Ga naar de homepage

NATURCAMP Pruchten ****

Algemene gegevens

In de deelstaat Mecklenburg-Voor-Pommeren, met uitzicht op duinlandschap, ligt deze camping. Je kampeert hier op ruime plekken of overnacht in een van de huuraccommodaties. Vanaf de camping kun je het waterrijke gebied gemakkelijk wandelend of fietsend verkennen.

Toon meer

In het noorden van Duitsland, aan de Oostzee, vind je Naturcamp Pruchten. Door de ligging tussen bos, weilanden en water kun je hier prachtig fietsen en watersporten. Bij de receptie zie je al dat dit een camping is voor rustzoekers.

Kamperen doe je op Naturcamp Pruchten tussen de bomen in de schaduw of op een open grasveld. Vanaf de kampeerplekken heb je een fraai uitzicht over de omgeving. Daarnaast is het mogelijk om een appartement, bungalow of blokhut te huren, waardoor je ook zonder eigen kampeermiddel op deze camping terechtkunt. Op deze camping vieren vooral oudere stellen en gezinnen met jonge kinderen hun vakantie.

Zwemmen, fietsen en vermaak

Zwemmen kun je bij Naturcamp Pruchten gemakkelijk in de buurt. Je kunt zwemmen in de Oostzee of in de Bodstedter Bodden, een soort binnenzee. Met de fiets ben je hier in een mum van tijd.

Om de omgeving te ontdekken, kun je een mooie wandeling maken vanaf de camping, maar ook per fiets krijg je een goed beeld van de omgeving. Op het campingterrein worden fietsen verhuurd, zodat je ook zonder je eigen fiets op pad kunt. Een mooie bestemming is het eiland Rügen, het grootste eiland van Duitsland. Je vindt hier hoge krijtrotsen en ander natuurschoon.

Kleine kinderen vermaken zich in het hoogseizoen met de aanwezige animatie en kunnen genieten van een leuke film in de bioscoop. Ook kunnen ze heerlijk ravotten in de speeltuintjes die op het campingterrein aanwezig zijn.

Boodschappen en lokale gerechten

Op Naturcamp Pruchten is er een klein winkeltje waar je in de ochtend verse broodjes kunt kopen en dagelijkse boodschappen verkrijgbaar zijn. Een grotere supermarkt ligt op 4 kilometer afstand. Ook is er een restaurant op het campingterrein waar je uitstekend vis uit de omgeving kunt eten.

Sanitair

Het sanitair op Naturcamp Pruchten is netjes verzorgd en gebouwd in Duitse stijl. Je houdt warme voeten door de vloerverwarming. Ook is er een kinderdouche aanwezig, zodat je gemakkelijk je kleintjes kunt wassen.

Dit mag je zeker niet missen

In september verzamelen duizenden kraanvogels zich in deze regio op weg naar hun overwintering. Een prachtig schouwspel dat je niet mag missen als je op Naturcamp Pruchten verblijft.

Meld een verbetering

www.naturcamp.eu

Ook te vinden in de ACSI Campinggids Europa

Ook te vinden in de ACSI Campings Europa-app

Richtprijs € 25,50
Korting in het laagseizoen met CampingCard ACSI

Voordelig kamperen in het laagseizoen met de CampingCard ACSI

CampingCard ACSI is een handig kaartje dat u tot wel 50% vakantievoordeel oplevert! In 2018 kunt u op maar liefst 3330 campings terecht, in 21 Europese landen. U betaalt één van de vijf, vaste lage tarieven in het voor- en naseizoen!

De voordelen

  • Tot 50% korting! Met uw CampingCard ACSI verblijft u tegen vier vaste lage tarieven extra voordelig op de mooiste campings in heel Europa.

  • 3330 campings, door ACSI geïnspecteerd! Met uw CampingCard ACSI kunt u op 3330 campings terecht, verdeeld over 21 Europese landen.

  • Voordelig kamperen met (klein)kinderen Op ruim 650 campings zijn kinderen (t/m 5 jaar) bij het CampingCard ACSI-tarief inbegrepen.


Openingsperiode van camping + uw verblijfsperiode

oktober 2017
ma di wo do vr za zo
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
november 2017
ma di wo do vr za zo
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
december 2017
ma di wo do vr za zo
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

31 Camping geopend

31 Camping gesloten

31 Gekozen datum

Gedetailleerde informatie over de camping

W.T. Los

"Rustig gelegen camping aan de rand van de Boddensee, ideaal voor fietsers en surfers."

W.T. Los

Inspecteur Dhr. W.T. Los

De inspecteur is een medewerker van ACSI. Hij/zij inspecteert jaarlijks de camping aan de hand van een lijst van bijna 200 voorzieningen en andere aandachtspunten.
De ACSI-inspecteur werkt niet voor de camping. Heeft u graag campingbrochures of wilt u reserveren, dan verwijzen wij u graag naar de informatie-aanvraag of het reserveringsformulier.
Wellicht kunt u rechtstreeks contact opnemen met de camping.

U kunt de inspecteur wel benaderen voor extra informatie over de camping en directe omgeving. Mocht het u niet lukken om de inspecteur overdag telefonisch te bereiken, dan kunt u het beter aan het begin van de avond nog eens proberen, maar niet na 22.00 uur. In het weekend is de inspecteur alleen overdag bereikbaar.

Het telefoonnummer van de inspecteur die deze camping bezocht heeft vindt u onder 'Bel deze inspecteur'.

Bel deze inspecteur

Bel +31(0)786100586
Aan het laden, een ogenblik geduld…

Gemiddelde beoordeling: 8,4

Voeg een beoordeling toe
Sanitair
8,5
Personeel
8,5
Prijs-kwaliteitverhouding
8,5
Kindvriendelijkheid
8,2
Entertainment
7,3
Sportfaciliteiten
7,3
Zwembad
5,7
Eten en drinken
8,3
Omgeving
8,6

Reekmans Jean-Paul, op deze camping in juli 2017

8,7

Reisgezelschap: Paren

Toplocatie, Topsanitair (nog nooit gezien), Topomgeving, Topfietspaden .... enz.
Ook ideaal om een daguitstap naar Rügen te maken, Prora moet je gezien hebben, ook Kap Arkona is de moeite.
Algemene beoordeling : Topcamping en Topomgeving (had dit niet verwacht)
Zijn op dit moment nog op de camping ....

Thea Hamer, op deze camping in juni 2017

8,7

Reisgezelschap: Senioren

fijne plek om hier te zijn en te blijven. Mooie omgeving is per fiets goed bereikbaar. Van hier uit is een trip naar Rügen ook goed te doen. Wij vermaken ons prima in Prügen. Het is en toplocatie!

Tonny v.d Bergh, op deze camping in augustus 2016

7,6

Reisgezelschap: Paren

Geweldige plek om je vakantie te vieren. Rust en ruimte, centraal gelegen, goed fiets gebied. Prachtig sanitair gebouw. Ruime plaatsen. Goed restaurant.

Lanssens, op deze camping in juni 2016

7,4

Reisgezelschap: Senioren

Klantvriendelijkheid kan beter; jammer want deze camping heeft zeer vele mogelijkheden.De nieuwe sanitaire accommodatie is prachtig Het oudere sanitair is schoon maar gedateerd; paden niet altijd even goed berijdbaar; Toegang naar de camping zou verbeterd moeten worden.
Omgeving heeft vele mogelijkheden gezien ligging. internet verbindingen moet zeker een aandachtspunt zijn voor de toekomst. Het nieuwe gedeelte is vrij kaal zonder enige schaduw,terwijl het oudere gedeelte een warrige indruk geeft waar satelliet ontvangt bijna onmogelijk is door de vele ongeordende beplanting. De plaatsen in het nieuwe gedeelte zijn groot en comfortabel

Mevr. Tieland, op deze camping in juni 2016

6,9

Reisgezelschap: Senioren

Klantvriendelijkheid is hier een nog niet algemeen bekend verschijnsel; jammer want deze camping heeft vele mogelijkheden; de nieuwe accommodatie die in april gereed had moeten zijn is nog steeds niet in gebruik;
Het sanitair schoon maar gedateerd; paden niet altijd even goed berijdbaar; Toegang naar de camping zou verbeterd moeten worden.
Omgeving heeft vele mogelijkheden gezien ligging.

Erna Oude Heuvel, op deze camping in april 2016

9,0

Reisgezelschap: Senioren

Dit keer huurden we een stacaravan. Deze was erg oud (zeker 30 jaar), zwaar gedateerd en we vragen ons af of deze nog wel geschikt is voor de verhuur. De inboedel was zeer compleet, maar een ratjetoe. Er zat zelfs een waterkoker, broodrooster, magnetron en koffiezetapparaat in.
Helaas haperden diverse Luxaflexjes, soms kantelden de lamellen niet, soms kreeg je ze niet dicht en soms ontbraken ze zelfs. Ook het gordijn tussen het halletje en de keuken ontbrak. Omdat het tijdens ons verblijf heel koud was, kostte dit alles extra veel stroom.

R. van der Werff, op deze camping in juni 2015

8,4

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

Windhorst, op deze camping in juni 2015

8,1

Reisgezelschap: Senioren

Grote camping. Plaatsen op bosachtig terrein en plaatsen op zeer kaal terrein. Daar wel fraai uitzicht. De camping mist elke vorm van afsluiting. Geeft onveilig gevoel. Goede winkel, prima restaurant. Omgeving zeer vlak. Goede fietsmogelijkheden, maar veel wind!
Prima sanitair.

AdBrekelmans, op deze camping in juli 2014

8,0

Reisgezelschap: Senioren

Zeer leuke camping om weekje het Eiland Rugen te bezoeken, het is er mooi vooral bij het noordelijkste puntje Kap Arkona

Weijens, op deze camping in juni 2014

8,8

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

Algemene gegevens

Richtprijs 1
€ 25,50
Richtprijs 2
€ 32,50
Openingsperiode
01-04-2017 t/m 31-10-2017
Oppervlakte
5 ha
Aantal toerplaatsen
280 (80 - 100m2)
Aantal camperplaatsen
90
Aantal vaste jaarplaatsen
90
Aantal huuraccommodaties
34
Camping geschikt voor gehandicapten
Ja

* Vetgedrukte voorzieningen zijn niet bij de overnachtingsprijs inbegrepen. Hiervoor moet dus extra betaald worden. (Dit betekent niet dat de niet-vetgedrukte voorzieningen gratis zijn!).

Populaire voorzieningen
  • Wifi 80-100% dekking
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Gelegen bij zee (max. 0,5 km)
  • ACSI Club ID als identiteitsbewijs geaccepteerd
  • Stacaravans
    • aantal:5
Internet
  • PC met internet
  • Wifi 80-100% dekking
Bij de receptie
  • Ook reserveren met CampingCard ACSI mogelijk
  • ACSI Club ID als identiteitsbewijs geaccepteerd
  • Reserveren voor hoogseizoen aanbevolen
  • Betalen met creditcard mogelijk
    • creditcard:mastercard | visacard
  • Betalen met pinpas/Maestro mogelijk
  • Defibrillator
  • Receptie goed toegankelijk voor gehandicapten
  • Gesproken talen op de receptie (in hoogseizoen)
    • talen:Duits | Engels
Campingregels
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Caravan toegestaan
  • Tent toegestaan
  • Bijzettentje toegestaan
  • Kampeerauto toegestaan
  • Inrijverbod tijdens middagpauze
    • tijd:13.00-14.30
  • Dubbelassers toegestaan
  • Barbecue toegestaan
    • type BBQ:kolen | elektra | gas
  • Meebrengen eigen boot toegestaan
    • motorboot (lengte: 5 m)
    • zeilboot (lengte: 5 m)
Honden
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Hondenuitlaatplaats
Sanitair
  • Wastafels: warm water
  • Verwarmd sanitair
  • Privé-sanitair
  • Individuele wascabines: warm water
  • Zittoiletten
  • Toiletpapier aanwezig
  • Familiesanitair
  • Stortbak voor chemische toiletten
  • Toilet-douche combinatie (min. 2,15mx2,15m)
  • Douches: warm water
  • Familiedouche
  • Sanitaire voorzieningen voor gehandicapten in hetzelfde blok als voor overige kampeerders
  • Sanitaire voorzieningen voor gehandicapten niet in hetzelfde gebouw, maar met alarminstallatie
  • Sanitair alleen geopend voor gehandicapten
  • Douchezitje / douchestoel (opklapbaar of verrijdbaar) ongeveer 48 cm hoog
  • Babyroom
  • Kraan zonder drukknop
Bodem en beplanting
  • Plaatsen met veel schaduw
  • Plaatsen met enige schaduw
  • Plaatsen zonder schaduw
  • Afgebakende plaatsen
  • Grasland
Wassen, afwassen, koken
  • Afwasbakken: warm water
  • Individuele kookgelegenheid
  • Wasmachine(s)
  • Textielwasbakken: warm water
  • Droogtrommel(s)
  • Vaatwasser
  • Strijkgelegenheid
Eten drinken en levensmiddelen
  • Vers brood verkrijgbaar op de camping
    • periode:01-05/31-10
  • Levensmiddelen: uitgebreid assortiment
    • periode:01-05/31-10
  • Kampwinkel/supermarkt gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
  • Restaurant (met ruime keuze)
    • periode:01-05/15-10
  • Kantine/restaurant gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
  • Afhaalmaaltijden
    • periode:01-05/15-10
  • Bar
    • periode:01-05/15-10
  • Gemeenschappelijke barbecueplaats
  • Invriezen koelelementen
  • Ruilmogelijkheid gasflessen
Te huur op of bij camping
  • Stacaravans
    • aantal:5
  • Bungalows/chalets
    • aantal:4
  • Caravans
    • aantal:4
  • Trekkershutten
    • aantal:13
  • Kamers
    • aantal:8
  • Fietsen
  • Mountainbikes
  • Koelkluisjes
  • Kluisjes
  • Koelelementen
  • Elektrische fietsen
Zwemmen
  • Zwemmen in zee (max. 0,5 km)
  • Ligweide
Strand
  • Grasstrand
Watersport en waterrecreatie
  • Visgelegenheid
  • Windsurfen toegestaan
  • Windsurfcursus
  • Meebrengen eigen boot toegestaan
    • motorboot (lengte: 5 m)
    • zeilboot (lengte: 5 m)
  • Zeilen toegestaan
Voor kinderen
  • Speeltuin
  • Animatieprogramma: kinderen (min. 2x p.wk in hoogseiz.)
    • talen:Duits | Engels
    • periode:01-07/31-08
  • Enkele speeltoestellen
  • Babyroom
  • Trampoline
  • Springkussen
Sport en spel
  • Tafeltennistafel
  • Multisportveld
  • Paardrijden
  • Ponyrijden
  • Beachvolleybal
  • Boogschieten
Recreatie (volwassenen)
  • Animatie voor tieners 13 t/m 18 jr (min. 2x per week)
    • talen:Duits | Engels
    • periode:01-07/31-08
  • Animatieprogramma: volwassenen (min. 2x p.wk in hoogseiz.)
    • talen:Duits | Engels
    • periode:01-07/31-08
  • Visgelegenheid
  • Fietsroutes bij de camping
    • zwaarte:licht
Ligging van de camping
  • Gelegen bij zee (max. 0,5 km)
  • Afstand tot de zee (max. 10 km)
    • afstand:0,5 km
  • Gelegen in bos
  • Openbaar vervoer bij de camping (max. 0,5 km)
    • afstand:0,5 km
  • Inkoopmogelijkheid
    • afstand:3,5 km
Voor camperaars
  • Kampeerauto toegestaan
  • Speciale voorzieningen voor kampeerauto's
  • Speciale plaatsen voor kampeerauto's
    • Oppervlakte:80 m2
    • Aantal:90
  • Ook geschikt voor kampeerauto's > 8m en > 4 ton
Voorzieningen bij kampeerplaats
  • Wateraansluiting op/bij de plaats (max. 15m)
  • Vuilwaterafvoer op/bij de plaats (max. 15m)
  • Watertappunt op/bij de plaats (max. 50m)
  • Ook geschikt voor caravans > 5,5m, exclusief dissel
  • Elektrische aansluiting mogelijk
    • Max. stroom:16 ampère
Diversen
  • Paden en wegen verlicht
  • Terrein bewaakt
  • Dag en nacht rustig
  • Apart jeugdterrein
  • Tijdelijke plaatsen buiten de camping zonder stroom
    • aantal:20
Adres & Route

Wilt u camping NATURCAMP Pruchten boeken of meer informatie? Dat kan middels onderstaande gegevens of via de website van de camping

  • NATURCAMP Pruchten
    Am Campingplatz 2
    18356 / Pruchten
    Duitsland

  • Download GPS-coördinaten
    Selecteer uw navigatiesysteem:

     
    • TomTom (ov2)
    • Garmin (gpx)
    • CSV
  • Google routeplanner
    Coördinaten:

    54°22'46"N 12°39'42"E
  • B105 Ribnitz-Darmgarten richting Stralsund. In Löbnitz richting Barth, dan Pruchten. Camping staat goed aangegeven.

  • Contact

  • www.naturcamp.eu

Neem contact op

Toon op kaart
Laden
Informatieaanvraag

ACSI Eurocampings stuurt uw informatieaanvraag door naar "NATURCAMP Pruchten".

Let op; u verstuurt een informatieaanvraag. U kunt niet direct reserveren middels dit formulier. U krijgt rechtstreeks contact met de camping en ACSI Eurocampings kan geen invloed uitoefenen op het verloop daarvan.

1 Informatieaanvraag Wat wilt u doen?
Stel uw vraag:
(in de taal van het land waar de camping ligt of in het Engels)
2 Uw gegevens

3 Uw aanvraag
In welke taal wilt u bij voorkeur een antwoord krijgen? Let op; het is mogelijk dat de camping niet aan dit verzoek kan voldoen.