje stiften en een kleurboek.... schiet dat ook niet op.

c vd bosch, op deze camping in juni 2017

5,5

Reisgezelschap: Paren

Vieze camping met veel muggen. Toiletten werden onvoldoende schoon. Gras was erg hoog en werd precies gemaaid toen wij na lange vermoeiende dag weer op camping waren. Personeel geeft antwoord op vragen die je stelt maar meer ook niet. Ga niet terug naar deze camping

R van der Klugt, op deze camping in juni 2016

6,1

Reisgezelschap: Alleengaand

Wilde overnachten op doortrek naar verderop in Toscane maar schrok van de steile toegangsweg naar beneden de camping op. Kon ook niet ontdekken hoe de camping was opgebouwd, de weg terug naar boven gaf mij bij voorbaat een groot vraagteken, dus ik heb besloten door te rijden. Een tip voor iedereen die aankomt, stop bij de toegang, zet je alarmlichten aan en ga eerst de camping bekijken voordat je besluit het gat in te duiken !

Katrien Verzele, op deze camping in augustus 2019

6,5

Reisgezelschap: Paren

Sanitair is verschrikkelijk. De weg van receptie naar campeerplekken is een hel. De bestrating is ondermaats. Jammer want de ligging is wel uitstekend om Pisa, Florence, Lucca, ... te bezoeken in het heerlijke Toscane. Ik heb mijn klachten doorgegeven. Hopelijk doen ze er iets mee.

Wim.J.Swaen, op deze camping in mei 2016

7,5

Reisgezelschap: Senioren

Vrij stijlen helling met een scherpe draai erin, die met naar boven gaan, zeker geen dalende tegen moet komen. Beneden wegen moet eigenlijk wat aan gedaan worden, vol met kuilen en putten maar nog wel bereid baar. Sanitair is moeilijk bereik baar van wege een steile slechte trap voor mensen die wat slechter te been zijn.

René Bosch, op deze camping in mei 2015

7,5

Reisgezelschap: Senioren

Een natuurlijke terrassencamping met voor Italiaanse begrippen zeer ruime plaatsen. Wij verbleven hier van eind mei tot medio juni. Na een hartelijke ontvangst in het Italiaans, ze spreken overigens perfect Engels, konden we zelf een plek uitzoeken. We stonden op een plateau met uitzicht over de camping en de zo typerende cipressen. Toiletgebouw(en) kraakhelder en geen gedoe met muntjes. Op de camping gaat het op en neer, maar dat is goed voor de spieren. We wilden graag zon, nou die hebben we gekregen, iedere dag strakblauwe hemel met zo,n 36 graden, heerlijk. Wel voldoende spa blauw drinken en natuurlijk dagelijks gebruik gemaakt van het zwembad, niet groot, maar heerlijk om af te koelen. Toeristenbelasting, daar hebben ze nog nooit van gehoord. De mooie Toscaanse camping ligt buitengewoon centraal ten opzichte van steden als Pisa, Luca en Florence. Met de trein de steden bezoeken is ideaal en is zeer goedkoop.De bezienswaardigheden zijn te veel om op te noemen. Vanaf de heerlijke camping zijn ook prachtige dagtochten te maken door het Toscaanse landschap naar Volterra en San Gimignano. Ik kan nog pagina's vullen over plaatsen als Pistoia, Prato, San Miniato en de kust ten zuiden van Livorno met als mooiste badplaatsje Castiglione della Pescaia, maar dat mag u zelf gaan ontdekken vanuit Camping Toscana Village. Met pijn in ons hart, maar een prachtige (cultuur) ervaring rijker reden wij weg van Camping Toscana Village. Het leven is prachtig.

René Bosch

Hans Gielen, op deze camping in juni 2018

7,8

Reisgezelschap: Senioren

Heerlijk rustige camping met schaduw en zon. Centraal gelegen voor bezoeken aan Lari, Pisa, Luca, Viterbo, San Gimigano en Firenze.
De weg op de camping is wat stijl maar goed te doen met caravan en camper. De breedte is ook voldoende. Plaatsen zijn genummerd en voldoende groot. Het zwembad is mooi en lekker maar er is geen kinderbadje. Het restaurant is eenvoudig maar goed en de pizzas waren lekker krokrant. Brood heb ik elke ochtend in Montopoli gehaald bij de bakker. Het sanitair werd prima schoongemaakt. Samengevat: Fijne camping met veel uitstap ogelijkheden

lex van Dalen, op deze camping in augustus 2018

8,3

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, verschillende leeftijden

Super behulpzame receptie, lekker zwembad en een fijne locatie om naar Pisa, Lucca en Florence te gaan zowel met de auto als de trein is zeer goed te doen.

Algemene gegevens

Richtprijs 1
€ 47,00
Richtprijs 2
€ 63,00
Openingsperiode
01-01-2019 t/m 31-12-2019
Oppervlakte
3,8 ha
Hoogteligging
60m
Aantal toerplaatsen
135 (60 - 100m2)
Aantal huuraccommodaties
45

* Vetgedrukte voorzieningen zijn niet bij de overnachtingsprijs inbegrepen. Hiervoor moet dus extra betaald worden. (Dit betekent niet dat de niet-vetgedrukte voorzieningen gratis zijn!)

Populaire voorzieningen
  • Buitenzwembad
    • oppervlakte:180 m2
    • periode:20-05/30-09
  • Wifi 80-100% dekking
    • wifi 80-100% dekking gratis
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • ACSI Club ID als identiteitsbewijs geaccepteerd
  • Stacaravans
    • aantal:45
Internet
  • Mobiel netwerk
    • Type:3G
  • Wifi 80-100% dekking
    • wifi 80-100% dekking gratis
Bij de receptie
  • ACSI Club ID als identiteitsbewijs geaccepteerd
  • Reserveren voor hoogseizoen aanbevolen
  • Paspoort / identiteitskaart verplicht
  • Betalen met creditcard mogelijk
    • creditcard:amex | dinnercard | mastercard | visacard
  • Betalen met pinpas/Maestro mogelijk
  • Gesproken talen op de receptie (in hoogseizoen)
    • talen:Duits | Engels | Spaans | Frans | Italiaans
Campingregels
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Caravan toegestaan
  • Tent toegestaan
  • Bijzettentje toegestaan
  • Kampeerauto toegestaan
  • Inrijverbod tijdens middagpauze
    • tijd:12.30-14.00
  • Dubbelassers toegestaan
  • Barbecue toegestaan
    • type BBQ:kolen | gas
Honden
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
Sanitair
  • Wastafels: warm water
  • Wastafels: koud water
  • Individuele wascabines: warm water
  • Individuele wascabines: koud water
  • Kindersanitair
  • Zittoiletten
  • Hurktoiletten
  • Stortbak voor chemische toiletten
  • Douches: warm water
  • Douches: koud water
Bodem en beplanting
  • Plaatsen met veel schaduw
  • Plaatsen met enige schaduw
  • Plaatsen zonder schaduw
  • Afgebakende plaatsen
  • Terrassencamping
  • Harde bodem
  • Hellend terrein
Wassen, afwassen, koken
  • Afwasbakken: warm water
  • Afwasbakken: koud water
  • Wasmachine(s)
  • Textielwasbakken: koud water
  • Textielwasbakken: warm water
  • Droogtrommel(s)
  • Strijkgelegenheid
Eten, drinken en levensmiddelen
  • Vers brood verkrijgbaar op de camping
    • periode:01-05/30-09
  • Pizzeria
    • periode:01-05/30-09
  • Afhaalmaaltijden
    • periode:01-05/30-09
  • Bar
  • Invriezen koelelementen
Te huur op of bij camping
  • Stacaravans
    • aantal:45
Zwemmen
  • Buitenzwembad
    • oppervlakte:180 m2
    • periode:20-05/30-09
  • Ligweide
Voor kinderen
  • Animatieprogramma: kinderen (min. 2x p.wk in hoogseiz.)
    • talen:Duits | Engels | Frans | Italiaans
    • periode:01-07/30-08
  • Enkele speeltoestellen
  • Kindersanitair
Sport en spel
  • Tafeltennistafel
  • Multisportveld
  • Jeu de boulesbaan
  • Golfbaan op geringe afstand (max. 10 km)
    • afstand:8 km
    • aantal:9
Recreatie (volwassenen)
  • Animatie voor tieners 13 t/m 18 jr (min. 2x per week)
    • talen:Duits | Engels | Frans | Italiaans
    • periode:01-07/30-08
  • Animatieprogramma: volwassenen (min. 2x p.wk in hoogseiz.)
    • talen:Duits | Engels | Frans | Italiaans
    • periode:01-07/30-08
  • Excursieprogramma (min. 2x p.wk in hoogseiz.)
    • periode:15-06/31-08
  • Televisie
Ligging van de camping
  • Panorama
  • Dichtbij afslag autosnelweg (< 10 km)
    • afstand:5 km
  • Inkoopmogelijkheid
    • afstand:0,5 km
Voor camperaars
  • Kampeerauto toegestaan
  • Speciale voorzieningen voor kampeerauto's
  • Ook geschikt voor kampeerauto's > 8m en > 4 ton
    • lengte:10
    • gewicht:7000 kg
Voorzieningen bij kampeerplaats
  • Wateraansluiting op/bij de plaats (max. 15m)
  • Watertappunt op/bij de plaats (max. 50m)
  • Ook geschikt voor caravans > 5,5m, exclusief dissel
  • Elektrische aansluiting mogelijk
    • Max. stroom:6 ampère
  • Eurostekker (CEE) noodzakelijk
Diversen
  • Paden en wegen verlicht
  • Terrein bewaakt
Adres & Route

Wilt u Toscana Holiday Village boeken of meer informatie? Dat kan middels onderstaande gegevens.

  • Toscana Holiday Village
    Via Fornoli 9
    56020 / Montopoli
    Italië

  • Download GPS-coördinaten
    Selecteer uw navigatiesysteem:

     
    • TomTom (ov2)
    • Garmin (gpx)
    • CSV
  • Coördinaten: 43°40'32"N 10°45'10"E
  • Superstrada Fi-Pi-Li, Livorno-Firenze. Afslag Montopoli val d'Arno; SS67 volgen naar Montopoli; vanaf dorpje Capanne campingborden volgen. Bij gebruik van navigatiesysteem: let op verkeersborden en verboden.

  • +390571449032

  • +390571449449

  • Stuur deze camping een e-mail

Toon op kaart

Toon op kaart

Laden
Het weer op deze camping

Weersverwachting

Do

22 / 08

 

Vr

23 / 08

 

Za

24 / 08

 

Zo

25 / 08

 

Ma

26 / 08

 

Di

27 / 08

 

Wo

28 / 08

 
Max. 31.2° 30.3° 30.4° 30.5° 30.9° 30.7° 30.2°
Min 19.6° 20.4° 19.2° 18.9° 19° 19.5° 19.4°
Neerslag 20% 70% 35% 15% 15% 20% 40%
Windrichting NW N NW W W W W
Windkracht 3 3 3 3 3 3 3

Klimaat

Relatieve vochtigheid Neerslagsom (mm) Zonne-uren
Jan. 82% 89 3
Feb. 75% 67 5
Mrt. 75% 74 6
Apr. 77% 79 6
Mei 77% 57 7
Jun. 74% 43 9
Jul. 71% 22 10
Aug. 72% 53 9
Sep. 75% 94 7
Okt. 84% 122 5
Nov. 82% 123 4
Dec. 79% 82 3

Gemiddelde temperatuur

Weeronline
Informatieaanvraag

ACSI Eurocampings stuurt uw informatieaanvraag door naar "Toscana Holiday Village".

Let op; u verstuurt een informatieaanvraag. U kunt niet direct reserveren middels dit formulier. U krijgt rechtstreeks contact met de camping en ACSI Eurocampings kan geen invloed uitoefenen op het verloop daarvan.

1 Informatieaanvraag Wat wilt u doen?
Stel uw vraag:
(in de taal van het land waar de camping ligt of in het Engels)
2 Uw gegevens

3 Uw aanvraag
In welke taal wilt u bij voorkeur een antwoord krijgen? Let op; het is mogelijk dat de camping niet aan dit verzoek kan voldoen.


Toscana Holiday Village ***

Toscana Holiday Village Toscana Holiday Village Toscana Holiday Village Toscana Holiday Village Toscana Holiday Village Toscana Holiday Village Toscana Holiday Village Toscana Holiday Village Toscana Holiday Village Toscana Holiday Village Toscana Holiday Village Toscana Holiday Village Toscana Holiday Village Toscana Holiday Village Toscana Holiday Village Toscana Holiday Village Toscana Holiday Village Toscana Holiday Village Toscana Holiday Village Toscana Holiday Village Toscana Holiday Village Toscana Holiday Village Toscana Holiday Village Toscana Holiday Village Toscana Holiday Village Toscana Holiday Village
Toscana Holiday Village Toscana Holiday Village Toscana Holiday Village Toscana Holiday Village Toscana Holiday Village Toscana Holiday Village Toscana Holiday Village Toscana Holiday Village Toscana Holiday Village Toscana Holiday Village Toscana Holiday Village Toscana Holiday Village Toscana Holiday Village Toscana Holiday Village Toscana Holiday Village Toscana Holiday Village Toscana Holiday Village Toscana Holiday Village Toscana Holiday Village Toscana Holiday Village Toscana Holiday Village Toscana Holiday Village Toscana Holiday Village Toscana Holiday Village Toscana Holiday Village Toscana Holiday Village