Ga naar de homepage

Legenda

Laden

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • 9900 campings jaarlijks geïnspecteerd Betrouwbare campinginformatie

  • Zoek op meer dan 200 voorzieningen Altijd een camping die bij u past

  • Betrouwbare beoordelingen 130.000 beoordelingen door kampeerders

Beoordelingen Gironde

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantiebestemming? Lees dan hieronder de beoordelingen van andere kampeerders over deze regio. Gironde

Kerckhofs Fred

de regio heeft verschillende dingen te bieden en La Rochelle is ook de moeite waard om te bezoeken. Fort Boyard is ook niet zo ver af en met de ferry van nabij te bezichtigen.

Vandamme

Mooie fietsroutes,propere stranden, niet te toeristisch! Super grote gevaarlijke golven aan zee! Neem zeker de veerboot!

Maria Pinxter

Prachtig. Mooie fiets en wandelomgeving. de kustplaatsen telkens anders van sfeer. Ook de meren hebben hun eigen charme. Bordeaux is makkelijk te bereiken met de auto of de trein. De auto kan aan de buitenkant van Bordeaux op een P&R blijven staan voor 2,50 per dag. Bordeaux is een mooie stad!.

Op vakantie op een camping in de Gironde

De leukste manier om vanaf uw camping de Gironde te ontdekken is vanaf het water. Een boottocht over de vele riviertjes is een absolute aanrader en op de vele meren kunt u zwemmen en windsurfen. Bezoek tijdens uw kampeervakantie in de Gironde ook de historische steden St. Emillion en Bordeaux.

Kamperen in de Gironde: de wijnregio van Frankrijk

Op een camping in de Gironde bent u altijd in de buurt van water: van kleine riviertjes tot de Atlantische kust. De rivieren de Dordogne en de Garonne vloeien bij Ambès samen en monden samen uit in de Atlantische Zee. Op verschillende plaatsen rondom de campings in de Gironde kunt u kano’s huren voor een sportief dagje.

De streek rondom Bordeaux en St. Emillion is wereldberoemd om zijn wijnen. Een fles Bordeaux wijn is natuurlijk perfect om mee naar huis te nemen als een souvenir na uw kampeervakantie in de Gironde. En vergeet in de uitstekende streekrestaurants de truffels niet. U bent tenslotte aan het kamperen in de Gironde!

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen

Camping echt open? Doe de Corona Camping Check | Blijf op de hoogte over kamperen in corona-tijd