Was drogen bij de vouwwagen

Wassen op de camping: Zo doe je dat!

op 10 november, 2023

Wassen op de camping? Hoe doe je dat het handigst? Als je gaat kamperen neem je vaak alleen het noodzakelijke mee, ook qua kleding. Wanneer je langer op vakantie gaat, of met kinderen kampeert, komt er altijd een moment dat je moet gaan wassen op de camping. Ik geef je graag tips voor wassen en drogen tijdens het kamperen.

Lees meer
Leuke camping uitzoeken op laptop

Hoe vind ik een leuke camping?

op 18 juli, 2022

De beslissing is gevallen. Deze zomer ga je op kampeervakantie op een leuke camping. In je verbeelding zie je jezelf al zitten ’s avonds voor de tent of caravan, kaarsje aan, glaasje wijn, tjilpende krekels en de zon die achter de bergen zakt. Maar je partner denkt vooral praktisch: is er een supermarkt op de camping, een watertappunt bij kampeerplaats, is er wifi? En de kinderen willen natuurlijk een zwembad, speeltuin of disco. Het zoeken naar een camping kan beginnen. Hoe vind je nu die passende, leuke camping die aan ieders wensen voldoet?

Lees meer
Kamperen met tieners

Zo pak je kamperen met tieners aan

op 31 maart, 2022

Gaan kleine kinderen nog zonder problemen mee naar de camping die jij naar jouw wens hebt uitgezocht, bij tieners gaat dat soms net even anders. Tieners hebben hun eigen wensen én eigen mening. Hoe pak je het zo aan dat het hele gezin blij wordt van de komende campingvakantie?

Lees meer

Alles wat je wilt weten over kamperen met de hond

op 4 oktober, 2021

Kamperen met de hond is superleuk! Je trouwe viervoeter wijkt geen moment van je zijde en heeft de tijd van zijn leven. Samen ravotten op het strand en lekker uitrusten voor de caravan. Wat moet je allemaal regelen als de hond meegaat?

Lees meer

Welke kampeerspullen kun je tweedehands kopen?

op 1 oktober, 2021

Veel campingspullen kun je heel goed tweedehands kopen. Dat scheelt niet alleen een hoop geld, maar is ook een duurzame manier van kamperen. Maar waar let je op als je een gebruikte campingstoel of -koelkast koopt? En kun je alle kampeerspullen tweedehands kopen?

Lees meer
spelletjes

De leukste campingspelletjes voor rond de tafel

op 10 maart, 2020

Met het hele gezin om de tafel voor je caravan of tent; een lekker warm fleecevest in de aanslag om je te beschermen tegen de afkoelende zomerse avondbries; een wijntje of colaatje bij de hand en natuurlijk een spelletje in het midden. Zo ziet mijn ideale campingavond eruit.

Lees meer