Ga naar de homepage

Oostappen Groep

De 12 Oostappen Vakantieparken staan stuk voor stuk voor uniek vakantieplezier.


Heerlijk verblijven op de mooiste plekken in de Nederlandse en Belgische natuur. Dat kan bij Oostappen Vakantieparken. Daarbij zijn de meeste faciliteiten gratis!  Kortom, Veel vertier voor jong en oud!  
 
Met vakantieparken in de mooiste natuurgebieden van Nederland en België, van de Grote Veluwe en de Kempen, tot de Loonse- en Drunense duinen. Dit maakt de Oostappen Vakantieparken uitermate geschikt als uitvalbasis voor fiets- en wandeltochten in de natuur. Maar ook voor uitstapjes naar de leukste pretparken bent u op de Oostappen Vakantieparken op de juiste plek. Zo verblijft u voordelig en op loopafstand van de Efteling met een Efteling arrangement op Vakantiepark Droomgaard of koopt u kaartjes met korting voor het nabijgelegen Toverland tijdens uw verblijf op Vakantiepark De Berckt, Prinsenmeer of Elfenmeer. Walibi Holland is een leuke daguitstap voor jong en oud dichtbij vakantiepark Rivièra Beach. 

Op de vakantieparken is er veel te doen. Met veel topfaciliteiten is er op elk vakantiepark van alles te beleven voor jong en oud! Deze faciliteiten zijn veelal gratis voor gasten, en kunnen onbeperkt gebruikt worden. Dat is de kracht achter het motto “Vakantie voor iedereen!” Ga de strijd aan tijdens uw eigen minigolf toernooitje of geniet van het plezier van uw kinderen op de air trampoline. Ook aan waterpret is gedacht. De veelzijdige zwemparadijzen bieden veel vertier op de dagen dat buiten zwemmen te koud is. Als de zomer echt losbarst kunt u afkoelen in de diverse buiten zwembaden of zwemplassen. 

Ook voor ontspanning na een lekkere wandel- of fietstocht, kunt u bij ons terecht. Zo zijn er parken met recreatieve sauna, Turks stoombad of whirlpools. Maar ook met goed onderhouden visvijvers en  uitgestrekte ligweides en stranden. Van dit alles maakt u als gast gratis gebruik. Dat is pas echt ontspannend en gemakkelijk.

Verveling krijgt bij Oostappen Vakantieparken geen kans met deze topfaciliteiten. Daarnaast is er tijdens de schoolvakantie de hele dag animatie en entertainment voor jong en oud. De jongsten beginnen in de ochtend te knutselen in de kidsclub, de wat oudere jeugd kunnen in de middag hun energie kwijt met de sportactiviteiten. In de avond schuiven de jongsten weer aan bij het DiDaDoeMee Theater en dansen ze mee met de Minidisco. De avond wordt vervolgd met een geweldige show of een leuk spel voor jong en oud!

Als episch centrum van elk Oostappen vakantiepark is de horeca. Dagelijks is hier van alles te beleven! Geniet lekker onder het genot van een drankje van de geweldige entertainment shows, of eet een van de heerlijke en voordelige gerechten gezellig met het gezin of romantisch met z’n tweeën. Afhalen kan natuurlijk ook!

De Oostappen Vakantieparken bieden ook comfortabele verblijven; een must voor een zorgeloze vakantie. Van kampeerchalet, tot appartement, van mobilehome tot chalet. Alle accommodaties zijn met zorg geselecteerd. Deze accommodaties zijn veelal speels gesitueerd in een natuurlijke omgeving en bieden onderdak tot wel 8 personen. Naast mobilehomes en chalets kunt u ook verblijven in een kampeerchalet, waarin u zeer comfortabel kampeert. Maar het assortiment is groter, met bijzondere accommodaties zoals de Tipitent op vakantiepark Rivièra Beach, het Hotelchalet op Vakantiepark Prinsenmeer, of de bungalows en cottages op vakantiepark Zilverstrand en Parelstrand is er volop keuze voor elk budget! 

Natuurlijk bieden de Oostappen Vakantieparken ook de ruimte voor de rasechte kampeerder. Ruime kampeervelden van +/- 100m² met aansluitingen voor televisie, stroom, riool en water, en comfortabele toiletgebouwen waar de gast onbeperkt gebruik kan maken van de douches. Dit alles zit bij de overnachtingsprijs inbegrepen. Deze kampeerplekken liggen op de mooiste plekken van het park, midden in de natuur. 

Bent u nieuwsgierig  geworden naar wat Oostappen Vakantieparken u te bieden heeft? Bezoek dan de website www.oostappenvakantieparken.nl. Wanneer mogen wij u verwelkomen?

Geen uitgelicht campings gevonden

Geen campings gevonden

Laden