Ga naar de homepage

Camping Les Lacs *****

Algemene gegevens
Richtprijs € 40,70

Camping nabij de Atlantische zee en zeer gunstig gelegen voor uitstapjes in de Médoc. Les Lacs beschikt over een groot binnen- en buitenzwembad en organiseert veel activiteiten in het hoogseizoen op de camping en daarbuiten, zoals busexcursies in de omgeving.

Toon meer

Camping Les Lacs ligt op ongeveer 2,5 kilometer van de Atlantische Kust in Soulac sur Mer. De dichtstbijzijnde grote stad is Bordeaux. Hier vind je kathedralen, gezellige pleinen en veel winkelmogelijkheden. De stad staat natuurlijk bekend om de gelijknamige wijn die in de omgeving wordt geproduceerd. Daarnaast kun je vanaf de camping diverse dagtochten maken naar Royan, de vuurtoren van Cordouan of Île d'Oléron (voor een echt lange dagtocht).

Ruim kamperen met je eigen kampeermiddel of in een verhuuraccommodatie

Kom je met een eigen kampeermiddel, dan sta je op een plek van minimaal 100 m2, veelal afgebakend door hagen. De kampeerplekken beschikken over wateraanvoer en -afvoer en elektriciteit. Naast kamperen met een eigen tent of caravan, kun je ook overnachten in een van de ruime mobile homes waar je tot wel zes personen in kunt. Ook zijn er chalets voor vier personen. De verhuuraccommodaties staan op ruime percelen en beschikken allen over een terras.

Avondzwemmen in het hoogseizoen

Camping Les Lacs beschikt over een ruim zwembad met een apart peuterbad, glijbaan en een vuurtoren midden in het bad. In juli en augustus is er een badmeester aanwezig, kun je meedoen met een les waterpolo en is het zwembad twee avonden in de week tot 22u geopend. Aan de rand van het zwembad is een zonneweide en er staan ligbedden. Ook is er een groot overdekt, verwarmd zwembad.

Sporttoernooien, karaoke en mosselavonden

In juli en augustus wordt voor veel animatie gezorgd. In de ochtend kunnen kinderen van 4 tot 12 jaar naar de miniclub. Ze kunnen meedoen met knutselen, buitenspelletjes of bereiden een optreden voor. Voor sportief vermaak worden sporttoernooien georganiseerd of kun je meedoen met step aerobic of leer boogschieten. Als de avond valt, is het tijd voor karaoke, bingo, een concert, spelletjesavond of geniet van de paella- of mosselavond.

Niet alleen in het hoogseizoen, maar ook in het laagseizoen kun je gebruikmaken van de minigolfbaan, kinderspeeltuin, petanquebaan, pingpongtafel, sportterrein en de speelhal met tafelvoetbal- en biljarttafel. En houd je meer van watersporten? Dan kun je op enkele kilometers van de camping jetskiën, kajakken, zeilen, duiken en diepzeevissen.

Uit eten, barbecueën en genieten van Médoc-wijnen

Er is een ruim restaurant, bar en een snackbar. Bij het campingwinkeltje kun je wat dagelijkse boodschappen kopen, die je kunt bereiden op een van de gemeenschappelijke barbecues op de camping. Natuurlijk kun je ook de omgeving in trekken om een hapje te eten en te genieten van de beroemde wijnen van de Médoc. Je kunt imposante wijnhuizen bezoeken en de lekkerste grand cru’s proeven.

Ga mee op excursie met de Les Lacs- bus

De camping beschikt over een eigen ‘Les Lacs’- bus. In juli en augustus biedt de camping excursies aan per bus om de Médoc-streek te ontdekken. Er zijn excursies naar de grootste markt van de streek in Montalivet, de Zoo van Palmyre, Dune du Pyla, Unimédoc-grot en naar de Ferme Aquacole gambakwekerij. Ook wordt de bus gebruikt als pendelbus naar het l'Amélie-Plage strand.

Korting in het laagseizoen met CampingCard ACSI

Voordelig kamperen inhet laagseizoen met de CampingCard ACSI

CampingCard ACSI is een handig kaartje dat u tot wel 60% vakantievoordeel oplevert! In 2019 kunt u op ruim 3400 campings terecht, in 21 Europese landen. U betaalt één van de vijf, vaste lage tarieven in het voor- en naseizoen!

De voordelen

  • Tot 60% korting! Met uw CampingCard ACSI verblijft u tegen vijf vaste lage tarieven extra voordelig op de mooiste campings in heel Europa.

  • Meer dan 3400 campings, door ACSI geïnspecteerd! Met uw CampingCard ACSI kunt u op meer dan 3400 campings terecht, verdeeld over 21 Europese landen.

  • Voordelig kamperen met (klein)kinderen Op ruim 650 campings zijn kinderen (t/m 5 jaar) bij het CampingCard ACSI-tarief inbegrepen.

8,1
Gemiddelde beoordeling Bekijk 17 beoordelingen

Gedetailleerde informatie over de camping

F.C.P.M. van den Brand "Op deze camping is het volop genieten van een vakantie vlak bij de zee. Bovendien beschikt men over twee prachtige zwembaden waarvan één overdekt en verwarmd. Gunstig gelegen voor uitstapjes."

Inspecteur Dhr. F.C.P.M. van den Brand

F.C.P.M. van den Brand

Deze camping wordt jaarlijks bezocht door een medewerker van ACSI. Hij of zij inspecteert de camping op meer dan 200 voorzieningen en andere aandachtspunten. Deze inspecteur kunt u benaderen voor meer informatie over de camping of de regio. Dat kan telefonisch: door de week tot 22.00 uur in de avond en in het weekend in de ochtend en de middag. Het telefoonnummer vindt u hieronder.

Wilt u een brochure van deze camping ontvangen? Gebruik dan het informatie-aanvraagformulier. Wilt u een plek reserveren? Dat kan bij een groot aantal campings makkelijk en snel hier, op onze website. Als dat voor deze camping nog niet mogelijk is, dan kunt u het informatie-aanvraagformulier versturen of rechtstreeks contact opnemen met de camping.

Bel deze inspecteur

Bel +31(0)492362123
Aan het laden, een ogenblik geduld…

Gemiddelde beoordeling: 8,1

Voeg een beoordeling toe
Sanitair
7,9
Personeel
8,3
Prijs-kwaliteitverhouding
8,0
Kindvriendelijkheid
8,3
Entertainment
8,0
Sportfaciliteiten
8,1
Zwembad
8,5
Eten en drinken
7,7
Omgeving
7,9

ad, op deze camping in september 2018

8,2

Reisgezelschap: Senioren

Camping met heel veel mobil homes. Wel een apart gedeelte achter restaurant voor kampeerders met geweldig sanitair. Jammer dat bij ontvangst niet werd medegedeeld dat sommige plekken een zeer zachte ondergrond hebben. Daardoor zakten wij Meta onze camper diep in het duinzand. Personeel heeft ons er met een tractor uitgetrokken. Prachtige fietsroute heel vlak van ca 17 km naar het noordelijkste puntje. Info moest wel gevraagd worden bij receptie. Extreem duur WiFi 13euro voor 2dagen.

Theo Barelds, op deze camping in augustus 2018

8,1

Reisgezelschap: Paren

Rustige Franse camping, je moet er van houden om met jouw caravan tussen de stacaravans te staan. Je kunt merken dat sommige huurders hier vaker komen, er heerst een familiaire sfeer. Afstand camping naar zee (bij Amelie) is 3 km, lopen te doen, maar op de fiets toch gemakkelijker. Sanitair op de camping is goed, 3 nieuwe gebouwen en een oudere, maar allemaal heel schoon. Fietsen in de omgeving op de openbare (en drukke) weg, maar langs de kust loopt een fietsroute (Velodysee). In de omgeving is niet heel veel te zien, je moet het wel zoeken. Supermarkten op fietsafstand (Lidl en Carrefour). Voor grote winkelcentra ben je aangewezen op Bordeaux. Kortom wij hebben hier 2 weken met veel plezier gestaan.

Janny Bakker, op deze camping in september 2014

8,5

Reisgezelschap: Senioren

Dit is een camping om nog een keer naar terug te gaan. De plaatsen zijn schaduw rijk al kan je ook wel in de zon zitten. Het sanitair is keurig en schoon. Het personeel is heel vriendelijk. Er waren begin september niet veel Nederlanders. Dat was jammer aangezien je dicht bij zee zit. Je kan hier geweldig fietsen. Er zijn heel veel prachtige fietsroutes. De routes zijn heel goed en duidelijk aangegeven. De zwembaden waren super. Een groot binnen en buitenbad. Zijn 5 sterren echt waard

Bonroy Bob, op deze camping in augustus 2014

8,8

Reisgezelschap: Paren

Mooie propere camping.
Zeer vriendelijk personeel van de camping zelf.
Het restaurantpersoneel kan wat vriendelijkheid betreft beter.
Bij aankomst op de camping krijgt men een folder in de Franse taal,met wat er te doen is op bepaalde dagen.Het zou wel leuk zijn dit ook in andere talen te krijgen.
Camping verdient zeker zijn 5*****
We komen zeker nog eens langs.

Mirjam, op deze camping in augustus 2014

7,8

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, 12 - 18 jaar

We are from the Nertherlands. The camping was nice and clean, allso the tolietbuildings. there was a fireplace to barbecue. Our boys could play football or ping-pong. there were very little Dutch people!The entertainers only spoke French! The chalet had a waterproof sunscreen over the terrace, so when it rained we could sit there.. Inside the chalet there was not very much space, but that's usual. We could walk with the dog, outside the camping.The path at the back of the camping wasn't a very nice or long path. Many dogs went there, and their owners let them take a shit on the middle of the path! So we went out with the dog, with our bycicle or we went with the car to a nice forest.and that was verry near to the camping! When we left, we had to clean the chalet and then the camping staff checked it. That cost us 20 minutes!! Much to long!

Algemene gegevens

Richtprijs 1
€ 40,70
Richtprijs 2
€ 52,20
Openingsperiode
06-04-2019 t/m 31-10-2019
Oppervlakte
5,8 ha
Aantal toerplaatsen
98 (102 - 170m2)
Aantal camperplaatsen
2
Aantal huuraccommodaties
92
Camping geschikt voor mindervaliden
Ja

* Vetgedrukte voorzieningen zijn niet bij de overnachtingsprijs inbegrepen. Hiervoor moet dus extra betaald worden. (Dit betekent niet dat de niet-vetgedrukte voorzieningen gratis zijn!)

Populaire voorzieningen
  • Buitenzwembad
    • oppervlakte:500 m2
    • periode:15-06/15-09
  • Binnenzwembad (verwarmd)
    • oppervlakte:300 m2
  • Zwemparadijs
  • Wifi 80-100% dekking
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • ACSI Club ID als identiteitsbewijs geaccepteerd
  • Stacaravans
    • aantal:80
Internet
  • Mobiel netwerk
    • Type:3G
  • PC met internet
  • Wifi 80-100% dekking
Bij de receptie
  • Ook reserveren met CampingCard ACSI mogelijk
  • ACSI Club ID als identiteitsbewijs geaccepteerd
  • Reserveren voor hoogseizoen aanbevolen
  • Betalen met creditcard mogelijk
    • creditcard:mastercard | visacard
  • Betalen met pinpas/Maestro mogelijk
  • Defibrillator
  • Receptie goed toegankelijk voor mindervaliden
  • Gesproken talen op de receptie (in hoogseizoen)
    • talen:Duits | Engels | Frans
Campingregels
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:3
  • Caravan toegestaan
  • Tent toegestaan
  • Bijzettentje toegestaan
  • Kampeerauto toegestaan
  • Dubbelassers toegestaan
  • Barbecue toegestaan
    • type BBQ:elektra | gas
  • Meebrengen eigen boot toegestaan
    • motorboot (lengte: 5 m)
    • zeilboot (lengte: 5 m)
Honden
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:3
Sanitair
  • Wastafels: warm water
  • Wastafels: koud water
  • Verwarmd sanitair
  • Individuele wascabines: warm water
  • Individuele wascabines: koud water
  • Kindersanitair
  • Zittoiletten
  • Toiletpapier aanwezig
  • Stortbak voor chemische toiletten
  • Toilet-douche combinatie (min. 2,15mx2,15m)
  • Douches: warm water
  • Douches: koud water
  • Babyroom
  • Stranddouches
Bodem en beplanting
  • Plaatsen met veel schaduw
  • Plaatsen met enige schaduw
  • Plaatsen zonder schaduw
  • Afgebakende plaatsen
  • Grasland
  • Zandbodem
Wassen, afwassen, koken
  • Afwasbakken: warm water
  • Afwasbakken: koud water
  • Wasmachine(s)
  • Textielwasbakken: koud water
  • Textielwasbakken: warm water
  • Droogtrommel(s)
  • Strijkgelegenheid
Eten, drinken en levensmiddelen
  • Vers brood verkrijgbaar op de camping
  • Levensmiddelen: uitgebreid assortiment
  • Kampwinkel/supermarkt gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
  • Restaurant (met ruime keuze)
    • periode:01-06/15-09
  • Restaurant (kleine kaart)
    • periode:01-06/15-09
  • Kantine/restaurant gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
  • Snackbar
  • Pizzeria
  • Afhaalmaaltijden
  • Bar
  • Gemeenschappelijke barbecueplaats
  • Invriezen koelelementen
  • Ruilmogelijkheid gasflessen
Te huur op of bij camping
  • Stacaravans
    • aantal:80
  • Bungalows/chalets
    • aantal:12
  • Fietsen
  • Mountainbikes
  • Elektrische fietsen
Zwemmen
  • Binnenzwembad (verwarmd)
    • oppervlakte:300 m2
  • Zwemparadijs
  • Waterglijbaan (> 10 m)
  • Buitenzwembad
    • oppervlakte:500 m2
    • periode:15-06/15-09
  • Peuterbad (voor 1-3 jarigen, < 40 cm)
    • oppervlakte:8 m2
    • periode:15-06/15-09
    • Verwarmd:ja
  • Stranddouches
Wellness
  • Massage
Strand
  • Zandstrand
Watersport en waterrecreatie
  • Visgelegenheid
  • Meebrengen eigen boot toegestaan
    • motorboot (lengte: 5 m)
    • zeilboot (lengte: 5 m)
Voor kinderen
  • Waterglijbaan (> 10 m)
  • Speeltuin
  • Peuterbad (voor 1-3 jarigen, < 40 cm)
    • oppervlakte:8 m2
    • periode:15-06/15-09
    • Verwarmd:ja
  • Enkele speeltoestellen
  • Recreatieruimte
  • Disco-avonden
  • Miniclub (min. 4x p.wk in hoogseizoen)
    • talen:Engels | Frans
  • Kindersanitair
  • Babyroom
  • Speelautomaten
  • Minigolf
  • Dierenweide
  • Geen animatieprogramma
Sport en spel
  • Tafeltennistafel
  • Multisportveld
  • Jeu de boulesbaan
  • Minigolf
  • Boogschieten
Recreatie (volwassenen)
  • Animatie voor tieners 13 t/m 18 jr (min. 2x per week)
    • talen:Engels | Frans
    • periode:01-07/31-08
  • Animatieprogramma: volwassenen (min. 2x p.wk in hoogseiz.)
    • talen:Duits | Engels | Frans
    • periode:01-07/31-08
  • Visgelegenheid
  • Recreatieruimte
  • (Pool)biljart
  • Excursieprogramma (min. 2x p.wk in hoogseiz.)
    • periode:01-07/31-08
  • Televisie
  • Speelautomaten
  • Begeleide wandeltochten
    • periode:01-07/31-08
Ligging van de camping
  • Afstand tot de zee (max. 10 km)
    • afstand:2,5 km
  • Inkoopmogelijkheid
    • afstand:4 km
Voor camperaars
  • Kampeerauto toegestaan
  • Speciale voorzieningen voor kampeerauto's
  • Speciale plaatsen voor kampeerauto's
    • wateraan- en afvoer
    • Oppervlakte:50 m2
    • Aantal:2
  • Ook geschikt voor kampeerauto's > 8m en > 4 ton
    • lengte:10
    • gewicht:5000 kg
Voorzieningen bij kampeerplaats
  • Wateraansluiting op/bij de plaats (max. 15m)
  • Vuilwaterafvoer op/bij de plaats (max. 15m)
  • Watertappunt op/bij de plaats (max. 50m)
  • Ook geschikt voor caravans > 5,5m, exclusief dissel
  • Elektrische aansluiting mogelijk
    • Max. stroom:10 ampère
  • Eurostekker (CEE) noodzakelijk
Mindervaliden
  • Toilet-douche combinatie (min. 2,15mx2,15m)
  • Speciale parkeerplaatsen voor mindervaliden
  • Kantine/restaurant gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
  • Kampwinkel/supermarkt gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
  • Receptie goed toegankelijk voor mindervaliden
Diversen
  • Paden en wegen verlicht
  • Terrein bewaakt
  • Dag en nacht rustig
  • Tijdelijke plaatsen buiten de camping zonder stroom
    • aantal:5
  • Speciale parkeerplaatsen voor mindervaliden
Adres & Route

Wilt u camping Camping Les Lacs boeken of meer informatie? Dat kan middels onderstaande gegevens of via de website van de camping

  • Camping Les Lacs
    126 route des Lacs
    33780 / Soulac-sur-Mer
    Frankrijk

  • Download GPS-coördinaten
    Selecteer uw navigatiesysteem:

     
    • TomTom (ov2)
    • Garmin (gpx)
    • CSV
  • Coördinaten: 45°29'0"N 1°7'7"W
  • Vanaf Bordeaux: Rocade afslag 7. Daarna N215 Le Verdon of D2 Pauillac langs de D101. Vanaf de boot eerst naar Soulac, dan ri L'Amélie. Volg de Route des Lacs. Buiten de bebouwde kom, links.

  • Let op! Sinds 13 juli 2015 is het voor veel Franse campings verboden om eigen wegwijzerborden te plaatsen. Het is verstandig om de GPS-coördinaten te gebruiken om de camping te vinden.

  • +33556097663

  • +33556099802

  • Stuur deze camping een e-mail

  • www.camping-les-lacs.com

Toon op kaart
Laden
Informatieaanvraag

ACSI Eurocampings stuurt uw informatieaanvraag door naar "Camping Les Lacs".

Let op; u verstuurt een informatieaanvraag. U kunt niet direct reserveren middels dit formulier. U krijgt rechtstreeks contact met de camping en ACSI Eurocampings kan geen invloed uitoefenen op het verloop daarvan.

1 Informatieaanvraag Wat wilt u doen?
Stel uw vraag:
(in de taal van het land waar de camping ligt of in het Engels)
2 Uw gegevens

3 Uw aanvraag
In welke taal wilt u bij voorkeur een antwoord krijgen? Let op; het is mogelijk dat de camping niet aan dit verzoek kan voldoen.


Camping Les Lacs *****