Ga naar de homepage

Oostappen Vakantiepark Blauwe Meer *****

Oostappen Groep
Algemene gegevens

Oostappen Vakantiepark Blauwe Meer is een camping in Lommel, Limburg, gelegen in het bos en aan een meer/recreatieplas. De camping heeft plaatsen met afbakening, met schaduw en met enige schaduw. Oostappen Vakantiepark Blauwe Meer ligt nabij een zandstrand. Er is mogelijkheid tot het huren van tenten en stacaravans. De camping beschikt over een speeltuin en sportterrein.

Toon meer

Op Oostappen Vakantiepark Blauwe Meer gelden de volgende regels voor huisdieren:
- Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd) toegestaan
- Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd) toegestaan

Voor de sportieve vakantieganger heeft de camping verschillende fietsroutes. Er is een animatieprogramma. De camping beschikt over een buitenzwembad. In de nabije omgeving kunt u zwemmen in een meer/recreatieplas.

Koken hoeft niet altijd, want op de camping is een snackbar en restaurant (met ruime keuze) aanwezig. Op de camping kunt u ook terecht voor vers brood. Het is mogelijk om te internetten, want de camping beschikt over één of meerdere computers met een internetverbinding, er is een wifipunt en op 80% van de camping kan men met de eigen laptop internetten.

www.vakantieparkblauwemeer.be

Ook te vinden in de ACSI Campinggids Europa

Ook te vinden in de ACSI Campings Europa-app

Richtprijs € 38,10
Korting in het laagseizoen met CampingCard ACSI

Voordelig kamperen in het laagseizoen met de CampingCard ACSI

CampingCard ACSI is een handig kaartje dat u tot wel 50% vakantievoordeel oplevert! In 2017 kunt u op maar liefst 3319 campings terecht, in 20 Europese landen. U betaalt één van de vijf, vaste lage tarieven in het voor- en naseizoen!

De voordelen

  • Tot 50% korting! Met uw CampingCard ACSI verblijft u tegen vier vaste lage tarieven extra voordelig op de mooiste campings in heel Europa.

  • 3319 campings, door ACSI geïnspecteerd! Met uw CampingCard ACSI kunt u op 3319 campings terecht, verdeeld over 20 Europese landen.

  • Voordelig kamperen met (klein)kinderen Op ruim 700 campings zijn kinderen (t/m 5 jaar) bij het CampingCard ACSI-tarief inbegrepen.


Openingsperiode van camping + uw verblijfsperiode

september 2017
ma di wo do vr za zo
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
oktober 2017
ma di wo do vr za zo
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
november 2017
ma di wo do vr za zo
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
december 2017
ma di wo do vr za zo
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

31 Camping geopend

31 Camping gesloten

31 Gekozen datum

Gedetailleerde informatie over de camping

J. Verrezen

"Een ruime vijver domineert deze bosrijke camping. Naast een uitgebreid animatieprogramma en veel waterrecreatie is er steeds wel wat te beleven."

J. Verrezen

Inspecteur Dhr. J. Verrezen

De inspecteur is een medewerker van ACSI. Hij/zij inspecteert jaarlijks de camping aan de hand van een lijst van bijna 200 voorzieningen en andere aandachtspunten.
De ACSI-inspecteur werkt niet voor de camping. Heeft u graag campingbrochures of wilt u reserveren, dan verwijzen wij u graag naar de informatie-aanvraag of het reserveringsformulier.
Wellicht kunt u rechtstreeks contact opnemen met de camping.

U kunt de inspecteur wel benaderen voor extra informatie over de camping en directe omgeving. Mocht het u niet lukken om de inspecteur overdag telefonisch te bereiken, dan kunt u het beter aan het begin van de avond nog eens proberen, maar niet na 22.00 uur. In het weekend is de inspecteur alleen overdag bereikbaar.

Het telefoonnummer van de inspecteur die deze camping bezocht heeft vindt u onder 'Bel deze inspecteur'.

Bel deze inspecteur

Bel +32(0)14234421
Aan het laden, een ogenblik geduld…

Gemiddelde beoordeling: 7,4

Voeg een beoordeling toe
Sanitair
7,2
Personeel
7,2
Prijs-kwaliteitverhouding
7,0
Kampeerplaats
7,9
Accommodatie
7,1
Kindvriendelijkheid
7,8
Entertainment
7,6
Sportfaciliteiten
6,8
Zwembad
6,9
Eten en drinken
7,2
Omgeving
8,3

Smit, op deze camping in april 2013

5,4

Reisgezelschap: Paren

Er blijft ons iets dwarszitten, dus alsnog reageren we.

Op 21 april 2013 komen we door België en zoeken we aan het eind van een lange dag rijden, een leuke camping. Met het boek van de ACSI zien we Recreatiepark Blauwe Meer met een zeer aantrekkelijke prijs. 12 euro voor ACSI leden, niet verkeerd. Voor enkel een overnachting dus goed geprijsd.

We rijden iets om naar het park en daar aan de receptie maken we het volgende mee:
ACSI tarief inderdaad 12 euro, maar er komt maar liefst 5.25 euro bij voor diverse heffingen en milieutoeslagen. Nog nooit hebben we zoveel extra moeten betalen.

Bovendien vinden we het vreemd dat het recreatiepark niet gewoon voor 16 euro te boek staat, dat lijkt ons veel eerlijker. Met de prijs van 12 euro lokt men alleen maar mensen. Oneerlijke concurrentie.

Verder was de douche niet warm. Koud zelfs. Toen ik daarover reclameerde de volgende dag, werd als reden aangegeven dat er te weinig mensen waren en derhalve de douche installatie niet optimaal kon werken.

m, op deze camping in juli 2014

5,5

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, 12 - 18 jaar

Meisje in de winkel met zwaar haar uitermate ongeinterreseerd en onvriendelijk. Sanitair was ronduit vies (maar mede door bepaalde gasten). Zwembad was goed. Er waren 7 waterfietsen waarvan er maar 1 niet kapot was en ook bijna alle skelters waren niet bruikbaar. Voor ons nooit meer Oostappen vakantieparken.

Meeus, op deze camping in mei 2012

5,7

Reisgezelschap: Paren

Sanitair slecht gereinigd, met andere woorden niet proper, duur voor hondenliefhebbers, niet echt vriendelijke mensen aan de receptie, na wat foute berekeningen bij het inschecken

marcel, op deze camping in juli 2014

6,0

Reisgezelschap: Gezin met kinderen <4 jaar

Uitermate vies sanitair wat na herhaalderlijk klagen niet verholpen wordt.
zeer trage receptie welke de klachten niet serieus neemt.
wifi op de camping werkt gewoon niet en kost je geld als je dan terug gaat naar de receptie zeggen ze daar niets aan te kunnen doen en geld krijg je niet terug.
de blauwe meer doen wij nooit meer!!!
en de rest van ooststappen proberen wij ook niet.

schepers, op deze camping in augustus 2010

6,1

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, verschillende leeftijden

Wij zijn terug uit Lommel en het park is ons enorm tegengevallen.
De caravan was oud, vies en slecht onderhouden.
Er was niet (goed) schoongemaakt en er waren een aantal dingen nodig aan vervanging toe.
De wachttijden waren lang bij het aanmelden, en de folder is misleidend.
We hadden ons erg verheugd op deze vakantie, maar zijn bedrogen uitgekomen.
Nooit meer naar het Blauwe meer!!

roelandts, op deze camping in juli 2010

6,2

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, 12 - 18 jaar

Op zich een leuke camping plaatsen waren groot genoeg. alleen voor de wat oudere jeugd niet zo veel te beleven m.u.v de disco. Geen info gekregen over de omgeving of de plaatselijke markten of wat er op de camping te doen is. Het voetbalveldje werd 5 dagen ingenomen door een kermis en nadien door een circus wat niet naar de zin van onze jongens was. Wat kapot was bleef kapot een lopende toilet , straatverlichting , putten in de weg , paaltjes die omgereden waren enz. De toiletten werden 2 x per dag schoongemaakt wat redelijk is ( hoe die hondendrol in de douche kwam honden douchen toch niet) is een raadsel. Het zwembad was zogezegd verwarmd maar met 15 graden was het meer warmer. Al met al zien ze ons hier niet meer terug. Het is geen 5 sterren camping waard.

Oosterlaar, op deze camping in juli 2009

6,4

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, verschillende leeftijden

Wij zijn deze vakantie naar blauwe meer in Lommel(B) geweest. Op zich een leuke camping maar kleine plaatsen voor een caravan met voortent. Er staan bomen midden op je plek zodat je de caravan niet goed kunt plaatsen. Als we onze caravan zoals het hoort neergezet hadden, hadden we met onze tafel en stoelen op de straat gezeten. Treintje reed eerst alleen in het weekend 4 keer en bij navraag van de buren bij de receptie kregen ze te horen dat er maar 2 van de 6 vrijwilligers waren. De andere 4 hadden tijdens juli en augustus elders werk. Na geoppert te hebben dat we zelf wel wilden rijden reed er ineens tijdens onze 2e week wel elke dag op gezette tijden het treintje. Normaal krijg je bij aankomst een informatiefolder met de openingstijden van alle horeca en alle andere belangrijke informatie over de camping. Hier niet dus. Telefoonnummers van artsen kreeg je bij navraag op een papiertje mee. Informatie blaadje van het weekprogramma van het animatieteam kreeg je ook niet en bij navraag zeiden ze dat je dit kon lezen op de kabelkrant. Heb je "geen televisie"bij je dan kon je het lezen op het informatiebord vooraan op de camping. Men had dit ook bij alle toiletten neer kunnen hangen.

De toiletten werden na klachten over het schoonmaken ineens wel goed schoongemaakt.met een hogedruk spuit en wel 4 keer per dag.

verder hebben we geen nachtwakers gezien die het geluid van de jeugd (en muziek van volwassenen) laat op de avond en s'nachts tot een minimum konden beperken. Dit vonden we zeer slecht en na een goede ervaring van de oostappengroep was dit toch wel een slechte en de laatste keer.

Dre_1955, op deze camping in mei 2009

6,7

Reisgezelschap: Senioren

Ik had iets tegen supergrote campings en deze week heeft dat spijtig genoeg bevestigd.Mijn oordeel is ook het mijne dus waar wij niet van houden houden misschien anderen van.Onpersoonlijk onthaal alles via het net.Geen discipline van de vele hondenbezitters die geen afval opruimen.
De niet onderhouden staat van sommige vaste staanplaatsen.Een recreatie op hoogdagen die veel te laat open is en een volgens mij te klein zwembad op topdagen.
Een visvijver waarop gevaren wordt zonder toezicht en een winkel waar je moet kijken naar de vervaldatum van de produkten.

Brouckaert Ronny, op deze camping in april 2015

6,8

Reisgezelschap: Paren

In het laagseizoen is het met de CC card 16 euro, wij mochten meer neertellen. Normaal is één hond(je) in de prijs inbegrepen, wij hebben er extra moeten voor bijbetalen. We hadden een plaats gevraagd met weinig of geen bomen, dit noemen zij dan ook weer een luxeplaats en rekenen daarvoor een meerprijs. Uitleg en beleefdheid in de receptie was ver te zoeken.

g jongedijk, op deze camping in juli 2010

7,2

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, verschillende leeftijden

Wij kwamen op 12 juli 2010 aan en zetten de auto langs de weg om in te checken.
Mooi op tijd, het was net 15.00 uur geweest.
Vanaf die tijd kon je inchecken.
We moesten ruim 2 uur wachten voordat we aan de beurt waren en toen was de sleutel er nog niet!
Accomodatie was nog niet schoon.
Na navraging is deze wachttijd geen uitzondering gebleken.
Het park kan de cappaciteit niet aan wegens onderbezetting.
Op de grote parkeerplaats vooraan is het ronduit een bende.
Afgedankte stacaravans waarvan de ramen en keukens in delen op de grond liggen.
Ook rommelig op de grote camping zelf.
Ik zou zelf niet meer een vakantie boeken bij de 0ostappen groep.
Je kunt zwemmen bij de Hengelhoeve, op zich een mooi zwembad, maar je moet er wel 40 km voor rijden en het is een heel gedoe met kaartjes.
Je moet 2 keer in de rij staan bij de recepties van beide parken, en het is erg druk in het zwembad.

Ik zou zeggen, investeer in meer personeel en laat de bureaucratie achterwege.

Algemene gegevens

Richtprijs 1
€ 38,10
Richtprijs 2
€ 40,10
Openingsperiode
31-03-2017 t/m 30-10-2017
Oppervlakte
27 ha
Aantal toerplaatsen
240 (80 - 100m2)
Aantal vaste jaarplaatsen
500
Aantal huuraccommodaties
316
Camping geschikt voor gehandicapten
Ja

* Vetgedrukte voorzieningen zijn niet bij de overnachtingsprijs inbegrepen. Hiervoor moet dus extra betaald worden. (Dit betekent niet dat de niet-vetgedrukte voorzieningen gratis zijn!).

Populaire voorzieningen
  • Buitenzwembad
  • Wifi 80-100% dekking
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • ACSI Club ID als identiteitsbewijs geaccepteerd
  • Stacaravans
    • aantal:300
Internet
  • PC met internet
  • WiFi-zone
  • Wifi 80-100% dekking
Bij de receptie
  • Ook reserveren met CampingCard ACSI mogelijk
  • ACSI Club ID als identiteitsbewijs geaccepteerd
  • Reserveren voor hoogseizoen aanbevolen
  • Openingstijden receptie
    • Van - tot:09.00-19.00
  • Openingstijden slagboom
    • Van - tot:07.00-23.00
  • Betalen met creditcard mogelijk
    • creditcard:mastercard | visacard
  • Betalen met pinpas/Maestro mogelijk
  • Geldautomaat/geldopname mogelijk
  • Defibrillator
  • Receptie goed toegankelijk voor gehandicapten
  • Gesproken talen op de receptie (in hoogseizoen)
    • talen:Duits | Engels | Frans | Nederlands
Campingregels
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Caravan toegestaan
  • Tent toegestaan
  • Bijzettentje toegestaan
  • Kampeerauto toegestaan
  • Dubbelassers toegestaan
  • Barbecue toegestaan
    • type BBQ:kolen | elektra | gas
Honden
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Hondenuitlaatplaats
Sanitair
  • Wastafels: warm water
  • Wastafels: koud water
  • Verwarmd sanitair
  • Individuele wascabines: warm water
  • Individuele wascabines: koud water
  • Zittoiletten
  • Toiletpapier aanwezig
  • Stortbak voor chemische toiletten
  • Douches: warm water
  • Douches: koud water
  • Een douche (min.1,5mx1,5m) + toilet (min.1,65mx2,2m of 1,9mx1,9m)
  • Sanitaire voorzieningen voor gehandicapten in hetzelfde blok als voor overige kampeerders
  • Sanitair alleen geopend voor gehandicapten
  • Douchezitje / douchestoel (opklapbaar of verrijdbaar) ongeveer 48 cm hoog
  • Kantine/restaurant heeft toilet voor gehandicapten
  • Babyroom
  • Kraan zonder drukknop
Bodem en beplanting
  • Plaatsen met veel schaduw
  • Plaatsen met enige schaduw
  • Afgebakende plaatsen
  • Grasland
  • Zandbodem
Wassen, afwassen, koken
  • Afwasbakken: warm water
  • Afwasbakken: koud water
  • Wasmachine(s)
  • Textielwasbakken: koud water
  • Textielwasbakken: warm water
  • Droogtrommel(s)
  • Strijkgelegenheid
Eten drinken en levensmiddelen
  • Vers brood verkrijgbaar op de camping
    • periode:01-07/31-08
  • Levensmiddelen: uitgebreid assortiment
    • periode:01-07/31-08
  • Kampwinkel/supermarkt gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
  • Restaurant (met ruime keuze)
    • periode:01-07/31-08
  • Kantine/restaurant gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
  • Snackbar
    • periode:01-07/31-08
  • Afhaalmaaltijden
    • periode:01-07/31-08
  • Bar
    • periode:01-07/31-08
  • Ruilmogelijkheid gasflessen
Te huur op of bij camping
  • Stacaravans
    • aantal:300
  • Tenten
    • aantal:16
  • Koelkasten
  • Fietsen
  • Waterfietsen
  • Skelter/trapauto
Zwemmen
  • Buitenzwembad
  • Zwemmen in meer/recreatieplas (max. 0,1 km)
  • Ligweide
Strand
  • Zandstrand
Watersport en waterrecreatie
  • Visgelegenheid
Voor kinderen
  • Speeltuin
  • Animatieprogramma: kinderen (min. 2x p.wk in hoogseiz.)
    • talen:Duits | Engels | Nederlands
    • periode:01-07/01-09 | 01-07/31-08
  • Recreatieruimte
  • Disco-avonden
  • Miniclub (min. 4x p.wk in hoogseizoen)
    • talen:Duits | Engels | Nederlands
  • Babyroom
  • Springkussen
  • Minigolf
  • Dierenweide
Sport en spel
  • Tafeltennistafel
  • Multisportveld
  • Jeu de boulesbaan
  • Minigolf
Recreatie (volwassenen)
  • Animatie voor tieners 13 t/m 18 jr (min. 2x per week)
    • talen:Duits | Engels | Nederlands
    • periode:01-07/01-09 | 01-07/31-08
  • Animatieprogramma: volwassenen (min. 2x p.wk in hoogseiz.)
    • talen:Duits | Engels | Nederlands
    • periode:01-07/01-09 | 01-07/31-08
  • Visgelegenheid
  • Fietsroutes bij de camping
    • zwaarte:licht
  • Gemarkeerde wandelroutes bij de camping
    • zwaarte:licht
  • Recreatieruimte
  • (Pool)biljart
  • Televisie
Ligging van de camping
  • Gelegen aan meer/recreatieplas (max. 0,1 km)
  • Gelegen in bos
  • Openbaar vervoer bij de camping (max. 0,5 km)
    • afstand:0,2 km
  • Inkoopmogelijkheid
    • afstand:5 km
Voor camperaars
  • Kampeerauto toegestaan
  • Speciale voorzieningen voor kampeerauto's
  • Ook geschikt voor kampeerauto's > 8m en > 4 ton
    • lengte:10
Voorzieningen bij kampeerplaats
  • Vuilwaterafvoer op/bij de plaats (max. 15m)
  • Watertappunt op/bij de plaats (max. 50m)
  • Ook geschikt voor caravans > 5,5m, exclusief dissel
  • Elektrische aansluiting mogelijk
    • Max. stroom:10 ampère
  • Eurostekker (CEE) noodzakelijk
  • Plaatsen met rtv-aansluiting
Diversen
  • Paden en wegen verlicht
  • Terrein bewaakt
  • Alleen 's nachts rustig
  • Tijdelijke plaatsen buiten de camping zonder stroom
    • aantal:10
Adres & Route

Wilt u camping Oostappen Vakantiepark Blauwe Meer boeken of meer informatie? Dat kan middels onderstaande gegevens of via de website van de camping

  • Oostappen Vakantiepark Blauwe Meer
    Kattenbos 169
    3920 / Lommel
    België

  • Download GPS-coördinaten
    Selecteer uw navigatiesysteem:

     
    • TomTom (ov2)
    • Garmin (gpx)
    • CSV
  • Google routeplanner
    Coördinaten:

    51°11'39"N 5°18'13"E
  • Op de weg 746 van Leopoldsburg naar Lommel, vlak bij het Duitse kerkhof rechts van de weg.

  • Contact

  • www.vakantieparkblauwemeer.be

Neem contact op

Toon op kaart
Laden
Het weer op deze camping

Weersverwachting

Vr

17 / 11

 

Za

18 / 11

 

Zo

19 / 11

 

Ma

20 / 11

 

Di

21 / 11

 

Wo

22 / 11

 

Do

23 / 11

 
Max. 10.4° 8.4° 8.7° 7.4° 8.6° 9.7° 10.4°
Min 3.3° 1.6° 3.4° 3.1° 4.3° 3.7° 4.8°
Neerslag 5% 90% 85% 85% 70% 40% 60%
Windrichting ZW ZW W ZW ZW Z ZW
Windkracht 2 4 3 3 3 3 3

Gemiddelde temperatuur

Klimaat

Relatieve vochtigheid Neerslagsom (mm)
Jan. 88% 64
Feb. 84% 60
Mrt. 83% 97
Apr. 77% 58
Mei 72% 64
Jun. 74% 79
Jul. 77% 76
Aug. 76% 86
Sep. 84% 86
Okt. 85% 68
Nov. 88% 77
Dec. 88% 136
Weeronline
Informatieaanvraag

ACSI Eurocampings stuurt uw informatieaanvraag door naar "Oostappen Vakantiepark Blauwe Meer".

Let op; u verstuurt een informatieaanvraag. U kunt niet direct reserveren middels dit formulier. U krijgt rechtstreeks contact met de camping en ACSI Eurocampings kan geen invloed uitoefenen op het verloop daarvan.

1 Informatieaanvraag Wat wilt u doen?
Stel uw vraag:
(in de taal van het land waar de camping ligt of in het Engels)
2 Uw gegevens

3 Uw aanvraag
In welke taal wilt u bij voorkeur een antwoord krijgen? Let op; het is mogelijk dat de camping niet aan dit verzoek kan voldoen.


Advertentietekst uit de ACSI Campinggids Europa

Onvergetelijke kampeervakanties

Vakantie voor iedereen