Ga naar de homepage

Camping Floreal Colline de Rabais ****

Algemene gegevens

Camping Floreal Colline de Rabais is een camping in Virton, Luxembourg. Deze terrassencamping heeft plaatsen zonder schaduw en met enige schaduw. Er is mogelijkheid tot het huren van tenten, stacaravans en bungalows. De camping beschikt over een speeltuin.

Toon meer

Op Floreal Colline de Rabais gelden de volgende regels voor huisdieren:
- Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd) toegestaan
- Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd) toegestaan

De camping beschikt over een buitenzwembad en peuterbad.

Koken hoeft niet altijd, want op de camping is een snackbar en restaurant (met ruime keuze) aanwezig. Op de camping kunt u ook terecht voor vers brood. Het is mogelijk om te internetten, want op 80% van de camping kan men met de eigen laptop internetten.

Ook te vinden in de ACSI Campinggids Europa

Ook te vinden in de ACSI Campings Europa-app

Richtprijs € 25,20

Openingsperiode van camping + uw verblijfsperiode

december 2017
ma di wo do vr za zo
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
januari 2018
ma di wo do vr za zo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
februari 2018
ma di wo do vr za zo
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728    
maart 2018
ma di wo do vr za zo
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
april 2018
ma di wo do vr za zo
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30      
mei 2018
ma di wo do vr za zo
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
juni 2018
ma di wo do vr za zo
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
juli 2018
ma di wo do vr za zo
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
augustus 2018
ma di wo do vr za zo
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
september 2018
ma di wo do vr za zo
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
oktober 2018
ma di wo do vr za zo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
november 2018
ma di wo do vr za zo
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
december 2018
ma di wo do vr za zo
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      

31 Camping geopend

31 Camping gesloten

31 Gekozen datum

Gedetailleerde informatie over de camping

R.G. Wauters

"Grote familiecamping gelegen op een naar het zuiden gerichte groene helling en aan de rand van de grote bossen van de Gaume. Ruime plaatsen op verschillende veldjes. Animatie voor groot en klein tijdens de schoolvakanties. Restaurant gesloten op dinsdag in de schoolvakanties, daarbuiten alleen open in het weekend."

R.G. Wauters

Inspecteur Dhr. R.G. Wauters

De inspecteur is een medewerker van ACSI. Hij/zij inspecteert jaarlijks de camping aan de hand van een lijst van bijna 200 voorzieningen en andere aandachtspunten.
De ACSI-inspecteur werkt niet voor de camping. Heeft u graag campingbrochures of wilt u reserveren, dan verwijzen wij u graag naar de informatie-aanvraag of het reserveringsformulier.
Wellicht kunt u rechtstreeks contact opnemen met de camping.

U kunt de inspecteur wel benaderen voor extra informatie over de camping en directe omgeving. Mocht het u niet lukken om de inspecteur overdag telefonisch te bereiken, dan kunt u het beter aan het begin van de avond nog eens proberen, maar niet na 22.00 uur. In het weekend is de inspecteur alleen overdag bereikbaar.

Het telefoonnummer van de inspecteur die deze camping bezocht heeft vindt u onder 'Bel deze inspecteur'.

Bel deze inspecteur

Bel +32(0)11882189
Aan het laden, een ogenblik geduld…

Gemiddelde beoordeling: 7,1

Voeg een beoordeling toe
Sanitair
7,0
Personeel
7,7
Prijs-kwaliteitverhouding
7,3
Kindvriendelijkheid
7,8
Entertainment
7,6
Sportfaciliteiten
6,8
Zwembad
6,8
Eten en drinken
7,1
Omgeving
8,5

M de kruijf, op deze camping in augustus 2011

7,2

Reisgezelschap: Gezin met kinderen <4 jaar

Bij ons verblijf van 10 dagen 9 nachten en ik heb nog 3 nachten te gaan wil ik graag toelichten dat de kampeerplaats goed is maar het sanitaire gedeelte echt slecht is en dan druk ik me nog netjes uit ik mag toch van een camping verwachten dat je op een normale manier iedere dag twee keer kan douchen met warm water, wij met een kind van drie jaar staan hier nu 7 dagen en hebben in die 7 dagen 1 keer warm kunnen douchen. Wij vinden dit zeer slecht en triest.

Alex, op deze camping in juli 2016

7,1

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, 4 - 12 jaar

De kampeerplaatsen zijn netjes, de omgeving is rustig. Het personeel uitermate vriendelijk en behulpzaam. Het sanitair is niet nieuw, dat geeft niet, maar is ook niet schoon. Dat hoeft echt niet meer anno 2016. Vraag gewoon advies aan de leverancier van de schoonmaakmiddelen, die kan je perfect vertellen hoe je schimmel uit de badruimtes weert en urinesporen verwijdert van de vloertegels. Het sanitair drukt zwaar op de beoordeling, dat is jammer want dat zijn nu net de zaken waar je als camping relatief makkelijk goed kunt scoren. En met een wc-rol over de camping sjouwen..... dat zou toch niet meer hoeven lijkt me. Gooi wat extra op de campingprijs en hang \"gewoon\" wc-papier op voor je gasten. De douche was overigens lekker warm.

Ronny, op deze camping in augustus 2017

5,1

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, 4 - 12 jaar

Dit is een camping in een leuke omgeving. Maar dan is alles gezegd. Wij houden van een beetje prive op de camping en dit heb je niet. Je kan een open camping hebben maar deze is te open. ook regelmatig nacht lawaai. Er is 1 sanitair waar het netjes is. De rest is zo verouderd en vuil. Wij zijn gaan eten op de camping, bediening spreek ik liever niet over. Als je dan naar het toiliet gaat dan kan in je de keuken kijken. HYGIENE ver te zoeken. Voor ons geen tweede keer. Zwembad mag wel verwarmd worden is gewoon ijskoud. En de animatie is saai en veel herahling maar dat last ik hier nog.De mooie omgeving. De rest van de camping is wel verouderd. Ze hebben dit nu 4 jaar en wij zijn eindelijk eens terug gegaan. En buiten een terras en winkeltje is er niet veel veranderd. Er zijn vaste staanders die alles positief schrijven. Dit voor hun eigen natuurlijk. Onze kids vonden het ook saai. Elke week de zelfde activiteiten. Veel kids en mensen waren er niet. De schimmel is er ook te vinden. En zelf je wc papier moeten mij nemen dat is toch wel verleden tijd. Het woord je vriendelijk moeten ze wel eens leren. Dus mijn punten zijn laag. Ook al zou ik met meer punten korting krijgen.

Wachters Danny, op deze camping in augustus 2014

6,0

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, 4 - 12 jaar

Wij hebben de camping op het einde van augustus bezocht. En vonden na 18/08/2015 geen animatie meer voor onze kinderen op de kinderen. Volgens hen was het seizoen al afgelopen. Ook staat hier vermeld dat je 1 hond mag hebben. Heb mensen met meerdere honden gezien. Wij hebben ook enkele bouwvallige gevaarlijke huisjes gezien. Waar kinderen gewoon konden spelen. De omgeving is super. Wij hebben ook nog andere zaken vastgesteld die eigenlijk dringend moeten verbeteren.

Anja, op deze camping in juli 2016

5,5

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, 4 - 12 jaar

Na drie nachten overlast tot zeker 01.30 uur \'s nachts hebben we dat gemeld. Toen werd ons verteld door eigenaresse dat dat niet haar probleem was. Dat terwijl bij de campinginformatie staat dat het na 22.00 uur rustig moet zijn en daar streng op wordt toegezien. Verder waren het ook geen vriendelijke. Voorzieningen zijn verouderd. Sanitair (ijskoud), zwembad en accommodaties hebben opknapbeurt nodig. Vroeger zou het een leuke familiecamping zijn geweest. Nu niets van te merken. Er waren ook niet veel kampeerders. Geen 4 sterren waard. De speeltuigen voor kinderen zijn niet veilig.

Roel, op deze camping in augustus 2011

8,0

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, verschillende leeftijden

Experiment: een camping in Wallonië met Nederlandse uitbaters. En inderdaad, we kwamen in klein Nederland terecht (maar we waren er al wat op voorbereid na het lezen van de beoordelingen). Groot voordeel was dat de kinderen meteen contact hadden.
De camping zelf viel prima mee: zeer kindvriendelijk met een animatieteam dat alles in het werk stelde om de kinderen een fijne tijd te laten beleven.
Het sanitair was wat minder, maar aanvaardbaar: Beneden aan het zwembad was er wel eens een extra zwembadje in de toiletten door overlopend water uit de douches (die nogal krap waren). Het (nieuwere) sanitair blok wat hogerop was beter ingericht, maar daar viel dan de druk op het water nogal tegen. De poetsploeg deed wel alle moeite om alles proper te krijgen/houden.
De opzet van de plaatsen in cirkels is tof als je aangename buren hebt, anders kan het best tegenvallen. Wij hadden geluk :-).
Naar mijn mening was er wat weinig toezicht op het naleven van het campingreglement.

Familie Lensing, op deze camping in augustus 2011

8,9

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, verschillende leeftijden

Wij zijn drie weken op deze camping geweest, de planning was 1 nachtje. Heerlijke camping, prachtige omgeving, uiterst vriendelijke eigenaren en verder personeel. Lekker gegeten! En ja, er waren problemen met het warm water van 1 sanitairgebouw, maar de andere twee gebouwen waren uitstekend. Overigens hebben ze er alles aan gedaan om het in orde te maken (en dat is uiteindelijk ook gewoon gelukt!). Wij vonden het een geweldig camping en hebben bijzonder genoten. Hartelijk dank, Peter en Jitske en al jullie personeel!

Tim de feijter, op deze camping in juni 2012

5,1

Reisgezelschap: Paren

Dramatische camping, zeer ranzig sanitair wat al in tijden niet was schoongemaakt. Gebruikte maandverbanden lagen voor de deur van het toiletgebouw en plas en poep zat op plekken waar het niet hoort. Gras al in geen tijden gemaaid en de eerste de beste container die we opentrokken stikte van de vliegen. Tevens was de toegang vanaf de camping naar de speeltuin levensgevaarlijk voor kinderen!!
Acsi onwaardig naar onze mening, wel controle geweest?

Anja, op deze camping in mei 2015

5,5

Reisgezelschap: Paren

wij terug van het pinksterweekend. Drie dagen hier geweest en dit was genoeg om te zien dat dit niet voor een zomervakantie kan dienen.

Het sanitair is zo verouderd. En netjes was het ook niet. De faciliteiten voor kinderen is ondermaats. Verouderd en sommige speeltuigen zijn niet veilig. Ik vraag mij zelfs af of het nog aan de veiligheids eisen voldoet. Ook heb ik zelf vragen over het zwembad. Ik zag geen toezichter aan het bad. Deze regels zijn vastgelegd volgens mij. Echt niet te goed daar

Deroulou, op deze camping in juni 2016

7,7

Reisgezelschap: Senioren

sinds de overname 3 jaar geleden gaat de camping er aanzienelijk op vooruit. de nieuwe verantwoordelijken en personeel doen hun best. De vroegere aangerichte schade kan niet direct worden opgelost. Mooie camping

Algemene gegevens

Richtprijs 1
€ 25,20
Richtprijs 2
€ 30,40
Openingsperiode
01-01-2018 t/m 31-12-2018
Oppervlakte
8 ha
Hoogteligging
250m
Aantal toerplaatsen
232 (100 - 140m2)
Aantal vaste jaarplaatsen
25
Aantal huuraccommodaties
46
Camping geschikt voor gehandicapten
Ja

* Vetgedrukte voorzieningen zijn niet bij de overnachtingsprijs inbegrepen. Hiervoor moet dus extra betaald worden. (Dit betekent niet dat de niet-vetgedrukte voorzieningen gratis zijn!).

Populaire voorzieningen
  • Buitenzwembad
    • oppervlakte:120 m2
    • periode:15-05/15-09
  • Wifi 80-100% dekking
    • wifi 80-100% dekking gratis
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:1
  • ACSI Club ID als identiteitsbewijs geaccepteerd
  • Stacaravans
    • aantal:20
Internet
  • Mobiel netwerk
    • Type:4G
  • Wifi 80-100% dekking
    • wifi 80-100% dekking gratis
Bij de receptie
  • ACSI Club ID als identiteitsbewijs geaccepteerd
  • Reserveren voor hoogseizoen aanbevolen
  • Betalen met creditcard mogelijk
    • creditcard:mastercard | visacard
  • Betalen met pinpas/Maestro mogelijk
  • Gesproken talen op de receptie (in hoogseizoen)
    • talen:Duits | Engels | Frans | Nederlands
Campingregels
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:1
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:1
  • Caravan toegestaan
  • Tent toegestaan
  • Bijzettentje toegestaan
  • Kampeerauto toegestaan
  • Dubbelassers toegestaan
  • Barbecue toegestaan
    • type BBQ:kolen | elektra | gas
Honden
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:1
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:1
  • Hondenuitlaatplaats
Sanitair
  • Wastafels: warm water
  • Wastafels: koud water
  • Verwarmd sanitair
  • Individuele wascabines: warm water
  • Individuele wascabines: koud water
  • Zittoiletten
  • Stortbak voor chemische toiletten
  • Toilet-douche combinatie (min. 2,15mx2,15m)
  • Douches: warm water
  • Sanitaire voorzieningen voor gehandicapten in hetzelfde blok als voor overige kampeerders
  • Sanitair alleen geopend voor gehandicapten
  • Douchezitje / douchestoel (opklapbaar of verrijdbaar) ongeveer 48 cm hoog
  • Babyroom
  • Kraan zonder drukknop
Bodem en beplanting
  • Plaatsen met enige schaduw
  • Plaatsen zonder schaduw
  • Grasland
  • Terrassencamping
Wassen, afwassen, koken
  • Afwasbakken: warm water
  • Afwasbakken: koud water
  • Wasmachine(s)
  • Textielwasbakken: koud water
  • Textielwasbakken: warm water
  • Droogtrommel(s)
Eten, drinken en levensmiddelen
  • Vers brood verkrijgbaar op de camping
    • periode:01-07/31-08
  • Levensmiddelen: beperkt verkrijgbaar
  • Kampwinkel/supermarkt gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
  • Restaurant (met ruime keuze)
    • periode:01-07/31-08
  • Snackbar
    • periode:01-07/31-08
  • Afhaalmaaltijden
    • periode:01-07/31-08
  • Bar
    • periode:01-07/31-08
Te huur op of bij camping
  • Stacaravans
    • aantal:20
  • Bungalows/chalets
    • aantal:13
  • Tenten
    • aantal:9
  • Lodgetent zonder sanitair
    • aantal:2
  • Lodgetent met sanitair
    • aantal:2
Zwemmen
  • Buitenzwembad
    • oppervlakte:120 m2
    • periode:15-05/15-09
  • Peuterbad (voor 1-3 jarigen, < 40 cm)
    • oppervlakte:6 m2
    • periode:15-05/15-09
  • Ligweide
Watersport en waterrecreatie
  • Visgelegenheid
Voor kinderen
  • Speeltuin
  • Peuterbad (voor 1-3 jarigen, < 40 cm)
    • oppervlakte:6 m2
    • periode:15-05/15-09
  • Animatieprogramma: kinderen (min. 2x p.wk in hoogseiz.)
    • talen:Duits | Engels | Frans | Nederlands
    • periode:01-07/31-08
  • Disco-avonden
  • Miniclub (min. 4x p.wk in hoogseizoen)
    • talen:Engels | Frans | Nederlands
  • Babyroom
  • Trampoline
Sport en spel
  • Tafeltennistafel
  • Jeu de boulesbaan
  • Geocaching
Recreatie (volwassenen)
  • Animatie voor tieners 13 t/m 18 jr (min. 2x per week)
    • talen:Duits | Engels | Frans | Nederlands
    • periode:01-07/31-08
  • Animatieprogramma: volwassenen (min. 2x p.wk in hoogseiz.)
    • talen:Duits | Engels | Frans | Nederlands
    • periode:01-07/31-08
  • Visgelegenheid
  • Gemarkeerde wandelroutes bij de camping
    • zwaarte:licht | gemiddeld
  • (Pool)biljart
  • Televisie
Ligging van de camping
  • Panorama
  • Openbaar vervoer bij de camping (max. 0,5 km)
    • afstand:0,5 km
  • Inkoopmogelijkheid
    • afstand:2 km
Voor camperaars
  • Kampeerauto toegestaan
  • Ook geschikt voor kampeerauto's > 8m en > 4 ton
Voorzieningen bij kampeerplaats
  • Watertappunt op/bij de plaats (max. 50m)
  • Ook geschikt voor caravans > 5,5m, exclusief dissel
  • Elektrische aansluiting mogelijk
    • Max. stroom:16 ampère
  • Eurostekker (CEE) noodzakelijk
Diversen
  • Paden en wegen verlicht
  • Dag en nacht rustig
Adres & Route

Wilt u camping Camping Floreal Colline de Rabais boeken of meer informatie? Dat kan middels onderstaande gegevens.

  • Camping Floreal Colline de Rabais
    Clos des Horlès 1
    6760 / Virton
    België

  • Download GPS-coördinaten
    Selecteer uw navigatiesysteem:

     
    • TomTom (ov2)
    • Garmin (gpx)
    • CSV
  • Google routeplanner
    Coördinaten:

    49°34'44"N 5°32'55"E
  • Vanaf centrum Virton richting Ethe (Arlon) gedurende ± 2 km. Camping ligt in de Vallée de Rabais op een heuvel.

  • Contact

Neem contact op

Toon op kaart
Laden
Informatieaanvraag

ACSI Eurocampings stuurt uw informatieaanvraag door naar "Camping Floreal Colline de Rabais".

Let op; u verstuurt een informatieaanvraag. U kunt niet direct reserveren middels dit formulier. U krijgt rechtstreeks contact met de camping en ACSI Eurocampings kan geen invloed uitoefenen op het verloop daarvan.

1 Informatieaanvraag Wat wilt u doen?
Stel uw vraag:
(in de taal van het land waar de camping ligt of in het Engels)
2 Uw gegevens

3 Uw aanvraag
In welke taal wilt u bij voorkeur een antwoord krijgen? Let op; het is mogelijk dat de camping niet aan dit verzoek kan voldoen.