Ga naar de homepage
Flower Campings

Flower Camping Les Aubépines ****

Algemene gegevens
Beschikbaarheid en prijzen
8,4
1174 beoordelingen Schrijf beoordeling
  • Buiten- en binnenzwembad
  • Keuze uit halfpension op camping
  • Visrestaurants in Le Crotoy: 5 km
  • Je eigen paard stallen
  • Fietsen door de baai van de Somme
  • Wandelen over de lange stranden

Vlak bij de baai van de Somme in Picardië, tegen de Atlantische kust aan, ligt Flower Camping Les Aubépines. Op deze gezellige gezinscamping kampeer je op mooie afgebakende staanplaatsen. Ook kun je genieten van de luxe van halfpension in een van de stacaravans: overnachting, ontbijt en diner ineen. Voor de kinderen zijn de zwembaden dé plek voor uren plezier, terwijl de omgeving met het Parc du Marquenterre en de leuke kustplaatsjes ideaal is voor lange wandelingen.

Toon meer

De camping ligt zo’n anderhalve kilometer van de baai van de Somme, iets boven Le Crotoy. Hier vind je mooie kustplaatjes met talloze visrestaurantjes en een groot natuurgebied. Kom je vanaf de A16, neem dan afslag 23 naar Le Crotoy. Een regionale weg leidt je door de vlakke omgeving naar het kustplaatsje. De weg naar Saint-Quentin-en-Tourmont brengt je verder het waterlandschap van de baai van de Somme in. Je rijdt langs meren en heideland naar de camping, waar Cedric en Isabelle je in het leuke receptiehuisje welkom heten.

Zonnige staanplaatsen en halfpension

Op het kampeerterrein vind je een mooie mix van staanplaatsen en huuraccommodaties. Zo’n zeventig toerplaatsen worden afgebakend door groene heggen, waardoor je veel privacy hebt op je kampeerplek. Veel bomen kom je niet tegen op de camping, dus de meeste toerplaatsen zijn zonnig. Aan de rechterzijde van het terrein liggen bijna zestig stacaravans, en daarnaast zijn er nog een kleine zeventig vaste jaarplaatsen. Voor dat extra beetje luxe kun je kiezen voor een halfpensionvakantie. Dan hoef je je niet druk te maken over ontbijt en diner: daar wordt dan voor gezorgd.

Gezellige gezinscamping

Vooral in de zomermaanden is de camping een leuke plek voor gezinnen met kinderen. Dan heerst er een gezellige drukte door de vele kinderen op het kampeerterrein. Ben je toe aan een beetje rust, dan kun je je kampeerplekje opzoeken of de mooie omgeving intrekken. Ook paardenliefhebbers kunnen goed terecht op de camping: je mag er zelfs je eigen paard stallen.

Zwemmen en zonnen

Populair onder kinderen zijn de twee zwembaden op de camping. Het buitenzwembad, gelegen achter het receptiegebouw, kun je al zien wanneer je incheckt. Een klein deel van dit zwembad is afgezet voor de kleinste zwemmers. Rondom het bad staan veel ligstoelen voor de zonliefhebbers. Werkt het weer niet mee, dan kun je terecht in het binnenzwembad. Dit is heerlijk verwarmd. Binnen vind je ook een leuk waterspeeltuintje. Vooral in het hoogseizoen is er rondom de zwembaden veel te doen.

Eten op de camping of in Le Crotoy

Kies je voor een halfpensionvakantie, dan hoef je je natuurlijk helemaal niet druk te maken over boodschappen. Maar ook wanneer je geen verzorgde maaltijden in je kampeerpakket hebt, is er een oplossing. Je kunt namelijk heerlijk eten in het campingrestaurant, verder heeft de campingwinkel een vrij uitgebreid assortiment. Vind je toch niet wat je nodig hebt op de camping, dan kun je naar de supermarkt in Le Crotoy (gelegen op nog geen vijf kilometer). De weg naar Le Crotoy is bovendien een mooie fietsroute. Heb je zin in een lekker visje, dan heb je de brasserietjes en visrestaurants in het centrum voor het uitkiezen.

Sanitair

Het sanitair op de camping is wat gedateerd, maar wordt goed onderhouden. Let wel op: in het hoogseizoen kan het zijn dat je af en toe moet wachten voor een douche. Dan kan het druk zijn op de camping en bij de sanitaire voorzieningen.

Bij de baai van de Somme

Ben je een echte fietsliefhebber of eerder een wandelaar? Voor de omgeving van de baai van de Somme maakt dit niets uit. Door het vlakke, groene landschap kun je heerlijk fietsen van kustplaats naar kustplaats. En in het Parc du Marquenterre, een natuurgebied enkele kilometers ten noorden van de camping, kun je urenlang wandelen. Het park is het leefgebied van veel vogelsoorten: de reiger, de ooievaar, de lepelaar, zelfs de visarend kun je hier tegenkomen. Ook de lange stranden zijn te bewandelen. Hier kun je niet zwemmen, wat het des te fijner maakt voor wandelaars.

  • Camping accepteert ACSI Club ID
    • Vervangend legitimatiebewijs

    • Geaccepteerd op bijna
      8.100 campings in Europa

    • Inclusief WA/BA-verzekering

    • Korting in de ACSI Webshop

    ACSI Club ID

    Meest voordelige Camping Carnet voor Europa

    Met ACSI Club ID houdt u uw paspoort veilig op zak. Bijna 8.100 ACSI-campings accepteren de kaart als vervangend identiteitsbewijs. Bovendien betaalt u altijd de laagste prijs voor producten in onze webshop. Ook bent u met ACSI Club ID automatisch WA/BA-verzekerd. Word lid en profiteer direct!


    Bestel direct


    Lees meer over ACSI Club ID
Gedetailleerde informatie over de camping

Beschikbaarheid

Jaarlijks geïnspecteerd

K. Cousin

"In het hart van de regio rond de baai van de Somme, midden in de natuur op 1 km van het strand (niet zwemmen) ligt camping Les Aubépines, een familiecamping met een mooi overdekt zwembad. Een paradijs voor fietsers en wandelaars. U kunt uw paard meebrengen. De camping kan halfpension verzorgen."

Inspecteur Mevr. K. Cousin

K. Cousin

Deze camping wordt jaarlijks bezocht door een medewerker van ACSI. Hij of zij inspecteert de camping op meer dan 200 voorzieningen en andere aandachtspunten. Deze inspecteur kunt u benaderen voor meer informatie over de camping of de regio. Dat kan telefonisch: door de week tot 22.00 uur in de avond en in het weekend in de ochtend en de middag. Het telefoonnummer vindt u hieronder.

Wilt u een brochure van deze camping ontvangen? Gebruik dan het informatie-aanvraagformulier. Wilt u een plek reserveren? Dat kan bij een groot aantal campings makkelijk en snel hier, op onze website. Als dat voor deze camping nog niet mogelijk is, dan kunt u het informatie-aanvraagformulier versturen of rechtstreeks contact opnemen met de camping.

Bel deze inspecteur

Bel +31488792679

Beoordelingen (1174)

Aan het laden, een ogenblik geduld…

Gemiddelde beoordeling: 8,4

Sanitair
8,0
Personeel
9,0
Prijs-kwaliteitverhouding
8,3
Kindvriendelijkheid
8,7
Entertainment
7,7
Sportfaciliteiten
8,0
Zwembad
8,7
Eten en drinken
8,3
Omgeving
9,1

Van Roey Hubert, op deze camping in juni 2023

7,8

Reisgezelschap: Senioren

Baai van de Somme is wondermooi.Camping was vol,wij hadden achteraan nog een plaatsje.Camping is groot maar terplaatse geen last van.Fietstocht Vallery sur Somme is mooi.Wij hebben veel Gefietst tot Fort Mahon Plage.Nog mooi om te bezoeken de krijtrotsen in le Treport met funiculaire en de keistranden van Cajeux

Erwin V, op deze camping in mei 2023

5,3

Reisgezelschap: Senioren

Pluspunten - De ligging was zeer goed doch bij aankomst liep het al fout aan de receptie.
Minpunten - We hadden gereserveert en kregen zogenaamd korting. We gaven de maat op van onze caravan en vroegen een plaats dichtbij sanitair daar mijn vrouw een PMR(mindervalide) is. Na wat discusie onder hun gaf een arrogante medewerkster dat de gereserveerde plaats te klein was en gaf ons een andere plaats die zeker ook kort bij de sanitair was, beiden even ver en te ver voor PMR! Ook was deze plaats naast de baan gelegen waar verwonderlijk dit keer ongelooflijk veel vrachtwagens en rammelende tractoren al vanaf zes uur ‘s morgens voorbij daverden. Weg met nachtrust en stilte.
Bron: Ctoutvert

J. de Visser, op deze camping in september 2022

8,3

Reisgezelschap: Senioren

Prima camping om als uitvalsbasis te fungeren om omgeving te bekijken.
Loopt prachtig fietspad langs de kust.

christine Staelens, op deze camping in juni 2022

8,3

Reisgezelschap: Senioren

vooral zeer rustig gelegen. fiets is wel onmisbaar . een klein zwemparadijs

Rita, op deze camping in juni 2022

7,6

Reisgezelschap: Paren

Zeer rustig gelegen , dag en nacht. Bij aankomst was camping bijna volgeboekt op 4 plaatsen na. Deze plaatsen bevinden zich aan een uithoek van de camping, klonk niet veelbelovend maar bleken voor ons uiteindelijk super rustige plaatsen vlak naast de paardenweide te zijn. Wel verst verwijderd van het sanitair. Op fietsafstand van Le crotoy. Absoluut minpunt is het sanitair,, zeer beperkt en kan een poetsbeurt gebruiken, zowel het nieuwere als het oudere sanitair gebouw.

Hans & Carla R, op deze camping in november 2021

9,0

Reisgezelschap: Senioren

Pluspunten - Aangename camping
Bron: Ctoutvert

Isabelle D, op deze camping in november 2021

9,0

Pluspunten - Gentilless du personnel
Minpunten - Dommage que le restaurant etait fermé une semaine avant la fin du saison.
Bron: Ctoutvert

Louis K, op deze camping in september 2021

6,6

Reisgezelschap: Senioren

Pluspunten - Sanitair is echt oud en dringen toe aan hernieuwing
Bron: Ctoutvert

Petrus Martinus V, op deze camping in september 2021

8,3

Reisgezelschap: Senioren

Pluspunten - Ligging camping op loopafstand van strand La Maye. Prima restaurant met heerlijk eten voor een acceptabele prijs.
Minpunten - Kleine plekken voor caravans. Sanitair werd slecht schoongemaakt, haren op de grond en schimmels langs muur en op de grond. Chemisch toilet stort in sanitair gebouw met als gevolg vieze drab op grond en vieze luchtjes. Druppelende kranen. Licht wat 's avonds niet automatisch aanspringt.
Te weinig wc's en douches voor het aantal gasten en zelfs douches en wc's afgesloten.

Bron: Ctoutvert

HERWIG B, op deze camping in september 2021

9,0

Reisgezelschap: Senioren

Pluspunten - mooie plaats en goed onderhouden camping .
Minpunten - sanitair is minder up to date tov rest van de camping
Bron: Ctoutvert

Voorzieningen

Algemene gegevens

Richtprijs 1
€ 46,00
Richtprijs 2
€ 56,00
Openingsperiode *
29-03-2024 t/m 05-10-2024
17-10-2024 t/m 03-11-2024
Oppervlakte
4 ha
Hoogteligging
6m
Aantal toerplaatsen
74 (90 - 180m2)
Aantal vaste jaarplaatsen
55
Aantal huuraccommodaties
68
Camping geschikt voor mindervaliden
Ja

** Van vetgedrukte voorzieningen weten wij dat zij niet bij de overnachtingsprijs inbegrepen zijn en dat er extra kosten voor gerekend worden. Houd er rekening mee dat ook sommige niet-vetgedrukte voorzieningen extra kosten kunnen hebben.

Populaire filters
  • Buitenzwembad
    • oppervlakte:200 m2
    • periode:15-06/08-09
    • Verwarmd:ja
  • Binnenzwembad (verwarmd)
    • oppervlakte:77 m2
  • Wifi 80-100% dekking
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Stacaravans
    • aantal:68
Internet
  • Mobiel netwerk
    • Type:4G
  • Wifi 80-100% dekking
Bij de receptie
  • Ook reserveren met CampingCard ACSI mogelijk
  • ACSI Club ID als identiteitsbewijs geaccepteerd
  • Reserveren voor hoogseizoen aanbevolen
  • Betalen met creditcard mogelijk
    • creditcard:visacard | mastercard
  • Betalen met pinpas/Maestro mogelijk
  • Receptie goed toegankelijk voor mindervaliden
  • Gesproken talen op de receptie (in hoogseizoen)
    • talen:Frans | Spaans | Engels
Voorzieningen bij staanplaats
  • Wateraansluiting op/bij de plaats (max. 15m)
  • Vuilwaterafvoer op/bij de plaats (max. 15m)
  • Watertappunt op/bij de plaats (max. 50m)
  • Ook geschikt voor caravans > 5,5m, exclusief dissel
  • Elektrische aansluiting mogelijk
    • Max. stroom:3 ampère | 10 ampère
  • Eurostekker (CEE) noodzakelijk
Campingregels
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Caravan toegestaan
  • Tent toegestaan
  • Bijzettentje toegestaan
  • Camper toegestaan
  • Dubbelassers toegestaan
  • Barbecue toegestaan
    • type BBQ:gas | elektra | kolen
Honden
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
Sanitair
  • Wastafels: warm water
  • Verwarmd sanitair
  • Individuele wascabines: warm water
  • Kindersanitair
  • Zittoiletten
  • Toiletpapier aanwezig
  • Familiesanitair
  • Seniorentoilet
  • Stortbak voor chemische toiletten
  • Douches: warm water
  • Seniorendouche (met extra beugels)
  • Een douche (min.1,5mx1,5m) + toilet (min.1,65mx2,2m of 1,9mx1,9m)
  • Sanitaire voorzieningen voor mindervaliden in hetzelfde blok als voor overige kampeerders
  • Douchezitje / douchestoel (opklapbaar of verrijdbaar) ongeveer 48 cm hoog
  • Kantine/restaurant heeft toilet voor mindervaliden
  • Babyroom
  • Privé-sanitair op de kampeerplaats
Bodem en beplanting
  • Plaatsen met enige schaduw
  • Afgebakende plaatsen
  • Grasland
Wassen, afwassen, koken
  • Afwasbakken: warm water
  • Afwasbakken: koud water
  • Wasmachine(s)
  • Textielwasbakken: koud water
  • Textielwasbakken: warm water
  • Droogtrommel(s)
  • Magnetron
  • Strijkgelegenheid
Eten, drinken en levensmiddelen
  • Ontbijt verkrijgbaar
  • Vers brood verkrijgbaar op de camping
  • Levensmiddelen: uitgebreid assortiment
  • Kampwinkel/supermarkt gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
  • Restaurant (met ruime keuze)
  • Kantine/restaurant gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
  • Snackbar
  • Pizzeria
  • Afhaalmaaltijden
  • Bar
  • Invriezen koelelementen
  • Koelijs verkrijgbaar
  • Ruilmogelijkheid gasflessen
Te huur op of bij camping
  • Stacaravans
    • aantal:68
  • Fietsen
  • Kluisjes
  • Elektrische fietsen
Zwemmen
  • Binnenzwembad (verwarmd)
    • oppervlakte:77 m2
  • Waterglijbaan (> 10 m)
  • Buitenzwembad
    • oppervlakte:200 m2
    • periode:15-06/08-09
    • Verwarmd:ja
  • Peuterbad (voor 1-3 jarigen, < 40 cm)
    • oppervlakte:50 m2
    • Verwarmd:ja
  • Zwemshorts verboden
Strand
  • Zandstrand
Voor kinderen
  • Waterglijbaan (> 10 m)
  • Speeltuin
  • Peuterbad (voor 1-3 jarigen, < 40 cm)
    • oppervlakte:50 m2
    • Verwarmd:ja
  • Animatieprogramma: kinderen (min. 2x p.wk in hoogseiz.)
    • talen:Frans | Engels
    • periode:08-07/29-08
  • Enkele speeltoestellen
  • Recreatieruimte
  • Miniclub (min. 4x p.wk in hoogseizoen)
    • talen:Frans | Engels
  • Kindersanitair
  • Babyroom
  • Waterspeeltuin
  • Trampoline
  • Springkussen
  • Dierenweide
Sport en spel
  • Tafeltennistafel
  • Multisportveld
  • Jeu de boulesbaan
  • Golfbaan op geringe afstand (max. 10 km)
    • afstand:10 km
    • aantal:18
Recreatie (volwassenen)
  • Animatie voor tieners 13 t/m 18 jr (min. 2x per week)
    • talen:Frans | Engels
    • periode:08-07/29-08
  • Animatieprogramma: volwassenen (min. 2x p.wk in hoogseiz.)
    • talen:Frans | Engels
    • periode:08-07/29-08
  • Fietsroutes bij de camping
    • zwaarte:licht
  • Gemarkeerde wandelroutes bij de camping
    • zwaarte:gemiddeld | licht
  • Recreatieruimte
  • Excursieprogramma (min. 2x p.wk in hoogseiz.)
    • periode:08-07/29-08
  • Televisie
  • Begeleide wandeltochten
    • periode:08-07/29-08
Ligging van de camping
  • Afstand tot de zee (max. 10 km)
    • afstand:1 km
  • Dichtbij afslag autosnelweg (< 10 km)
    • afstand:8 km
  • Openbaar vervoer bij de camping (max. 0,5 km)
    • afstand:0.5 km
  • Inkoopmogelijkheid
    • afstand:3 km
Voor camperaars
  • Camper toegestaan
  • Speciale voorzieningen voor campers
    • elektrische aansluiting mogelijk (Max. stroom: 10 ampère, 3 ampère)
  • Ook geschikt voor campers > 8m en > 4 ton
Mindervaliden
  • Mindervalidensanitair gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
  • Deurbreedte minimaal 100 cm
  • Opklapbare/vergrendelbare steunen aan tenminste 1 zijde van de toiletpot
  • Hoogte toiletzitting ongeveer 48 cm
  • Naast toiletpot aan tenminste 1 zijde ongeveer 90 cm vrije ruimte
  • Vóór toiletpot minimaal 1,2 m vrije ruimte
  • Er zijn geen drempels van meer dan 2 cm hoogte in toiletgebouw
  • Gang in toiletgebouw minimaal 1,2 m breed
  • Eventuele deurdrangers niet te zwaar (3 à 4 kg druk)
  • Een douche (min.1,5mx1,5m) + toilet (min.1,65mx2,2m of 1,9mx1,9m)
  • Sanitaire voorzieningen voor mindervaliden in hetzelfde blok als voor overige kampeerders
  • Douchezitje / douchestoel (opklapbaar of verrijdbaar) ongeveer 48 cm hoog
  • Kantine/restaurant gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
  • Kantine/restaurant heeft toilet voor mindervaliden
  • Kampwinkel/supermarkt gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
  • Receptie goed toegankelijk voor mindervaliden
Diversen
  • Paden en wegen verlicht
  • Terrein bewaakt
  • Overdag rustig
  • Nachts rustig
  • Reserveren voor laagseizoen aanbevolen

Het weer

Het weer op deze camping

Weersverwachting

Wo

27 / 03

 

Do

28 / 03

 

Vr

29 / 03

 

Za

30 / 03

 

Zo

31 / 03

 

Ma

01 / 04

 

Di

02 / 04

 
Max. 12.6° 12° 13.9° 12.4° 15.3° 12.7° 12.3°
Min 5.9° 6.9° 7.5° 6.5° 8.6° 7.9°
Neerslag 20% 80% 75% 50% 40% 95% 85%
Windrichting Z Z ZW ZW ZO W ZW
Windkracht 4 5 4 3 3 4 4

Klimaat

Relatieve vochtigheid Neerslagsom (mm) Zonne-uren
Jan 87% 71 3
Feb 85% 61 3
Mrt 84% 46 3
Apr 80% 51 5
Mei 79% 56 7
Jun 79% 51 6
Jul 81% 66 6
Aug 79% 89 7
Sep 82% 81 5
Okt 85% 89 4
Nov 88% 94 3
Dec 88% 81 2

Gemiddelde temperatuur

Weeronline

Locatie

Toon op kaart
  • Flower Camping Les Aubépines
    rue de la Maye - St. Firmin
    80550 / Le Crotoy
    Frankrijk
  • Download GPS-coördinaten Selecteer uw navigatiesysteem:
     
    • TomTom (ov2)
    • Garmin (gpx)
    • CSV
  • Google routeplanner
    Coördinaten:
    50°14'59"N 1°36'43"E
  • Van A16 afslag 23, volg route Le Crotoy. Bij Le Crotoy volg D4 Crotoy/St. Firmin de C. Bij het bord St. Firmin links. De camping wordt aangegeven. Het laatste stuk niet de navigatie volgen.

Contact

Contact

Wilt u Flower Camping Les Aubépines boeken of meer informatie? Dat kan middels onderstaande gegevens.

Contact

Neem contact op

Informatieaanvraag

Informatieaanvraag

Hieronder vindt u het contactformulier.

Uw aanvraag wordt doorgestuurd naar Flower Camping Les Aubépines. Alle verdere correspondentie zal rechtstreeks tussen u en de camping verlopen.

Na het invullen van het contactformulier ontvangt u een e-mail met een bevestigingslink. Om uw aanvraag definitief te maken verzoeken wij u op de link te klikken.

1 Informatieaanvraag Wat wilt u doen?
Stel uw vraag:
(in de taal van het land waar de camping ligt of in het Engels)
2 Uw gegevens

3 Uw aanvraag
In welke taal wilt u bij voorkeur een antwoord krijgen? Let op; het is mogelijk dat de camping niet aan dit verzoek kan voldoen.


Campings in de omgeving

Flower Camping Les Aubépines ****

Flower Camping Les Aubépines Flower Camping Les Aubépines Flower Camping Les Aubépines Flower Camping Les Aubépines Flower Camping Les Aubépines Flower Camping Les Aubépines Flower Camping Les Aubépines Flower Camping Les Aubépines Flower Camping Les Aubépines Flower Camping Les Aubépines Flower Camping Les Aubépines Flower Camping Les Aubépines Flower Camping Les Aubépines Flower Camping Les Aubépines Flower Camping Les Aubépines Flower Camping Les Aubépines Flower Camping Les Aubépines Flower Camping Les Aubépines Flower Camping Les Aubépines Flower Camping Les Aubépines
Flower Camping Les Aubépines Flower Camping Les Aubépines Flower Camping Les Aubépines Flower Camping Les Aubépines Flower Camping Les Aubépines Flower Camping Les Aubépines Flower Camping Les Aubépines Flower Camping Les Aubépines Flower Camping Les Aubépines Flower Camping Les Aubépines Flower Camping Les Aubépines Flower Camping Les Aubépines Flower Camping Les Aubépines Flower Camping Les Aubépines Flower Camping Les Aubépines Flower Camping Les Aubépines Flower Camping Les Aubépines Flower Camping Les Aubépines Flower Camping Les Aubépines Flower Camping Les Aubépines

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen