Ga naar de homepage

Camping Méditerranée Plage ****

Algemene gegevens
Toon op kaart
8,4
9 beoordelingen Schrijf beoordeling
  • Direct aan de Middellandse Zee
  • Een waterpark met wildwaterbaan
  • Volop sportmogelijkheden
  • Uitgebreid activiteitenprogramma
  • Restaurant met streekgerechten
  • Mooi startpunt van een fietstocht

Camping Méditerranée Plage ligt direct aan het zandstrand van de Middellandse Zee, op zo’n tien minuutjes fietsen van Portiragnes-Plage en zo’n twintig minuutjes van Vias-Plage. Het is een grote camping met veel vertier en faciliteiten en daarom zeer geschikt voor gezinnen met kinderen. Kinder- en tienerclubs bieden een gevarieerd activiteitenprogramma voor verschillende leeftijden. Er zijn twee speels gevormde zwembaden met spannende glijbanen en een wildwaterbaan. Een supermarkt, diverse bars en restaurants en zorgen ervoor dat je ook voor de boodschappen of een hapje eten niet van het terrein af hoeft. Er zijn veel verschillende type stacaravans te huur, die op een apart deel van het terrein bij elkaar staan.

Toon meer

Warm welkom

Al meteen bij de receptie ervaar je de professionaliteit van deze topcamping waar alles goed geregeld is. De eigenaresse is een zeer ervaren Nederlandse dame die veel talen spreekt. Ook de andere medewerkers zijn goed op de hoogte van de mogelijkheden. Het terrein is overzichtelijk ingedeeld, de ruime kampeerplaatsen zijn duidelijk gescheiden van de stacaravans voor de verhuur.

De plaatsen zijn mooi afgebakend, er is een goede mix van schaduw en zon op de plekken en er staan vele oleanderstruiken. Alle plaatsen liggen op korte wandelafstand van zowel het strand (bereikbaar via houten loopbruggen over een laag duingebied) als van het zwemparadijs.

Waterpret en vertier

De camping ligt direct aan het mooie brede zandstrand van de Middellandse Zee, waar je onder meer een ritje op een banaan kunt maken. Dicht bij de receptie ligt het waterpark met verwarmde baden in speelse vormen op verschillende niveaus. Verder vind je hier glijbanen, een wildwaterbaan en een peuterbad. De baden zijn omgeven door vlonderterrassen met ligbedden en een ligweide met bomen. Camping Méditerranée Plage biedt ook veel ander vermaak, zoals een sportveld voor voet- en basketbal, jeu-de-boulesbaan en tennisbaan. Het animatieteam organiseert sportieve activiteiten voor jong en oud; voor de kinderen is er een kinder- en tienerclub. Ook is er een avondprogramma met voorstellingen, muziek, cabaret en eigen optredens van de animatieclub.

Huisje huren

Er zijn relatief veel stacaravans voor de verhuur. Deze staan op een apart deel van de camping. Je hebt keuze uit verschillende modellen zoals de Key West, de Premium Loggia en de Tithomes. De types variëren van eenvoudige modellen tot ruimere en luxere types met drie slaapkamers, hierdoor geschikt voor zes personen. De luxe types hebben een flatscreen, airconditioning, compleet ingerichte keuken en een (al dan niet geïntegreerd) terras met tuinmeubelen en ligbedden.

Hapje eten

Als je een keer niet wilt koken, is er een restaurant dat overdag dienstdoet als een soort snackbar met eenvoudige gerechten. Hier kun je ’s avonds ook prima dineren (diverse streekgerechten), bij goed weer natuurlijk op het terras. Er zijn ook afhaalgerechten en pizza’s verkrijgbaar. Daarnaast zijn er nog twee bars, eentje bij de receptie en een avondbar dichter bij het strand met een groot terras. Hier kun je in juli en augustus dansen of op een groot scherm kijken naar verschillende sportuitzendingen. De supermarkt in het ‘winkelstraatje’ biedt levensmiddelen en een aparte afdeling met groente, fruit en vlees. Dagverse mosselen en oesters zijn net buiten de camping verkrijgbaar. Genieten!

Bekijk campingwebsite 
Gedetailleerde informatie over de camping

Jaarlijks geïnspecteerd

M. Vandewalle

"Goede 4 sterren camping aan een mooi zandstrand. Vele ontspanningsmogelijkheden voor groot en klein. Nederlandstalige receptioniste. Gratis wifi."

Inspecteur Dhr. M. Vandewalle

M. Vandewalle

Deze camping wordt jaarlijks bezocht door een medewerker van ACSI. Hij of zij inspecteert de camping op meer dan 200 voorzieningen en andere aandachtspunten. Deze inspecteur kunt u benaderen voor meer informatie over de camping of de regio. Dat kan telefonisch: door de week tot 22.00 uur in de avond en in het weekend in de ochtend en de middag. Het telefoonnummer vindt u hieronder.

Wilt u een brochure van deze camping ontvangen? Gebruik dan het informatie-aanvraagformulier. Wilt u een plek reserveren? Dat kan bij een groot aantal campings makkelijk en snel hier, op onze website. Als dat voor deze camping nog niet mogelijk is, dan kunt u het informatie-aanvraagformulier versturen of rechtstreeks contact opnemen met de camping.

Bel deze inspecteur

Bel +31 488792579

Beoordelingen (9)

Voorzieningen

Het weer

Locatie

Contact

Informatieaanvraag

Informatieaanvraag

Hieronder vindt u het contactformulier.

Uw aanvraag wordt doorgestuurd naar Camping Méditerranée Plage. Alle verdere correspondentie zal rechtstreeks tussen u en de camping verlopen.

Na het invullen van het contactformulier ontvangt u een e-mail met een bevestigingslink. Om uw aanvraag definitief te maken verzoeken wij u op de link te klikken.

1 Informatieaanvraag Wat wilt u doen?
Stel uw vraag:
(in de taal van het land waar de camping ligt of in het Engels)
2 Uw gegevens

3 Uw aanvraag
In welke taal wilt u bij voorkeur een antwoord krijgen? Let op; het is mogelijk dat de camping niet aan dit verzoek kan voldoen.


Campings in de omgeving

Camping Méditerranée Plage ****

Camping Méditerranée Plage
Camping Méditerranée Plage
Camping Méditerranée Plage Camping Méditerranée Plage Camping Méditerranée Plage Camping Méditerranée Plage Camping Méditerranée Plage Camping Méditerranée Plage Camping Méditerranée Plage Camping Méditerranée Plage Camping Méditerranée Plage Camping Méditerranée Plage Camping Méditerranée Plage Camping Méditerranée Plage Camping Méditerranée Plage Camping Méditerranée Plage Camping Méditerranée Plage Camping Méditerranée Plage Camping Méditerranée Plage Camping Méditerranée Plage Camping Méditerranée Plage Camping Méditerranée Plage Camping Méditerranée Plage
Camping Méditerranée Plage Camping Méditerranée Plage Camping Méditerranée Plage Camping Méditerranée Plage Camping Méditerranée Plage Camping Méditerranée Plage Camping Méditerranée Plage Camping Méditerranée Plage Camping Méditerranée Plage Camping Méditerranée Plage Camping Méditerranée Plage Camping Méditerranée Plage Camping Méditerranée Plage Camping Méditerranée Plage Camping Méditerranée Plage Camping Méditerranée Plage Camping Méditerranée Plage Camping Méditerranée Plage Camping Méditerranée Plage Camping Méditerranée Plage Camping Méditerranée Plage Camping Méditerranée Plage Camping Méditerranée Plage

Camping Méditerranée Plage ****

Camping Méditerranée Plage
Camping Méditerranée Plage

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen