Ga naar de homepage

Legenda

Laden

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • 9900 campings jaarlijks geïnspecteerd Betrouwbare campinginformatie

  • Zoek op meer dan 200 voorzieningen Altijd een camping die bij u past

  • Betrouwbare beoordelingen 130.000 beoordelingen door kampeerders

Beoordelingen Pyrénées-Atlantiques

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantiebestemming? Lees dan hieronder de beoordelingen van andere kampeerders over deze regio. Pyrénées-Atlantiques

Anita Nordhausen

Mooie omgeving en makkelijk met de fiets naar de kust.

Yvonne

Prachtige omgeving met de Atlantische Pyrénéen. Mooie dorpen als Espelette, steden als Biarritz, San Sebastian, Hendaye, etc. En de Atlantische oceaan, prachtig !

CJ de Groot

Een prachtig gebied vooral de bergen zijn het bezichtigen waard en een prachtige kust. Lourdes en Pau zijn een bezoek waard..

Op vakantie op een camping in de Atlantische Pyreneeën

Een kampeervakantie in de Atlantische Pyreneeën betekent genieten van de overweldigende natuur. In dit deel van Baskenland kunt u het hele jaar genieten van het aangename klimaat en de gastvrijheid van de bewoners. Vanaf de campings in de Atlantische Pyreneeën kunt u actieve outdooractiviteiten ondernemen, zoals wandelen of fietsen.

Kamperen in de Atlantische Pyreneeën: sportief in overweldigende natuur

Rondom de camping in de Atlantische Pyreneeën passeert u over de bergweggetjes altijd wel plekken met indrukwekkende vergezichten en ingeslapen dorpjes. U zult versteld staan van de adembenemende bergtoppen, de spectaculaire watervallen, de uitgestrekte wijnvelden en de smaragden valleien.

Kamperen in de Atlantische Pyreneeën kan ook op een actieve manier. Het is beslist de moeite waard om over de uitgezette wandelpaden in de buurt van uw camping in de Atlantische Pyreneeën een tocht te maken. Mountainbiken, raften, kanoën of canyoning zijn andere sportieve mogelijkheden.

Een kampeervakantie in de Atlantische Pyreneeën: ongerepte natuur met veel verrassingen!