Ga naar de homepage

Legenda

Laden

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • 9900 campings jaarlijks geïnspecteerd Betrouwbare campinginformatie

  • Zoek op meer dan 200 voorzieningen Altijd een camping die bij u past

  • Betrouwbare beoordelingen 130.000 beoordelingen door kampeerders

Beoordelingen Gironde

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantiebestemming? Lees dan hieronder de beoordelingen van andere kampeerders over deze regio. Gironde

Theo Barelds

Leuk, maar de bezienswaardigheden moet je echt zoeken. Op de fiets kun je heel veel kleine leuke dingen ontdekken, de grotere dingen moet toch echt met de auto. Mooi gebied, langs de kust toeristisch en in het binnenland toch wat meer armoediger. Misschien iets meer naar het zuiden toch wat beter??

Serge

Mooie streek om er te fietsen. Prachtige stranden en veel mooie oesterdorpen rond het Lac d'Archachon . Een aanrader is ook Dune De Pilat .Bordeaux is ook de moeite .Je kan op een PR parking parkeren in de omgeving dan met metro naar de stad.

Carol Ottevanger

Beautiful. Plenty to explore.

Op vakantie op een camping in de Gironde

De leukste manier om vanaf uw camping de Gironde te ontdekken is vanaf het water. Een boottocht over de vele riviertjes is een absolute aanrader en op de vele meren kunt u zwemmen en windsurfen. Bezoek tijdens uw kampeervakantie in de Gironde ook de historische steden St. Emillion en Bordeaux.

Kamperen in de Gironde: de wijnregio van Frankrijk

Op een camping in de Gironde bent u altijd in de buurt van water: van kleine riviertjes tot de Atlantische kust. De rivieren de Dordogne en de Garonne vloeien bij Ambès samen en monden samen uit in de Atlantische Zee. Op verschillende plaatsen rondom de campings in de Gironde kunt u kano’s huren voor een sportief dagje.

De streek rondom Bordeaux en St. Emillion is wereldberoemd om zijn wijnen. Een fles Bordeaux wijn is natuurlijk perfect om mee naar huis te nemen als een souvenir na uw kampeervakantie in de Gironde. En vergeet in de uitstekende streekrestaurants de truffels niet. U bent tenslotte aan het kamperen in de Gironde!