Ga naar de homepage

Camping Piscine du Plan Incliné ***

Algemene gegevens
Richtprijs € 18,40

Camping Piscine du Plan Incliné is een camping in Lutzelbourg, Moselle. De camping heeft plaatsen met enige schaduw. Er is mogelijkheid tot het huren van caravans en stacaravans. De camping beschikt over een sportterrein.

Toon meer

Op Piscine du Plan Incliné gelden de volgende regels voor huisdieren:
- Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd) toegestaan
- Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd) toegestaan

Voor de sportieve vakantieganger heeft de camping verschillende fietsroutes. De camping beschikt over een buitenzwembad en peuterbad.

Koken hoeft niet altijd, want op de camping is een restaurant (kleine kaart) en restaurant (met ruime keuze) aanwezig. Op de camping kunt u ook terecht voor vers brood. Het is mogelijk om te internetten, want er is een wifipunt.

Korting in het laagseizoen met CampingCard ACSI

Voordelig kamperen in het laagseizoen met de CampingCard ACSI

CampingCard ACSI is een handig kaartje dat u tot wel 50% vakantievoordeel oplevert! In 2018 kunt u op maar liefst 3330 campings terecht, in 21 Europese landen. U betaalt één van de vijf, vaste lage tarieven in het voor- en naseizoen!

De voordelen

  • Tot 50% korting! Met uw CampingCard ACSI verblijft u tegen vier vaste lage tarieven extra voordelig op de mooiste campings in heel Europa.

  • 3330 campings, door ACSI geïnspecteerd! Met uw CampingCard ACSI kunt u op 3330 campings terecht, verdeeld over 21 Europese landen.

  • Voordelig kamperen met (klein)kinderen Op ruim 650 campings zijn kinderen (t/m 5 jaar) bij het CampingCard ACSI-tarief inbegrepen.

7,8
Gemiddelde beoordeling Bekijk 40 beoordelingen

Gedetailleerde informatie over de camping

K. Vandewalle

"Deze camping met gratis zwembad, ligt aan het Marne-Rijnkanaal in een bosrijke omgeving. Wifi voor 1,00 euro per dag."

K. Vandewalle

Inspecteur Dhr. K. Vandewalle

Deze camping wordt jaarlijks bezocht door een medewerker van ACSI. Hij of zij inspecteert de camping op meer dan 200 voorzieningen en andere aandachtspunten. Deze inspecteur kunt u benaderen voor meer informatie over de camping of de regio. Dat kan telefonisch: door de week tot 22.00 uur in de avond en in het weekend in de ochtend en de middag. Het telefoonnummer vindt u hieronder.

Wilt u een brochure van deze camping ontvangen? Gebruik dan het informatie-aanvraagformulier. Wilt u een plek reserveren? Dat kan bij een groot aantal campings makkelijk en snel hier, op onze website. Als dat voor deze camping nog niet mogelijk is, dan kunt u het informatie-aanvraagformulier versturen of rechtstreeks contact opnemen met de camping.

Bel deze inspecteur

Bel +32(0)56680324
Aan het laden, een ogenblik geduld…

Gemiddelde beoordeling: 7,8

Voeg een beoordeling toe
Sanitair
7,7
Personeel
8,1
Prijs-kwaliteitverhouding
8,0
Kindvriendelijkheid
7,2
Entertainment
8,2
Sportfaciliteiten
6,4
Zwembad
7,6
Eten en drinken
7,1
Omgeving
8,1

Nicolet, op deze camping in augustus 2017

5,1

Reisgezelschap: Gezin met kinderen <4 jaar

Wij waren op zoek naar een camping met zwembad voor onze dochter.
Na een lange reis eenmaal aangekomen op de camping stond het zwembad leeg. Geen water! En dat in augustus! Wij zijn doorgereden naar een andere camping.

Van Lunteren, op deze camping in april 2014

8,8

Reisgezelschap: Jongere paren

We had a great time. The surroundings are lovely and the camping is really nicely located. In our opinion, the disturbance of the road is highly exaggerated. We will definitely return.

Goedhart, op deze camping in juli 2016

8,8

Reisgezelschap: Jongere paren

De camping is fantastisch. De uitbaters doen er alles aan om hun gasten te plezieren. Daarom schrok ik een beetje van de commentaar dat de douches koud zijn. Ik was daar dezelfde periode en heb geen koude douche gehad. Ik denk dat de commentaar van de persoon is die zijn hond los liet lopen en overal liet zijn behoefte doen en die geen rekening houdt met anderen.

Linda Visser, op deze camping in augustus 2013

8,5

Reisgezelschap: Jongere paren

I’ve been helping out for the 2nd year on the camping. It’s true that this 3-star camping does not allow people to walk over the camping to decide whether to stay or not (as many others). This is to insure that those already on the camping have a quite stay. It is also true that the pool is open during 4 hours per day in July/August with good weather. Because the water is from a local spring, it’s often perceived fresh and therefore, among other reasons, these opening hours are chosen. Considering the prices and the owners’ generosity towards the visitors, you know that they’re not in it for the money. Paying upfront is never required; registering is. It’s always possible there has been a miscommunication or that the camp-site did not fit the profile of the visitor, but that should not be used as a justification to air hurtful falsehoods. The owners of the camping have been working there for 24 years and try their best to help everybody to have a pleasant and memorable holiday.

Ellen Dam, op deze camping in augustus 2018

5,4

Reisgezelschap: Paren

De camping heeft nieuwe eigenaren. Sanitair is nieuw maar wordt slecht schoongehouden. Bij de douches wordt je kleding altijd nat. Er wordt gewerkt met een boiler, laat douchen betekent dus koud douchen. Zwembad is grotendeels ondiep, slechts 1 meter breed van 1.20 meter diep, kinderbad vol algen. Veel onkruid in het groen rondom de camping. Beekje langs de camping is zeer snel stromend, wel lekker koel, maar moeilijk bereikbaar door steile kant. Geen winkeltje, wel brood te bestellen. Restaurant naast de camping is goed maar duur en vaak vol. Plaatsen zijn groot en hebben veel schaduw.

Loasby, op deze camping in augustus 2013

5,6

Reisgezelschap: Paren

We are sorry to say but we agreed with mr peter Lessing. We had the same experience on this campsite. We didn't feel very welcome and the lady in the reception was not at all friendly. There's a lot of noise from the train and motorway next to campsite. After our little stay here we went to another campsite and we will not return to this campsite.

claudine rousseau, op deze camping in augustus 2012

8,4

Reisgezelschap: Paren

Mooie camping vlak langs een kanaal, sanitair proper, wij hadden geen geluk met het weer met gevolg dat we in het slijk stonden. Mooie wandeling langs het kanaal tot in Lutzelbourg waar er ook een prachtige ruïne staat van een kasteel op een hoogte met fantastische uitzichten op het kanaal. Jammer genoeg twee grote minpunten: vlakbij passeert heel regelmatig een trein en als het mooi weer is razen de motors voorbij, bijgevolg is de rust waar wij zo naar streven ver te zoeken.

Tom en Mirella, op deze camping in april 2014

8,5

Reisgezelschap: Paren

We hebben een lang weekend op deze camping gestaan en ook met matig weer is er een hele hoop te doen. De eigenaren zijn Frans-vriendelijk en hebben uitgebreid de tijd genomen om te vertellen hoe de oude-sluizenroute te lopen en mooie andere wandelingen te maken. Verder is er elke ochtend baguette / croissant te bestellen.

Jan Luijks, op deze camping in augustus 2014

8,2

Reisgezelschap: Paren

We waren op doortocht met de fiets vanuit Liechtenstein terug naar Nederland. We werden vriendelijk ontvangen door de eigenaars. Mogelijk speelt het mee dat we zeer behoorlijk Frans spreken. De eigenaar was erg behulpzaam bij het repareren van de teller op een fiets. We hadden een leuk plekje voor onze tent op de camping en zijn nog een extra dagje gebleven om te genieten van de zon en het zwembad. Sanitair was schoon. Ik zag de eigenaresse (61 jaar) al om 7 uur bezig om de vliegjes e.d. te verwijderen voor de eerste gasten er gebruik van maken!!

Devogelaere Carine, op deze camping in augustus 2016

8,6

Reisgezelschap: Paren

Eenvoudige camping in een schitterende omgeving. Fantastisch wandel- en fietsomgeving. De campingeigenaar is zeer behulpzaam. Dat er af en toe een trein passeert, stoorde mij in elk geval niet. (Hier is er tenminste geen animatie met loeiharde muziek die je uit je slaapt haalt tot middernacht.) En over de prijs hoor je mij ook zeker niet klagen! Als we nog eens in de buurt zijn, komen we zeker nog eens terug.

Algemene gegevens

Richtprijs 1
€ 18,40
Richtprijs 2
€ 24,40
Openingsperiode
01-04-2018 t/m 15-10-2018
Oppervlakte
2 ha
Hoogteligging
200m
Aantal toerplaatsen
45 (100m2)
Aantal camperplaatsen
5
Aantal vaste jaarplaatsen
22
Aantal huuraccommodaties
2
Camping geschikt voor gehandicapten
Ja

* Vetgedrukte voorzieningen zijn niet bij de overnachtingsprijs inbegrepen. Hiervoor moet dus extra betaald worden. (Dit betekent niet dat de niet-vetgedrukte voorzieningen gratis zijn!)

Populaire voorzieningen
  • Buitenzwembad
    • oppervlakte:100 m2
    • periode:02-07/28-08
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:1
  • ACSI Club ID als identiteitsbewijs geaccepteerd
  • Stacaravans
    • aantal:1
Internet
  • Mobiel netwerk
    • Type:3G
  • WiFi-zone
Bij de receptie
  • ACSI Club ID als identiteitsbewijs geaccepteerd
  • Betalen met creditcard mogelijk
    • creditcard:mastercard | visacard
  • Betalen met pinpas/Maestro mogelijk
  • Gesproken talen op de receptie (in hoogseizoen)
    • talen:Duits | Engels | Frans | Italiaans
Campingregels
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:1
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Caravan toegestaan
  • Tent toegestaan
  • Bijzettentje toegestaan
  • Kampeerauto toegestaan
  • Barbecue toegestaan
    • type BBQ:kolen | gas
  • Meebrengen eigen boot toegestaan
Honden
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:1
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
Sanitair
  • Wastafels: warm water
  • Wastafels: koud water
  • Verwarmd sanitair
  • Individuele wascabines: warm water
  • Individuele wascabines: koud water
  • Kindersanitair
  • Zittoiletten
  • Stortbak voor chemische toiletten
  • Douches: warm water
  • Een douche (min.1,5mx1,5m) + toilet (min.1,65mx2,2m of 1,9mx1,9m)
  • Stranddouches
Bodem en beplanting
  • Plaatsen met enige schaduw
  • Grasland
Wassen, afwassen, koken
  • Afwasbakken: warm water
  • Afwasbakken: koud water
  • Wasmachine(s)
  • Textielwasbakken: koud water
  • Droogtrommel(s)
Eten, drinken en levensmiddelen
  • Vers brood verkrijgbaar op de camping
  • Levensmiddelen: beperkt verkrijgbaar
  • Restaurant (met ruime keuze)
  • Restaurant (kleine kaart)
  • Afhaalmaaltijden
  • Bar
  • Ruilmogelijkheid gasflessen
Te huur op of bij camping
  • Stacaravans
    • aantal:1
  • Caravans
    • aantal:1
  • Kluisjes
Zwemmen
  • Buitenzwembad
    • oppervlakte:100 m2
    • periode:02-07/28-08
  • Peuterbad (voor 1-3 jarigen, < 40 cm)
    • oppervlakte:20 m2
    • periode:02-07/28-08
  • Stranddouches
  • Ligweide
Watersport en waterrecreatie
  • Visgelegenheid
  • Meebrengen eigen boot toegestaan
Voor kinderen
  • Peuterbad (voor 1-3 jarigen, < 40 cm)
    • oppervlakte:20 m2
    • periode:02-07/28-08
  • Enkele speeltoestellen
  • Recreatieruimte
  • Kindersanitair
  • Geen animatieprogramma
Sport en spel
  • Tafeltennistafel
  • Multisportveld
  • Jeu de boulesbaan
Recreatie (volwassenen)
  • Visgelegenheid
  • Fietsroutes bij de camping
    • zwaarte:zwaar | licht | gemiddeld
  • Gemarkeerde wandelroutes bij de camping
    • zwaarte:zwaar | licht | gemiddeld
  • Recreatieruimte
Ligging van de camping
  • Panorama
  • Dichtbij afslag autosnelweg (< 10 km)
    • afstand:8 km
  • Openbaar vervoer bij de camping (max. 0,5 km)
    • afstand:0,05 km
  • Inkoopmogelijkheid
    • afstand:2 km
Voor camperaars
  • Kampeerauto toegestaan
  • Speciale voorzieningen voor kampeerauto's
  • Speciale plaatsen voor kampeerauto's
    • verharde plaatsen voor kampeerauto's
    • Oppervlakte:100 m2
    • Aantal:5
  • Ook geschikt voor kampeerauto's > 8m en > 4 ton
Voorzieningen bij kampeerplaats
  • Wateraansluiting op/bij de plaats (max. 15m)
  • Ook geschikt voor caravans > 5,5m, exclusief dissel
  • Elektrische aansluiting mogelijk
    • Max. stroom:16 ampère | 6 ampère
  • Eurostekker (CEE) noodzakelijk
Mindervaliden
  • Een douche (min.1,5mx1,5m) + toilet (min.1,65mx2,2m of 1,9mx1,9m)
Diversen
  • Paden en wegen verlicht
Adres & Route

Wilt u camping Camping Piscine du Plan Incliné boeken of meer informatie? Dat kan middels onderstaande gegevens of via de website van de camping

  • Camping Piscine du Plan Incliné
    D98
    57820 / Lutzelbourg
    Frankrijk

  • Download GPS-coördinaten
    Selecteer uw navigatiesysteem:

     
    • TomTom (ov2)
    • Garmin (gpx)
    • CSV
  • Google routeplanner
    Coördinaten:

    48°43'10"N 7°13'34"E
  • Van Phalsbourg de D38 naar Lutzelbourg. Daar de D98 richting Dabo. De camping ligt vlak voor de botenlift, 2 km buiten Lutzelbourg, rechts van de weg.

  • Let op! Sinds 13 juli 2015 is het voor veel Franse campings verboden om eigen wegwijzerborden te plaatsen. Het is verstandig om de GPS-coördinaten te gebruiken om de camping te vinden.

  • Contact

  • www.campingplanincline.fr

Toon op kaart
Laden
Het weer op deze camping

Weersverwachting

Wo

14 / 11

 

Do

15 / 11

 

Vr

16 / 11

 

Za

17 / 11

 

Zo

18 / 11

 

Ma

19 / 11

 

Di

20 / 11

 
Max. 12.5° 9.3° 8.4° 7.4° 5.2°
Min 2.2° 0.1° 0.1° 0.1° -0.7°
Neerslag 5% 5% 5% 5% 10% 20% 45%
Windrichting O ZO NO NO NO NO NO
Windkracht 2 2 3 3 3 3 3

Gemiddelde temperatuur

Klimaat

Relatieve vochtigheid Neerslagsom (mm) Zonne-uren
Jan. 86% 35 2
Feb. 81% 33 3
Mrt. 76% 36 4
Apr. 71% 46 6
Mei 68% 67 7
Jun. 69% 74 7
Jul. 71% 76 7
Aug. 72% 70 8
Sep. 79% 61 5
Okt. 83% 51 3
Nov. 87% 49 2
Dec. 86% 39 1
Weeronline
Informatieaanvraag

ACSI Eurocampings stuurt uw informatieaanvraag door naar "Camping Piscine du Plan Incliné".

Let op; u verstuurt een informatieaanvraag. U kunt niet direct reserveren middels dit formulier. U krijgt rechtstreeks contact met de camping en ACSI Eurocampings kan geen invloed uitoefenen op het verloop daarvan.

1 Informatieaanvraag Wat wilt u doen?
Stel uw vraag:
(in de taal van het land waar de camping ligt of in het Engels)
2 Uw gegevens

3 Uw aanvraag
In welke taal wilt u bij voorkeur een antwoord krijgen? Let op; het is mogelijk dat de camping niet aan dit verzoek kan voldoen.


Advertentietekst uit de ACSI Campinggids Europa

Gezellige camping aan viswater naast Marne/Rijnkanaal met de beroemde botenlift (te bezichtigen).
Zwembad en kleuterbad (gratis), restaurant, bar. Uitgestippelde wandel- en fietsroutes (ook mountainbike).

Wifi €1,- per dag

Vernieuwd sanitair

Camping Piscine du Plan Incliné ***