Ga naar de homepage

Campéole

Campéole is de eerste 3-sterren campingketen in Frankrijk, die bekend staat om haar uitzonderlijke locaties.
 
Al 40 jaar biedt Campéole de mogelijkheid om vakantie te vieren of een weekend heerlijk te ontspannen in meer dan 80 uitzonderlijke vakantieoorden in Frankrijk. Hier kunt u gezellig kamperen, dicht bij de natuur zijn en genieten van het weerzien van familie of vrienden. De campings zijn over heel Frankrijk verspreid, zowel in de Elzas als aan de Middellandse Zee, in de Alpen, aan de kust van de Landes en in Bretagne. De gebieden waarin ze gelegen zijn, zijn rijk aan natuur en cultureel erfgoed en bieden vele mooie bezienswaardigheden, interessante musea, lieflijke steegjes en adembenemende landschappen.

Op het merendeel van onze bestemmingen hebben wij van kinder- en tienerclubs, alsook van recreatieprogramma’s voor jong en oud, een prioriteit gemaakt. Veel van onze campings beschikken over een zwemparadijs, een multifunctioneel sportveld, een speeltuin en springkussen voor de kinderen.
 
Ook kunt u op onze campings naar hartenlust sporten in de uitzonderlijke natuurgebieden waar Campéole om bekend staat. Zij het op de grond, in de lucht of in het water, de vele beschikbare sportactiviteiten bieden voor iedere vakantieganger de mogelijkheid tot een dynamische vakantie!
 
Bent u kampeerder? Op onze campings vindt u de mooiste staanplaatsen in een natuurrijke omgeving en alle nodige voorzieningen (zoals camper serviceplaats, gemeenschappelijk sanitair gebouw, wasserette en barbecue) om van uw kampeervakantie een ervaring te maken om nooit meer te vergeten.

Geen uitgelicht campings gevonden

Geen campings gevonden

Laden
Campéole La Nublière

Campéole La Nublière

Campéole La Nublière is een camping in Doussard, Haute-Savoie, gelegen rivier/beek en aan een meer/recreatieplas. De camping heeft...

Meer info
Camping Campéole Le Lac

Camping Campéole Le Lac

Camping Campéole Le Lac is een camping in Saint-Vincent-les-Forts, Alpes-de-Haute-Provence, gelegen aan een meer/recreatieplas. Deze...

Meer info