Ga naar de homepage

Camping Perlenau ****

Algemene gegevens
Richtprijs € 25,00

Camping Perlenau is een camping in Monschau, Noordrijn-Westfalen, gelegen in het bos en aan een rivier/beek. Deze terrassencamping heeft plaatsen met afbakening, zonder schaduw en met enige schaduw. Er is mogelijkheid tot het huren van bungalows.

Toon meer

Op Perlenau gelden de volgende regels voor huisdieren:
- Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd) toegestaan
- Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd) toegestaan

Voor de sportieve vakantieganger heeft de camping verschillende fietsroutes. De camping beschikt over een peuterbad.

Op de camping kunt u ook terecht voor vers brood. Het is mogelijk om te internetten, want er is een wifipunt.

Korting in het laagseizoen met CampingCard ACSI

Voordelig kamperen in het laagseizoen met de CampingCard ACSI

CampingCard ACSI is een handig kaartje dat u tot wel 50% vakantievoordeel oplevert! In 2018 kunt u op maar liefst 3330 campings terecht, in 21 Europese landen. U betaalt één van de vijf, vaste lage tarieven in het voor- en naseizoen!

De voordelen

  • Tot 50% korting! Met uw CampingCard ACSI verblijft u tegen vier vaste lage tarieven extra voordelig op de mooiste campings in heel Europa.

  • 3330 campings, door ACSI geïnspecteerd! Met uw CampingCard ACSI kunt u op 3330 campings terecht, verdeeld over 21 Europese landen.

  • Voordelig kamperen met (klein)kinderen Op ruim 650 campings zijn kinderen (t/m 5 jaar) bij het CampingCard ACSI-tarief inbegrepen.

6,9
Gemiddelde beoordeling Bekijk 23 beoordelingen

Gedetailleerde informatie over de camping

P.M.M. van der Beek

"Camping in een dal gelegen midden in de bossen. Leuke wandeling naar Monschau. Een bezoek aan de glasfabriek is de moeite waard."

P.M.M. van der Beek

Inspecteur Mevr. P.M.M. van der Beek

Deze camping wordt jaarlijks bezocht door een medewerker van ACSI. Hij of zij inspecteert de camping op meer dan 200 voorzieningen en andere aandachtspunten. Deze inspecteur kunt u benaderen voor meer informatie over de camping of de regio. Dat kan telefonisch: door de week tot 22.00 uur in de avond en in het weekend in de ochtend en de middag. Het telefoonnummer vindt u hieronder.

Wilt u een brochure van deze camping ontvangen? Gebruik dan het informatie-aanvraagformulier. Wilt u een plek reserveren? Dat kan bij een groot aantal campings makkelijk en snel hier, op onze website. Als dat voor deze camping nog niet mogelijk is, dan kunt u het informatie-aanvraagformulier versturen of rechtstreeks contact opnemen met de camping.

Bel deze inspecteur

Bel +31(0)251652045
Aan het laden, een ogenblik geduld…

Gemiddelde beoordeling: 6,9

Voeg een beoordeling toe
Sanitair
6,8
Personeel
6,6
Prijs-kwaliteitverhouding
6,6
Kindvriendelijkheid
7,0
Entertainment
6,2
Sportfaciliteiten
6,0
Zwembad
5,7
Eten en drinken
7,1
Omgeving
8,6

Esther van der meer, op deze camping in mei 2017

5,6

Reisgezelschap: Paren

Deze camping kan ik niet aanraden. Wij hadden een plekje gereserveerd en betaald maanden voor vertrek. Daar aangekomen was alles vol. Je kreeg je geld rrerug en kon het uitzoeken. Uiterst brutaal en onvriendelijk. Heel onprofessioneel. Daarbij zijn de plaatsen heel klein. Een caravan van 4 tot 5 meter kan met moeite staan. Geen aanrader, zeker niet doen. Als campinghouder zou je een andere houding aan moet en nemen en je gasten helpen. Daar kan deze meneer wel een cursus voor gebruiken

Verhaeghe Kim, op deze camping in mei 2017

6,3

Reisgezelschap: Vriendengroep

3 maanden op voorhand werd een terrein voor groepen gereserveerd. Eens aangekomen krijg je een volgepropte camping te zien. Als sardienen in een doosje, en slechts enkele genummerde plaatsen. Maar wij hadden de plaats voor groepen gereserveerd. Eens door de camping, volg je een wandelpad van ongeveer 150m en kom je in een klein paradijsje/oase van natuur. Echt een super locatie, je hoort wel wat vrachtverkeer, maar çava. Hier ben je wel ongeveer 500m verwijderd van de sanitaire blokken. Het sanitair is proper en verzorgd, maar echt te klein voor alle mensen op de camping. Wc's en douches kan je niet gebruiken tussen 12u en 16u. Jammer van die lange onderbreking voor zo'n mini faciliteit. De douches zijn gratis, eens je op de knop duwt , heb je 5 minuten, daarna heb je 3 minuten geen water, en kan je opnieuw de knop indrukken. Watervoorziening/kraan is iets dichterbij.
Het jammere aan de zaak is dat, eens je aangekomen bent, je je caravan moet verstoppen, want die mag niet zichtbaar zijn van de baan. Een auto moet ook weg, want die mogen niet gezien worden vanaf de weg. Ik heb mijn twijfels bij deze kampeerplek voor groepen. De eigenaar was vrij zenuwachtig bij alles wat we deden, en niet echt vriendelijk. Ik hoop dat de kampeerplaats effectief bij de camping behoord, deze staat immers niet op het plan van de camping. Beetje raar als je het mij vraagt.
O ja en dammetjes bouwen in de rivier is verboden.
Sorry, super mooie plek, mottige eigenaar, niet voor herhaling vatbaar. Jammer

Andrea Schreiber, op deze camping in april 2016

8,1

Google Vertaling

Reisgezelschap: Paren

Schöner kleiner Campingplatz an See. Sanitäranlagen veraltet aber ok. Spaziergänge super für Hunde Wanderer.

Katja, op deze camping in augustus 2015

6,3

Google Vertaling

Reisgezelschap: Paren

Ein schön gelegener Campingplatz mitten in der Natur. Insgesamt sehr ruhig, nur die Hauptstraße stört die Ruhe, speziell auf der Zeltwiese. Im Restaurant am Platz kann man gut essen. Leider sind viel zu wenig Duschen vorhanden (jeweils 2 Kabinen für Damen und Herren), diese befinden sich in schlechtem Zustand (Schimmel, Wasserhähne, die nicht funktionieren). Man könnte wirklich mehr daraus machen...

Petra Verschoor, op deze camping in juli 2015

8,4

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, 12 - 18 jaar

Gezellige natuurcamping!
Samen met mijn 2 tienerzoons heb ik het hier 2 weken prima naar mijn zin gehad met onze tent op het ruime tentenveld. Eerste week regenachtig, maar dat heeft de pret zeker niet gedrukt.
Prachtige ligging in het dal tussen de bomen en aan een beek. Elke avond kampvuur, waarvoor de jongens enthousiast hout sprokkelden.
Het nette sanitair werd met regelmaat en goed schoon gehouden. Gezellig 'straatje' bij receptie met wifi-punt, bescheiden winkeltje en prima restaurant.
Veel te doen in de omgeving, we zijn eigenlijk tijd te kort gekomen
Enige minpuntje vind ik de vele auto's langs het pad bij het tentenveld. (Ik heb de voorkeur voor géén auto's bij de tent, maar apart op parkeerplaats.)

Kraemer, op deze camping in juni 2015

5,4

Google Vertaling

Reisgezelschap: Senioren

Wir haben uns den Platz ausgesucht weil er sehr nah an Monschau liegt und es für uns Senioren einfacher ist. Doch leider muss man dafür sehr viel in Kauf nehmen. Bei voller Belegung sind die Sanitären Einrichtungen total überlastet. Ich kann der letzten Bewertung leider nicht folgen und es ist mir unverständlich das man etwas schön schreibt was nicht der Wahrheit entspricht. Die Sanitären Einrichtungen sind dem Verfall gewidmet und entsprechen nicht mehr der norm. Das Personal ist total überfordert! keiner weiss so recht was er tun soll wie an diesem Wochenende wo die Klärgrube überlastet war und übergelaufen ist und zum bedauern des Perlbaches wo alles reingelaufen ist. Erst nach Stunden kam eine Firma die dann die Grube leerte. Nur solange stand das Personal dumm rum. Bei der Anmeldung hatte man das Gefühl nicht willkommen zu sein auch konnte man nicht mit Karte bezahlen sondern nur Bar. (Die Aussage der Person bei der Anmeldung lautet, nur Bares ist wahres.) Fazit wir mussten unsere Ausweise dort lassen und mussten erst einmal Geld in Monschau holen. Wenn man nicht auf alles schaut was auf diesem Platz im argen ist, ist er trotzdem von meiner Seite nicht zu empfehlen. Er entspricht nicht mehr der Webseite mit den schönen Fotos, er ist dem verfall gewidmet.

Gerad van Oche, op deze camping in juni 2015

6,9

Google Vertaling

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, 4 - 12 jaar

Wir waren ein verlängertes Wochenende auf der Zeltwiese. Der Platz war über 3 Tage ausgebucht. Die Toiletten waren immer sauber und wurden mehrmals täglich gereinigt. Spielplatz war ebenfalls sauber. Der Bach war bei 30 Grad Aussentemperatur eine Willkommene Erfrischung. Fazit: Idylle Pur! Nur das Schwimmbad brauch mal eine Rosskur

BAWENS, op deze camping in april 2015

9,0

Google Vertaling

Reisgezelschap: Gezin met kinderen <4 jaar

Camping très propre et très calme, au creux d'une vallée verdoyante au bord de la Ruhr, le personnel est très gentil surtout la cuisinière (Tante Edith), idéal pour un long week end
Nous sommes restés 10 jours et nous reviendrons
Point négatif, nous avons une caravane de 8.60m et le tournant après le pont est très serré, +- 5 cm de manœuvre à cause des rochers limitant le tournant.

Markus Krämer, op deze camping in april 2015

5,2

Google Vertaling

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, 4 - 12 jaar

Ich war wieder mal mit meiner Familie auf dem Campingplatz in der Hoffnung das sich etwas geändert hat. Leider mussten wir feststellen das sich nichts geändert hat. Es ist nach wie vor unsauber bezüglich der Sanitären Anlage. Die Bilder die man im Netz sieht sind wohl schon mehr 10 Jahre vergangen denn so sieht es heute nicht mehr aus. Man sieht das der Betreiber nur noch gewinn machen will aber nichts mehr für seine Anlage tut. Egal ob es die Duschen oder das Schwimmbad ist , alles ist verkommen und lebensgefährlich. Der Spielplatz für die Kinder wenn man ihn so nennen darf ist unsauber (Hundekot , Katzenkot und Urin der Tiere findet man dort vor.) Brötchenverteilung ! nein jeder Gast nimmt sich die Brötchen selber so das sich dann viele Keime besser verbreiten können. Im Fazit!!! Wer diesem Campingplatz 4 Sterne gegeben hat, war entweder Blind oder????. Mich sieht dieser Platz nicht mehr.

J & C, op deze camping in oktober 2014

7,3

Reisgezelschap: Senioren

Rustig eenvoudig gelegen camping met leuk en goed restaurantje, winkels op loopafstand.
Alleen heel irritant was dat de gekregen code van de slagboom s ‘morgens niet werkte! Het heeft meer dan een kwartier geduurd voor er eindelijk iemand van de receptie kwam en we konden vertrekken. De verleiding was héél groot om de noodknop te gebruiken!

Algemene gegevens

Richtprijs 1
€ 25,00
Richtprijs 2
€ 31,00
Openingsperiode
01-04-2018 t/m 30-09-2018
Aantal toerplaatsen
70 (50 - 80m2)
Aantal vaste jaarplaatsen
10
Aantal huuraccommodaties
1

* Vetgedrukte voorzieningen zijn niet bij de overnachtingsprijs inbegrepen. Hiervoor moet dus extra betaald worden. (Dit betekent niet dat de niet-vetgedrukte voorzieningen gratis zijn!)

Populaire voorzieningen
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • ACSI Club ID als identiteitsbewijs geaccepteerd
Internet
  • Mobiel netwerk
    • Type:3G
  • WiFi-zone
    • wifi-zone gratis
Bij de receptie
  • Ook reserveren met CampingCard ACSI mogelijk
  • ACSI Club ID als identiteitsbewijs geaccepteerd
  • Reserveren voor hoogseizoen aanbevolen
  • Gesproken talen op de receptie (in hoogseizoen)
    • talen:Duits
Campingregels
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Caravan toegestaan
  • Tent toegestaan
  • Bijzettentje toegestaan
  • Kampeerauto toegestaan
  • Dubbelassers toegestaan
  • Barbecue toegestaan
    • type BBQ:kolen | elektra | gas
Honden
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
Sanitair
  • Wastafels: warm water
  • Wastafels: koud water
  • Verwarmd sanitair
  • Individuele wascabines: warm water
  • Individuele wascabines: koud water
  • Zittoiletten
  • Toiletpapier aanwezig
  • Familiesanitair
  • Stortbak voor chemische toiletten
  • Douches: warm water
  • Douches: koud water
  • Babyroom
Bodem en beplanting
  • Plaatsen met enige schaduw
  • Plaatsen zonder schaduw
  • Afgebakende plaatsen
  • Grasland
  • Terrassencamping
  • Zandbodem
  • Harde bodem
Wassen, afwassen, koken
  • Afwasbakken: warm water
  • Afwasbakken: koud water
  • Wasmachine(s)
  • Textielwasbakken: koud water
  • Droogtrommel(s)
Eten, drinken en levensmiddelen
  • Vers brood verkrijgbaar op de camping
    • periode:01-07/31-08
  • Levensmiddelen: beperkt verkrijgbaar
    • periode:15-05/15-09
  • Bar
  • Invriezen koelelementen
  • Ruilmogelijkheid gasflessen
Te huur op of bij camping
  • Bungalows/chalets
    • aantal:1
Zwemmen
  • Peuterbad (voor 1-3 jarigen, < 40 cm)
    • oppervlakte:30 m2
    • periode:15-06/15-09
Watersport en waterrecreatie
  • Visgelegenheid
Voor kinderen
  • Peuterbad (voor 1-3 jarigen, < 40 cm)
    • oppervlakte:30 m2
    • periode:15-06/15-09
  • Enkele speeltoestellen
  • Recreatieruimte
  • Babyroom
  • Geen animatieprogramma
Recreatie (volwassenen)
  • Visgelegenheid
  • Fietsroutes bij de camping
    • zwaarte:zwaar
  • Gemarkeerde wandelroutes bij de camping
    • zwaarte:gemiddeld
  • Recreatieruimte
  • Televisie
Ligging van de camping
  • Gelegen aan rivier/beek (max. 0,1 km)
  • Gelegen in bos
  • Inkoopmogelijkheid
    • afstand:1 km
Voor camperaars
  • Kampeerauto toegestaan
  • Speciale voorzieningen voor kampeerauto's
Voorzieningen bij kampeerplaats
  • Watertappunt op/bij de plaats (max. 50m)
  • Ook geschikt voor caravans > 5,5m, exclusief dissel
  • Elektrische aansluiting mogelijk
    • Max. stroom:16 ampère
  • Eurostekker (CEE) noodzakelijk
Diversen
  • Dag en nacht rustig
Adres & Route

Wilt u camping Camping Perlenau boeken of meer informatie? Dat kan middels onderstaande gegevens.

  • Camping Perlenau

    52156 / Monschau/Perlenau
    Duitsland

  • Download GPS-coördinaten
    Selecteer uw navigatiesysteem:

     
    • TomTom (ov2)
    • Garmin (gpx)
    • CSV
  • Google routeplanner
    Coördinaten:

    50°32'38"N 6°14'14"E
  • Men bereikt de camping via de B258 Monschau-Trier. De camping is duidelijk langs deze weg aangegeven.

  • Contact

Neem contact op

Toon op kaart
Laden
Het weer op deze camping

Weersverwachting

Di

13 / 11

 

Wo

14 / 11

 

Do

15 / 11

 

Vr

16 / 11

 

Za

17 / 11

 

Zo

18 / 11

 

Ma

19 / 11

 
Max. 8.6° 10.7° 11.8° 12.4° 10.1° 7.7° 5.3°
Min 6.8° 2.3° -0.8° -0.6° -3° -3.5° -2°
Neerslag 45% 0% 5% 5% 5% 15% 20%
Windrichting ZW Z Z ZO O O O
Windkracht 3 2 2 2 3 3 3

Gemiddelde temperatuur

Weeronline
Informatieaanvraag

ACSI Eurocampings stuurt uw informatieaanvraag door naar "Camping Perlenau".

Let op; u verstuurt een informatieaanvraag. U kunt niet direct reserveren middels dit formulier. U krijgt rechtstreeks contact met de camping en ACSI Eurocampings kan geen invloed uitoefenen op het verloop daarvan.

1 Informatieaanvraag Wat wilt u doen?
Stel uw vraag:
(in de taal van het land waar de camping ligt of in het Engels)
2 Uw gegevens

3 Uw aanvraag
In welke taal wilt u bij voorkeur een antwoord krijgen? Let op; het is mogelijk dat de camping niet aan dit verzoek kan voldoen.


Camping Perlenau ****

Camping Perlenau Camping Perlenau
Camping Perlenau Camping Perlenau