Ga naar de homepage

Angular Developer gezocht

 

 

Vacature Angular Developer

Jij
 • HBO of universitair werk- en denkniveau
 • Minimaal 2-3 jaar ervaring met webdevelopment, opleiding in IT/webdevelopment
 • Ervaring met Angular 2, HTML en Karma, Jasmine of Protractor
 • Oriënterende kennis in es2015/es20106/TypeScript
 • Bekend met het scrumproces, gemotiveerd om het team bij te staan als scrummaster
Wij
 • Wij bieden jou een topsalaris
 • Gratis een weekendje vakantie
 • Meedraaien in een zelfstandig scrumteam
 • Superteam van 8 devs
 • Pensioenregeling
Solliciteren?
 • Stuur je motivatie en je cv
 • Wij bellen je voor een afspraak
 • We drinken koffie of thee en praten wat
 • Misschien komen we tot elkaar
 • Misschien werk jij bij dit toonaangevende bedrijf!

Dit ben jij

Het liefst begin je de dag met een kop koffie (of iets anders) en een dagelijkse stand-up. Je hoort dan wat voor een vakwerk het team de dag ervoor allemaal heeft geleverd. Daarna zorg je ervoor, in overleg met de Product Owner en je teamleden, dat je precies weet wat...

Lees meer

...je dagwerkzaamheden zijn. En dan ga je lekker aan de slag.

Je voelt je helemaal thuis op het web; met name webapplicaties gebaseerd op Angular en met een focus op gebruiksvriendelijkheid liggen je goed. Je primaire werkzaamheden bestaan voor het grootste deel uit het uitwerken en realiseren van functionaliteiten. Daarnaast lever je support voor de applicaties, vooral in het onderhouden ervan. Dit doe je met een klantvriendelijke en analytische instelling.

Je kunt vloeiend werken met Vanilla JavaScript en je kunt op een oriënterend niveau uit de voeten met es2015/es2016/TypeScript. Ook heb je ervaring met Angular 2 en heb je de kennis om de kracht van HTML te gebruiken. Je houdt ervan om een code neer te zetten volgens SOLID-principes en ervoor te zorgen dat deze onderhoudbaar en betrouwbaar is. Dit doe je door bijvoorbeeld goede testen te schrijven voor je code (Karma, Jasmine, Protractor).

Daarnaast ben je bekend met het scrumproces en vind je het leuk om de rol van scrummaster op je te nemen en een goed teamgevoel te creëren. De drive om je verder te ontwikkelen in je werkzaamheden is hoog.

Wij vinden het ook belangrijk dat je houdt van patat en stomme grappen en dat je ons in de pauzes laat winnen met Xonotic.

Dit zijn wij

ACSI is een van de marktleiders in Europa op het gebied van campinginformatie, kamperen, campingvakanties en alles wat met het buitenleven te maken heeft. Als team zijn wij verantwoordelijk voor de nieuwe websites van Suncamp holidays, ACSI Eurocampings, CampingCard ACSI en...

Lees meer

...talloze andere websites.

Wij proberen met het ontwikkelen van onze websites voorop te blijven lopen door gebruik te maken van de laatste technieken. Door middel van continious delivery brengen wij features zo snel mogelijk naar de markt. Clean code is voor ons erg belangrijk, we blijven scherp op wat we dagelijks opleveren en dit bereiken we onder andere door pair programming.

Een fan zijn van kamperen is zeker geen must, maar mocht dat toch het geval zijn, dan kun je in ieder geval rekenen op korting.

Jouw droombaan?

We weten dat je net zo zeldzaam bent als een unicorn of Bigfoot en daarom zullen wij heel zuinig op je zijn. Denk je dat ACSI jouw ware is? Dan zien we je graag eens verschijnen! Al is het maar voor een kopje koffie of thee. Gewoon, om eens kennis te maken.

Lees meer

Je kunt direct onze IT-manager Arno bellen of appen via 06-34346554 of mailen naar aschlepers@acsi.eu. Hij kan je alles vertellen over deze leuke & uitdagende functie.

Naar aanleiding van het eerste kennismakingsgesprek kunnen we daarna samen bepalen of je onze nieuwe developer gaat worden. Wij kijken er in ieder geval al erg naar uit om je eens te ontmoeten! Graag tot snel!

Jouw nieuwe team

Hieronder alvast enkele collega's waar je misschien mee gaat samenwerken.

Arno

IT-Manager

Rick

C# Back-end Developer

Rudi

C# Back-end Developer

René

C# Back-end Developer

Jeroen

Front-end Developer

Pramod

Angular Developer

Girish

Back-end Developer

Cases

ACSI Eurocampings

Al sinds 1999 stelt ACSI de zelf verzamelde content van de campinggidsen online beschikbaar via Eurocampings.eu. Het is een allesomvattende zoekmachine die ook helemaal van A tot Z door ons ontwikkeld is.

 • 10 miljoen unieke bezoekers per jaar
 • 100.000+ beoordelingen
Ga naar Eurocampings.nl
Eurocampings
Klein & Fijn

ACSI Klein & Fijn Kamperen

Op de nieuwe ACSI Klein en Fijn Kamperen-website staan ruim 2000 kleine campings en bedient dus een niche markt. De website is gebaseerd op Eurocampings.eu en CampingCard.com en intern ontwikkeld.

Ga naar KleinenFijnCampings.nl
Webshop

ACSI Webshop

In onze Magento-webshop kunnen klanten de producten van ACSI bestellen. Van campinggidsen tot magazines en andere kampeerproducten.

 • 2 miljoen unieke bezoekers per jaar
 • 150.000 orders per jaar
Ga naar Webshop.ACSI.eu

Suncamp holidays

Op Suncamp.nl kun je eenvoudig en veilig een zomervakantie boeken op campings in 14 verschillende Europese landen. Suncamp holidays valt onder ACSI Holding BV. Wij hebben de website in eigen beheer gebouwd.

 • 6 miljoen unieke bezoekers per jaar
 • Duizenden boekingen per jaar
Ga naar Suncamp.nl
Suncamp
Campingcard

CampingCard ACSI

CampingCard ACSI is dé kortingskaart voor kampeerder die op pad gaan in het laagseizoen. Meer dan 3300 campings in heel Europa accepteren deze kortingskaart. CampingCard.com is een handige en snelle zoekmachine en helemaal zelf door ons ontwikkeld.

 • 4 miljoen unieke bezoekers per jaar
Ga naar CampingCard.com

Ons kantoor

ACSI Pand exterieur
ACSI Pand exterieur
ACSI Pand
Pilaren ACSI Pand
Trap Atrium
Bar
Lounge
© Jet Bouwmans

Technology stack

angular typescript webpack npm